|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
22.4.2011 11:37:11   
bubu_bibi
hej, hoj!

mismis - hvala za kavico pa pozitiven, prijazen post - zela rada te prebiram.

CSD - punce, fajn, da kaj napišete, mene vse to že čaka, tako, da mi pridejo prav vaši nasveti. Pa ne se ozirat na okolico - itak vsak bo znal povedati še več, kot bi sploh bilo smiselno oz potrebno.

nussy - veliko zdravja! Naj te razvajajo te praznike; no, to pa želim vsem nam.

škrpijonka - bravo! No, samo, da je ok.

MetiLu - kul za frizurco in vse. Ti si tako zelo pridna, zorganizirana... Tudi mene mika, da bi si malo skrajšala frizuro, po drugi strani mi je škoda, ker imam končno dolge lase... Bom videla. V torek bom pri frizerki, bom videla, kakšnen dan ima. ;)

total in rakica82 - uživajte na dopustih.

theirchy - jah, meni se zdi, da bore malo pripada nam študentkam... Zato razmišljam, da bi zamrznila status in se zaposlila za teh par dni... Ne vem. Se bom mogla še na CSD posvetovati. Kako misliš urejati ti?

Matejita - fino, da birokracija teče in da si našla, kar ti ustreza. Srečno!

Suziiika - samo, da si zdrava in da je vse ok!

Drugače so me danes klicale od G in kljub železu imam prenizke vrednosti hemoglobina... Malo me je zaskrbelo, pa sem dojela, da se preveč za vse obremenjujem in posledično gre iz moje/najine energije... Saj se bo vse dobro izteklo... Bom pač vključila še sok rdeče pese in mogoče floravital za popoldansko malico. Pa k zajtrku nobenih beljakovin (kavica tudi odpade), mogoče bo kaj bolje? Še kakšna ideja? Cukra mi ni omenila, torej sklepam, da je ok.

Lep, sončen dan vsem in vsaki posebej. Mnogo lepih trenutkov in brcik ter mirne, vesele in družinske praznike. user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Julijke 2011
22.4.2011 11:50:54   
rakica82
En sončen pozdravček vsem,

Metilu
super za novo frizuro. Drugič pa mogoče še malo krajše, da se najprej navadiš.
Si pa res ful pridna, ti maš to vse tko zoorganizirano ,da je mene kr malo sram user posted image . Jst še pri cunjicah nisem, kaj šele vse ostalo.

Mismis
ti pa vsedno tako lepo polepšaš dan s kavico, čeprav je trenutno niti ne pijem user posted image .

Tajs sej se trudimo ne preveč komplicirat, verjemiuser posted image .

Bubu_bibi ne se sekirat, kot si rekla, je pol še slabše. Kako je na Poljskem? IAMte tudi tam tako lepo vreme, tu je danes prov poletno.

Pranje cujn pa itak jaz že par let prakticiram kis, sem se ful navadila, pa še prišparamo. Za otroške cunjice so nam pa v materinski itak rekli manj praška pa dvojno izpiranje.

Ja dopust pa, midva greva šele v torek pa računava do nedelje ostat. Vreme se bo sicer malo pokvarilo ,ampak se ne sekirava, glede na tempo, ki ga imava zadnji teden bo napredek že to ,da bova skupaj zajtrk jedla user posted image . Tako ,da greva danes v knjižnico pa par filmov s sabo, in se bova cel teden crkljala. Komaj čakamuser posted image .

Vsem želim lepe velikonočne praznike, ne glede na to kako praznujete, in predvsem mirne dneve z vašimi najdražjimi.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   RE: Julijke 2011
22.4.2011 13:57:04   
Beeo
Lepe lepe lepe praznike vsem!!!

Cartajte se, smejte se in objemajte se!
Sebe, trebušček, sonček, vašega dragega, drevesa in listje, pa oblake in nebo in rožice in še in še in še :)

Pozdravček!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
   RE: Julijke 2011
22.4.2011 14:52:09   
MetiLu
Dan!

Danes sem pa tok uživala, sem si iz avta prinesla vse CD-je in sem si muzko štimala, več ali manj Dragojeviča in malo pospravljala, cunje prala, potico spekla... se moram pohvalit, da je res dobra ratala, sploh za prvič user posted image user posted image  no, pa na balkončku sem se sončila, si privoščila zdravo kosilo, paradajz v solati z mocarelo in pečene bučke s česnom, mi je tko po morju pridišalo user posted image   zdej bom šla pa počas po tamalega v vrtec, ker mi je že malo dolgčas user posted image  Popoldan morava še jajčka pobarvat, jih bova letos v čebulnih lušinah, pa rožice gor, pa v najlonko. Da vidim še to umetnijo, če bo ratala...

Glede priprav na user posted image  pa nisem že tko ready, koker mislite. V našem stanovanju še nič ne kaže na prihod dojenčka, le cunjice v omari in sedaj vsa ta roba iz Tosame. Za pripravit je še veliko stvari, predvsem za oprat, pa sestavit in prestavit pohištvo, pripeljat zibelko, vozek... uh, dost je še dela user posted image  tamal že komaj čaka, da bo lahko obesil vrtiljak na posteljico user posted image  se pa pozna, da imamo opremo že od prej in ni treba zdej po štacunah letat...
Zadnje čase malo razmišljam o porodnem načrtu... ima katera izkušnje s tem?

Matejita, mrežaste hlačke se pri nas dobi v lekarni. Povprašaj pri vas, če imajo kaj takšnega. jaz sem jih tudi nabavila 5 kom. Pa se pri šivih res najboljš obnesejo, seveda z VIR80 vložki.
Pranje vseh cunj, ne samo otroških, z mehčalcem sem jaz opustila že pri prvem user posted image , mi je pa zanimiva tale zadeva s kisom. Si moram mal bolj podrobno prebrat temo. Se pa glede pranja strinjam s Tajs, pri prvem sem prala tako in tudi zdej bom, ločeno. Praška pa že tako bolj malo dajem.

