|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
6.2.2011 11:13:26   
pety78
Aja, dajte kakšno idejo. Jaz mu kamot lahko povem, da se lulika in lulček združita, samo ne bi rada, da bi potem 5 letnik to razlagal okrog. Še manj bi pa rada, da bi delala iz tega kak tabu, pa mu recimo rekla, da tega naj ne govori, bla bla bla...
Prosim za ideje. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.2.2011 11:18:25   
nikolet
pety: sory ampak moram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jz sem mu povedala da sva se imela rada in je on nastal, in me potem ni več spraševal, je mir zdaj, kako bi mu razložila če bi me to vprašal pa nimam pojmauser posted image ampak smešen pa je....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.2.2011 12:39:29   
tažana
user posted image user posted image pety: ma sory ampak je res smešno (dokler ne bo doletelo mene) user posted image . Ti ne preostane drugega kot da poveš tako kot je. Itak ti ne bo dal miru, dokler ne bo zadovoljen. Ti pa svetujem, da bi bilo res najbolje vsaj toliko preložit, da prideš do kakšne slikanice, razen če mu sama narišeš!? V vrtcu pa potem najbolje da poveš, če kaj ven pride da bodo v nizkem štartu in takoj pripravljeni na razlago še drugim. user posted image

A imaš ti tudi slike na razstavi? Sem hotla na otvoritev pridt pa sem pozabila. user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.2.2011 13:06:03   
nikolet
evo pa smo po kosilu tamala in možek spita jz in Tim pa se relaksirava v dnevni... voham pa pomlad v ozračju k se mi ful neki da pospravlat cujne po omarahuser posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.2.2011 13:08:12   
nikolet
pety: sem pozabila pa povedat, da zdej k sem N. pričakovala me je pa res ful spraševal kako raste otrok v trebuhu in imam tako knjigo k vse kažejo slike in sem mu ob slikah razložila, tako da bi bilo res dobro da dobiš kakšno slikanico in mu razložiš....

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
7.2.2011 5:49:55   
nikolet
jutro

danes grem pa v službo... nekateri so doma, sam trgovine pa vseeno obratujejo...

včeraj je bilo tako lepo zunaj da upam da bo danes tudi kaj sončka, sploh pa jutri k je spet praznik.. da bomo lahko šli mal vn na sončka ....

lep dan vsem jz grem delat

papa

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
7.2.2011 7:19:19   
Pia67
Nikolet sva že dveuser posted image . Eno virtualno kavico zate, da ne bom tako sama. Ker še vedno čakam na enega in edinega, da ga pripeljejo. Ne razumem, jaz pa sem tako rada z domačimi, opažam pa, da so nekateri prav veseli, da niso skupaj. No, po svoje jih razumem.
Pety jaz sem si pomagala kot so dejale predhodnice, s slikanico (jih je cele kupe na to temo). Nimam ne vem koliko težav, ker si Nina lahko to ogleda na živih primerih (videla je nekaj parečih živali-trenutno so v trendu mački). V soboto sva šli po zajčka (ata naših bodočih mladičev), pa sem morala preveriti, če ima lulčka(sem dobila eno zajklo iz tega naslova(sva jo vrnili), ker moški ne vedo kak je lulčekuser posted image ), pa sva skupaj gledali. Strokovno je vprašala kje ima jajčka, pa sem ji razložila, da se mu niso še spustila, ker je premlad. In pol mala reče, potem pa še ne more imeti dojenčkovuser posted image . Je striček, ki nam ga je prodal, kar debelo gledal. Da o leski-vertocvetka ne izgibljam besed, ti mala pokaže kje so fantki in kje punčkeuser posted image .

Nika
, hvala za tvojo skrb, da bi me želela oz.  me želiš podučiti. Od kod ti taka vehamenca. Misliš, da gojiteljica solate ne ve nič user posted image . Morda pa ravno zato pulim pleveluser posted image . Uživaj v podaljšanem vikendu.

