|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
11.2.2011 12:42:13   
Nika v službi
Pia, seveda me lahko vprašaš za mnenje, nasvet. Je pa tako, da vedno in vsakemu rečem ali rečeva (raje govorim v dvojini, ker se vseh zadev, še posebej pa finančnih, lotevava skupaj s T.), da nikakor ne želiva s svojim mnenjem kakor koli preveč vplivati na odločitve drugih. Odločitev in odgovornost je stvar vsakega posameznika. Mnenje pa - če me zanj zaprosijo - praviloma vedno izrazim.

Zlatolaske nismo gledali in tudi ne nameravamo, dokler Nika ne bo izrazila kakšne večje želje po obisku kina. Saj veste, mi v kinu z Niko sploh še nismo bili (najbrž smo edini tak primerek, vsaj med septembrkami 2005).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
11.2.2011 13:30:14   
Pia67
Hvala Nika. Sama veš, da je kar nekaj "scenarijev" omenjene teme med vrsticami, pa mi ni noben všeč. Nočem pa izpast, da zganjam panikouser posted image .

Lep vikend vsem. Sem se spomnila, da je v ponedeljek Valentinovo. Hm, hm.user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
13.2.2011 7:08:51   
nikolet
Zlatolaske nismo gledali in tudi ne nameravamo, dokler Nika ne bo izrazila kakšne večje želje po obisku kina. Saj veste, mi v kinu z Niko sploh še nismo bili (najbrž smo edini tak primerek, vsaj med septembrkami 2005).

jutro

nika se ni treba sekerat, mi tud z Timom nismo bili še v kinu in tudi verjetno ne bomo šli, k je men kino kr neki, tako in tako pridejo vsi filmi, risanke, po enem letu že na TV...

no midva s T. sva vstala možek in N. pa še spitauser posted image
je N. že 14 dni bolna tak da upam da se je zdej končno vročina umerila k je ponoč ni imela....

jz pa pijem kavo in uživam na rač.user posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3678
13.2.2011 20:49:37   
teta beta
Pia, nisem vedela, da bomo šli v Šmarješke, nas je dragi naš ati odpeljal na slepo oz. kot presenečenje. Rekel je, naj spakiramo za vsak slučaj in vzeli smo stvari za v vodo, potem pa smo šli... najprej sem mislila, da bomo šli na vzhod, potem pa je že takoj na začetku zavil na AC ne proti Mb temveč LJ. In potem v Celju dol, pa mimo Laškega, potem sem bila 100 %, da gremo v Čatež in potem smo tam pri Krškem zopet šli po ac v napačno smer user posted image . potem pa mi je bilo jasno. Če bi vedela, bi te morda tu preko prej obvestila, če bi se šli kaj kopat.

Nika, saj ta tečaj je dopoldan, ko sta otroka v vrtcu. Hej, v bistvu lahko rečeš, da je službeno strokovno izobraževanje user posted image . Zelhanje je pa dimljenje mesa. Za srečanje vam bom pa že nekaj spekla, brez skrbi... user posted image Včeraj sem naredila čokoladni liker, nekaj manj kot liter ga je bilo, recimo 8 deci, pa ga je možek že vsega spil user posted image , jaz sem ga samo en kozarček, on si ga je pa kar natakal in natakal, je namreč pravi čokoholik in ga je zmanjkalo, pa nobenega obiska nisva imela. Me že truca, kdaj ga bom spet naredila. Pa naj še kdo reče, da je to ženska pijača... user posted image

Jutri pa moramo iti Daši kupit nove adidaske. Sem zadnjič ugotovila, da ima vse števliko 27, ki jo je kao že prerasla. Pa ni nikoli nič rekla, da jo katere tiščijo, potem sem jo fejst prevprašala in pretipala prste, pa je bilo tako, da so ji bile najkice in adidaske na knap, ampak ne tako, da bi sama rekla "tišči me, ne morem jih imet" (kot pri skibuckah št 28), in sem tiste dale stran, dvoje Fila in Donnay sem ji pa zaenkrat še pustila, še ima tudi malo prostora not. Zanima me, kako ve gledate velikost čevljev, koliko lufta še mora biti spredaj, en prst? A se držite številk? Daši recimo v enem letu noga ni prav veliko zrasla, se mi zdi. Mogoče za eno številko... Jaz bi ji zdajle tako na slepo kupila recimo 29 ali še raje 30. No, sicer so si pa številke tako različne med sabo... jaz sem si npr. zadnjič kupila adidaske 38 2/3, pa imam drugače številko 37. Mi je pa prodajalka res tako fajn svetovala in se potrudila in vse, da sem rekla, da gremo tudi jutri z Dašo tja, pa čeprav v Velenje.