Bubu_bibi, user posted image user posted image user posted image , res je da sem že po naravi precej zorganiziran tip človeka, včasih še preveč, pa se mojmu mešat začne user posted image  men pa tud, če stvari ne stojijo na svojem mestu user posted image user posted image  Sicer pa imam s frizuro mešane občutke, ker res že dolgo nisem imela kratkih, vsaj 10 let. Mi je pa fajn, k so tko lahki, pa kar plavajo zadaj. Zdej pa razmišljam, da bi se še malo na krajše, da mi ne bo poleti vroče po vratu, ker zdej imam en tak dolgi paž do ramen... No, bom videla naslednjič. Zdej bom kakšen mesec in pol taka, pol se pa odločim, pustit nazaj dolge al pa še malo skrajšati user posted image  Pomojem bo s kratkimi manj dela, hitreje oprani in posušeni, pa ne bom se mogla za "porodniško frizuro" skrivat user posted image

Glede železa se ne sekiraj. Jaz sem ga imela v prvi nosečnosti in po porodu celo pod 90, pa sem si potem kri popravila samo s Floravital sirupom. Spijem ga na tešče, ga vmešam v pomarančni sok in potem počakam kakšno urco, predem mlečne zadeve čez pojem oz. spijem. Zaenkrat je ok. Ni pa to nič dramatičnega. Se pa spomnim, da je men v prvi user posted image  tamal ful železa porabil, se je rodil s čist vijoličnimi nohti user posted image  sej pol je tud on dal ven iz sistema v parih dneh...

Rakica, ja tako tudi jaz razmišljam o laseh. Se pa zdej prvič počutim kot "krajšelaska", ne pa dolgolaska ujeta s kratko frizuro. Če me razumeš user posted image  No zdej bom pa nehala z lasmi težit user posted image

Mismis, tvoje kavice so res fenomenalne user posted image

Zdej sem se malo razpisala...

Tudi jaz vsem želim lepe praznike in lepe dopuste, tistim, ki greste malo uživat.



< Sporočilo je popravil MetiLu -- 22.4.2011 14:54:41 >


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   RE: Julijke 2011
22.4.2011 22:40:32   
aqua77
Srečke user posted image  lepe praznike in velikoooooooo pirhov vam želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 7:43:10   
bucibirba
Dobro jutro punce!

Da se še tle javim...po dooolgeeeemmmm času user posted image ...naj vam najprej zaželim lepe velikonočne praznike!
user posted image
No, midva sva pa končno dočakala dan, ko bova videla našega piščančka...danes mava 3D v Postojni! Jeeeeeuser posted image user posted image user posted image ! Joj, komaj čakam! Več vam poročam v sledečih dneh!

Ste tako pridne s pisanjem, jaz sem se kar malo ulenila. Pri nas je vse ok, kar se počutja tiče. Pridno se širimouser posted image , spimo pa tudi kar v redu, brez večjih naporovuser posted image .
Sem pa tudi jaz zaključila s prebiranjem cunjic, sem vse lepo oprala in zlikala...je že vse zloženo in čaka v omari user posted image . Prala sem pa kar s Persilom Sensitive, pa tudi malček mehčalca sem uporabila, ampak glih za vzorček.
Sem pa včeraj kupila tudi kompletek za iz porodnišnice user posted image . Mi je bil en tako luškan v Pikapolonici, bele barve in sem ga mogla vzet user posted image  (majčka na preklop, nogavičke, kapica in rokavičke). In ker je bla seveda akcija (kupiš 3, najcenejši kos je zastonj), je blo treba kupit še nekaj zraven, sevedauser posted image .

Lepo preživite podaljšan vikend!
Aja, pa še ena simpatična:

user posted image






< Sporočilo je popravil bucibirba -- 23.4.2011 7:44:39 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 7:53:36   
maca84
helou user posted image

se spet malo javim tukaj, sem bolj dejavna zadnje čase na FB. To pa zato ker mi "ta veliki" računalnik ki ga imava namizi nekaj nagaja in mi za vse RR strani napiše bad request. Prenosnika imam pa samo za na hitro kej pogledat in ga nisem najbolj vešča. No na prenosniku mi namreč tudi RR lepo dela in ne vem v čem je sploh težava. user posted image

Včeraj že napisala na FB da sem pekla potičko sama prvič sploh. Sej je super uspela,lepo zapečena in vse ampak popokala mi je pa na vseh možnih koncih in sem kr mal žalostna ker drugač je pa res ful lepa user posted image ma bo pa drugič bolš,mogoče sem preveč mase dala notr,ne vem.

No pa na FB sem omenila tudi najino težavo z imeni. Nekaj časa nazaj sem napisala tukaj na forumu najin seznam imen za pupe in fante. In zdej smo pršli tako daleč, da moram it po knjigo najlepša otroška imena (al neki podobnega) v knjižnico da bo najino dete dobilo ime user posted image ja očitn res drži da več kot je možnosti težje se je odločit, ampak nekaj bo treba ukrenit,drugač bo dete brez imena oz. mu ga bojo drugi določli (kakor sem brala menda nek predpis oz. kr zakon al nekaj tacga obstaja da če se po rojstvu 30 dni starša ne moreta odločit za ime otroka mu ga določijo kar na pristojni UE al pa CSD ne vem točn več). No tega si pa ne želimo.

No zdej gremo pa jajčka farbat pa še meso skuhat da bomo potem veselo in popolno zakorakali praznikom naproti.

Lep vikend,veliko pirhov in mirne in sproščene praznike vam želim pa sončka se naužite.

