|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 7:24:44   
škrpijonka
Kaj pa vem jem noramlno kot prej, je pa res da imam kar nekja zaloge in verjetno dojenček črpa iz tam user posted image . Tako da kar se tega tiče sem vesela, da nisem preveč na +, sicer pa bomo verjetno sedaj v zadnjem tromesečju šli stmo gor z kg.

Joj se mi je sanjalo od uz, ga res komaj čakam in mi je napovedala da bo fantek. Me zadnje časa precej matra radovednost in bom verjetno vprašala po spolu.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 7:42:51   
juhica
Smuki, najbolj pogosto ime o 2000 - 2009 je Luka, ki je meni zelo všeč, ampak mamo enga tazga v žlahti bližnji...

Aja, pa v enem mesecu sem se zredila samo za 0.8 kg, samo sem se prej bolj na hitro, verjetno je to normalno, imam točno 7kg+ od začetka. Pa rekla mi je, "Saj vi itak niste rodila velikih otrok?", tako, da verjetno bo spet en manjši fantek uletel user posted image  (ta drugi je bil 3020g in 52cm)...

Živčno pričakujem ponedeljek, in cukr test po novih pravilih, upam da bom preživela user posted image . Sicer mi je pa en dan kar soseda mal zmerila (je imela nosečniško), pa je bil kar precej nizek, glede na to, da sem piškote jedla pol ure nazaj (4.7). Sam da mi kej ne ugotovijo, ker jst sem tok lačna in sladkosneda zadnje čase, se začnem kar tresti in slabo mi rata, če ne jem na kaki dve uri, zadnjič sem skor bruhala od lakote tik preden sem kosilo končala... No ja samo da bo ponedeljek mimo...
frufru, tkole zgleda test v ZD pri nas po tanovem, po osmih urah tešč, še dve uri, pa trikrat kri vzamejo...


Kak mraz je zunaj, pa tako nas je sonček že razvadil user posted image ...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 7:45:42   
mismis
Dobro jutro,

priznam, da sem med najbolj lenimi za pisanje...

vam pa postežem s kakšno kavico, da se malo odkupim user posted image

user posted image

frufru, držim pestke, da bo cukr test v ponedljek v redu

škrpijonka, zate pa, da čimprej izveš, kaj nosiš pod srčkom user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 8:10:04   
škrpijonka
mismis jaz bi to smetano sedaj pojedla in keks



_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 8:25:22   
nussy
Jutro punce!

Hvala za kavico.user posted image  Jaz sem čisto nenaspana....danes sem mogoče spala skupaj ene dve uri. Zdaj pa že v službi. Najmlajša pupa je ponoč ful sitna in skoz vame leze in hoče, da jo enkrat pokrijem, drugič odkrijem, naslednjič mojo roko čez njo, pa spet njeno čez mene.... To je noro. Vstanemo pa itak že ful kmal, pa jih pol v vrtec peljem. Vmes, ko pa končno mal zaspim, me pa tolk lulat, da se opl zarad tega zbudim.user posted image  Cel žur. Drugače me pa že ene dva dni pošteno zgaga daje. Kaj najbolje pomaga? Če ima katera podobne težave? Danes imam sicer pregled, grem prej iz službe. Najprej laboratorij, potem pa naprej.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 8:29:22   
mismis
nussy, tudi mene zadnje čase daje zgaga, ni kaj smo že v takem obdobju, ko so naši user posted image  dokaj visoko. Meni proti zgagi malo pomaga Donat

škrpijonka, če ti paše smetana, potem pa kar navali user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 8:30:16   
total
Jutro,danes zelo mrzlo jutro...brrr. Upam,da se vreme spravi v red.

mismis tale kavica prav prijetno zgleda,hvala

A pol mate nekatere kr težave stem cukrom??? Jaz sem mela hvala bogu ok.

