vesna_b
|
živjo, punce. tole je pa bil čvekast vikend kokapoka - vidiš, to je nam, ki nočemo vedeti spola, prihranjeno, saj kupujemo vse v nevtralnih barvah. ampak tile bodiji z napisi so bolj ko ne v beli barvi. ej, punce, če je katera blizu H&M in če bo ravno zase gledala, imam eno prošnjo. imela bi body I love mum in pa I love dad - v št 56 ali še raje 62. če bi mi lahko vzela, pa pošljem denar za bodije in za poštnino... fluf - kar začni počasi nabavljat. kaj pa če te kaj prehiti? od sodelavca žena je bila sprejeta v porodnišnico dva meseca pred rokom, bila cel mesec v porodnišnici in je rodila en mesec prezgodaj... sicer res upam, da se to ne zgodi nobeni, ampak on je takrat sam nabavljal... pa ok, res nabaviš nujno, ostalo potem - itak se ponavadi še bonov dobi... no, ležalnik mi imamo, smo ga tudi začeli kmalu uporabljat oz prvič sva nesla tamalo ven za hišo kar v ležalniku, jaz pa sem kampirala na klopci zraven. igralnega centra pa nismo imeli. pa smo preživeli osala - jah, dude. ne vem, kaj bi ti rekla. jaz bi probala, kako fiksen je tisti trak, potem bi se odločila. čeprav otročki znajo bit tud kar močni, sploh kadar ni treba ampak, punce, hudo. ene obupujete, ker morate v shopping, jaz pa, ker mi ni treba resno - kupila bom sam nov kompletek za domov. ostalo imamo od prej in bomo tudi porabili. imamo pa vse 56 in več. razen par bodijev, št 50, ki sem jih dobila. ker - prvič je bilo tamali celo premajhno par stvari, od clar-a iz BC, v št 56, tako da... ok, drugo je, če se otrok prej rodi, ampak jaz z malimi številkami ne bi pretiravala. raje bi potem še dokupila. oz saj lahko pošlješ babice v trgovino, naj kupijo kaj majhnega. moja mami je komaj čakala prvič, da izve, al je punčka al fantek, da je lahko "tekla" v trgovino po dekliški ali fantovski komplet... smo pa kar kmalu začeli z 62 številko. lajšanje bolečin - prvič sem dobila sam tisto, standardno protibolečinsko inekcijo, ki ti jo dajo, ko si nekje 4 cm odprt. drugega nisem imela. niti potrebovala. jej, upam, da bo sedaj isto. rakica2007 - super!!! sem še jaz vesela zate potem ste uživali, a? glede kosti ti pa verjamem. poznam. imam v službi v pisarni dva stola. spinalis in pa en navaden pisarniški stol. ej, spinalisa sem dala na stran in sedim na navadnem pisarniškem stolu, saj mi omogoča več položajev sedenja. se selim po stolu ko mačka z mladimi... klaraklara - ja, tešča. sem že prvič mogla bit. ob osmih moram biti tam, da mi vzamejo kri in dajo cukr za spit, eno uro bom odsedela, potem dala še enkrat kri, in ob 9.20 imam pregled. pol pa hitr jest... aja, lasje se pa tudi meni precej manj mastijo glede vozičkov - sicer ok, naša bo stara 3 leta. mi ne bomo kupovali ničesar, saj jo že sedaj navajava, da mora hodit, ko gremo na sprehod. oz itak je v vrtcu, tako da bom dopoldne vozičkala sama, če bomo šli popoldne, bomo šli vsi, in bomo šli ali na krajši sprehod ali pa bomo vzeli njen tricikel. za na morje pa bova vzela s sabo še marelo. se čisto poleže, tako da lahko zaspi notri, in jo bomo imeli za zvečer, da smo lahko malce dlje v mestu oz na sprehodu, saj je naša navajena, da gre ob uri spat, to je maksimalno ob 8.30. na morju sicer malo potegne, kaj dosti pa ne, tako da... nič, grem malo delat, pa se slišimo še kaj...
|