Njeli
|
absolventka2 tu je par mojih postov! Midva sva zaenkrat zelo zadovoljna, kako bo pa potem, ko bomo redno vozičkali pa bomo videli. IZVIRNO SPOROČILO: Njeli mami411 in fluf novičke imam za vaju! Najprej naj vama povem, da sva si ogledala ogromno vozičkov, neglede na ceno, še enega rabljenega sva šla celo pogledat in sva na koncu pristala v trgovini Lux4kids, ki je končno bila odprta! Saj nevem kje začet.. V glavnem, res naklonjen gospodič nama je predstavil vse vozičke, (tega v Babycentru in Pikapolonici ne doživiš, komaj, da si vzamejo čas za tebe, no vsaj najine izkušnje so take!) midva sva itak bila najbolj zagreta za Viperja, ki je baje trenutno najbolj prodajan voziček. http://www.luxforkids.de/shopbilder/anmar/Viper/800px/6.jpg Naju je navdušil! Ogrodje je v celoti črne barve, kolesa so napihljiva, tiste felne - srebrne na kolesih, ki jih vidite na sliki, se dobijo samo v črni barvi, ampak res fajn izgleda no, odvisno kaj je komu všeč, mene spominja na novi model Jane, če ga je katera videla! Je neverjetno enostavno zložljiv, tehta le 11kg, je baje bolj ožji, čeprav tega ni videt, tak da je zato zelo uporaben tudi za manjše avtomobile. Izredno lahko vodljiv, ročaj se seveda nastavlja po višini, zavora je nožna, spodaj pa še je tudi košara. Globoka košara je po obliki enaka Quinnyevi, ne vidim razlike, s tem, da ima možnost dvignjenega vzglavja za eno stopnjo višje, kar še jaz pri ostalih košarah nisem zasledila! Še ena pozitivna stvar, če jo daš na tla je varjanta gugalnika, kar tudi prav pride.. Jajčka oz. lupinica je najlažja od vseh avtosedežev, je rekel, da trenutno prekaša tudi Maxi-cosi. Zraven še je torba, je kr fajne velikosti, razporejena z veliko predalčki, primerna za vse kar se rabi! Športni del in jajčka se lahko obračata v obe smeri, s tem, da športni del gre čisto v vodoraven položaj in tudi za nogice se tisti del posebaj nastavi ali jih ima vodoravno ali spuščene dol, kar je tudi ena prednost! Vsak del posebej, športni del, košara, jajčka se tak enostavno zamenja, res je ustvarjen za nas ženske, mislim halo, kdo bo pa največ vozičkal! Glede barv je tako, večina se odloča za čokoladno-bež s krogci in za zelenega s krogci.. Razstavljenega imajo čokoladnega in naj povem, da je v živo voziček božanski, res nevtralna barva in tak nežna, da ne moreš verjet dokler ne vidiš. Če sem iskrena imam raje ta voziček kot pa recimo Quinnya Buzza, ki sem si ga prej nenormalno želela, kljub temu, da je cena 1x večja. No in midva sva ga kar naročila, ker se nama zdi najboljši od vseh kaj sva jih šla pogledat! Prav iskala sva razloge, zakaj takšna cena, ker ne moreš verjet.. S tem, da se ne rabi dat vnaprej nobenega avansa, kot pri večini.. Baje je v Nemčiji trenutno najbolj prodajan voziček.. Dobavni rok naj bi bil 3 tedne, moj je kr povedal, da sva zasledila, da imajo zamude tudi po 2 meseca, pa je nama obljubil, da se to res ne more zgodit, tak da bomo videli, vam javim.. Na koncu je še rekel, da če sma iz MB nas bo kr ogromno s temi Viperji.. Upam, da nisem na kaj pozabla, če katero kaj zanima naj vpraša, če se sama spomnim pa dopišem! mami411 in fluf vama povem, da se absolutno splača it pogledat v živo in res močno dvomim, da bosta razočarani, kr je voziček božanski v vseh pogledih, cena pa neverjetno ugodna! IZVIRNO SPOROČILO: Njeli mami411 tak kot si napisala, okrog 11kg naj bi tehtal z vsemi dodatki je nama povedal. Zdaj jaz upam, da je res, ampak ti povem, da je tak lahko vodljiv voz, da nisem mogla verjet, pa niti malo švoh, to je tak kompaktno ogrodje, še kolesa sprednja se fajn vrtijo za 360 stopinj in je res ena A, kr nama ni bla tolko pomembna cena kot pa, da je voziček tak kot mora bit, ne da ga bova potem čez pol leta mogla menjat! Sej pravim, midva sma še pol cel čas razmišljala, če je to možno za taki denar, pa sva res pregledala in sprobala še ostale vozičke z višjega cenovnega razreda, da sma vedela na kaj bit pozorna! V živo te res preseneti,ker je čudovit, še posebej ta čokoladna - bež, res, je čisto drugačna kot na sliki, ampak mora bit tudi črna z belimi rožicami zelo lepa! Na nek način izgleda eleganten, na drugi pa terenec, super kombinacija! Na forumih sva tudi prebrala same pozitivne stvari glede Viperja, nisva še zasledila nobene negativne.. Glede barv so tu na izbiro te ki jih imajo na strani. Jaz sem ga sama vprašala katere se najbolj prodajajo in je rekel, da ta rjava in tisti zelen s krogci, če si ga videla.. Kot za drugi njihov voziček se odločajo še za Cooperja (naju ni navdušil, ker mi te krom felne niti malo ne dišijo, nekak plastik fantastik meni izgleda vse skupaj, čeprav naj bi bil skoraj enak kot Viper funkcionalno), ampak baje zato, ker je večja izbira barv.. No evo superca, mislim, da boš s tem vozičkom res izstopala!! IZVIRNO SPOROČILO: Njeli Evo našega Viperja.. mami411 samo ogrodje tehta 9.9kg - preverjeno! Ostalih delov pa nisma tehtala, ampak pride 100% maksimalno do 12kg. Glede ostalega opisa pa popolnoma ustreza vsemu kar sem takrat napisala! V glavnem midva sva absolutno zadovoljna!!