|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
20.12.2010 9:40:30   
Nitkica11
Zivjo majcice!

Pa je en tak lep vikend za nami, bi bilo zelo lepo da bi ta teden vreme se zdrzal da nebi snega pobralo in da bo bozic bel ampak ponavad je ravno za bozic dez user posted image

Ja ene smo ze v cez polovoico kar ne morem vrjeti da sem ze v 22 tednu kako gre hitro cas, da bo le hitro minilo in bo tu kmalu april-maj zdaj odvisno kdaj se nase dete spomne pridt pogledat user posted image V januarju se bom pa pocasi spravila tudi kaj nasega novega clana kupovati pa se razprodaje so user posted image

Ja pri nas je pocutje tudi vredu mali tudi veselo brca ga cutim kar cez cel dan, razen ce sem bolj aktivna potem je pa zgleda tudi nas user posted image malo bolj utrujen. Jaz sicer se vse delam enako kot pred user posted image in tudi stegovanje mi zaenkrat ne dela problemov se ze kar avtomaticno in pozabim da sem user posted image razn probam se izogibat dvigovati tezkih stvari.

S tem mc'donaldsom pa tud men luste delate, dobr da ga nimamo v nasem koncu cene bi bla vsak dan tam sploh na pomfriju ker bi ga tud vsak dan jedla user posted image

Zaradi smucanja sem pa tudi jaz prav zalostna ker se bom letos mogla odpovedat temu ampak si pravim bomo pa drugo leto nadoknadili..

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
20.12.2010 9:59:09   
Nitkica11
user posted image

user posted image

DECEMBER
20.12.
user posted image  ninasiki
21.12.
user posted image  rockstar
23.12.
user posted image  bučkabb
29.12.
user posted image  borovnicica

JANUAR
4.1.
user posted image bella_isabella
user posted image fluf
5.1.
user posted image Ikelc
6.1.
user posted image Luskica
12.1.
user posted image lily32
17.1.
user posted image Kaya88
19.1.
user posted image mami411

user posted image

DECEMBER
22.12.
user posted image  hillmagic
23.12.
user posted image  zvezdica1980
user posted image  RAKICA2007
24.12.
user posted image  mami 27
29.12.
user posted image  RAKICA2007

JANUAR
3.1.
user posted image cowgirl
user posted image Njeli
4.1.
user posted image kengurujček
6.1.
user posted image kokapoka
7.1.
user posted image anchika
10.1.
user posted image Angel miss
11.1.
user posted image bambika
12.1.
user posted image fluf
13.1.
user posted image absolventka2
14.1.
user posted image vesna_b

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
20.12.2010 9:59:28   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli , 23 let 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image - MB
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image snežinka7
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image -LJ
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Tanja K , 26let 1 user posted image
04.05.2011
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image Babuška84, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
08.05.2011
user posted image Titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Baby 2011, 26let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image RAKICA2007, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - LJ
user posted image TreeGirl, 29let, 1user posted image user posted image - okolica Nove Gorice
09.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image - Ajdovščina
user posted image ribica85, 2user posted image ,user posted image , user posted image
10.05.2011
user posted image hillmagic , 30let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image 9janja , 30let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image BeliMedo, 35 let, 2 user posted image , 1 user posted image - okolica Maribora
12.05.2011
user posted image zmaja2, 2user posted image , 0 user posted image ,user posted image
13.05.2011
user posted image ovnica7, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
user posted image kengurujček, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Luskica, 28let, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image - LJ
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Elizabeth
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
15.05.2011
user posted image Mishika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
16.05.2011
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image coris, 26let, 1 user posted image , user posted image
user posted image cowgirl ,31let 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image , user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image kokapoka, 23let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image zaspana zvezdica, user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy , user posted image
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image Dada2, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image Ninasiki , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Litija
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image Angel miss , 33let, 4 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image absolventka, 26let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Bela krajina
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Anonimna, 26 let, 1user posted image ,user posted image
24.05.2011
user posted image bellii, user posted image
user posted image bučkabb, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image lili8, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image natykaa, 22let, 1user posted image , user posted image
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Novo mesto
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
27.05.2011
28.05.2011
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Mežica (koroška)
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
user posted image hijenca, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image , user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image - okolica Gorice
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf, user posted image
user posted image Mishika,user posted image
user posted image Aprilski majček,user posted image
13.06.2011
user posted image K_a_t_j_auser posted image , 2user posted image , 1user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: ----91----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image
user posted image aap user posted image
user posted image majagrega user posted image
user posted image lisicamica user posted image
user posted image Pikca user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