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 8:01:17   
maca84
Kot vedno spt nekaj pozabla. user posted image

Mene je namreč ujel en tak grd in velik herpes na zgornji ustnici, direktno na sredini (ja počutim se kot bi me kdo na g....) in sem vsa bulasta in zatečena da komaj pijem  pa občutek tak ko da mi na straneh ustnic skos slina vn teče in pol skos nekaj nazaj vlečem (občutek zato tak ker ustnic skoraj ne morem zapreti oz. jih dati čist skupaj). Boli me zaenkrat hvala Bogu nič,ampak je pa prov sitno. A mate kakšen predlog kako se tega najhitreje znebiti? Vem za flajštre,sem že uporablala včasih in so pomagali. Ampak to v fazi nastajanja,če sm pol ko je že bil herpes ni blo učinka. In tle je kr čez noč ratu, sploh nisem čutla da bo to. No ene dva dni mela mal razpokane ustnice in suhe, sem mislla da sem premal pila in sem to popravla,pol se pa včeraj zbudim ,pogledam v ogledalo in BUM je že bil tam ko ga nebi blo treba sploh user posted image Zdej si dajem gor hladne obkladke, zmakam s kamilicami in mažem s propolisem.

No me pa vsaj ne rabi biti strah da gre za kak nov virus, ki bi lahk škodoval otročku. Sem šla najprej pri Pušenjaku to prečekirat in piše, da če si že prej imel kadarkoli herpes potem je to že v telesu in v krvi se tvorijo protitelesa in nekaj podobnega (ne znam razložit k nisem strokovnjak). Če bi se mi pa zdej med nosečnostjo pojavu prvič v življenju sploh pol bi blo pa lahko nevarno tudi za detece. Tako da, vsaj tukaj ena skrb manj, jst bom pa že prebolela teh nekaj dni da bo zginu.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 9:19:51   
juhica
Joj maca84, zdej si pa mene prestrašila user posted image . Jst ga še nikoli nisem imela, čeprav ga je mož imel tisočkrat...

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 9:40:35   
maca84
juhica oprosti ni bil moj namen strašitiuser posted image . Lej dam link od pušenjaka http://med.over.net/forum5/read.php?19,5312085 pa še malo pobrskaj kako je s tem. Jaz sem v iskalnik vpisala "herpes na ustnici in nosečnost" pa ti vrže kar nekaj zadetkov iz različnih forumov pa si lahko bolj natančno prebereš ker tudi jaz ne znam čist točno napisat in povedat tako kot je tam pušenjak napisal in razložil.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 14:13:08   
juhica
Ni panike, sem prav gotovo okužena s tem, samo da pri nekaterih pač nikoli ne izbruhne, glede na tp da ga ima mož redno... pa ni nobene panike, sem mal prebrala... mah še te tri mesece ga že ne bom dobila...
Ga je pa tamali dobil lansko leto, prvo okužbo - se je kazala z veliiiiiiko razjedo v ustih (na nebu), ki je trajala ene tri tedne, sem kar letela k zobarci, pa je rekla da je to to...

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 14:54:38   
Šnofla
Ojla user posted image !

Sem imela krajši izpad od računalnika, mi je polnilec crknil user posted image hvalabogu so mi šli na servisu ful na roko in mi ga zrihtali po hitrem postopku user posted image

Drugače pa "mojstre" smo pošlihtali, keramičarja sta se idiotsko nosila čisto do konca ampak so se vsi ostali tako potrudili in zaključili en del hiše da smo vsi veseli. Zdaj imamo praznike, v torek pa razkopavamo dalje user posted image V nedeljo sva bila s kužonom na tekmi in se hudo dobro odrezala, je bil super priden. V ponedeljek sem bila pri G na pregledu, vse je super, škratek pridno raste, srček mi je še enkrat pregledala in je vse tam kot more bit. Pa naredila mi je par lepih slikic :))) in najlepše, naš škratek je dobil ime, Jerneja bomo imeli, user posted image fantka! Se je na hitro pokazal. Očitno je zalegla moja grožnja z roza barvo user posted image Sem na plus 6kg, G ni nič komentirala in tudi na noben test me ni dala. V torek sem šla pa zapravljat v pikapolonico, sem kljub temu, da ste mi svetovale naj ne zapravljam za usklajeno posteljnino vzela komplet posteljnine in prevlek v oranžni barvi, pa zeleno banjico in babyfon z najdaljšim možnim dometom :))) Zdaj smo zaključili s šopingiranjem tistih ta velikih ta dragih stvari, so samo še manjše stvari, ki jih bom naročila kar preko spleta. Pa cunjice... to bo še zanimivo ker ko berem vas in drugih straneh mi je jasno, ko pa v trgovino pridem, pa sploh ne vem kaj in kako in koliko kupit. Drugače pa fantovske cotke imajo v Leclercu takšne da te kap user posted image sem se komaj zvlekla ven, brez da bi kaj kupila. So mi pa na koncu skoraj noge odpadle. Kondicija na psu, čeprav še vedno vsak dan veliko hodim. V četrtek sva s Suziiiko kofetkali  user posted image Včeraj sva pa s taščo celo hišo počistili. Zveče me je obupno bolel hrbet, danes pa sem se zbudila z zatečenimi nogami. To se mi tudi še ni naredilo, imam pa vsaj izgovor za celodnevno izležavanje, mi prav paše, jutri in potem cel naslednji teden bo spet pestro, moja "kondicija" pa počasi pojema. Poleg tega pa imam čisto solzav dan,  vsaka malenkost me spravi v jok, včasih se mi ulijejo kar brez nekega razloga. Hormoni očitno sekajo na polno. Ja definitivno dan za kavč.

Da ne bom samo jamrala, drugače se počutim super, paše mi lepo vreme, ker sem lahko veliko zunaj in moj mali škrat pridno brca, kar je res najbolj čaroben občutek na svetu.

Matejita, neumnih vprašanj ni, meni je tako super, da si rekla za uspavanke, sploh nisem pomislila nanje, pa tudi za oblačila user posted image user posted image . pa mismis super hvala za oba odgovora user posted image user posted image pa tudi tajs, hvala za nasvet pri pranju. Sploh nisem pomislila na to, da bi ga pri pranju oblačil porabila, pa sem vedela, da mehča vodo.