Mi smo v pričakovanju smučarskega tečaja, ki ga jasno ne bouser posted image , čeprav sem milo prosila naj ga izvedejo pretekli teden. Visoke temperature so naredile svoje. Itak pa, Nina vozi čist lepo, meni je bolj zaradi tega, da bi mal uživala. Pety, Vida nisem prepoznala, sem pa pomislila, da sta tvoja dva morda na tečaju.

Morda kostuma ne bom šivala user posted image (kako bogokletno). Sem ugotovila, da pride narejen, ki je res doteran in malce drag, pa ševedno cenejši kot 3 m tila in čas, ki bi ga porabila za prišivanje bleščic. Bo imel pa doma narejena krila, da o paličici ne izgubljam besed. Razen, če Nina ne nariše kaj novega.

Pa še to, vabila za vpis še vedno nismo dobili, sicer sem mejlala šolsko pedagoginjo, pa se še niso zedinili kdaj naj bi bil. Pestro, ni kaj.

Berem knjigo Sebični gen. Hudo ...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
7.2.2011 17:17:49   
nikolet
evo doma rz šihta, bili že zunaj, je bilo luštno, zdej imam pa mal pavze...

danes smo dobili za vpis v šolo in sem tud že oddala k mormo prnest do 11.2. v šolo, k pa ne bom mogla nest osebno sem kar poslala priporočenouser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
7.2.2011 23:27:33   
2ursae
če še niste videle: preko spleta se da natisniti kupon za 50% popust za obisk Postojnske jame

http://www.kd-zivljenje.si/minimundus/prijavnica-za-popust

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.2.2011 8:08:09   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

če še niste videle: preko spleta se da natisniti kupon za 50% popust za obisk Postojnske jame

http://www.kd-zivljenje.si/minimundus/prijavnica-za-popust

sam reš bit verjetno njihov zavarovanec....

jutro

smo vstali ob sedmih... možek je še v postelji k je bolan...

jz pa pijem kavo:

pol k se bo pa malo ogrelo gremo pa vn na sprehoduser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.2.2011 7:40:22   
Pia67
Kljub okrnjenemu podaljšanemu vikendu smo preživeli lepe trenutke. Sončne in športno obarvane. Bloških tekov ni bilo, snega je po hribih tudi bolj malo, le v višjih legah malo bolj spodobno. Priporočam Smučarski center na Pokljuki, cene spodobne, snega sicer vsak dan manj, pa ga delajo, sankališče polno mladeži, vozičkov na desetine. Hja, ni kaj, po sneg bo treba mal višje.
Nička gre danes na smučarski tečaj, drug teden pa plavanje. Mal je tečen termin, saj imamo vpise, pa so delavnice za otroke v šoli kamor naj bi hodili bodoči prvošolčki. Popoldne ne bi prišle na vrsto-gužva, tako, da sem se odočila, da jo le vpišem, itak ve kje je šola in kaka je znotraj (hodila je k telovadbi). Mal me bega le, če bi ta šola bila tisto kar pričakujem od šole. Itak pa bo vse odvisno od nas koliko bomo delali ob šoli oz. kako bom pripravila Nino, da bo samostojna. Delam v tej smeri.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.2.2011 22:07:22   
Nika v službi
Dober večer,

mi smo nazaj. Preživeli smo zares lepe in sproščujoče 4 dni, namakali roke v morje in prehodili portoroško in lucijsko rivo po dolgem in počez. V nedeljo smo ugotavljali, da je v Portorož očitno prišlo pol Slovenije, saj so bili vsi kafiči in restavacije nabito polni, v Cafe Centralu je zmanjkalo praktično vseh tort, smetane in sladolega! Nika se je navozila z avtomobilčki do onemoglosti, se pogumno dričala po strmem napihljivem toboganu in zadnji dan zadovoljno izjavila, da je bilo zelo lepo.user posted image

Pety, ti pa imaš izzive! In kako si torej rešila zadevo s semenčeci in jajčeci?user posted image

