Matejita
|
Zivjo punce, tudi jaz vas s prebiranjem ne dohajam vec, sem pa zelo vesela, da je z vsemi vami in z vasimi pikami (nase pikice so postale pike medtem ) vse v najlepsem redu (razen nosecniskih radosti seveda, ki spadajo zraven). Vceraj sem se spomnila, da bi jaz strasno rada imela slovenske uspavanke in otroske pesmice. Najprej se sploh nisem spomnila naslovov, kasneje sem se jih nekaj in sem sla po you tube brskat in je bila kvaliteta obupna. Po kaksnih 2 urah sem obupala. Zal tule jasno da tega ne morem kupit. Ima katera od vas kaksno idejo, katere pesmice bi bile ali pa celo pesmice v MP3? Panika me je pa tudi zagrabila prejsnji teden, ko vas takole prebiram, kako ste ze vse z vsem pripravljene . No midva nisva, manjka se ogrooooooooooooooomno vsega. Od birokraicje - cakam na potni list z novim priimkom, da spremenim priimek na delovnem dovoljenju, pa v zdravstveni zavarovalnici, da bo dete dobilo priimek po mojem mozu in moj priimek po poroki, ne priimek prvega moza, ki ga uporabljam zdaj. Potem moram osebno se narocit na ginekoloski kliniki v javni bolnici in it na pregled, da bom imela placano porodnisko, pa jasno da UZ pri moji ultrazvokasici, pa redni pregled pri dojenckologu, pregled krvi zaradi protitetelesc , pa injekcija za RH-, ta mi pa pripada, smo zdaj ze v teh tednih. No od stvari za Nino imava pa vse kar so nama podarili - nekaj oblekic, dudo, Album Jelke Reichman in banjico. Vse ostalo pa cakava. Pocakala bova na baby shower, ki ga bo organizirala tasca konec aprila, potem bova pa sla po nakupih. Dala sva pa delat tudi posteljico in omaro za njeno sobo po narocilu, to naj bi pa prilso konec prihodnjega tedna. Skratka dolgcas nama ne bo. Aja, pa se porodnisnico, kjer bom verjetno rodila morava najt in jasli, kjer jo bom pustila kmalu po porodu, da bom sla lahko nazaj delat morava najt. Sluzba - se vedno hodim, no zdajle imamo 2 tedna velokonocnih pocitnic, hvala bogu, da bova vsaj malo zgoraj nastetega lahko opravila, oz. da bo casovno lazje te zadeve urediti. Drugace bom pa zacela v maju spet nazaj v sluzbo in potem nekje do 26ega, 27ega, ko se mi zacne porodniska. V tem casu bomo se nekaj lekcij z mulcki obdelali, pa teste zadnjega bimestra jim se dam - jih zdajle pripravljam. Saj iskreno povedano mi je cisto bolj vsec, da sem pol dneva v sluzbi, da ne razmisljam o traparijah, sem pa 1 teden nazaj bila kot povozen makaron, ko so pri nas bile temperature med 25 in 30 stopinj. Vroce mi je bilo za znoret, najhujse je pa bilo to, da sem bila po 1 uri utrujena in samo se za v posteljo. So me razveselili, da to spada v nosecniske tezave z vrocino, ko se ti zdi, da se kuhas in isces zadrgo za iz koze se dat. No ta teden se je hvala bogu malo ohladilo in se pocutim veliko bolje. Lulanje- stranisce je kar naenkrat moj najljubsi prostor, ponoci grem vcasih 1x, vcasih pa nic. Krci - me zbudijo vcasih ponoci, pa enostavno raztegnem misico in krc popusti. Priznati moram, da so na vso sreco moje tegobe bolj taksne, da je veliko za uredit in se na sreco zelo dobro pocutim, no saj vazno da je v redu, redno obiskuje tecaj borilnih vescin, jaz se tudi zelo v redu pocutim, ostalo bo pa ze. Zelim vam prijetno nedeljo in da si ukradete cim vec prijetnih trenutkov. Bozate svoje busije s in uzivajte v preostalih tednih (zdaj jih je vedno manj), jaz sem zdajle v 29. em in jih je samo se cca. 11. Pozdravcek cez luzo!