Benika, jaz nisem nič guglala, kaj je to za ena bolezen, se zanesem na vallo in niko, da se da fino pozdravit in ti res želim, da boš čimprej tipi-topi. Drži se in naj te fajn zrihtajo!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
13.2.2011 20:59:50   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

No, kdo bi verjel?! Danes smo bili prvič v kinu z Niko! Ja, jo imam na sumu, da na skrivaj prebira RR.user posted image  Kakor koli že, danes dopoldan na kavici s T. govoriva o tem, da bi bilo fajn, če bi si v kratkem uspela ogledat Kraljev govor, pa Nika pripomni: Kdaj bom pa jaz šla v kino?

In ji seveda rečeva, da če si želi, lahko gremo tudi danes (dan je oblačen, deževen, plani, da se dobimo s Saro in Manco so padli v vodo, ker ima Sara vročino) in Nika je bila za. Pa smo šli. Ob 16:10 gledat Zlatolasko.user posted image

Nika je lepo zdržala cel film, enkrat vmes je vprašala, če bo kmalu konec, na začetku je pripomnila, da je zelo glasno vse skupaj. Najbolj ji je bil všeč konjiček Maximus (meni tudiuser posted image ) ter Zlatolaska. Pravljica je lepa, sinhronizacija je bila meni zelo všeč, čeprav sem ravno o njej slišala nekaj kritik. Zgodba sama bi bila lahko tudi malenkost krajša, določeni deli so po mojem mnenju malce razvlečeni. Zdi se mi tudi, da je zadeva še malce pretežka za naše bučke, da zgodbi težko sledijo. Zadaj za nami in desno od nas sta sedeli večji punčki in ves čas spraševali, kdo je to, kaj je to, tista zadaj, ki je bila nekako Sarinih let (8 - 10) tudi ni znala predvidevati, kam na koncu teče Maximus s Flintom. Jo je namreč mamica izzvala z vprašanjem, če ve, kam zdaj tečeta.

No, naša prva izkušnja obiska kinopredstave je bila pozitivna, sploh ker smo po koncu vzeli še kokice, Nika se je nekajkrat še zavrtela na tistih konjičkih tam, pa eno igračko iz avtomata je izprosila.

Jutri bo naša madam še doma, da si čim bolj pozdravi prehlad. Itak je očitno okužila tudi naju s T., saj oba smrkava in kihava na polno. Jaz sem bila v petek popoldan in zvečer celo tako "zmahana", da sem odpovedala udeležbo na službenem bowlingu. Ampak sem si kljub odsotnosti na koncu delila prvo mesto!user posted image  Me je o tem mojem uspehu z sms-om obvestil sodelavec, ki je igral zame oz. namesto mene.user posted image  Če je človek dober, je dober. Tudi če ni najbolj v "šejpu".user posted image

Lep začetek tedna!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3680
13.2.2011 21:10:50   
Nika v službi
Teta Beta, Nika trenutno nosi št. 30. Mi vedno nogo izmerimo v trgovini na tistem merilcu, potem pa obutev še proba, jaz ji malce spredaj pretipam, malo se sprehodi po trgovini in to je to. V Cicibanu imajo tudi zelo dobre trgovke, ki vedno pomagajo pri svetovanju glede številke oz. ustreznosti obutve, tako da se pri njih tudi na njihovo mnenje zelo zanesem.