Mene pa nekaj glede kozmetike zanima - mazanje ritke pri previjanju. OK očistiš in osušiš ritko, potem pa kaj? Vedno puder ali/in hladilno mazilo in/ali bepanthen in/ali kaj tretjega (kaj vi uporabljate)? Ali se te stvari uporabljajo samo v primeru pleničnega izpuščaja? In kaj potem? Čakaš, da se te stvari vlezejo v kožo in šele potem zaviješ ali namažeš in zaviješ?

In še to - teža naših škratkov - jaz sem vprašala G, koliko je težak, pa mi je samo približno povedala, a imajo vaši kakšno "posebno napravo" da vam to povedo ali predvidevajo po velikosti ali kako?

škorpijonka - želim ti, da ti čimprej uvedeš sodelavko in da te čim prej nehajo mučit s tem sladkorjem, da se boš lahko v miru pripravila na svojo pikico.

smuki - upam, da je tvoja mala že zdrava

rakica82
- super za hiter zaključek del! Tudi nama so razen razbijanja kopalnice ostala samo še "čista" dela. Komaj čakam, da bo konec, da bom lahko v miru vse pripravila. Samo še enega pametnega človeka morava najti za polaganje ploščic, ker teli, ki so jih spodaj jih niti slučajno ne bodo.

MagicSpell77 in MetiLu - tretja kategorija, tista, ki ji pripada starševsko nadomestilo - dovoljšen pogoj je brezposelnost, ne rabiš dobivat socialne podpore (vsaj kolikor sem jaz razumela pogoje).

MetiLu - superca za novo frizuro. Jaz sem se že dvakrat iz do pasa dolgih las postrigla na 2, 3cm, pa potem še v tretje samo takrat niso bili lasje čisto do pasa. Meni dolgi lasje sploh ne odgovarjajo, imam kodraste in je ogromno dela z njimi, kratki so zakon, daš glavo pod vodo in greš. Po drugi strani mi pa tako hitro rastejo, da se mi ne da k frizerju hodit in imam potem neko srednjo žalost na glavi in si jih moram ravnati. Ampak vseeno, dolgih v tem življenju nočem več.

študentke - dajte vprašanje postavit na forum družinska zakonodaja. O študentskih pravicah je ful malo dejansko zapisanega, na CSDju pa radi kakšno stvar zamolčijo (vsaj pri nas se obnašajo, kot da morajo kaj iz lastnega žepa dat). Na sosednjem forumu se bo pa verjetno našla kakšna mamica, ki zakonodajo pozna in vam bo znala svetovat.

Uf sem se razpisala. Grem zdaj nekaj pojest potem pa nazaj počivat. 

VSEM ŽELIM LEPE, V DRUŽINSKEM KROGU PREŽIVETE VELIKONOČNE PRAZNIKE!

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
   RE: Julijke 2011
23.4.2011 22:26:06   
MetiLu
Čer!

Da se na hitro javim. Danes smo šli žegnat in še preden smo se dobro odpravili od doma, je tamal spet začel jokat zarad ušeska... Pa smo se ustavili v ZD in se šli pokazat. Ušesek k sreči ni vnet, samo malo je rdeče, ampak naš fante očitno tole špikanje sem in tja čist po moško prenaša ... v glavnem, smo dobili kapljice in je bilo hitro ok... jaz več ne vem. odkar je imel vnetje pred dvema mesecema, imamo zdej vsake 14 dni boleče uho user posted image  ...
Tako, da danes ni ostal pri babi na počitnicah, ker nisem vedela, kako se bo čez dan razvilo tale zadeva z ušeskom, pa kaže, da je ok. Bo šel pač jutri in bo en dan manj tam... žal tašča v torek nima dopusta, sicer bi ga kakšen dan dlje pustila. Pa drugič. 

Se moram pa tud jaz pohvalit, da je potica super uspela, sem jo tudi prvič pekla, jo je še tašča pohvalila, pa jajčka so nam tudi uspela, tak lep vzorček deteljice, kuhana pa v čebuli. No, jutri nas čaka pa pojedina user posted image user posted image user posted image

Šnofla, glede kremic je bilo pri nas takole, za mazanje pri previjanju vedno samo hladilno mazilo, pudra nikoli nisem uporabljala. Za vneto rito nam je vedno pomagalo ribje mazilo, 3x v hujših primerih sem uporabila praško pasto. Bepanten mazilo sem tudi imela za vnetne primere, ne pa za vsak dan. Čeprav se nam je na koncu ribodermin najbolje obnesel. Tudi za suho kožo po ličkih, pri vnetem nosku po dolgem brisanju, pri temencih... v glavnem, meni je bil vsestranski, pa še diši mi. Nekaterim pa smrdi user posted image  Me pa zanima tale izziv previjanja pri user posted image , zdej sem čist na user posted image  navajena user posted image  user posted image  Komaj pa že čakam, da bom našo deklico lahko oblačila v tiste lepe zadevice, ki smo jih dobili user posted image

Zdej grem pa v mižovce, je bil kar dolg dan. Lepo nedeljo vsem, pa dobro se najejte, čim manj zgage in slabe prebave vam želim user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   RE: Julijke 2011
24.4.2011 22:20:08   
tajs
šnofla,.... glede mazanja ritke je bla moja praksa mal drugačna od vse mamic tuki okol mene ampak se je ful dobr vedno odnesla in nismo nikol mel pr nobenem do sedaj nobenih izpuščajev ali kaj hujšega od pordele ritke. in sicer, mazala nisem pri vsakem previjanju z nobeno kremo oz, pudrom (pri pudru moraš biti še posebej previdna ker puder zelo izsuši kožo!!!), vendar sem samo dobro osušila ritko preden sm jo zavila v plenico. namazala se samo takrat ko se mi je zdelo da je koža malo rdeča in takrat sem namazala z bepantenom (pohvalijo pa tudi ribje mazilo). sem pa oba otroka imela zelo velikokrat brez pleničke za kakšnih deset minut. ponavadi dopoldne ko sem imela čas sem otroka odvila, pokrila z tetra pleničko (v primeru nesreče) in ga pustila da je svobodno brcal, zelo sta uživala brez plenic pa tudi koža se je meh tem časom do dobra nadihala svežega zraka. moje mnenje je da malo zraka je bolje kot vsako hladilno mazilo. pa še to, če hladilno mazilo (oz katero drugo kremo) uporabljaš vsak dan, kaj potem uporabiš v primeru vnetja??? sej je koža že navajena na te sestavine ki naj bi ji pomagale pri obnavljanju; moje mnenje!
no pa sm se razpisala glede mazanjauser posted image user posted image user posted image
mi smo pa fertik bli učiri z asfaltom, zdej pa samo še okolica (trava okol robnikou,...) in rože (v torek jih grem kupit!!), pa bo fertik, no čeprou zdej taprau deu šele pride, pospravljanje, zlaganje, sajenje,...... ufff še nau tolk hitr fertik!
lep pozdrav vsem skupaj, pa lepo se mejte