Neposredna povezava do sporočila: 2478
    20.12.2010 10:52:05   
    absolventka2
    Pozdravljene souser posted image

Za nami je bolj ko ne žalosten vikend, saj je naš sinek zboleluser posted image pa smo bili že trikrat pri zdravniku pa še sedaj ne vejo kaj mu je. Da pa teh zdravnikov sploh ne komentiram, ker se enim čez vikend sploh ne da delat in pol te še nakurijo da to sploh ni nujen primer in da sam gužvo delamo...sem bla jezna ko user posted image škoda zgubljat besed...

Kar se pa tiče mc pa men čist nč ne diši tisto pržgano olje, sam pomfri pa da ne rečem bi pa jedla za zajterk, kosilo in večerjo (ampak tisti ta domači) njamsika....

Punce ki smučate ne bit preveč razočarane ker letos ne morete saj je user posted image nekaj veliko lepšega kot pa smučanje zato raje uživajte vuser posted image in se ne obremenjujte s stvarmi ki so vam letos nedosegljive...

Uživejte v malenkost toplejšem zimskem dnevu, caw

Neposredna povezava do sporočila: 2479
    20.12.2010 12:09:02   
    bantaia
    ojla,
    js sm pa bol nova na forumu, pravzaprav vas berem že kar neki časa, zdej sm se pa odločila, da se tut vključim med vas :)
    skratka, rok mam 9. maja in to je moja prva nosečnost :) se pa z bodočim očijem zlo, zlo veseliva novega člana, ki pa še neveva kaj bo, ker že zdej mal nagaja in lepo nogice skupi drži, tko da čakava da se odloč in pove kaj bo. sicer pa itak ni prou dosti izbire, pa še obe sta super, ker bova vesela, sam da bo vse ok.
    no, sam tok da se mal javim :)
    pa lep dan vsem skupi

(odgovor članu absolventka2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2480
    20.12.2010 12:53:31   
    vesna_b
    ojla, bantaia - dobrodošla. no, če nas že nekaj časa bereš, veš, da smo čvekačice. ti pa sedaj nadoknadi... he he he

se pa strinjam s tabo, da sta dobri obe izbiri, sam da je zdravo user posted image user posted image user posted image
    ja, res je. čeprav takooo komaj čakam maj, da bom videla, kaj sva ustvarila... sem firbčna, ampak toliko pa spet ne, da bi spraševala. mi je tako všeč tisto presenečenje... edin že sedaj vem, da bom zelooo pogrešala svojo princesko. pa ona mene tudi... user posted image  (vsaj upam, da ji bom kaj manjkalauser posted image )
    več kot kak dan nisva bile narazen... za potem sem pa itak odločena, da jo bom vključevala v vse. tudi v previjanje. jaz vem, da sem pri bratu lahko sodelovala - sicer sem bila starejša, 6 let, in ni bilo nikoli nobene ljubosumnosti in še sedaj se odlično razumeva. pri nas mislim, da bo - je le stara šele 3 leta, ampak glede na to, da bo dopoldne v vrtcu, se ji bom probala popoldne čim več posvečati. ampak jaz, jaz in ati, ne pa babice. da se ne bo počutila odrinjeno od naju. ma bomo zdržali. če vsi ostali, bomo tudi mi, ni vrag. sicer bomo res še gradil vmes, ampak sem mojmu že povedala - bom kuhala, kolikor bom le lahko, pa še obe mame/tašče mamo, za katere upamo, da bodo kaj pomagale, če pa ne bodo, imamo pa čez cesto gostilno, kjer strežejo malice in kosila, tako da... cenovno ne bo nič dražje, prej ceneje...
    drugače pa uživam v kuhanju, sploh če lahk pacam... user posted image  omake, kak segedin... sicer pa itak lahko 3/4 malic pripravim vnaprej, zvečer, ko bova dala otroke spat.
    joj, jaz sem že čisto v gradnji, pa bomo šele nekje aprila začel, da ne bo premrzlo oz da zberemo vse papirje. al tako komaj čakam, našo hiško... pač navdušenje, ko sem videla, da se je začelo premikat.

