teta beta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67 Anja kaka sreča, pa to je še bolj čudežno kakor v mojem primeru (še so poštenjaki), ko sem denarnico pustila na strehi avtomobila, hja, raztresenost pa taka, pa so me ljudje še nekaj dni klicali, da so našli moje dokumente, ki so v razdalji 500 m razmetani ležali ob cesti . Na policijo nisem prijavila, ker nisem utegnila, sta me 2 mladca kmalu po tistem nklicala, da sta našla moj tošl, bil je skoraj brez dokumentov, ampak denar, očitno ni bil tako gladek, pa je še bil notri. Še dobro, da je ostala vsaj članska izkaznica notri in da je moj mobilnik javen . Upam, da tvoji dokumenti niso poškodovani in da ne boš imela nepotrebnih stroškov zaradi letanja po uradih in čakanju na nove. Kaj pa naj potem jaz rečem... Ko smo šli na maturantski izlet v Grčijo, smo se najprej peljali v Benetke in od tam z ladjo dol. In mi seveda ne bi bili mi, če se ga ne bi že malo napili, jaz priznam, da sem se ga na ladji že kar pošteno, ko sem tam spoznala neke fante Avstralce in Južnoafričane, (mislim, da moj edini black out v življenju) in sem tam na ladji izgubila denarnico, v njej kakih 600 mark, valjda na začetku izleta je bila še polna in sem imela k sreči noter svojo vizitko in jo je nekdo našel in so me klicali po zvočniku, ampak jaz sploh nisem nič čula in vedela za to, pol me je en sošolec srečal in rekel, pejd, povseod te iščejo in kličejo, da so našli mojo denarnico. in je bil do pike ves denar notri. Prav neverjetno! Ja, Pia, imam krušno peč, ampak se ne splača kurit za 1 kg kruha. Mogoče za veliko noč, pa da ga potem malo potalam okrog, pa še sezonce bomo imeli takrat in se lahko porabi. Mi smo tudi vpisali včeraj Dašo v šolo. Najprej smo na hodniku srečali ravnateljico, ki kar ni mogla verjeti, da je že tako velika, da gre v 1. razred (se poznamo), potem smo pa še pri socialni delavki opravili vpis. Pričakujejo, da jih bo nekje 8-9 v razredu, ampak da bo razred samostojen, ne kombiniran z 2., saj je na šoli nekaj Romov in se zato drugače tretira (druagče je meja 15 otrok). Povedala mi je tudi, da sta vpisani tudi dve deklici iz kraja, kamor se bomo selili, ampak jih ne poznam, moram očeta vprašat, če jih, in da si lahko gremo kdaj ogledat šolo, če želimo (vpis je bil na matični šoli). Sicer pa imamo sestanek junija, takrat bodo vse povedali, kaj rabimo, naj prej nič ne kupujemo, učbeniki pa so na šoli brezplačni iz učbeniškega sklada. Benika, drži se! In pikapoke za Bora!!