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
   RE: Julijke 2011
24.4.2011 22:34:06   
marjetka15
Živijo souser posted image ,

se javljam po zelooooo dolgem času. Kolikor se da vas na hitro preberem, drugače sva pa z mojim user posted image v polnem teku z gradnjo hiše.
Odkop smo naredili, po praznikih začnejo klet zidati, hiša pa je naročena.
Tako da v prvi polovici julija dobiva hčerko in še hišo. Pri naju bo letos veselje na kvadrat user posted image .

Drugače pa se super počutim, edino kar je da mi občasno otrdeva trebuh, zato pijem magnezij.
Voziček za našo pikico je že na poti. jupiiiii....posteljico in previjalno sem pa tudi že naročila.
Ker sem dobila malo morje oblekic in bo predalov v previjalni premalo za vse, sem v četrtek v lidlu kupila ful lušno belo komodo s tremi predali.
gor sem nalepila rožice in ene žirafke in je prov luštno izpadlo.

Drugače bom pa tudi jaz začela počasi prati cunje in ostalo (posteljnino, kovtrčke)...

Eno vprašanje, ali ste kupile elektronsko varuško? Midva ne veva ali bi jo, ali ne.

Drugače pa meni tudi manjka samo še kozmetika in malenkosti.

V maju začneva z materinsko šolo v ZD, upam da bo kaj pametnega in ne samo zapravljanje časauser posted image .

joj sploh se ne spomnim kaj vse ste še napisale, da kaj pokomentiram.

Aja, ena je napisala da je za pranje kupila persil sensivive, tudi jaz sem ga, samo upam da bo ok.
Sem zadnjič kupila mehčalec od lenorja un bel sensitive in glej ga hudiča fasala eno alergijo po boku.
Zdej ga ne uporabljam več in je ok.

Sem pa danes opazila, da mi je že nekaj začelo teči iz dojk. Se še kateri to že dogaja.
Šibamo pa jutri v 30t.

Nič lepo se imejte in uživajte med prazniki. Tiste, ki smo doma na dopustu, v bolniški in pa tudi tiste pridne v službi user posted image .

lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
   RE: Julijke 2011
25.4.2011 7:39:59   
MetiLu
Jutro!

Jaz že uživam s kavico v eno roki in računalnikom v naročju user posted image  tamal je na počitnicah, tako da sva z možekom včeraj uživala samski večer v dvoje in danes mirno in tiho jutro, pa dan bo tudi samo najin user posted image  čist premalokrat si takole vzameva čas zase in moram reč, da je super user posted image  bo treba še kdaj ponovit, preden dobimo user posted image

Marjetka15, super za hišico user posted image  boste imeli pa res dvojno veselje. A sta se odločila za montažno? Glede el. varuške, meni je pri prvem ful manjkala, pa se mi je potem pri enem letu zdelo neumno jo pa zdej kupovat. Pa nisem imela prav. Rabila bi jo sigurno do dveh let vsaj, pa še zdej v tadrugo. Tako da je to ena zadeva, ki jo moramo še nabavit oz. jo šparam, da jo komu naročim za darilo user posted image  Smo sicer v mahnem stanovanju, samo če dam user posted image  spat v sobico, jaz pa grem posedet na balkon ali do sosede (čez hodnik) recimo na user posted image , bo zelo prav prišla, ker slišiš, kdaj se otroček zbudi... Pa imaš malo več maneverskega prostora. Sploh zdej, ko se bom med spanjem dojenčice ukvarjala s prvim mulčkom... no, v glavnem, je še kup drugih situacij, v katerih bo ta napravcia prišla prav, zato bo sedaj nujen nakup user posted image

Tajs, glede previjanja se kar strinjam s tabo, zato mi nismo bepantena in ribjega mazila uporabljali za vsakodnevno mazanje. Sem se pa navadila na mazanje z hladilnim mazilom. To opcijo brez mazanja sem pa uporabljala po letu in pol starosti. No, nam se je dobro obneslo. Upam samo, da bo naša user posted image  imela neproblematično guzico, kot jo je imel naš prvi fante in ne bomo imeli posebnih težav z vneto rito, pa da bodo hoferjeve plenice pasale na njeno konštrukcijo in smo zmagali user posted image

Lep dan vsem, se grem v pojavno obliko spravit, pol pa na špancir do sadjarja in v pekarno...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
   RE: Julijke 2011
25.4.2011 8:31:09   
bucibirba
Dobro jutro punce!

No, pa smo dali 3D skozi user posted image . Joj, kako lepo je blo videt našega piščančkauser posted image user posted image ! Moram pohvalit dr., ker se je res trudil z nami, smo bli noter dobro uro. To pa zato, ker se je tako tiščal v mene, da se ni obrazka videlo, pa sem potem morala počepe delat user posted image ...ampak je uspelouser posted image ! Spol smo tudi vidli in zdaj ni sploh več dvoma...potrditev je! Smo pa težki že 1158gr user posted image . Pa ful slikic smo dobili in 4 video posnetke in to zdaj gledam non-stop user posted image ...mamino veselje!user posted image

V glavnem, super preživet vikend in danes obvezno počitek... od vse hraneuser posted image . Joj, je blo prav preveč včeraj, najprej obilen zajtrk pri tašči in tastu, potem pa še kosilo pri eni teti, pa še obiski vseh drugih tet in stricev (velika žlahta)...preveč! Danes post, obveznouser posted image !!!