sedaj malo čutim medenične kosti, me mal spodaj špika. sicer sem to pričakovala včeraj, po silvestrovanju, pa je začuda počakalo in me je začelo sedaj, ko sem v službi večinoma na riti. mislim, da je to znak, da moram sodelavke na kofe peljat, a ne? da se mal premigam... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 20.12.2010 12:55:20 >

(odgovor članu bantaia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2481
    20.12.2010 14:03:39   
    Anonimen
    dober dan punce....

dobrodošla bantaia :)....

meni tudi diši mc, samo ga nimam blizu tako, da si ga privoščim mogoče glih enkrat na mesec...drugače sem pa nora na makarone in mleto meso, to bi pa jedla lahko čist vsak dan za kosilo in večerjo (moj se samo čudi kako mi lahko to tako diši...pred nosečnostjo ga pa vidt nisem smela ;)), pa smoki in čips gre tudi rado v rit :P

vesna_b uuuuu hiška, te čisto razumem kako si navdušena :) :) ....naj ti čimprej mine do aprila da bo pol akcija :) :)

vidim, da že veselo nakupujete oblačilca...mene pa neki zanima glede tega....kako pa so oblečeni tisti čas....body + hlačke, mogoče tanjši pulover (če bo mrzlo)...za poletne mesece mi je jasno da bo bolj v body skakal...al kako...sej mogoče glih zato vse nazaj nesem, ker si glih ne predstavljam kako bo zgledalo....se mi zdi, da mi bo tole delalo največ problemov...da mu ne bo prevroče pa da ne bo premalo oblečen...dejte mal še o tem napisat.....

lep pozdrav
    anonimna;)

Neposredna povezava do sporočila: 2482
    20.12.2010 16:53:04   
    absolventka2
     anonimna jaz še sedaj ne znam obleči otroka in to je bil zame in je še vedno največji problem. Nikdar nisem sigurna, vedno se mi poraja vprašanje ali ga zebe, mu je morda prevroče, skratka komplicirano. Pol ti pa še starejši solijo pamet pol pa itak več ne veš kako obleči otroka. Jaz našega še sedaj vedno tipam ali je topel ali pa je hladen in ga temu primerno tudi oblečem (mu nadenem kakšno jopico al pa slečem). Kar se pa tiče maja je pa vse odvisno od vremena. Drgač se pa ne sekiraj ker z dojenčkom ki se še ne giba je veliko lažje kot z otrokom ki vedno skače naokoli, saj če se ti zdi dojenček mrzel ko si npr. na sprehodu ga enostavno pokriješ z dekico in obratno, doma pa tudi. Jaz ti priporočam dekice saj so veliko bolj priročne kot pa da za vsako dojenčka matraš in ga oblačiš v jopice, še posebno v prehodnem času ko je enkrat vroče ko user posted image kmali za tem pa mrzlo.

upam da sem ti kaj pomagala..

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2483
    20.12.2010 17:28:41   
    Njeli
    Evo našega Viperja.. user posted image user posted image user posted image

mami411 samo ogrodje tehta 9.9kg - preverjeno! Ostalih delov pa nisma tehtala, ampak pride 100% maksimalno do 12kg.user posted image Glede ostalega opisa pa popolnoma ustreza vsemu kar sem takrat napisala! V glavnem midva sva absolutno zadovoljna!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

Neposredna povezava do sporočila: 2484
    20.12.2010 21:01:03   
    ninasiki
    ojla bejbike

evo mi smo se pobral smo čez vikend fasal eno dnevno neko trebušno virozo in je blo kr mučno zdej pa novemu delavnemu tednu naproti

dobrodošla bantaia

za nazaj vas nisem brala priznam user posted image če po pravici povem mam lenoritis pomoje še od sobote user posted image še dobr da ni mojga tooook zvil da je lahko bl on okol tamauga skaku vs bom pa zdej naprej spet spremljala

mi mamo pa v sredo prvi sprehod okoli litije z lučkami in že komi čakam tale mini sprehodek z našimi malčki

