Nika v službi
|
O, dobro jutro, lepo je videt, ko se "dogaja" na naši temi! Valla, kaj naj rečem? Bravo! Meni se to zdi pravi podvig! Si me prav opogumila. Če si ti, ki si smučala bolj po hribčkih, lahko nekako osvojila carving tehniko, ni vrag, da ne bi tudi jaz zadeve zapopadla, saj sem vendarle ogromno presmučala po vseh mogočih terenih, tudi tistih "ta črnih", torej najzahtevnejših. Hudimana, le kile bo treba dol spravit in kondicijo pridobit, sicer me bo že po nekaj spustih pobralo. A pri logopedu sta bila v sklopu pregleda pred šolo ali kako? Zanimivo, česa vse strokovnjaki ne najdejo! Moram za štos prav preveriti pri Niki, če zna pihniti skozi nos v vatko. Čeprav bi rekla, da zna, saj kot ji dajem fiziološko in kapljice, si vedno zatisne eno nosnico, potegne in postopek ponovi na drugi, pihanje na ven (brez robca) ji tudi gre, saj jo včasih izzovem, da to naredi, ko npr. vztraja, da ni potrebe, da si obriše nos. Jo slišim, da ima nos poln (sploh zdaj, ko je prehlajena), pa ji rečem, da naj si obriše, ona pa, da ni treba. In ji takrat rečem, da naj pihne ven. Ko to stori, se sama prepriča, da je potrebno obrisati nos. In te vaje naj bi zdaj pripomogle k temu, da se nauči dihati skozi nos? Kako pa pri plavanju? Tudi tam bi morali opaziti, če je dihal skozi usta, saj pri Niki vidim, kako jih ves čas opozarjajo na pravilno dihanje. To pa je mogoče edino skozi nos. 2ursae, hura za Anžeta! Ma, res sem vesela, da je prvi zmenek minil tako spodbudno! Led je prebit, zdaj boste dobivali obiske, boš videla! Pa očitno je mamica tudi kul, saj sicer ne bi klepetali eno uro... Krasno! A je punčka edinka? A si že kontaktirala Marca? Je prosto za prvomajske? Teta Beta, čestitke za pekovsko virtuoznost. Pa vi ste vse same carice na ustvarjalnem področju, očitno sem samo jaz tako leva za take in podobne stvari! Ojej, ojej, še dobro, da sem moža ulovila. Čestitke Daši za novo ljubezen ; Nika vztraja pri Luku, on je nekako najbolj aktualen. Nalu še vedno, ampak manj. Mi je pa ravno včeraj rekla, da ji je na zadnjem praznovanju RD Maks rekel, da ima najbolj rad in da je njegova. Mi smo bili včeraj v Rožni dolini, je imel T. pregled pri okulistu, ki mu je ugotovil, da ima previsok očesni pritisk, tako da je dobil kapljice. Smo pa po pregledu šli na kavico in tortico v Galerijo Grad. Ledena torta res ni bila slaba... Smo pa vsi trije podelili en kos (da se navežem na zgornji komentar glede kilogramov) . Aja, jutri bo naš Grandi (Grand Scenic) odšel v roke novih lastnikov, midva pa čakava na novega - avtomatika! Tomaževa vroča želja se bo tako, kot izgleda, izpolnila! Grem na kavo, potem pa sestanek. Čau!
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.2.2011 8:44:28 >