Šnofla, čestitke za Jernejauser posted image ! Glede mazanja ritke pri previjanju, meni je blo rečeno, da boje čim manj mazanja, če le-to ni potrebno (če ni kakih vnetij ipd). Bolje samo voda in zrak. Nimam pa prakse, tako da bomo vidli sprotiuser posted image .

MetiLu, pridna, fajn da je potička uspela, pa jajčka tudi! Pa upam, da se ne bo spet ponovilo tole z uhcem!
Marjetka15, super za hišico user posted image user posted image user posted image ! Kar se el.varuške tiče, midva jo bova nabavla, ker imava stanovanje v dveh nadstropjih in so spalnice v zgornjem. Bom bolj mirna tako. Vzela pa bova verjetno Angelcare AC401...je dražja, sam jaz sem tak paničar in vem, da bom bolj mirno spala z njo.

Nakupi - teh se nikoli ne branim user posted image user posted image user posted image . Glavno mava že (posteljco, košek, voziček, lupinco...), manjka nama še posteljnina za posteljco, pa kozmetika in ostali pripomočki za nego. Aja, pa previjalno morava dat delat. Razmišljam pa tudi o nakupu ležalnika za dojenčka. Kolegice z otroki ga ful hvalijo, meni se pa tudi zdi praktičen. Kaj pa ve mislite?

Nič punce, se grem odpravit, sva rekla z user posted image , da greva na dolg sprehod, da prebaviva user posted image .

Lepo se mejte!







(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   RE: Julijke 2011
25.4.2011 10:18:54   
julijka11
pozdravljene user posted image ,

tudi jaz več nisem najbolj na tekočem z vsemi debatamiuser posted image ;
glede mazanja; pri nas se je najbolj obneslo navadno mazilo  Baby val in nikoli ni imela vnete ritke; sem čisto na začetku nameravala mazati z bolj naravnimi ( Weleda ) ampak niso bile najboljše; čez dan sem namazala čisto natanko, za ponoči pa tudi bolj na debelo....pudra pa za ritko nisem uporabljala, samo pod vratom sem jo kadar je bila full vročina, ker je bila drugače čisto zaribana
od ostalih koz. pripomočkov pa sem uporabljala kopel od Welede in občasno sem jo namazala z oljem ( ne vsak dan in res čisto malo)...za brisanje ritke pa še zdaj uporabim vlažilne robčke ( babylove) čez pa obvezno z mokro vatico umijem
za obraz pa sem uporabljala tudi Weledine kreme za otroke ampak samo za v mrzlem in vlažnem vremenu



(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
   RE: Julijke 2011
25.4.2011 10:25:57   
frufru
Ojla,

vesela aleluja vsem in našim "pirhkom"  user posted image

zatekanje nog se HB še ni začelo, razen zvečer. Mi pa moj  user posted image noge zvečer zmasira in namaže s kostanjevo-metino kremo od alverde (iz dm-a) in fajn pohladi. Se mi zdi, da pomaga.

buško raste in že fajn dol tišči, tako, da mam mal problemov z lulanjem  user posted image se moram napihvat kot da grem kakat, zgleda da mi pritiska na sečevod user posted image

G mi je rekla, da porodniško urejam na CSD z materinsko, da ni več obvestila o nastopu. zdaj moram, pa ugotovit, kdaj nastopim porodniško, da vem, kdaj začet z letošnjim dopustom. A se računa PDP za prvi dan ali PDP -1 in potem 28 dni???

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   RE: Julijke 2011
25.4.2011 11:16:17   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Ojla,

vesela aleluja vsem in našim "pirhkom"  user posted image

zatekanje nog se HB še ni začelo, razen zvečer. Mi pa moj  user posted image noge zvečer zmasira in namaže s kostanjevo-metino kremo od alverde (iz dm-a) in fajn pohladi. Se mi zdi, da pomaga.

buško raste in že fajn dol tišči, tako, da mam mal problemov z lulanjem  user posted image se moram napihvat kot da grem kakat, zgleda da mi pritiska na sečevod user posted image

G mi je rekla, da porodniško urejam na CSD z materinsko, da ni več obvestila o nastopu. zdaj moram, pa ugotovit, kdaj nastopim porodniško, da vem, kdaj začet z letošnjim dopustom. A se računa PDP za prvi dan ali PDP -1 in potem 28 dni???


PDP je že datum poroda, tako da tega dneva ne šteješ zraven; sem si sama računala na šefovo prošnjo, je pa tako pravilno, ker mi je G dala isti datum ko nastopim porodniško kot sem izračunala sama ( je sestra rekla, da to oni pripravijo ravno zaradi koriščenja dp)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
   RE: Julijke 2011
25.4.2011 13:56:58   
Matejita
Zivjo punce,

sem imela nekaj dni tezave prebirat te strani, mi je ni in ni hotelo pokazat user posted image , sem ocino presegla dozo visenja tule...

Hvala vsem za vse odgovore. Se pozna, da tule ne prakticirajo materinskih sol, pa potem informacije iscem na drugih koncih, pri vas, v knjigah, na netu. Bom prala posebej in brez mehcalca, kot ste svetovale. Hvala tudi za opis, kje se preveri temperatura dojencka. Tule je en fenomen zavijati otroke v zimske dekice ves cas in to od zgornjega laska do zadnjega mm dojencka, tudi cez obraz, tako da sploh ven ne vidijo. Vedno se mi je zdelo to pretirano, samo kako pa preveris kako in kaj, pa nisem vedela. Perilo za photoshooting sem pa kar prosila, ce mi lahko posljejo, tako da bom tudi jaz Tosamino dekle user posted image .