Kako ste pa ostale preživele tele napol praznične dni? Za 2ursae vem, da je bila na Vili Otočec.user posted image

Pia, moja "vehemenca" je zgolj posledica oz. odziv na tvoje vehementne izjave o bližajoči se devalvaciji evrske valute.user posted image  Nikjer nisem rekla, da "gojiteljica solate", kot si sebe poimenovala, ne ve ničesar o valutnih razmerjih, borznih špekulacijah ipd., v mojem izhodiščnem vprašanju sem te pobarala zgolj o tem, od kod ti taka informacija oz. zaključek. Ker me res zanima. Gre namreč za področje, na katerem dnevno delujem in v katerega sem vpeta že več kot 17 let. Imam torej kar precej izkušenj, ogromno preberem ravno o takih in podobnih temah (nenazadnje moram - ker je to del mojega posla - dnevno spremljati cene surovin, ki jih naše podjetje kupuje in ki so odvisne od LME vrednosti (cink, srebno, baker, itd.)), imam nekaj malega strokovnega znanja, poleg tega pa imam to srečo, da imam doma moža, ki se na trgovanje še bolje spozna kot jaz sama. Da enega prvih slo-brokerjev v ožji familiji sploh ne omenjam.user posted image
Ker del najinih prihrankov vlagava v različne vrednostne papirje, žlahtne kovine in v depozite v različnih valutah, nenazadnje spremljava dogajanja na finančnih trgih kar redno. Kljub vsemu navedenemu pa si nikakor ne bi drznila izjaviti tega, kar si rekla ti. Ker je zgolj in samo eden od možnih scenarijev.

Pa končajmo tole malo šolo FP, da ne bi koga preveč dolgočasili, velja? Z veseljem pa rade volje na te teme poklepetam ob kavici. Pa da ne bo pomote - ne izzivam. Stvar me res zanima.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.2.2011 9:50:56   
Pia67
Nika, niti najmanj se nisem hotela brat vehamentnouser posted image , nisem pa pričakovala tako goreče reakcije s tvoje strani (priznam, da me ziritiral tvoj stavek, da trenutno nimaš časa, da bi kaj več napisala...Zakaj že? Tudi nisem pričakovala.user posted image ). Trenutne oz. razmere, ki se vlečejo od lanskega leta mi dajo misliti in na vse plane, ki si jih delate glede dopustov, sem napisala stavek glede devalvacije financ. da ne bi bilo nepotrebnih razočaranj, je pa lepo, da si gradimo sanje, le tako se nam izpolnejo. O moralnih vrednotah raje ne bi pisala, ker ne mislim svojega mneja tupit ostalim, ker so teme omejene in imam za to druge ljudi.
Če bo vse skupaj postalo aktualno, boh ne dej, da bi, prosim poduči me, ker nimam pedigreja, morda pa mi milje dovoli, da lahko izustim kak stavek, ki bi morda po izkušnjah lahko pripadal tebi Nika. Pa brez zamere.
Zato se držim solatkuser posted image .

< Sporočilo je popravil Pia67 -- 10.2.2011 9:52:43 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.2.2011 9:55:52   
pety78
Nika, smo v mirovanju, glede semenčec...Do nadaljnega. user posted image
Ali si že dobila kak odgovor z Gardskega jezera? Je potrebno rezervacijo takoj plačati?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.2.2011 14:25:29   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nika, niti najmanj se nisem hotela brat vehamentnouser posted image , nisem pa pričakovala tako goreče reakcije s tvoje strani (priznam, da me ziritiral tvoj stavek, da trenutno nimaš časa, da bi kaj več napisala...Zakaj že? Tudi nisem pričakovala.user posted image ). Trenutne oz. razmere, ki se vlečejo od lanskega leta mi dajo misliti in na vse plane, ki si jih delate glede dopustov, sem napisala stavek glede devalvacije financ. da ne bi bilo nepotrebnih razočaranj, je pa lepo, da si gradimo sanje, le tako se nam izpolnejo. O moralnih vrednotah raje ne bi pisala, ker ne mislim svojega mneja tupit ostalim, ker so teme omejene in imam za to druge ljudi.
Če bo vse skupaj postalo aktualno, boh ne dej, da bi, prosim poduči me, ker nimam pedigreja, morda pa mi milje dovoli, da lahko izustim kak stavek, ki bi morda po izkušnjah lahko pripadal tebi Nika. Pa brez zamere.
Zato se držim solatkuser posted image .

