bucibirba
|
Dobro jutro punce!!! No, da se še jaz malček javim po dolgem cajtu ! Kako smo kaj? Sem končno uspela prebrat za nazaj...ste prav pridne s pisanjem Jaz sem bila v torek pri moji G...me je že en par dni tako bolelo na desni strani strebuha in pri ledvici...nič prijetnega in sem se šla raje pokazat. Mi je pogledala mat.vrat in je na srečo vse ok, vodo sem tudi dala in je tudi ok. Pa še srčke sva poslušali Je pa rekla, da zna bit to "nosečniški išias" . No, zdaj je malček boljše...kaj hočemo, to so radosti nosečnosti Da pa še malček pokomentiram... Najprej, dobrodošla beeo in taipai! Punce, super za vse preglede, ki ste jih imele!!! Jaz odštevam dneve do 23.4., ko bomo imeli 3D, komaj čakaaaammmm!!! Zatekanje...pri meni na srečo še ni prišlo na vrsto , se pa bojim poletja, ko bom že proti koncu in v tisti vročini ...upam, da ne bo hujšega! EA...jaz bom rodila v Šempetru, tle pri nas, in EA ni na voljo...tako, da bo moglo it kar po naravni poti Ah, če so druge, bom pa tudi jaz...čeprav moram priznat, da glede na to, da imam zeeelooo nizek prag bolečine, malček straha je, sam bo kot bo... Piccolina1983 in maca84, za vozičke!!! Beeo, a sta potem Mutsya naročila? Midva tudi! Komaj čakam, da dobiva košaro in športni del, to namreč še čakava...moram kaj poklicat, kako je stanje Sunny24, lahko tudi v Po, kadar ti paše. Javi mi, lahko tudi po FB! Pa super za 3D ! Maca84, lekadol lahko brez problema vzameš, za kašelj pa sem jaz pila slezov sirup. Joj, danes bo pa prav poletno vreme, tle pri nas baje do 30 stopinj! Kako lepo!!!! Sam bo treba prej kako čistilno akcijo dat skozi, pa v trgovino, pa...uf, en kup opravkov, pa muffine moram speč, ker dobimo obiske...pestro! Punce, uživajte!
|