Sicer pa je Nika tudi zelo občutljiva pri izbiri čevljev in točno pove, če ji je čevelj ok ali ne. Npr. zadnjič smo kupovali copatke, identične tistim, ki jih ima doma. Obujemo copatek, pa pravi, da jo tišči. Meni se zdi malce čudno, pa ji popravim nogavičko in še enkrat poskusimo - isto. Nika vztraja, da jo spredaj tišči. Sezujem, dam roko v copatek in seveda, na koncu zoprn, debel rob na notranji strani. Potem sva poiskale par, ki je bil lepše zašit in je bilo ok.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3681
13.2.2011 21:36:35   
2ursae
Sem zadnjič ugotovila, da ima vse števliko 27, ki jo je kao že prerasla

joooj, naš Bor ima 26ko user posted image , Anže pa že 32ko. Pri nas se glede velikosti najbolj orientiramo s sistemom, da je zadaj za prst prostor, pa seveda tudi že sama povesta, če ju kje tišči.

valentinovo: A. ima ju3 zmenek s svojo sovrtičkarico user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
13.2.2011 21:54:28   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
valentinovo: A. ima ju3 zmenek s svojo sovrtičkarico user posted image .

O, super, no! Na tako pomenljiv datum...user posted image  Sem pa jaz ravno nekaj dni nazaj spomnila na to in sem te nameravala vprašati, če se že kaj dogaja na to temo in evo, zdaj ste tako daleč.

Naj mu gre kot po maslu in komaj čakam poročilo!

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.2.2011 7:22:51   
Pia67
Na hitrico:

Včeraj sva tudi midve odšli v kino. Prvoten plan, da greva v ŠT je odpadel, Nina je izjavila, da bo imela vrh glave plavanja v vrtcu, plavanje ji ne leži najbolje (njen komentar, pojdiva raje smučat). Pa sva popoldne zavili na Zlatolasko (za pusta bomo šivali Zlatkino obleko, da o lasulji ne izgubljam besed). Risanka OK, mala je ugotovila, da je drugače kot pravljica, ki sem jo brala, kje bi lahko ulovile kameleona in da dolgi lasje niso praktični, ampak pleza pa se fajn z njimi user posted image . Vso predstavo je bila modro tiho. Le enkrat mi je rekla, da grem lahko lulat, če me tišči user posted image user posted image .
Teta Beta, jaz bi šla tudi na tvoj tečaj, se mi zdi zelo koristno, take zadeve ti ne zna veliko ljudi pokazat, itak imam željo, da bi imela krušno peč. Ampak do tega je daleč (najbrž bo kaka zadevščina na biomaso, grrr).

Čeveljčki: ko Nina stoji, ji zatlačim prst za peto in to je to. Nekaterim teniskam se da vložek ven in potem stopi nanj, nujno vsaj pol cm prostora okol in okol. Št. različno: od 30 do 32 (Intersport). Bomo morali po nove teniske v kratkem.

Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.2.2011 8:01:47   
nikolet
jutro

no pa je ponedljek

T. ima pa trenutno 33 št. noge... mislim pa da bomo v kratkem spet kupovali čevlje ki bojo imeli eno št. večuser posted image

no pri nas je sneg spet mal padu in je malo pobelil, ravno toliko da lahko rečemo da je belouser posted image

uživajte v dnevu....
papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.2.2011 20:10:35   
A-N-J-A
Se moram enmu potožit.Danes so mi pred vrtcem v avto vdrli in ukradli torbico. Tko da zdaj nimam ne telefona , ne bančne , ne osebnih , zdravstvenih  ničuser posted image .In to ne sam mojih, tud od otrok. Pa še šipo so mi razbil. Povrh vsega sem pa še včeraj na Rudniku pehitr v krožnega pripeljala in ker je bilo zaradi rošenja kot na ledu me je zaneslo in sem razbila dve rat kapi in zvila eno feltnouser posted image .
Najhujš mi je pa ker je Ela totalno prestrašena, že cel popoldne joka kaj če bo lopov k nam prišel, pa zakaj je to naredil... Ko smo prišli k avtu je histerični napad dobila je sploh nisem mogla pomirit, kar tresla se jeuser posted image .Zdaj sem ji obljubila da ko bom šla spat jo prenesem v mojo postlo.Upam da ne bo spet nočnih mor.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.2.2011 20:45:44   
Nika v službi
Ojej, A-n-j-a, ti nesreča, ti. Pa kaj je zdaj s temi vlomi? Sosedom so tudi vlomili v avto in to na parkirišču pred Hofrom na Toplarniški. Zgodba, skoraj identična tvoji, le da so njim šli "zgolj" dokumenti in to cel kup, ker je bila soseda Tanja ravno direkt z davčne (ima s.p.) in je nekaj urejala. Pa je imela notri goro dokumentov, ki jih je v naglici zatlačila v previjalno torbo. Le-to pa je pustila na sedežu in skočila po nakupih. Napaka. Lopovi so ob 18. uri pod lučjo, v prvi vrsti parkirišča pred trgovino vlomili v avto. Razbili šipo na passatu in pobrali torbo. Baje to zdaj tako prefinjeno naredijo, da skoraj ni nič slišati, saj šipo porinejo noter, da pade na sedež in posledično ni skoraj nič razbitin po tleh.