Bucibirba, to je pa res lepo, da so si vzeli cas za pikico, no zdaj so ze bolj pike, vse tehtajo cez 1kg ze user posted image .

Metilu imas starsevske pocitnice user posted image , sem prepricana, da odklop pase, ceprav tako zelo komaj cakamo na nase user posted image . No tule so obsedeni z idejo, da je treba zivet samo za otroke in se zrtvovati zanje, tako da veliko parov z rojstvom prvega user posted image  prenehajo biti par za kar nekaj let in se transformirajo v zrtvujoce starse. No midva imava povsem drugacne plane, se obema tole zdi napacna taktika in nezdrava za vse.

Marjetka, tole imas pa kar pestro, hisko in user posted image  v istem casu, no se vsaj verjetno nimas casa kaj prevec obremenjevat ne z enim ne z drugim. Glede varuske pa ja, kljub temu, da sem bolj minimalisticne sorte, jo bova imela. Ko sem jaz bila dojencica, sem se enkrat skoraj zadusila v lastnem bruhanju, tako da hocem vse taksne situacije slisat in ne stalno viset na vratih in cekirat, ce se je ze zbudila, ce je vse v redu,...

Tajs, vidim, da si tudi ti strasno delovno aktivna, no saj je prav, ce vas vse to veseli, ce je nosecnost normalna ( ce ni rizicna), je v bistvu samo spremenjeno, ne pa bolezensko stanje.

Snofla cestitke za Jerneja user posted image . Setkanje po trgovinah in gledanje vseh teh lusnih mikro oblekic in ostalih zadev za dojencke je tudi meni izziv v smislu, da se trudim priti brez stvari v kosarici mimo blagajne.

Maca po mojem se bosta se pravi cas odlocila za ime, ne bo treba CSDju posredovat ;-). Vcasih se ne mores odlocit za kaj, potem pa kar naenkrat ves. Cestitke za potico! Jo pogresam tule tako za praznike, samo se je se nikoli nisem lotila delat. Mogoce poskusim enkrat.  



Zatekanje nog se tudi meni se ni zacelo, me pa vcasih prebudijo krci in enostavno vstanem in pretegnem misice in je potem v redu.

Pregledi - danes grem v laboratorij dat kri, da preverijo stanje protitelesc, me pa itak caka injekcija, ki nam negativkam pripada med 28im in 32im tednom. V sredo imam pregled v javnem zdravstvenem domu, da mi bodo priznali placano porodnisko, UZ se moram prenarociti s srede na kaksen drug dan, dojenckolog pa cez 2 tedna.

Nakupi - no zdaj so se zadeve malo premaknile naprej. V soboto so nama cisto nic mehisko tocno dostavili pohistvo, ki sva ga narocila. Dala sva namrec delat otrosko posteljico in omaro po narocilu. Posteljico, ker so svinjsko drage in se vse se nekaj premikajo, namesto da bi bile stabilne, omaro pa, ker je Ninina soba res mikro in sem jo zelela cim bolj izkoristit. Kupila sva tudi vozicek tule cez cesto, je tak za sedeti in z lupinico, kot sva ga iskala. Trden in varen, cenejsi pa kot v trgovinah, ki sva jih obskakala do sedaj. No hkrati sva se kupila 2 kompletka za iz porodnisnice. 1 za novorojencke in 1 vecjega, jo imava na sumu namrec, da ji tale za novorojencke verjetno ne bo prav, ce bo tocna, ker je vecja, kot bi po tednih nosecnosti morala biti. Zdaj pa res pocakam na baby shower v petek, potem se pa maja lotiva se ostalih nakupov, od vecjih stvari - jogi za posteljico, posteljnino (bova kupila 2 kompleta v mestu za ceno 1), varusko, jogi za posteljico, potovalno posteljico (ker ima zgoraj prostor za previjanje in ker bo lahko v njej lezala in se igrala z vrtecimi zadevami, ko bo cisto majckena), stolcek, ki se lahko nagiba - so nama ga tudi svetovali, da je zelo uporaben, da je lahko tam sama, ne nujno vseskozi v narocjih, pa jasno manjkajoce oblekice, kozmetika in ostale zadeve.

Ne prevec divji zacetek tedna vam zelim, da opravite vse, kar ste si zamislile in veliko uzitkov z vasimi busiji in pikicami.

_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
   RE: Julijke 2011
26.4.2011 2:38:24   
Matejita
Pripujsala domov po kar napornem dnevu.

Dopoldan so v laboratoriju puscali kri, preverjali, ce sem razvila protitelesca glede na to, da sem A-, pa sem po mailu dobila rezultate, da je vse O.K., negativno user posted image .

UZ sem pa morala prestavit s srede, pa so me kar danes vzeli. Smo bili 1 uro na pregledu, nama je vse razlozila, kje je kaj, da je vse v redu. Ker sva jo prosila za fotko, se je kar nekaj casa trudila, da jo je ujela v obrazek. Nina je ze z glavo navzdol, na moji desni strani ima hrbet in ritko in nogice na vrhu trebuha. Ujeli smo jo, ko je dala najprej prst, potem pa poskusila dat pest v usta, ko se je navelicala nasega buljenja, nam je pa vsem skupaj pokazala jezik user posted image . Tehta 1580g in se vedno prehiteva 1 teden. No zdaj pa do srede mir, ko bom sla na bolj kremenckov pregled v zdravstveni dom, da mi odobrijo placano bolnisko.

Pozdravcek cez luzo vsem!