danes pregled super slišala srčka zdej vem (mislim da je coris ) mela slabo izkušnjo in sm danes uprašala čist tko zakaj ga še ne čutim če je to kej čudno da sm že v 18t in da ga dejansko res ne čutim vsake tok časa se mi neki zazdi ampak pol neha tko da tud ne morm točno rečt ja čutim pikico našo no uglaunem (madona grem zmer okol riti u žep user posted image ) rekla je da je to čisto normalno in da ga bom čutla v 20t zna se pa zgodit da tudi kak dan prej pol je pa rekla da naj se uležm da bova poslušale srčka in je tud kle rekla da be bol slabo sliži ker je še predeleč če se lahko tko izrazim in da če je obrnjen z hrbtkom gor da se ga da vsaj neki slišat tko da zdej vem da ga bom vsakič naslednič k pridem slišala user posted image dela pa po principu dr. pušenjaka sm bla glih zraven ker je neki razlagala tko da sm zdele pa še tooook bol pomorjena ker vem da ne dela neki tko na pamet

vsem čestitke za uspešne preglede drugim držim prstke da bojo

njeli lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ampak res

OBLAČENJE mi ga oblečemo en rokav več od sebe smo bli pa v nedeljo v stari ljubljani na sprehodu ceu je biu vroč nogice pa mrzle pa je meu žabice štunfke pa skibucke user posted image malo mi je čudno ampak res nevem kaj naj mu dan še ene al kva se pol bi pa rabla cifro 30 user posted image user posted image user posted image user posted image

VESNA vi tud gradite mi tu no ja mi mamo že zgrajeno samo svoj štuk še delava do konca in zdele v decembu ali januarju bo centralna pol pa midva v opremo ostalo je pa že vseeee prou bele stene mam že in ja tud jst že sanjam kako smo na svojem kako kuham tamaladva se igrata jooooj čustva vn toučejo user posted image uglaunem odštevam dneve

ODSOTNOST OD STAREJŠIH BRATCEV/SESTRIC midva sva bila ločena eno noč in sm misnla da bom znorelaaaa komi sm zdržala sm bla poleti v bolnici petra dražaja ker je neki v meni vrelo ni biu točno določen slepič ampak domou me pa niso spustili tko da tiste tri dni k me ne bo bo mal kriza me je pa danes moj uprašu kje bo tamau in sm rekla da definitivno pr mojih sm rekla žou zarad moje mirne vesti pa se je strinju

nč dost mam user posted image grem ajat nočko in lepe sanje

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
    22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Njeli)
    Neposredna povezava do sporočila: 2485
    21.12.2010 8:30:16   
    vesna_b
    oblačila - na začetku sem jo oblekla v en rokav več, kot sebe, konec junija je že bila v kratkih rokavčkih, potem pa kmalu v kratkih hlačkah in nogavičkah. te je imela kar vedno.
    je pa tudi tako, da so si otroci različni in naša je precej topla. je bolj po atiju, ne po meni, ki me hitro zebe. pa saj se otroka potipa. no, sedaj je oblečena nekak tako kot jaz. sploh ker smo brez pleničk in nima več bodijev, ampak spodnje majice, tako da je takoj en rokav manj. sam za v vrtec ji ne morem bodija dat, za doma jih pa še ponosimo. v nedeljo, ko smo šle ven, je imela oblečene žabice, pajkice in trenirko, pa škornje zimske, zgoraj pa bodi, puli in jopico pa bundico, pa vam povem, da ji je bilo vroče. sam kaj ko je bilo -12. ko smo šli na kavo, in sem ji slekla bundo, je takoj sama slekla še jopico. no, pa ni bla neka debela jopa, da ne bo pomote.
    poleti je res tako, kot je rekla absolventka - raje mal manj oblečeš, ker je itak vedno kaka dekica pri roki. oz če je otrok mrzel, se mu obleče še kako jopico. o tem, kako so babice komplicirale, pa ne bi... user posted image  itak je še sedaj ne znam čist prav oblečt... (no, tega moja mami ni rekla, če me razumete... )
    dej bolj obleci, ej, preveč je oblečena, daj ji kapo. daj to... potem sem pa rekla, da bomo že. po svoje. in naj ne komplicirajo, ker mi ne pomagajo, ampak me delajo živčno. je pomagalo...

njeli - oooo, full lepi voziček. super

ninasiki - o bogi, upam, da se pocajtate čimprej. no, meni srčka posluša vsakič na pregledu, kar je v končni fazi minimalno, glede na to, da mi dela full malo UZ. o pa full dobr, da ste že pri koncu z gradnjo. mene vse to še čaka, ja.