Smuki jaz sem bila 1 mesec na bolniški in sem imela v marcu kontrolo,ne morš verjet. Pa mi je pisalo enko kot tebi,dober da sem bila doma.Ker res nikoli ne veš,kdo te lahko zašpeca.user posted image
Konc aprila pa grem že na CSD po papirje  in v maju takoj že oddat,kuk čas beži.

Nč grem neki pojest,pol pa mal pospravit po hiši...se beremouser posted image .


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 9:47:26   
rakica82
Dan,

kako smo? Jaz že par dni spim bolj zanič, še dobro, da lahko zjutri potegnem in pol spim do 8h.

Vsem bolnim in prehlajenim user posted image user posted image , počivajte, pustite se crkljati.

Tega testa za sladkor pa tudi jaz nisem imela, mi niti ni nič omenila. Naslednji pregled imam v 30 tednu in že imam napotnico za laboratorij za kri in vodo. tako da meni tega zgleda ne bo trebauser posted image .

Glede kilogramov sem pa na istem s Škrpijonko, jaz se še nisem nič zredila, tudi pri meni očitno dojenček črpa zaloge od mene user posted image . Itak se bom pa bom moje zdaj začela rediti, ko se začne zadnje trimesečje.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 11:20:07   
bubu_bibi
Pozdravček vsem!

mismis - hvala za kavico, danes bi mi ravno takšna pasala...

Od te sladkane vode sem si že malo opomogla, včeraj je bila kar kriza - dlje od pitja, slabše mi je bilo...user posted image Pa rabila sem čakati samo eno uro (ker dveh niti nebi zdržala). Bomo videli, kako bo s tem. Drugače hvala za nasvete, limone mi ni pustila, pila sem pa lahko navadno vodo, samo meni to ni pomagalo, da bi se okus v ustih popravil.

Lep dan vsem in se beremo! user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 12:42:26   
škrpijonka
Tebi so vsaj vodo pustili piti, jaz nisem smela nič, samo čiči in čaki in to 4 ure in tvojo dvojno dozo sladke vode sem morala spit.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 12:50:40   
MetiLu
Dan po dolgem času user posted image

Danes sva imele z Izo pregled in je zaenkrat vse ok. UZ ni delal, samo srček smo poslušali, ki pa itak dela BP user posted image  Brce so že precej konkretne, kar je fino, da vem, da ji je ok. Voda je čista, pritisk normalen, krvi za železo pa danes nisva pregledale. Sem malo poklepetala danes z G glede nosečnoških tegob, pa me je kar pomiril.
Sem se tele dneve malo preveč naprezala, se pozna, da sem bila skoz sama s tamalim, pa še en izlet z vrtcem smo imeli vmes in sem bila čist gotova. Tiščanje dol, otrdevanje trebuha, slaba prebava, zaprtost... pa me je kar mal panika zagrabila. Je rekel, da naj čimveč počivam in pijem magnesol, kaj dost se pa zaenkrat ne da narest in tud ni nobene panike, samo naj se malo bolj pazim...

Omenila sem tudi naraščanje teže (do sedaj +7kg user posted image , v enem mesecu sem se zredila za 2,5kg...), pa je rekel da sem suhica, da sploh ni nič narobe. Pol sem omenila, da je bil prvi user posted image  ogromen, čez 4 kile, pa je rekel, da naj malo pazim pri prehrani, jem manj OH, sladkega (ki mi tokrat sploh ne paše (no, razen sladoleda))... nič mi ni omenil, da bi morala it na cuker test... tko da očitno tudi tokrat ne bom šla... sicer pa tokrat nimam nobenih napadov po sladkem in se počutim ok, bomo videli, kako bo s težo zadnje tri mesece. Pri taprvem me je dobesedno razneslo, upam, da se tokrat ne bom toliko zredila in da bo naša deklica malo manjša od prvorojenca user posted image  user posted image user posted image