Oj, Pia,

moj komentar, ki te je znerviral, je bil mišljen kot odgovor na tale tvoj post:

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nika ne provociraj  . Razmišljaj o zlatih palčkah, čez nekaj mesecev pa lahko obudiva temo. Žal.

To sem razumela kot tvoj odgovor na moje vprašanje, od kod ti take informacije. In ker si mi odgovorila (sicer nisi povedala vira informacij), sem pač jaz nazaj odgovorila tebi.

Očitno pa ti odgovora oz. komentarja od mene nisi pričakovala, od tod torej izvira osnovni nesporazum.

Pa pustimo zdaj to, da ne bo hude krvi. Moram pa vendarle priznati, da ne razumem povsem, kakšne moralne vrednote imaš v mislih.user posted image

In še enkrat - nikakor ni bilo mišljeno, da ti ni dovoljeno povedati svojega mnenja. Preprosto povedano me je tvoja izhodiščna izjava glede devalvacije € presenetila - ker pač nisem pričakovala, da se za tovrstne teme zanimaš. Od tod tudi moj hudomušni komentar o insajderskih informacijah. Ni bilo mišljeno žaljivo; če se je tako bralo, se opravičujem.

In na koncu znova - zadeva me res zanima. Zato sem tudi skočila.user posted image

Pety, kot sem ti že via mail povedala, mogoče pa še koga zanima, je v sezoni očitno potrebno predplačilo. Za naš primer je to kar 350€, pri čemer imaš možnost stornacije/spremembe samo do 60 dni pred prihodom, kasneje ti celoten znesek predplačila propade. To pa je en zelo nekonkurenčen pogoj. Običajno se rezervacije garantirajo s kreditnimi karticami, če je že slučajno kje zahtevano predplačilo, pa le-to znaša tja do max. 20% celotnega zneska. In tudi odpovedi so mogoče, praviloma 24 - 72 ur pred prihodom brez stroškov oz. so le-ti minimalni. V najslabšem primeru avans koristiš kot dobroimetje ob kakšni drugi priložnosti. Tukaj pa "naš" Marco hoče služit in si garantirat zakup že mesece pred sezono. Nak, pri meni tole ne gre skozi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.2.2011 18:14:21   
pety78
Ninocka, če je viteški kostum še na voljo, se naš VID zeloooo priporoča. Pravkar je dobil sabljo in ščit in želi biti vitez. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.2.2011 21:19:22   
spelka12
Dolgo se je vleklo. Beniko so končno sprejeli v bolnico čist bogo, dehidrirano....sploh ne znam opisat njenega stanja. Itak, če že 4 tedne ni jedlauser posted image . No zdej še pit ne more več.
Govort ne more, tak da klicat je ne, so pa sms-i pomojem zelo zaželjeni.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.2.2011 22:47:31   
2ursae
o, hudo, a tako resno je z njo... ja ti bogo dekletce naše ti ... user posted image user posted image user posted image user posted image zate benika, da se čim prej sestaviš. Drži se, zdaj bo šlo samo še na bolje.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.2.2011 23:02:29   
teta beta
Ne štekam... kaj se dogaja?? Kako bolnico?? Kaj pa je narobe??? Držim pesti zanjo, karkoli že je!!!!!!!

Nika, Pia, nehita že!

Tažana, lepo te je spet slišat!

Pety, pri nas v take podrobnosti še ni bilo treba iti.