no, varstvo. pa saj jo dam v varstvo, mami ali tašči. in tud jo dajo spat, ampak ko se zbudi, sem že doma. par dni zapored pa... hm, se že psihično pripravljam. no, bo pa doma, pri atiju. ampak bom mojemu zabičala, da ma, da je pri njemu in ne pri tašči, ker mu drugače vrat zavijem. no, ne dobesedno, ampak... dopoldne je vrtec, popoldne jo mora pa on met čez. itak bosta k men pršla, pol pa počas domov, pa jest, pa se umit in spat. bom preverjala. bom tečna žena... user posted image
    sem smotana? ma ej, na začetku sem bila full sama s tamalo in če sem šla v trgovino, je reku moj, da gre kar on. ne, grem jaz, ti boš pa teh par minut s tamalo. pač ok, bilo je poletje, delo, moj je zagret vinogradnik (prodaja in mora delat po pravilih), pa še en kup dela okol, čeprav ni kmetije doma. prav, naj dela, ampak tud otroku se bo mal posvečal... ampak sem pa popizdla, ko sem prišla domov, in tamale ni bilo pri njemu. sam da sem odpeljala, je bila že tašča dol in je tamalo odnesla. ej... ma pismo, prid kadar češ, ampak ne takrat, ko veš, da mene ni in da ima tamala celih 15 minut atija zase. sem pa vidla, ko sem pozabila denarnico in sem prišla nazaj domov jo iskat, po kaki minuti, več ne, pa je bila že dol. sem mu to tud povedala. da ga ni sram, da ne more 1* na teden ON SAM met otroka za 15 minut. več res ne, ker je bilo do trgovine 3 kilometre, še ne, pa z avtom sem šla.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2486
    21.12.2010 8:41:09   
    bantaia
    dobro jutro.
    no, tko k ninasiki, tut js še ne čutim nobenih gibov sploh, pa sm tut že v 21.tednu, ampak mi je lih prejšn teden reku G, da to sploh ni panike, da pač pri enih to pride mal kasnej. vrjetn je tamal/a bol len po očiju, kar pa je tut kr kul, k če bo tak hiperaktivc k js pol se nam slabo piše ;) naju bo moj težko krotil.
    mam pa eno vprašanje, k me precej muči. glede na to, da je to moja prva nosečnost in sm čist zelena na tem področju, me zanima kok ste se ve že kej zredile? men se zdi namreč, da se nenormalno redim, vsak dan znova sm presenečena nad številko na tehtnici, čeprou se mi tko na zuni ne pozna lih kej preveč. sej vem da sm najbrž čist preveč panična, sam mi je kr težko to sprejet pr sebi, čeporu vem da je naravno.
    no, pa en lep dan vam želim

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2487
    21.12.2010 8:44:49   
    RAKICA2007
    Jutro punce...
    malo manj se javljam, ker je skoz neki user posted image , mah da vam povem, sem že prav sita vsega (sedaj pa ne vem, ali je luna ali pa me res zimska utrujenost daje user posted image ) sita sem praznikov, nakupov, ljudi, službe in vsega ostalega... HB imam sončka, ki me vsake toliko malo 'gor' dvigne user posted image

oblačila: jaz sem jo oblačila popolnoma enako kot vesna_b, ker je tudi naša 'vročekrvna' in se zelo hitro spoti, če je preveč oblečena... kapico sem ji dajala gor samo po kopanju (pranju glave) in zelo zelo redko za ven... tudi še sedaj jo tako oblačim (kapa, šal in žabe, če je več kot -5 st.C + rokavice, če je več kot -8 st.C) - in HB, nismo imeli še nikoli vnetih ušes... je pa res, da je vsak otrok svoj in ne moreš vedeti, dokler ga ne spoznaš.