Me je pa zjutraj dragi presenetil in mi iz službe prinesel dve ogromni škatli oblačil za punčke velikosti od 0-2 let. Jih je posodila ena kolegica in je prišel zmagoslavno, zložil na tla v dnevni sobi in rekel, da je šel v šoping, da ne bom rekla, da ni nič zrihtal in da naj mu dam z nakupovanjem zdej dve leti mir user posted image user posted image user posted image  pa sem se že malo zakopala v cotike in so same hude, lepe cotike, več ali manj od okaidi-ja in gap-a... sej ne da bi bila mahnjena na znamke, samo so res lepe oblekce, po velikosti oblačil usklajene z našim letnim časom, da se mi kar meša  ob pregledovanju user posted image user posted image user posted image  od poletnih oblekic, zimskih kombinezončkov... ni da ni user posted image user posted image  sicer ne bom imela sama veselja skakat po štacunah in šopingirat, ampak nam bo pa veliko prišparanega...
Sem pa rekla mojmu, da kaj bi naredil, če bi imeli najprej punčko in v drugo fantka, pa je izjavil da v tem primeru bi šel pa kar sam v šoping, da fantka pa že ne bi oblačil v roza in vijolično user posted image user posted image  

No, tako, zdej grem pa naprej počivat, bom zdej par dni bolj v ležečki, da se moj vampek malo odpočije user posted image  čeprav je v stanovanju bomba, ampak bo moglo čiščenje tokrat počakat...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 13:35:43   
Šnofla
Suziiika - glede zaposlitve, se fuuul splača (mislim da je okol 100e razlike med porodniško brez zaposlitve in med 55% minimalne plače, nimam zdele papirjev pri sebi, da bi ti natančno napisala). Nekaj več so že meni tule napisale (predvsem posti od zmajaz) - http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost%2C_brezposelnost_in_par_vpra%C5%A1anj/m_5553443/tm.htm

Kar se pa tiče samega postopka od prvega papirja do zadnjega ti pa napišem naknadno, še ne vem, gre moj v kratkem do računovodkinje, pa jo bo vprašal kako in kaj.

MetiLu - kako krasno ime ste izbrali za vašo pupo user posted image ful gre lepo v uho

Drugače imam pa trenutno večjo količino delovnih izpadov. Ponavadi se držim reka da je čista hiša znak zapravljenega življenja, zadnje čase se pa vse sveti. No kolikor se pri delavcih v hiši lahko hehe. Samo zvečer sem pa ko ožeta cunja in samo padem v posteljo. Pa komaj čakam ponedeljek, da spet vidim najinega škratka. In upam, da bo tokrat pokazal kaj ima med nogami. Trenutno sem obljubila, da če se ne pokaže, bo imel vse v roza barvi Mene je blazno strah vročine in po prvem maju naredim zadnji resen večji šoping, da mi ostanejo samo prčkarije, ki bodo naročene preko spleta. Pa ugotovila sem, da nisva kupila standardne velikosti kovterčka in je absolutno nemogoče pri nas kupiti kakršno koli prevleko. Očitno bo treba ali kupit drugega ali pa še enkrat v avstrijo, pa še to ima samo Ikea takšno velikost, njihove prevleke mi pa ne sedejo. grrrr. Blago je pa pri nas tako drago da adijo pamet, se ne splača delat.

Punce še ena prošnja, saj vem, da je že bilo napisano ampak a lahko lepo prosim še enkrat kje kupiti malo cenejša oblačila za user posted image . Spomnim se Kika, ostale sem pa pozabila in ne najdem posta, kjer je bilo napisano.

Božajte bušije in uživajte v preostanku nosečnosti :-*


< Sporočilo je popravil Šnofla -- 14.4.2011 13:36:19 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 13:55:52   
mismis
Šnofla, punce so omenjale Kik, NKD, C&A (mogoče ima nova trgovina v BTC danes kaj več popusta), pa H&M

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 14:00:15   
škrpijonka
C&A ima še po mojem največ izbire.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 14:23:12   
pinky_fairy1
Pozdravček, se še jaz malo javlam čeprav bolj poredko, saj imamo doma pravo norišnico, še delamo stanovanje kupujemo stvai vglavnem skoz polna hiša:D  Drugače pa imam jaz tudi po čudežu delavne izpade in kar nekaj pospravljam in skačem okrog, zredila sem se že za 8 kg, samo glede na moe prvotno stanje(170cmin 54kg) se me še nič kaj ne prijema:D razen seveda buši, ki raste zeloo hitro:D
Metilu moram ti povedati da sem tudi jaz kupila postlejnino v ikei in da prevlek nikjer razen pri njih ni, jaz sem se odločila da kupim še kar en set:D drugače pa sem gledala cotike v nkdju ker imao tudi zelo ugodne cene... Lepo cartikajte male bibee...

