pety78
|
V torek gremo v Semič. Tako da Atlantis žal drugič. Naj vam na hitro samo povem, da Vid zopet obuja temo, kako da ati semenčece v mamico. Včeraj sem zasledila, da zopet sprašuje Matjaža, med tem, ko sem jaz Kajo umivala za spanje, Matjaž pa Vida. In potem spet pameten Matjažev stavek...Vid, ko boš dovolj velik, boš razumel, sedaj si še premajhen. Pridem v dnevno in vidim, da ima solzne očke. Ko ga vprašam, če joka, je hotel zanikati in rekel, da je samo zazehal. Sem se usedla k njemu in mu rekla, da mi lahko vse pove. Potem pa...Ja, če mi pa ati noče povedati kako...bla bla bla....No, pa sem mu rekla, da se bova jutri vse zmenila, da bom pogledala, če so na računalniku kake slikice (sem upala, da najdem kje kakšno otroško razlago, mogoče katera pozna kakšno stran, ker za v knjižnico ni časa... ) In kaj mi reče mulc? Mami, povej mi sedaj, saj ti veš, saj si bila zraven.... Mater, me je skor sesulo. No, pa sem se nekako izgovorila, da mu bom vse razložla, ampak da morata sedaj spat, kar je bilo seveda res. Pa malo brskam po netu in vidim, da mi res ne preostane drugega, kot da mu povem, tako kot je. Kaj mislite? Ker ostale olepševalne zgodbice smo mu že vse razložli, ampak dejansko ga zanima le še to, kako da ati semenčeca v mamico....Fak no!