njeli - user posted image user posted image user posted image  lep lep, zelooo všečen vozek

ninasiki- upam, da ste že ok in da je viroza že odšla kam drugam... pazi nase user posted image

varstvo: jah, mi2 pa tamalo kar že od začetka puščava ali pri mojih ali pri tašči. Že v P, ko so hodili na obiske sva tamalo tiščala drugim v roke... jah otrok se mora navadit user posted image  tamala je bila prvič čez noč pri mojih, ko je imela 5 mesecev in je bila super truper pridna user posted image  pa saj sta mami in ati prišla ponoči domov (k mojim) in ni bilo neke panike. Je lepo prespala vso noč, brez pretresov...
    Jah vesna_b; ali sva midve kaj v žlahti? user posted image user posted image  s temle varstvom... ko jaz odnesem pete, je enako kot pri vas user posted image  ampak, sem se navadila in tudi moj veliko bolje sodeluje z tamalo odkar sem pop**** user posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2488
    21.12.2010 8:51:46   
    RAKICA2007
    IZVIRNO SPOROČILO: bantaia

dobro jutro.
    no, tko k ninasiki, tut js še ne čutim nobenih gibov sploh, pa sm tut že v 21.tednu, ampak mi je lih prejšn teden reku G, da to sploh ni panike, da pač pri enih to pride mal kasnej. vrjetn je tamal/a bol len po očiju, kar pa je tut kr kul, k če bo tak hiperaktivc k js pol se nam slabo piše ;) naju bo moj težko krotil.
    mam pa eno vprašanje, k me precej muči. glede na to, da je to moja prva nosečnost in sm čist zelena na tem področju, me zanima kok ste se ve že kej zredile? men se zdi namreč, da se nenormalno redim, vsak dan znova sm presenečena nad številko na tehtnici, čeprou se mi tko na zuni ne pozna lih kej preveč. sej vem da sm najbrž čist preveč panična, sam mi je kr težko to sprejet pr sebi, čeporu vem da je naravno.
    no, pa en lep dan vam želim

Najprej W E L C O M E user posted image

Glede kil, se ne sekiraj, če so v mejah normale oz. ti ginekolog ne določi drugače... sicer sem se sama v 1user posted image  zredila celih 9 kg, v drugi user posted image  pa že do polovice 4,5 kg... ne tehtaj se vsak dan, ker boš še bolj slabe volje user posted image

čas za hujšanje bo po porodu...

(odgovor članu bantaia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2489
    21.12.2010 9:18:15   
    vesna_b
    bantaia - res se ne sekiraj, ker če bi bilo preveč, bi ti povedali. tudi jaz sem imela prvič +9 kg, sedaj pa sem že nekje na +3 (ali +4, prazniki, pa silvestrovanja pa to... user posted image ). itak pa če dojiš, gre full dol. jaz sem šla prvič samo z dojenjem precej v minus...
    aja, pa otrok se potem ne obnaša tako, kot se je v trebuhu. hvala bogu, saj je bila naša v trebuhu hiperaktivna, sedaj je pa čist mila in nežna punčka, daleč od hiperaktivnosti, razen če ima Mihata blizu user posted image  (sin od bratranca), tko da se ne preveč navajat user posted image

ja, rakica, tudi mi ne vemo, kaj so vneta ušeska user posted image  kar naj bo tako tudi v drugo...
    ampak vidim, da smo res mal podobne, ja. pa ej, k nismo fejst? ma saj se mora navadit na varstvo, itak, sam ej, sem pa res znorela, no. s tem, da je bila tašča dopoldne pri meni, kosilo smo skup jedli in tamalo je mela, a pol je moj ni "smel" met. sem dala v narekovaje, ja. se pa sedaj full razumeta. men se pa takooo fajn zdi. me bo ati obleku. bo mi ati pomagal... ravno pravi čas je začela s fazo ati. kar naj se navadita.

(odgovor članu bantaia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2490
    21.12.2010 9:47:38   
    ninasiki
    dobro jutro, dober dan user posted image

vesna in rakica sej veste ko mačke ni miši plešejo in jst tud vedno pege fašm morm pa rečt da ni glih da vsi prlaufajo pa da ga pol moj ne čuva ampak lahko pa tamau dela kar hoče user posted image sam ej k mi bo pokrou gor vrgl ne bo fino

