vesna_b
|
hillmagic - ja pismo, no, za take delodajalce. ja, ne vem, vprašaj na socialni, ker ti res ne vem povedat, sm dejstvo pa je, da se šteje do februarske plače. naj te pa tvoj na dan nastanka zaposli za določen čas za hišno pomočnico - razen če ti pripada nadomestilo na zavodu, potem ni treba, ker moraš biti zaposlen na dan nastopa porodniške, ali pa prejemati nadomestilo - se ti oboje šteje. no, mi nekak navajamo tako, da ji povemo, da imam dojenčka v trebuščku. zaenkrat še vedno vztraja, da ima ona tud in tako kot ona mene, moram tud jaz njo pol polubčkat po trebuščku. pa boža ga, pa pravljico mu pove... skratka, je en cukr. mikroBB - o, test. no, pri nas sestra kar fejst zmeša, da se ja vse stopi. se tista voda kar vleče... res... midva bova vzela kar denar. isto, kot prvič, saj itam opremo imava vso, oblekice bomo pa sproti kupovali. če bo slučajno fantek. ej, zadnjič sem kupila v lidlu torbo za previjanje. prvič smo imeli nivejin nahrbtnik, sam smo ga čisto zdelali, da sem ga vrgla stran. pa so imeli akcijo, za 14€, ampak samo v modri in vijolični barvi, dva modela. se mi je dopadlo, ker je taka podolgovata torba, notri je še podloga za previjanje (čeprav je nivejina boljša, in bomo kar tisto še porabil, je nisem vrgla stran), pa termo torbico za stekleničko. no, v glavnem, sva vzela modro , ker se mi zdi, da je boljše modra pri punčki kot vijolična pri fantku (kaki problemi, a?)
|