ninocka
|
Cao, jst bom zdejle probala malo poobrokih napisat kaj se kaj pri nam dogaja, potem grem pa za nazaj prebrat in komentirat. Jst sem od torka naprej v sluzbi, E in L sta v varstvu pri moji mami. Sem mogla it v sluzbo, ker bi se mi doma sicer utrgalo Sej sploh ne vem kje naj začnem, hm hm.. Aja, no naše praznovanje RD v plesnem mestu OK, edino jst sem bila čist crknjena, ker sem bila tam v bistvu za 3 animatorko. Tisti 2, ki sta bili tam, jih v bistvu sploh nista znali zanimirat, tudi (za moje pojme) so zelo malo plesali, sli so se ene par igric, barvali so pobarvanko (z tak tip RDja, kot sta ga izvajali, bi bil potem boljši polign) večinoma so se pa samo za mizo usedali in jedli in pili. Napaka je bila, ker so bile pripravljene mize s pijaco in prigrizki (tako so svetovali) in potem so otroci skoz hodili k mizam. Oni2 jih pa tud nista znali v red spravit. Jst sem hotla bit tam ene 20 min in potem it na zasluzeno kavico, pa sta me prosile, če lahko ostanem Sem mela pa ful težko delo - mulčke sem morala non stop vozit na WC, kar niti ni čudno ob količini sokov, ki so jih popili Ampak važno je, da je bilo njim OK, da so se meli fino, čeprav jst tam več ne bi imela praznovanja. Miklavž je šel mimo, otrokom je prinesel nogavičke oz. žabice, čokoladne miklavže, knjigico Piki Jakob, pa Lianu eno o račkah (nor je na račke), pa še malo sladkarij, meni in Samotu pa parklja (nisva bila pridna ), pa Nutello in milko z lešniki. Naše bolezni - začelo se je z Lianovim vnetim ušeskom, ki je prešel v laringitis in bronhiolitis. Prejsnji ponedeljek je dobil injekcijo medrola, ker je tako kšljal, ampak itak ni nič pomagala, v torek kontrola, smo dobili še ventolin, ponoči ga je Samo potem peljal na metelkovo, ker je ful grdo dihal, ampak je bilo kao OK, v sredo je imel vročino in je do 3h popoldne dobesedno prespal na meni, pol pa kot bi ga odrezal - začel skakat in "težit" za Ribiča Pepeta. V petek sva ga peljala spet v ZD in naletela na unga glupega dr. šušmarja, ki je samo bluzil in bluzil, ni pa nič povedal. Najboljš je pa bilo, ko me je hotel prepričat, da je mojemu otroku ime Lan WTF???? Evan je pa iz torka na sredo prespal pri mojih, ker je imel Samo eno večerjo, Evan pa Judo in da ne bi potem ful čakal na Samota je tam ostal. In je že potem zvečer jamral, da ga neki boli grlo, potem ga je pa mami doma obdržala naslednji danin peljala k P, kjer je dobil Ospen za 10 dni. Čez vikedn sta šla z Rubnom k mojim in sem se jst v soboto zjutraj zbudila ob 9ih in sem vstala sama od sebe, Samo je spal do neki čez 10, Lian pa skor do 11h. Če bi pa še celo noč spali bi bila pa že skoraj idealka. Šibam na malco oz. kavico, pa se beremo kasneje. Pa sem RR pretentala in skopirala post