BANTAIA kile prve tri mesece naj nebi šeu nič gor pol pa nevem glih kok na mesc je normala (pač te njihovi izračuni) sej so odstopanja sam jst sm se v prvi rudni zredila zadnji mesec NAAAJ VEČ celih 8kg user posted image sam sm pa pol k sm rodila pršla na 2- glede na to da sm sam ležala prve 3 tedne no sedela pa niiič delala ker mi niso pustil je pa tko k je napisala rakica ne sekiraj se idealno za hujšat je po porodu dej si DUŠKA ker pol boš pa mogla merkat kaj je jst osebno sm full merkala ker je meu tamau ene parkrat kr ornk krčke niso bli zarad hrane pa vetrovi sam je blo pa mučno pa če počas migaš pa bo boš takoj nazaj na svojem trebušček bo pa bl počas šou to je pa drugačen proces

sm vm pozabla napisat a se spomnete mojih težau na začetku k mi je ena celo napisala kaj je in kako naj se zdravim no učeri mi je napisala recept in mi zabičala da če bo ker čudnega spet obvezno ppovedat pa sm jo uprašala kaj je in mi je rekla da os pač samo bakterije odreagirale čist kontra na hormone in nevem kaj še vse user posted image

nč šibam rihtat se za službo pa se tipkamo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
    22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu RAKICA2007)
    Neposredna povezava do sporočila: 2491
    21.12.2010 10:06:33   
    vesna_b
    kile - najbolj oprimalno je nekje 1 kg na mesec, torej skupaj 9 kg - pa do 13 kg. to je idealno. oz tako so meni rekli.
    če je manj, ni dobro (kolegica je šla v bolnico, ker ni pridobivala), če je full več, spet ni čist ok, je pa res, da je vse odvisno od postave, teže pred nosečnostjo, strukture kosti, koliko plodovnice imaš... recimo, da sem nekje na tem. ker teža mi narašča enakomerno oz po kilogram od pregleda do pregleda. enako je bilo prvič, pa sem jo na koncu dobro odnesla, samo s +9.

mačke plešejo, to že, sam je mogu tud moj kaj svoji mami rečt, ker se je spremenilo. in ja, gre tamala gor, ko hoče, da ne bosta mislile, da sem zmaj. sam ne pred kosilom, ker... takoj nekaj dobi za jest... user posted image user posted image  pa čeprav je jasno povedano, da bo kosilo čez par minut. in tašča pride dol. glede tega, da dela kar hoče... to pa ne, ker če smo zraven jaz ali moj, bo delala po najino, pa se lahk babice na glavo postavijo. to smo se dogovorila. pa tudi, če en nekaj reče in se drugi ne strinja, se to zmeniva potem, na samem. nikoli pred otrokom, saj je to po moje zbijanje avtoritete. in tako ve, če en reče ne, tudi drugi ne bo rekel ja. čeprav imava pa kar podobno razmišljanje, moram priznat.

(odgovor članu ninasiki)
    Neposredna povezava do sporočila: 2492
    21.12.2010 10:36:19   
    mami411
    Jest se pa tud vsak dan vagam, no razen če pade zvečer kaka pica, al pa kej podobnega, ker pol kar poskoči vaga za kak kg. Se mi zdi da tako lažje nadzorujem težo.

Samo jest pa pri prvih dveh ne vem koliko sem se zredila, zdej nazadnje sem se 14 kg, po materinski knjižici pa le 12 kg. S tem da se zadnji mesec nisem nič zredila. Tko da je to res prav odvisno od osebe do osebe. Sem pa dojila do 18 M, pa mi je 4-5 kg kar vztrajalo user posted image

Njeli ful ful lep mi je voziček user posted image . Samo to s kg mi še zmeri ni jasno. Ogrodje je 10 kg, a pol je 2 kg še vse ostalo skupaj al vsaka stvar posebej. Jest sem imela lupinico od PP pa se mi je zdela ful težka. No sej več kot 15 kg ne sme vse skupaj presegati, pol pride večja poštnina.
    Drugače mi pa delujejo manjša kolesa na tvoji sliki, al to naredi le tako, ker so cela črna? A je kej komplicirano bilo za sestavit?