Je pa res zoprno to, da se je Ela tako prestrašila, to je pri vsej stvari skoraj najbolj neugodno. Še za odraslega je občutek slab, kaj šele za otroka. Upam, da se uspe čimprej potolažit in izgubit strah. Tebi pa želim mirne živce, saj te čaka cel kup letanja glede preklica dokumentov/kartic. O, to je res neznansko zoprno.

Res ne vem, kam gre ta svet. Očitno niti pred vrtci, šolami..., nisi več varen.

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 20:49:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 20:52:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.2.2011 21:12:01   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Se moram enmu potožit.Danes so mi pred vrtcem v avto vdrli in ukradli torbico.

ma grozno!!! user posted image user posted image user posted image nas so že večkrat opozarjali, naj ne puščamo torbic v avtu, ko gremo po otroke, da je veliko kraj v takih trenutkih...

Ma, ja, saj ne bi bila rada preveč pametna, ampak torbic res ni nikoli varno puščat v avtu oz. sploh ničesar na sedežih, ker lopovi ne vedo, kaj je v določeni torbi, vrečki... in praviloma jih zasrbijo prsti, če le kaj zagledajo v avtu.

Kot rečeno, A-n-j-a, dobro porihtajte.

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 21:46:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3691
14.2.2011 21:49:09   
2ursae
ooo, Anja, tole je pa res skrajno zoprno user posted image , upam, da Ela hitro preboli in ti čim prej vse porihtaš user posted image .

Naš današnji obisk je bil totalna uspešnica, punčka je bila tu tri ure - najprej smo bili dogovorjeni za eno uro, pa sem klicala mamico in podaljšala še za eno uro, pol je pa še mamica bila pri nas eno uro, ker se otroc niso mogli nehat igrat user posted image . Skratka, super. Anže se je izkazal, vse posodil, ko so se prišli v kuhinjo malo posladkat je imel ful dela, ko ji je ponujal take in drugačne čokoladice, je letal od hladilnika do mize in jo spraševal, kaj ima rada, tko da še za svojo pojest ni imel časa. user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3692
14.2.2011 22:09:12   
teta beta
Anja, to je pa res grozno in neprijetno! in verjamem, da se otrok česa takega zboji in se ne počuti več varno, tudi doma ne.

Adidaske - evo, smo kupili in ima št. 30. Je res dala trgovka najprej vložek ven in smo pogledali in nam svetovala, naj vzamemo tega. 29 bi ji bili sicer trenutno idealni, ampak je sama rekla, da kvečjemu za kak mesec ali dva. Potem sem pa še mojemu kupila en par, ki si jih je izbral. To z risanjem in merjenjem je lahko lahko varljivo, jaz imam doma ene čeveljčke za Janoša (sem jih dobila), ki bi mu morale biti ravno prav oz. po dolžini še velike, ampak jih niti gor ne dobi, ker ima visok nart in noge sploh noter ne more dat. Sicer pa ima on št. 24-25, bolj 24.