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 18:27:30   
Suziiika
Hey punce, bom samo na hitro malo napisala, ker sem taka, ko bi me vlak povozu user posted image  Me je urnk dobil tale prehlad, boli me sicer še nič ne, hvala bogu (upam, da tako tudi ostane), samo spim bolj malo (posledično me glava boli user posted image ), pa iz nosa mi kr lije, ponoči pa zašofan da ne morem dihat sploh.. Upam, da bo šlo na boljše kmalu no..

Šnofla super si, hvala za tale link (v velko pomoč), sma na istem pol zgleda user posted image  .. Ko pa zveš še kaj novega, mi pa prosim povej ja, bom ti res hvaležna user posted image , drugače pa šibam jutri v savinjsko, pa bom do velke noči doma, tak, da ti javim ko bo zdravje malce bolše, pa grema na kavo, če boš za akcijo user posted image
V pondeljek pa fajn zrihtaj na pregled,oz. upam da se vam pokaže user posted image , mi smo tud meli s tem težave do 3-dja user posted image  Ampak bom za potrditev še vseeno prašala mojo G kaj misli da bo user posted image  js mam tudi v četrtek pregled, pa tudi že komaj čakam.
Glede prevlek pa posteljnine je pa res tak bogo, sem že js tud gledla, da bi posamezno kupla kovtrček pa blazinco v ikei, pa pol ekstra posteljnino, pa je tak težko posebi posteljnino, vse skupaj je pa tak drago da joj user posted image
Drugače se pa strinjam, Iza je super ime, še posebi, ker me spominja na eno punčko iz vrtca, kjer sem delala, pa je bla taka fejst simpatična pa taka "tabrihtna" user posted image

MetiLu ti pazi nase pa na Izo user posted image  Lepo umirjeno pa čim več počivaj.

Drugače pa vsem ostalim, pazite nase, tiste, ki pa ste s prehladom na istem ko js, pa se čimprej pozdravite. user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 14.4.2011 18:32:25 >

(odgovor članu pinky_fairy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 19:52:58   
julijka11
da se še malo jaz pohvalim z nakupom....sva včeraj kupila kotno omaro in komaj čakam, da jo dobim, da jo bom končno lahko začela polniti z malimi coticami; zdaj jih imam v 10 vrečah po drugih omarah in v kavču....pa nekaj še pupini omari....res komaj čakam, da jih spet vidim....na štrikcu sploh lušno zgledajouser posted image

in seveda odštevam dneve do dopusta...v službi se mi vedno manj ljubi

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 20:17:48   
Beeo
AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

Kako ste pa tukj aktivne :)
Pridne!

No prebrala vse in poročam ter odgovarjam česa se spomnim :)

Kar se tiče vez in odnosov: Vse je super in prav ter tako kot mora biti kadar se vidva in samo ti in on tako počutita odločita in kadar vama ustreza, vsi ostali so nepomembni, torej ne obstaja prehitro, prepozno ali premlado prestaro in še kaj :)

Vesela sem za vse vas!
Objavljena slikica vozička je super, mi se odločamo med Mutsy in Maxi Cosi ... in se nagibam k Mutsyju ker je alžji, no Maxi Cosi se lepše zloži in zavzame manj prostora ter in lepši športni del, mutsy je lažji za 6 kg in ima lepšo košaro, joooooj :)))

Materinsko šolo obiskujemo v MB, ampak joj tako pretiravajo s stavki kot: porodna bolečina je huda bolečina in še kaj, sploh se ne bi spuščala v to. Porod je lepa izkušnja in pika, tako bi ga morali predstavljati, ma sej je jasno da se stvari raztegnejo in da občutiš "bolečino", ampak lahko jo občutiš zelo drugače kot jo oni predstavljaho. Skratka še enkrat priporočam knjigo Modrost rojevanja. Knjiga je super!!!

