Nika v službi
|
O, madonca, Benika, nisem vedela, da je vse skupaj šlo tako daleč! Behcetova bolezen - sem tudi jaz guglala, saj mi je bolezen povsem nepoznana in kolikor vidim, si uspela (če je seveda diagnoza pravilna) trofit nekaj precej redkega! So pa obeti za zdravljenje, kot pravi Valla, dobri, tako da jaz se zate ne bojim! Dajmo, punca, glavo gor, saj te bodo porihtali. Toliko si že dala skozi, da te tale Buhtelj ne bo pokopal! Ajde, optimizem! Doma te čakajo 3 sončki in en fejst desc, ni šans, da obupuješ! Objemčki zate in Angelček, ki ga zmolimo zvečer z Niko, bo zate! Pa javi se, lahko na sms, če boš ostala v Petra Držaja, lahko drug teden skočim do tebe tudi med službo. Teta Beta, res imam sorodnike po očetovi strani na Dolenjskem, vendar predvsem v okolici Šentjerneja, Škocjana, pa Kostanjevica na Krki, Raka. Prav v Šmarjeških nimam nobenega, hodimo pa občasno v tisti konec na sprehod, kavico. Odkar so ŠT prenovili, tam še nisem plavala, me pa mika njihov nov wellness. Si mogoče bila kaj tam (savne)? Tista tetica, ki si jo srečala, po mojem ni iz našega gnezda. Se namreč ne spomnim nikogar iz sorodstva po tej strani, ki bi mi bil podoben. No, razen če je imela velik nos. Tega pa imam po očetovi liniji. Pridna si, da ob dveh otrocih in domu najdeš čas in energijo še za tečaje! Pohvalno! Kruh nam torej spečeš in prineseš na naše prihodnje srečanje, velja? Kaj pa je to zelhanje? Nika tudi zdaj zaključuje prvi plavalni tečaj, prihodnji teden imamo še tisto 2. dodatno uro, potem pa začetek novega 10-urnega tečaja. Zdaj veliko delajo na dihalni tehniki, pa prsno plavanje, počasi prehajajo na kravl, učijo se pravilnih skokov v vodo (tudi na glavo so že poskusili), plavanja pod vodo, mrtvak. Napredek je res očiten. Včeraj je bila spet na enem praznovanju RD-ja, sta skupaj praznovala dva njena sovrtičkarja v G-regi. Posledično sva imela s T. čas za dolg sprehod in kavico v dvoje v Havani. 2 uri in pol je pa že kar konkreten čas, ki ga lahko krasno izkoristiš. Ta organizirana praznovanja RD imajo svoje prednosti , le kupovanje daril mi je manj všečen del. Ker mi že čisto zmanjkuje idej, sploh pri fantih imam težave.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 11.2.2011 8:00:00 >