Tečaj - vse nam je ratalo, kruhi so bili lepi, dobri, dišali so kot... mmmmm, potice tudi, krofi so bili kot puh, pekovski izdelki pa na izgled bolj tako-tako . Smo pa bili na eni kmetiji pod Kotečnikom (Pia, ti boš to ziher poznala, jaz sem prvič čula, pa sem doma razmeroma blizu , prihajajo pa tja plezalci iz celega sveta), ta naša učietljica je pa delala... ne vem, kaj naj rečem, čisto drugače kot bi si človek predstvaljal - testo za kruh je zlagala kot rjuhe, potico je tlačila dol in prepikala do dna, lubi bog, jaz si je doma še skor pogledat nisem upala, potem ko je bila v plehu, pa drože... skratka kup enih fint. Nas je bilo pa malo preveč, v bistvu nas je bilo za dve skupini, ker sta se dve naknadno prijavili. Če bi se prej, bi imeli dve, tako pa je bila samo ena. No, jutri še imamo peko peciva.

2ursae, user posted image za uspel zmenek! Daša ima zdaj tudi novo ljubezen, pravita da sta zaljubljena, mu je že prejšnji teden odnesla pismo vv rtec in on ji je danes odpisal oz. odrisal user posted image - tri ljudi, verjetno on, ona in še nedoločni nekdo na gusarski ladji), pa vedno sedita skupaj in si data lubčka itd. user posted image kak so luštni! Za valentinovo pa ne ve, ker tudi midva tega ne poudarjava in omenjava.

Valla, user posted image za smučanje. saj veš, kaj pravijo - it's like riding a bike user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
15.2.2011 8:42:45   
Nika v službi
O, dobro jutro, lepo je videt, ko se "dogaja" na naši temi!

Valla, kaj naj rečem? Bravo! Meni se to zdi pravi podvig! Si me prav opogumila. Če si ti, ki si smučala bolj po hribčkih, lahko nekako osvojila carving tehniko, ni vrag, da ne bi tudi jaz zadeve zapopadla, saj sem vendarle ogromno presmučala po vseh mogočih terenih, tudi tistih "ta črnih", torej najzahtevnejših. Hudimana, le kile bo treba dol spravit in kondicijo pridobit, sicer me bo že po nekaj spustih pobralo.user posted image

A pri logopedu sta bila v sklopu pregleda pred šolo ali kako? Zanimivo, česa vse strokovnjaki ne najdejo! Moram za štos prav preveriti pri Niki, če zna pihniti skozi nos v vatko. Čeprav bi rekla, da zna, saj kot ji dajem fiziološko in kapljice, si vedno zatisne eno nosnico, potegne in postopek ponovi na drugi, pihanje na ven (brez robca) ji tudi gre, saj jo včasih izzovem, da to naredi, ko npr. vztraja, da ni potrebe, da si obriše nos. Jo slišim, da ima nos poln (sploh zdaj, ko je prehlajena), pa ji rečem, da naj si obriše, ona pa, da ni treba. In ji takrat rečem, da naj pihne ven. Ko to stori, se sama prepriča, da je potrebno obrisati nos.

In te vaje naj bi zdaj pripomogle k temu, da se nauči dihati skozi nos? Kako pa pri plavanju? Tudi tam bi morali opaziti, če je dihal skozi usta, saj pri Niki vidim, kako jih ves čas opozarjajo na pravilno dihanje. To pa je mogoče edino skozi nos.

2ursae, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hura za Anžeta! Ma, res sem vesela, da je prvi zmenek minil tako spodbudno! Led je prebit, zdaj boste dobivali obiske, boš videla! Pa očitno je mamica tudi kul, saj sicer ne bi klepetali eno uro... Krasno! A je punčka edinka?

A si že kontaktirala Marca? Je prosto za prvomajske?

