|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
13.12.2010 18:49:18   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Urša, krasna, krasna slikica.

Srečanje...jaz bom na vas mislila najbrž kar tule na Jesenicah. Z malo piško je slabše, vročina vztrajno narašča, seturacija pa pada. Ponoči bo najbrž dobila kisik, že tako ali tako pa je na ventolinu. Nič noče jest in ne pit, danes je vase spravila le 150 ml mleka, kar ponavadi poje v enem šusu.

ojej.... upam da se ne poslabša in da bo čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.12.2010 19:43:05   
spelka12
Joj benika moja user posted image user posted image user posted image
2ursae pa vi2 morata nujno narest še kakega malčka, kakšni cukri.user posted image
nika nikjer nisem bila, ker te zaradi izcedkov nikjer ne sprejmejo. Pač mormo dovolit, da mati narava opravi svoje.
Test imam uradno 18.12 ampak itak ne bom zdržala do takrat user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.12.2010 21:30:47   
Nika v službi
O, Benika, to pa ni lepo slišat. user posted image user posted image  Piška malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
14.12.2010 9:41:09   
pety78
Benika, Manja, veliko pikapolonic za vaju. Boga piška drobcena. user posted image Hitro se pozdravita. 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.12.2010 10:07:57   
benika
Ojla babnce,

ste že zmrnile? Mende imate zunaj ful mrazuser posted image

Da apdejtam naše stanje...na kisiku je Manč pristala 10 minut po mojem včerajšnjem postu. Seturacija se ji je popravila, vročina pa je tudi ponoči padla sama od sebe. Da pa ne bo preveč luštno, se je zjutraj vrnila v vsej svoji veličini in s seboj prinesla še gnojne učkeuser posted image user posted image user posted image

Ješča je malo bolj, hb. Še vedno pa samo spi. Ta moj otrok spi celo med inhaliranjem, ki normalne otročke ponavadi spravi na rob živčnega zlomauser posted image

Trenutno čakam, da se zbudi, jo moram skopat, ker smrdi ko en mali klošaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 10:24:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.12.2010 11:01:40   
Nika v službi
Benika, vidim, da te kljub neprijetni situaciji humor še ni zapustil.user posted image  Tudi mi mislimo na vaju in želimo, da si mala piška miška čimprej opomore. 

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
14.12.2010 11:21:31   
pety78
Benika, držita se!
Ojoj, prav spomnim se februarja, ko sva bili s Kajči na Jesenicah. Ko je prvič dobila kisik se je takooooo drla, da je še meni šlo na jok. Potem pa se je lepo navadla in pridno dala dudo ven, ko sem se ji približala z masko. Imam pa en posnetek od doma, kako sedi na kavču z masko in lepo zadrema...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.12.2010 8:38:05   
nikolet
jz imam z T. take spomine k smo bili do tretjega leta skoraj skojz v LJ. al na pediatrij ali pa na ORL. sem se vedno bojevala z njim za kisik, za inhalacije... tak da je blo včeraj prov fajn N. gledat k se ni skoraj nič jokala k je dobila inhalacije... aja sve prespale iz pon. na tor. na pediatrij v LJ. k je imela ful prevelik utrip srca pa piskanje v plučih, sam se je HB izboljšalo in sve šle lahko v domačo nego... bo pa žal do konc leta doma...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
16.12.2010 12:10:28   
ninocka
Cao,

jst bom zdejle probala malo poobrokih napisat kaj se kaj pri nam dogaja, potem grem pa za nazaj prebrat in komentirat.
Jst sem od torka naprej v sluzbi, E in L sta v varstvu pri moji mami. Sem mogla it v sluzbo, ker bi se mi doma sicer utrgalo user posted image

Sej sploh ne vem kje naj začnem, hm hm..
Aja, no naše praznovanje RD v plesnem mestu OK, edino jst sem bila čist crknjena, ker sem bila tam v bistvu za 3 animatorko.
Tisti 2, ki sta bili tam, jih v bistvu sploh nista znali zanimirat, tudi (za moje pojme) so zelo malo plesali, sli so se ene par igric, barvali so pobarvanko (z tak tip RDja, kot sta ga izvajali, bi bil potem boljši polign)  večinoma so se pa samo za mizo usedali in jedli in pili. Napaka je bila, ker so bile pripravljene mize s pijaco in prigrizki (tako so svetovali) in potem so otroci skoz hodili k mizam.
Oni2 jih pa tud nista znali v red spravit. Jst sem hotla bit tam ene 20 min in potem it na zasluzeno kavico, pa sta me prosile, če lahko ostanem user posted image  Sem mela pa ful težko delo - mulčke sem morala non stop vozit na WC, kar niti ni čudno ob količini sokov, ki so jih popili user posted image
Ampak važno je, da je bilo njim OK, da so se meli fino, čeprav jst tam več ne bi imela praznovanja.  

Miklavž je šel mimo, otrokom je prinesel nogavičke oz. žabice, čokoladne miklavže, knjigico Piki Jakob, pa Lianu eno o račkah (nor je na račke), pa še malo sladkarij, meni in Samotu pa  parklja (nisva bila pridna user posted image ), pa Nutello in milko z lešniki.