Bila na pregledu, sedaj smo v 28 tednu, pridobila do sedaj 9 kg, hm ... malo preveč???
Najin bejbi se je pa obrnil po diagonali :) Do sedaj je bil vedno obrnjee dol, zdaj pa malo spreminja lego, ampak to ni nič takega, še dovolj časa ima da se obrne.

Mi je pa ginekologinja že dala tabelico za štetje gibov. A ni to malo prezgodaj? V šoli so nam rekli od 34 tedna? Kdaj začnete ve šteti gibe?

Bili smo tudi že v prvem shopingu za bodije, kapice in zokenčke, jupiiiiii :))))

Vsem želim en lep čaroben pravljičen večer!



(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 20:23:34   
bucibirba
Punce, jaz sem pa tako veselaaaaaa user posted image ! Se sam na hitro javim, da povem, da sem danes dobila ostale dele našega Mutsya user posted image user posted image user posted image  Kako je lepppppp! user posted image  Res, kako veselje...za en voziček...kaj šele bo, ko bo najin piščanček noter user posted image .

Tolko za zdaj, se več oglasim jutri!

Lep večer!

(odgovor članu Beeo)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   RE: Julijke 2011
14.4.2011 21:03:31   
MagicSpell77
Hello!

Še malo pa bo petek! Se tako veseliom kot, če bi bila v službi in komaj čakala vikend. Ampak tokrat je drugače! Ker greva z mami na morje. Ona gre za 10 dni, jaz jo pa peljem, pa bom kakšen dan ostala. Komaj čakam da se malo morskekga joda spet naužijem. Sicer tukaj na Štajrskem sonce že pošteno žge, saj se že dva dni lupim po čelu. Hahaha.

Danes sem spet firbcala po C&A in H&M, ker iščem neke platnene poletne hlače. Žal vse tako čudno zgleda... Sem se sama sebi zdela ko ena bajsa, ko navleče nase prvo kar prime. Hahaha. Pa če imajo res vse tako čudno... Meni pač ne pašejo te hlače, ki imajo spodaj elastiko in neke trakce. Pa s temi 100 žepi prav debel zgledaš. Da o pajkah niti ne govorim. So mi po riti preširoke, po nogah pa preozke. Potem sem pa domov prišla in v omari našla še dve čist uporabni oblekici, tako, da gola ravno ne bom okoli skakala.

Predračun za nova okna je prišel. Fijuuuuu bo naredil denar. Še dobro, da imam zalogo še od prej, ko sem bila še zaposlena, tako da ne bomo rabli šparat pri opremi za našo pupo. Sem bila na začetku nosečnost nekaj pametna, da dojenčki pa res ne stanejo dosti, zdaj pa vidim, da bi ji samo najboljše in najdražje stvari privoščila... Hmmm bo treba en kompromis sklenit. Tako sem se odločila, da za voziček damo malo več, pa upam, da ga bomo še kdaj rabili. Previjalno bova sama nekak skup naredila kar na Ikeino komodo, da bo vsaj pasalo k obstoječemu pohištvu. Posteljica bo navadna lesena, čim bolj svetle barve. Za posteljnino bomo odšteli preveč denarja, kot ste že ugotovile, ampak kaj hočemo. Mogoče pa kaj zašijem sama... Saj ne more bit tako težko, ker so same ravne linije.