Teta Beta, čestitke za pekovsko virtuoznost. Pa vi ste vse same carice na ustvarjalnem področju, očitno sem samo jaz tako leva za take in podobne stvari! Ojej, ojej, še dobro, da sem moža ulovila.user posted image

Čestitke Daši za novo ljubezenuser posted image ; Nika vztraja pri Luku, on je nekako najbolj aktualen. Nalu še vedno, ampak manj. Mi je pa ravno včeraj rekla, da ji je na zadnjem praznovanju RD Maks rekel, da ima najbolj rad in da je njegova. user posted image

Mi smo bili včeraj v Rožni dolini, je imel T. pregled pri okulistu, ki mu je ugotovil, da ima previsok očesni pritisk, tako da je dobil kapljice. Smo pa po pregledu šli na kavico in tortico v Galerijo Grad. Ledena torta res ni bila slaba... Smo pa vsi trije podelili en kos (da se navežem na zgornji komentar glede kilogramov)user posted image .

Aja, jutri bo naš Grandi (Grand Scenic) odšel v roke novih lastnikov, midva pa čakava na novega - avtomatika! Tomaževa vroča želja se bo tako, kot izgleda, izpolnila!

Grem na kavo, potem pa sestanek. Čau!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.2.2011 8:44:28 >

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
15.2.2011 10:36:47   
2ursae
 katera ve, kako je z Beniko?

Pri nas je Bor zbolel, zaenkrat le kašlja in ima malo povišano TT, prosim za pikapokice, da se izmaže brez bronhiolitisa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
15.2.2011 11:23:55   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

katera ve, kako je z Beniko?

Benika je bolnici Petra Držaja, sms, ki sem ga nazadnje dobila od nje v nedeljo popoldan, pravi: Jah, kaj naj rečem? Grlo me ne boli več, afte grejo počas nazaj. Še vedno pa imam razjede na jeziku in po nebu, zato ne govorim. Ker preveč boli. Ampak počas bo, kaj čem druzga.

Verjetno pa ima Špelka tekoče informacije. Špelka?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
15.2.2011 11:24:55   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Bora!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3697
15.2.2011 21:05:16   
A-N-J-A
Punce ena gospa je z Ljubljance potegnila torbico in so baje vsi dokumenti not.Zdele je šel G iskat na polcijo, pa da vidim kaj je not ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3698
15.2.2011 21:17:44   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce ena gospa je z Ljubljance potegnila torbico in so baje vsi dokumenti not.Zdele je šel G iskat na polcijo, pa da vidim kaj je not ;)

O, hudo, no! Držim pesti, da je še kaj uporabnega!

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
16.2.2011 7:15:37   
Pia67
Evo, napotki za kuhanje kave podani, akcija teče, jaz pa v veselem pričakovanju... Spala sem slabih 5 ur, saj ni tako hudo, ampak to je že 3. noč zapovrstjo in se mi tečnoba neprespanosti nabira...user posted image
Anja kaka sreča, pa to je še bolj čudežno kakor v mojem primeru (še so poštenjaki), ko sem denarnico pustila na strehi avtomobila, hja, raztresenost pa taka, pa so me ljudje še nekaj dni klicali, da so našli moje dokumente, ki so v razdalji 500 m razmetani ležali ob cestiuser posted image . Na policijo nisem prijavila, ker nisem utegnila, sta me 2 mladca kmalu po tistem nklicala, da sta našla moj tošl, bil je skoraj brez dokumentov, ampak denar, očitno ni bil tako gladek, pa je še bil notri. Še dobro, da je ostala vsaj članska izkaznica notri in da je moj mobilnik javenuser posted image . Upam, da tvoji dokumenti niso poškodovani in da ne boš imela nepotrebnih stroškov zaradi letanja po uradih in čakanju na nove.

Teta Beta
taki tečaji so zlata vredni. Sklepam, da imate še krušno peč oz. mogoče pa je to tvoja želja, da jo imaš. če ne drugega, zamesit kvašeno testo je teh časih prava umetnost. Bi res šla z veseljem na tak tečaj, pa Kotečnik bi šla tudi pogledat, čeprav smeri v njem niti v sanjah ne preplezam, saj so težke, skala pa nekaj posebnega. So pa lepi kraji.

Danes grem vpisat Ničko na šolo, plavalni tečaj dobro poteka, želim si le še kak četrt metra snega, tam kamor hodimo na dilce, da ne bom strašila dolince, saj tudi meni ni več do kidanja. pri nas je že prava pomlad, zvončki, trobentice, žafrani, da o regratu ne izgubljam besed,

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?