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2493
    21.12.2010 10:42:07   
    RAKICA2007
    IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

mačke plešejo, to že, sam je mogu tud moj kaj svoji mami rečt, ker se je spremenilo. in ja, gre tamala gor, ko hoče, da ne bosta mislile, da sem zmaj. sam ne pred kosilom, ker... takoj nekaj dobi za jest... user posted image user posted image  pa čeprav je jasno povedano, da bo kosilo čez par minut. in tašča pride dol. glede tega, da dela kar hoče... to pa ne, ker če smo zraven jaz ali moj, bo delala po najino, pa se lahk babice na glavo postavijo. to smo se dogovorila. pa tudi, če en nekaj reče in se drugi ne strinja, se to zmeniva potem, na samem. nikoli pred otrokom, saj je to po moje zbijanje avtoritete. in tako ve, če en reče ne, tudi drugi ne bo rekel ja. čeprav imava pa kar podobno razmišljanje, moram priznat.

kot bi brala sebe oz. našo zgodbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2494
    21.12.2010 10:54:06   
    vesna_b
    IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

kot bi brala sebe oz. našo zgodbo user posted image user posted image user posted image

hudo... ej, bi te prav rada spoznala user posted image

ja, verjamem, da bo pred majem težko, ampak se bomo pa vse skup konc poletje kaj zmenile, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 21.12.2010 10:57:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2495
    21.12.2010 11:12:17   
    RAKICA2007
    res bi se bilo dobro na kakšnem čveku dobiti user posted image
    tudi jaz bi vas rada spoznala user posted image  
    zelo malo je Ljubljančank... kolikor sem preletela, tako da se nekje v sredili Slo dobimo user posted image user posted image user posted image  
    aja... pa McDonalds je potrebno rezervirati user posted image

evo, danes malo manj dela v službi - zato pa toliko več 'teženja' in kr neki - ah ja bo že...

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2496
    21.12.2010 11:13:09   
    RAKICA2007
    mami411 - lepi kg... koliko si pa zdaj na +? če ni skrivnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
    21.12.2010 12:21:24   
    mami411
    +6 kg, recimo da jih dobim gor še 4x2 kg, maximalno user posted image . Je pa druga če ti začne voda zaostajat, tam se ti pa hitro nabirajo kg, pa tud po porodu ti grejo takoj dol. No pa moji user posted image so bili vsi malo pod 4 kg težki user posted image , razen prva je imela malo manj.

Neposredna povezava do sporočila: 2498
    21.12.2010 13:09:48   
    absolventka2
    bantaia ne sekiraj se preveč glede kg še posebno če si bolj drobne postave...jaz sem v 1 user posted image štartala z 52 kg na cilj pa sem prišla s 75 kg, pa sem se fulll obremenjevala (jedla pa nisem čist nič manj). 8 mesecev mi je rablo da sem prišla na svojo začetno težo brez večjih odrekanj hrani, sam polno dojenje in res pomaga... Drobne ženske se ponavadi tudi več zredijo saj je priporočljivo...Je pa res da mi gredo v tej user posted image kg kar precej počasneje ker nimam takega apetita kot prvič in sem trenutno na +3 (prvič tak čas pa je bilo že +6).

(odgovor članu mami411)
    Neposredna povezava do sporočila: 2499
    21.12.2010 13:54:36   
    bučkabb
    uffffffuser posted image user posted image user posted image
    sem včeraj napisala pa me je ven vrglo in sem potem kr ugasnila RR, pa sem zdajle spet napisala in spetuser posted image user posted image

no upam da bo zdaj šlo, ne bom tolk velik napisala, na kratko:

glede kg, sem jaz v prvo pridobila 18+, štartala z 56kg in mi ni nobeden nič težil, ker sem tudi med tistimi suhicami in sem se redila samo v trebuh, no zdaj sem štartala z 60 kg in gre dosti bolj počasi gor, se mi pa zdi da veliko več jem kot prvič, v prvo sem imela prve tri mesece ful slabosti in bruhanje, sedaj pa ravno obratno, jem ko norc že od celega začetka nosečnosti, sicer mi je bilo slabo in se nič kaj ne redim, sem na 3+.

no našo prvorojenko bo tudi v času moje odsotnosti čuval ati in vrtec, če bo potreba pa tudi lahko katera babica vskoči, ker je navajena obeh, jo pustima kdaj ko rabima za kakšno urico pri njima in ni problemov, razen prespala pa še ni pri nobeni, nekako še ni bilo potrebe in tudi želje nima, upam da ne bom rojevala ponoči, ker potem bomo mel mal krize, glede na to da bi bil rad ati zravenuser posted image user posted image

no sedaj je šlo user posted image user posted image user posted image , zgleda da mi ne pusti pisat na dolgo user posted image

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 21.12.2010 13:57:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?