borovnicica
|
Muca Živc: tudi meni vsako tolko kaj priteče. to se dogaja že od novega leta. najkica: jaz tudi nisem zadovljna z mojo G. naredi kar je nujno in to je to. pa saj vem, da pač tako je, sam moja niti ust skoraj ne odpre. če jo kaj vprašam se ji še odgovorit ne da. eno je bit zdravnik, ma eno je bit pa zdravnik s človeškim čutom. vsaj tako jaz mislim. naj vam povem kaj se je meni zgodilo: na drugem pregledu so mi vzeli kri in ugotovili, da imam nizek hemoglobin. dala mi je železo. do naslednjega pregleda sem železove tablete popila in na naslednjem pregledu mi ni vzela krvi, da vidi če je stanje boljše ???? mislim halo???? je ni zanimalo. takrat sem si v labol. sama doplačala ta pregled (le 7€ stane). rezultat je bil ravno spodnja meja. ko sem nato imela naslednji pregled (še čez 4 tedne, torej 8 tednov po tem ko mi je ugotovila nizek hemogl.) mi ponovno ni gledala hemoglobina in pole reče, ojej smo pozabili, ma boste pa drugič dala kri še za to halo???? za bruhat mi gre, ker vidim kako se obravnavajo vse ženske kot enako telo, vendar sori, menim, da je vsako človeško telo unikatno in če nekomu nekaj pomaga, mogoče drugemu ne, ne vem no. po porodu jo defenitivno zamenjam z eno, ki bo znala vsaj govorit. naslednjič dam kri za sladkorno in sem jo razumela, da to zato, ker imamo v družinski anamnezi prisotno to bolezen. mam pa preglede na cca 4 tedne, naslednjega pa šele čez 6 tednov . vsakič dam vodo, kri pa ne. do sedaj mi je naredila 2 UZ in sicer 1. za potrditev nos. v maternici in morfologijo. neka kolegica mi je rekla, da obrača oči tudi če ji rečeš, da bi doplačal za še kakšen UZ. spanje: sem začela slabo spat (zaradi bolečin v križu). sedaj si pomagam z blazinam ko spim na boku, saj se tako križ sprosti. blazino si moraš dat med kolena, med gležnja in na eno položiš zgornjo roko. sem problem 3 blazin rešla z blazino za dojenje, ki je kot ena ogromna banana po obliki. meni za zdaj paše spat tako. predno se zvečer namestim je pa druga zgodba polna smeha bučkabb: jaz tudi čutim brce spodaj oz na straneh. me pa včasih brcne tako močno, da kar poskočim lp
|