Kaj je še bilo? Sem že pozabila še kaj komentirat. V glavnem, mi smo bili čez vikend dva dni v Šmarjeških toplicah, smo prespali tam v hotelu, bilo je super, seveda se nam je na koncu zgodilo to, kar se menda lahko zgodi samo nam, no, ali pa meni - da sem izgubila kartico-ključ od sobe, Hb se je vse uredilo, ni bilo treba niti kaj doplačat in nič. Sicer pa luštne toplice, sicer škoda da ni še kakega otroškega bezenčka, ampak je šlo tudi brez. Daša je plavala, je preplavala tudi cel bazen po dolgem žabco, imela je pa zraven obroč za spočit se, Janoš je pa itak imel rokavčke, najbolj pa se je zabaval na stopnicah in skakal v vodo.
Nika, a nimaš ti ene žlahte tam - a slučajno kako sestrično? Ker sem namreč v soboto tam videla eno žensko, ki ti je bila izredno podobna, in v obraz pa še frizuro je imela podobno kot ti.

Sicer sem spet obiskujem en tečaj (znakovni jezik še traja, joj, moram vam poslat en link, pa se mi ga zdajle ne da it iskat) in sicer peka kruha na tradicionalni način, izdelava testenin, peciva, slščic... v okviru krožka dopolnilnih dejavnosti. Drug teden imamo praktični del in to že komaj čakam. Predvsem me zanima, kako pripravit peč, pa jo bom potem doma tudi preizkusila. Zdaj jo uporabljamo samo za zelhanje, ko sem bila še čisto čisto majhna, se mi zdi, da se spomnim, da je stara mama kdaj še spekla kruh v njej, potem pa nikoli več.

Pa seveda vpis imamo v torek.

To je to za tak dnar, zdaj grem pa spat, ura bo pet kot bi mignil. Upam, da se bom naspala, ker zadnje čase zelo slabo spim - se zbudim, pa ne morem zaspat nazaj, pol že glih spet začnem dremat, se zbudi kateri od otrok, pa spet... eh, saj veste. No, se čujemo in uživajte!!!!

Benika, še enkrat, drži se!!!!!!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.2.2011 23:11:41   
benika
..

< Sporočilo je popravil benika -- 10.2.2011 23:12:12 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.2.2011 23:12:01   
benika
Beniko so z infekcijske klinike poslali domov, moram pa se jutri zjutraj pod NUJNO zglasiti na revmatologiji na Petra Deržaja. Sumijo na Behcetovo bolezen. Lepo prosim, držite pesti, da se tale moja agonija končno neha, ker nimam več volje do življenja. Resnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
11.2.2011 5:59:16   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Beniko so z infekcijske klinike poslali domov, moram pa se jutri zjutraj pod NUJNO zglasiti na revmatologiji na Petra Deržaja. Sumijo na Behcetovo bolezen. Lepo prosim, držite pesti, da se tale moja agonija končno neha, ker nimam več volje do življenja. Resnouser posted image user posted image user posted image

ojej, upam da se bo končno ti vse uštimalo in da bojo pogruntal kaj je narobe s tabo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 7:08:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nikolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.2.2011 7:53:18   
Nika v službi
O, madonca, Benika, nisem vedela, da je vse skupaj šlo tako daleč! Behcetova bolezen - sem tudi jaz guglala, saj mi je bolezen povsem nepoznana in kolikor vidim, si uspela (če je seveda diagnoza pravilna) trofit nekaj precej redkega! So pa obeti za zdravljenje, kot pravi Valla, dobri, tako da jaz se zate ne bojim! Dajmo, punca, glavo gor, saj te bodo porihtali. Toliko si že dala skozi, da te tale Buhtelj ne bo pokopal! Ajde, optimizem! Doma te čakajo 3 sončki in en fejst desc, ni šans, da obupuješ! Objemčki zate in Angelček, ki ga zmolimo zvečer z Niko, bo zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa javi se, lahko na sms, če boš ostala v Petra Držaja, lahko drug teden skočim do tebe tudi med službo.