_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   RE: Julijke 2011
26.4.2011 9:09:38   
Suziiika
Jutro punce user posted image

Veliko vas je tak na dopustu še vedno, upam, da uživate maksimalno. Moj dragi je že "veselo" na delu, tak, da nič počitnic zaenkrat. Drugače je blo pa lepo za vikend, sma malo cotke pregledala, pa tavelke zapakirala nazaj, tamale pa si pripeljala domov, da boma oprala pa spravila.
Ne vem kira je spraševala za gugalnik, midva sva tudi tega dobila na posojo user posted image , ampak mislim, da je kr fajn ga tk met če kej počneš pa daš otroka noter, čeprav kupit novega je tak ne, meni je ta, ki mi ga je posodla, rekla, da njen pubec, ki je zdaj 8 mescu star, lahko uporabljal samo 3 mesece, ker je poba kr velki pa težkuser posted image , ampak na sploh tak, mislim, da če se da, novega je kr škoda kupit, ker se ga res ne rabi neko dolgo obdobje in je dejansko samo odveč in v napoto po kratkem času. Dejansko lahko pol otroka položiš na ono igralno podlogo ali pa v stajico, če imaš delo, pa je lih tak vredu. To je samo moje mnenje user posted image

Drugače pa danes šibama malo po nakupih, bom najbrž samo padla v posteljo zvečer, boma šla malo pogledat za kakšen kompletek, sem razmišlala da bi kr št. 56? Kaj pravte? Če pa pol ne bo vredu, bo pa nekdo že skoču iskat, predn gremo iz bolnice. user posted image

Matejita povej mi, tudi nama je na 3d rekel, da nama prehiteva po teži in velikosti za dober teden, pa nisem vprašala, kaj dejansko to pomeni? Da je možnost, da bo otrok pač večji, ali to pomeni tudi možnost zgodnjega poroda? Drugače pa super da je vse okej user posted image .
Krči pa tudi mene, v mečah. Pa dlani mi ponoči čisto omrtvijo, oz. tak zaspijo da mam čis boge, se morem na drug bok obrnat, da dobi roka spet malo krvi vase, ali se to kateri dogaja?
frufru mene tudi vsaj 2x na dan tak tišči, da mam občutek, ko da mi bo vse padlo ven user posted image

bucibirba super za pregled, ti posnetki so pa tak zakon, pa zelo lepo spomin za naprej user posted image

marjetka15 meni je prvič teklo iz prsi če kr nekje okrog 23, 24. tedna, pa sem potem od takrat vsak večer oblekla športni modrček, ker mi je bil tak neprijeten občutek, da se mi je lepla majca na prsi user posted image  Od takrat pa za1x nič..

Šnofla tebi pa še 1x hvala za ledeno kavo, mi je blo super user posted image

Kar se pa tiče CSD in papirologije, ali moraš to urejati na svojem CSD-ju, ali lahko kjerkoli pač si? Ker js sem na ptuju dosti, pa bi kr tu zrihtala če se da, oz. vsaj za paket za1x, bi že kr v začetku maja, pa me zanima, če morem it domov to zrihtat al lahko kr tu? Pa če rabim za paket potrdilo od G, ker meni še nič ni omenla potrdila.. Glede tega, da mam pa naslednji pregled šel čez dobrih 5 tednov, bom pa pop. poklicala pa vprašala če je to zato ker je vse okej, ali se je mogoče zmotla, tolko da se pomirim user posted image

Naj bo to to za danes, pa se slišimo. user posted image  Pazite nase pa na svoje user posted image .

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
   RE: Julijke 2011
26.4.2011 13:50:22   
MetiLu
Dan!

Sva se s tamalim danes malo potepala, da se je oči lahko po nočni doma naspal, zdej sem pa čist koma user posted image  tok se mi spi, da bo treba it malo oddremat...

Suzika, za CSD ne vem točno, ali urejaš v kraju, kjer si prijavljen ali lahko kjerkoli. Glede kompletka bo št. 56 čist ok. Na splošno se mi zdi, da se te št. kar nekaj rabi, ker drugače lahko user posted image  prvi mesec oblačiš v same prevelike cunje, tudi če je velik dojenček.
Glede velikosti otroka je pa pri nas bilo tako; men je tamal od 30. tedna naprej skoz prehiteval po velikosti za vsaj 1 teden, mi je G govoril, da se bo vsaj 1 teden prej rodil, no pa ni bilo tako ... rodil se je 3 dni pred PDP, samo nekoliko večji oz. 4170g, 54cm, 36 og... tko je bilo pri nas, srčno upam da bo frčafela zdej kaj manjša user posted image  user posted image

Sem si pa danes že kupila olje za masažo presredka od Welede, upam, da bo kaj pomagalo tele moje šive raztegnit in pripravit na D-day user posted image  pa še tisti malinov časj si bom potem kupila, pa da vidimo, če bo kaj efekta.

Pa nekaj kozmetike sem si privoščila, sicer sem pa trenutno na varčevalnem programu in res minimalno trošim. Pa prav paše za spremembo user posted image  

No, lepo se imejte

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
   RE: Julijke 2011
26.4.2011 18:49:03   
juhica
MetiLu, jst sem tisto olje imela v drugi nosečnosti in evo, nobenega šiva, pa je tamal zelo hitro rojen, tko da se splača potruditi se in se mazati. Je pa res, da sem v prvo imela samo en notranji in en zunanji šivček, nisem babcam pustila, da me zrežejo, pa sta hotele...

Punce, čez štiri dni gremo na morje, mene pa tok hrbet boli user posted image user posted image user posted image . Cel dan nč ne počnem, ležim in me tok boli, ko se premikam skor tulim, tamalima nč ni jasno, moj pa šele zdele pride, je imel tok dela (neki za hiško, ki jo prodajamo rihta, pa neki za našo novo hiško...). Ko se na stolu premaknem komaj diham - tko me špika dol pri trtici, na desni strani. Dopoldne sem pa šla še na sprehod s sosedo in tamalimi, pa sem samo jamrala, ker me je vse spodaj tiščalo in bolelo, sploh stat ne morem... Pa sem tele dni bila čisto v redu, veliko smo okoli šibali in vse, zdej pa tko, upam da bo jutri bolje... Ah, pa sem še tle mal pojamralauser posted image , tečkauser posted image ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?