Tako, tolko od mene za danes, se pofočkam spet po vikendu verjetno! Do takrat pa dosti sončka in brcik!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   RE: Julijke 2011
15.4.2011 6:49:58   
frufru
a še kateri kosti v medenici preskakujejo ko hodi ????user posted image  Meni so to od včeraj dogaja. Sva bla z malim v ZD pri dež. zdravniku zaradi ušec, je ponoči skoz tulil, pa bruhal od bolečin user posted image user posted image , pa je bil tako švoh, da ni mogel na mizo pri zdravniku splezat. Se ni ne sestra ne dohtar zbutal, da bi mi ga pomagal dvignituser posted image . A bi to lahko bil vzrok (dvigovanje 19kg uteži)???
Kakorkoli, komaj hodim, mi vsakič nekaj preskoči in občasno pa klecne in zaboliuser posted image

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   RE: Julijke 2011
15.4.2011 7:13:36   
Anonimen
user posted image

Dobro jutro drage souser posted image , jaz pa vam za zajtrk pošiljam eno skledico vitaminčkov. Upam, da vam tekne user posted image

Končno se spet malo javljam...imam tako nabasan urnik, da nimam veliko časa za računalnik...ampak, samo še danes, potem pa konec tedna preživim z user posted image na Bledu. Morava izkoristiti vsako priložnost za malce razvajanja.

Počutje je OK, razen običajnih bolečin v bokih, ki mi ne pustijo spati...ne pomaga pa nič, se obrnem tisočkrat na noč, dam blazino med noge itd. pa se zjutraj zbudim vsa polomljena. Potem pa se čez dan dobro razmigam pa je bolje...dokler ne grem spet spat. Rezultati glukoznega testa, ki sem ga imela prejšnji teden so tudi OK, ravno tako me veseli, da je raven hemoglobina še vedno dovolj visoka, da mi ni treba jesti železa. Najbolj me pa veseli, da je user posted image zelo aktiven in me kar naprej z brcami opozarja nase...user posted image prav lep občutek.

Včeraj se je pri nas začela šola za starše in moram reči, da je bilo kar zanimivo, predvsem pa sem bila presenečena, da so imele vse user posted image svoje partnerje zraven...nihče od bodočih očkov ni manjkal...pohvalno user posted image sva pa z možem včeraj končno začela delati na porodnem načrtu. Tiste, ki ste že rodile...ali ste ga imele in v kolikšni meri ga upoštevajo?

Drugače pa vam želim lep vikend in čim bolj aktivne user posted image ter čim manj raznih nosečniških zdravstvenih tegob user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
   RE: Julijke 2011
15.4.2011 7:18:05   
juhica
Frufru, jst mam težavice te vrste, sem jih imela tudi že v drugi nosečnosti, hvala bogu potem mine... zaradi hormona relaxina smo pač malo razštelani. Najbolj pogosto me boli desni kolk, včasih napol šepam, dokler se ne uhodi, pa še v hrbtu me narahlo zna uščipniti, ko recimo vstanem ali kaj takega, pa itak da nimam nobenih težav drugače ne z hrbtom, ne nasploh s sklepi...

Jst sm v mislih na morju, sedaj sem pa našla en ugoden hotel in me ta varianta matra user posted image . Seveda v primeru, da bo cukr test ok, drugače ne grem nikamor, da se bojo vsi nažirali pred mojimi očmi, ne pride v poštev...

Beeo, veš jst sem si prvič vse tko na izi predstavljala in sem imela rahleeee popadke že dva dni prej. In ker so bili redni, sem se šla pokazati v Lj, pa mi reče una sprejemna sestra:"To ni nč gospa, k vas bo tok bolel, da se boste v štok od vrat hotel zažret, je to to!" - s temi besedami, manj ali večuser posted image . No in midva čist zgrožena, pustili so me not in drugi dan se sprehajava po hodniku in gledava une kovinske robove, ki jih dajo na stene pri vratih, da jih z vozički in posteljami ne poškodujejo in se smejeva, češ zaščitili so robove pred porodnicami user posted image ... No pa itak da potem ni bilo grozno, ampak je vseeno fajn, da te opozorijo, ker jst sem mislila, da ene res sam fuuul pretiravajo, in da res skor nič ne boli, ker imam drugače precej visok prag za bolečino, pod pogojem, da vem zakaj me kaj boli in me ne skrbi vzrok bolečine...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: Julijke 2011
15.4.2011 7:38:19   
smuki
Jutro pupe!!