Teta Beta, res imam sorodnike po očetovi strani na Dolenjskem, vendar predvsem v okolici Šentjerneja, Škocjana, pa Kostanjevica na Krki, Raka. Prav v Šmarjeških nimam nobenega, hodimo pa občasno v tisti konec na sprehod, kavico. Odkar so ŠT prenovili, tam še nisem plavala, me pa mika njihov nov wellness. Si mogoče bila kaj tam (savne)? Tista tetica, ki si jo srečala, po mojem ni iz našega gnezda.user posted image Se namreč ne spomnim nikogar iz sorodstva po tej strani, ki bi mi bil podoben. No, razen če je imela velik nos. Tega pa imam po očetovi liniji.user posted image
Pridna si, da ob dveh otrocih in domu najdeš čas in energijo še za tečaje! Pohvalno!user posted image Kruh nam torej spečeš in prineseš na naše prihodnje srečanje, velja?

Kaj pa je to zelhanje?

Nika tudi zdaj zaključuje prvi plavalni tečaj, prihodnji teden imamo še tisto 2. dodatno uro, potem pa začetek novega 10-urnega tečaja. Zdaj veliko delajo na dihalni tehniki, pa prsno plavanje, počasi prehajajo na kravl, učijo se pravilnih skokov v vodo (tudi na glavo so že poskusili), plavanja pod vodo, mrtvak. Napredek je res očiten.

Včeraj je bila spet na enem praznovanju RD-ja, sta skupaj praznovala dva njena sovrtičkarja v G-regi. Posledično sva imela s T. čas za dolg sprehod in kavico v dvoje v Havani. 2 uri in pol je pa že kar konkreten čas, ki ga lahko krasno izkoristiš. Ta organizirana praznovanja RD imajo svoje prednostiuser posted image , le kupovanje daril mi je manj všečen del. Ker mi že čisto zmanjkuje idej, sploh pri fantih imam težave.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 11.2.2011 8:00:00 >

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.2.2011 12:20:24   
Pia67
Ojej, Benika, mi ime bolezni že čisto na Dr. Housa diši. Bom morala poguglat tudi jaz. Me je Valla potolažila s postom, da se da poštimat. Men je bilo kar malo čudno, da imaš toliko časa razjede, pa nič ne ukreneš.user posted image

Nika, saj mene tudi zanima vse skupaj, odkrito opriznam, da sem zmedena zaradi vseh informacij. Opažam sicer pasivnost velike večine ljudi (moralnost je letela na to, da se vlada spreneveda, včeraj poslišala Slaka in komentarje njegovih gostov glede marž itd). Podrla sem nekaj hoste in posledično, saj veš... da ne bom utrujala ostalih. Če se mi ne bo sešlo, te vprašam na ZS, lahko?
Uh, ko bi v NM imeli tak tečaj plavanja.Meni so rekli, da je veliko bolje za 2 h najet smučarskega učitelja, kot pa ves teden drajsat gor in dol po položni otroški progici (Nino sem vpisala bolj zaradi druženja). To je naš naslednji korak. Pa nekaj 10 € gor ali dol, splača se, sam nikoli tako otroka ne pripraviš (razen mojega očeta, ki mi je dal plavalnega vetra in mi sedaj, čeprav sem bila občasno prav besna nanj, ni žal).

Teta Beta, bom nehala user posted image . Škoda, da si Daša in Nina nista mogli delat družbo, dobro poznamo ŠT, zračne razdalje ni 10 km od našega doma, poleti smo dostikrat na bazenu, pa okolica je tudi zanimiva.

Je katera šla gledat Zlatolasko? Vtis?

Čez vikend bomo pomagali v vinogradu-pobiranje rzje, mogoče skočimo na kak ostanek snega, drug teden pa plavalni tečaj, pa bo teden minil kot bi mignil.

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?