teta beta
|
ojla, punce! Najprej zaželim vsem bubančkom, da se čimprej pozdravijo!!! Naša dva sta trdnega zdravja, razen kolikor so me enkrat klicali iz vrtca, da je daša cela nekam boga, brez volje, da pač ni prava in je bila potem doma, malo jo je bolelo grlo, drugače pa nič določenega in kolikor je janoš precej kašljal in enkrat je imel doma drisko, pa ga potemm nisem dala v vrtec, sta bila drugače skoz zdrava. Noski so občasno bolj polni, kakšen kašelj tu pa tam, to je pa tudi HB vse. Tudi jaz mislim, da je veliko odvisno od genetike (sama sem tudi redko redko bolna) in gibanja zunaj. Čeprav priznam, da smo mi ob popoldnevih pri tem kakor kdaj. Ker zdajle je hitro tema, zunaj je vse mokro in se že meni včasih ne da, kaj šele njima. Nikolet, tudi jaz imam vneto oko, v pon. sem končno šla k dr., sem se đe prej en teden doma pacarila in verjetno tak ne bi šla, če mi ne bi zmanjkalo kapljic. Zdaj mi je dala tobrex in še mazilo zraven in upam, da bo. Jaz imam sicer vnetje, ampak se mi pa tudi obotavlja ravno na levem očesu, kamor me je, podobno kot tebe, že spomladi janoš žoknil. in me večkrat to oko boli. Aja, pa zdaj je od mene še tamali dobil tole vnetje oz. se mu je hotelo začet, in mu dajeva kapljice in se dere zraven kot bi ga iz kože dajali. V nedeljo smo se šli drsat tule na bližnji ribnik. Z dašo sva drsale, janoš pa je z buldožerjem rinil sneg, užival na polno. Ampak kolikor je bilo zjutraj mrzlo, toliko se je potem segrelo in čeprav je tam v senci, je ob 12.30 ko smo se počasi že spravljali nazaj, začel malo led pokat. Sem samo rekla, gremo, hitro proti robu, ajd, ajd. Od jutri naprej sta otroka doma za letos, tak da moram danes imet mini generalko, pa zlikat vse. jutri mi bosta pomagala pečt potico, postavit moramo srmekco (al pa če jo bomo nocoj), ob 5ih že gremo v celje na božično večerjo in od tam še v žalec k mojim in po možnosti še tam ob 9ih k polnočnici in potem domov. Nekaj daril še moram zavit, pa popoldne še gremo na dedka mraza na gimnastiko. Eh, kar gužva. Pety, vse najboljše in najslajše!!!! Pa tudi benika menda v kratkem prazunje, bom kar voščila, ker me potem verjetno ne bo blizu: Benika, tudi tebi vse najboljše in najlepše!!! in vsem vam septembrke drage, vesel Božič in srečno novo leto!!!