Tako kot MetiLu sem tudi jaz pretiravala zadnje čase - oz. od kar je lepo vreme in sem skoz zunaj in nekja brkljam. Popoldan pa normalno še z malo, ki jo že komaj dohajam. Zvečer me vse tako boli, da se že kr mal vstrašim in si rečem, jutri bom bolj počivala... ja, pa ne... in se zgodba spet ponovi. Zdaj bova pa z malo 10 dni še same doma, ker gre ati na službeno pot in bo kr pestro... (sem si kr nečakinjo na počitnice povabila čez vikend, da mi mal pomaga user posted image ).

Vidim, da se pogovarjate malo o posteljninah. Res so drage, kot da so z zlato nitko šivane. Jaz sem zdaj malo gledala za zibko in se je cena vrtela povsod od 70€ dalje. No way za par mesecev. No, potem sem se pa obrnila direkt na firmo puhek in tam dobila za 50€ obrobo za okoli posteljice, baldehin, rjuhico, povštrček (tak čisto čisto tanek), odejico in prevleko + poštnina. Pa ful luštne vzorčke imajo. No, če katero zanima... http://posteljnine.si/si/ Njihovo imam posteljnino tudi za otroško posteljico in je res super. Material se super pere, nič razvlečeno... Pa vse se da zmenit, men so naredili prevleko točno po meri (ker mam doma že en debelejšo odejico).
Ima pa tudi Recinko zelo ugodno, sam mi je od Puhka bolj všeč - boljše obrobe ima....

Drugače pa tudi jaz zadnje čase bolj slabo spim ponoči. Skoz se premetavam, pa spet hodim vsaj 2x na noč na wc po par kapljic (mi skoz nabija v mehur). Pa dokaj visoko moram spat, ker me grozno zgaga peče, pa tud lažje diham tako... v glavnem dete pritiska na vse konce že. Ker pa tako visoko spim, me zjutraj vse boli ... sploh križ. Joj, že zdaj (v 29. tednu) sem kot kit, ki se komaj obrača in prepogiba.... kaj še bo...user posted image

Novice glede imena - zdaj je spet v igri ime, kateri mi je bil všeč že na začetku... in zdaj ga je predlagal moj. Edino kar ga skrbi, ker njegova sestra pozna eno osebo s tem imenom in jo res ne mara. Zdaj ga pa skrbi, da potem tud najinega otroka ne bo imela rada. Mislim, s kakšnimi se moški ubadajo!!! No, mogoče pa naše dete le dobi ime... hahaha user posted image .




< Sporočilo je popravil smuki -- 15.4.2011 7:40:58 >

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: Julijke 2011
15.4.2011 8:06:46   
bucibirba
Dobro jutro souser posted image !

Evo, častim eno
user posted image

Mene navdušenje glede našega vozeka še ni minilo user posted image , ga kar hodim gledat in gledat user posted image . Komaj čakam, da ga bomo tudi preizkusili user posted image !

Na FB ste zelo pridne, vas komaj dohajam user posted image . Aja, pa ful lušne slikice bušijev user posted image , moram tudi jaz naročit mojemu en photo session user posted image .

Jaz sem danes začela dan s strojem cunj...za bebico user posted image . Sem ful stvari dobila, pa sem se jih kar lotila prat, vremčke je super, tako da je za izkoristit. Edino ko bo likanje prišlo na vrsto, ne bo več takega navdušenja user posted image .

Kar se počutja tiče, za enkrat vse ok, razen občasne utrujenosti. Spim tudi v redu, ko pa se zbudim, me pa vse boli user posted image . Kaj šele bo! Ah, to so samo radosti nosečnosti, je tako? user posted image

Punce, lepo preživite petek, pa vikend tudi!


(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?