Naše bolezni - začelo se je z Lianovim vnetim ušeskom, ki je prešel v laringitis in bronhiolitis. Prejsnji ponedeljek je dobil injekcijo medrola, ker je tako kšljal, ampak itak ni nič pomagala, v torek kontrola, smo dobili še ventolin, ponoči ga je Samo potem peljal na metelkovo, ker je ful grdo dihal, ampak je bilo kao OK, v sredo je imel vročino in je do 3h popoldne dobesedno prespal na meni, pol pa kot bi ga odrezal - začel skakat in "težit" za Ribiča Pepeta. V petek sva ga peljala spet v ZD in naletela na unga glupega dr. šušmarja, ki je samo bluzil in bluzil, ni pa nič povedal. Najboljš je pa bilo, ko me je hotel prepričat, da je mojemu otroku ime Lan user posted image  WTF????
Evan je pa iz torka na sredo prespal pri mojih, ker je imel Samo eno večerjo, Evan pa Judo in da ne bi potem ful čakal na Samota je tam ostal. In je že potem zvečer jamral, da ga neki boli grlo, potem ga je pa mami doma obdržala naslednji danin peljala k P, kjer je dobil Ospen za 10 dni. Čez vikedn sta šla z Rubnom k mojim in sem se jst v soboto zjutraj zbudila ob 9ih in sem vstala sama od sebe, Samo je spal do neki čez 10, Lian pa skor do 11h. Če bi pa še celo noč spali bi bila pa že skoraj idealka.

Šibam na malco oz. kavico, pa se beremo kasneje.

Pa sem RR pretentala in skopirala post user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
16.12.2010 12:11:56   
Nika v službi
Kakšno zatišje tu gor.... Torej, naše srečanje, ki je bilo planirano za ta konec tedna, je prestavljeno na januar. Vremenski obeti so slabi, pa tudi zasedba je precej okrnjena, tako da smo se odločile, da zadevo prestavimo.

Benika, sta z Manjo že doma?

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
16.12.2010 12:44:17   
benika
Benika, sta z Manjo že doma?

Ne, še vedno v hotelu Jeseniceuser posted image Gre pa na boljše (zaenkrat). Mende naj bi bilo jutri z njo slabše, ker se bo vreme spremenilo.user posted image Drugače pa nima več infuzije, le kisik ji še vedno dovajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3287
16.12.2010 13:38:22   
Nika v službi
O, to pa kar traja, sem mislila in upala, da sta že doma. Naj se pikica res čimprej pozdravi in vrne v objem domačih.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
16.12.2010 13:45:25   
ninocka
V soboto smo imeli sluzbeno vecerjo v Kavalu, mi je tud pasalo malo odklopa od vsakdanje rutine. Pa najboljšega taxista sem mela za domov user posted image
Je bil tok dober, da ga je se lian zjutraj klical...kam se je hotel peljat pa nimam pojma user posted image
Vceraj je imel moj oci 60 let, smo bli tam na kosilu in prigrizku, zvečer smo imeli službeno zabavo, ampak nisva šla, ker nisva imela varstva. Potem pa danes zjutraj sedimo gor na kavi sami taki, ki nismo bili na zuru...sej zato smo pa bili tudi tolk zgodj na kofetku in v sluzbi, he he...
Danes je sel Samo še na teambuilding, tko da smo do jutri sami. Sta se Evan In Ruben že napovedala, da bosta zvečer pri meni spala user posted image
Evan je pa tudi začel malo bolj v svoji postelji spat in ne hodi več k nama, pa tudi vmes se ne zbuja in ne pride spat k nama v dnevno. V bistvu čist lepo prespi noč v svoji postelji. Je pa seveda Lian druga pesem, ker samo čaka, da pridem v spalnico, da potem spi pri meni i se stiska k meni. Potem so pa tukaj se njegovi nočni pohodi, ko se plazi čez mene in Samota, pa potem dol s postelje in malo naokrog in nazaj na posteljo in spet leze cez naju...pa boljs, da ne pride kaksen E ali R takrat k nama, ker je pa cista drama in dretje in odrivanje.

NO, to je to...danes grem v Spar pogedat za darila, imajo 30% znižanje igrač.
Zdej pa berem za nazaj, da vidim, kaj se dogaja pri vas ;)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.12.2010 17:04:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

NO, to je to...danes grem v Spar pogedat za darila, imajo 30% znižanje igrač.

jaz grem ju3 - povej, a se splača, imajo kaj izbire ali je že vse več ali manj pošlo?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.12.2010 7:40:06   
Pia67
user posted image  No, fajn. Nika hvala za informacijo. Jaz pa sem veselo planirala za soboto, 18.12., ker ste se bojda premislile glede petka.
Še dobro, da sem pokukala gor pravočasno, da ne bi dajala lažnega upanja domačim.
user posted image  ampak na FB me pa zaradi tega ne dobite oz. zakaj se morate o tem menit tam in ne tukaj.
Pa lep vikend.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.12.2010 8:13:31   
nikolet
jutro

no pa je bolje, mrzlo, in petekuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.12.2010 10:03:35   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

user posted image  No, fajn. Nika hvala za informacijo. Jaz pa sem veselo planirala za soboto, 18.12., ker ste se bojda premislile glede petka.
Še dobro, da sem pokukala gor pravočasno, da ne bi dajala lažnega upanja domačim.
user posted image  ampak na FB me pa zaradi tega ne dobite oz. zakaj se morate o tem menit tam in ne tukaj.
Pa lep vikend.

Oprosti, Pia, zdelo se nam je smiselno, da se vsa dogovarjanja vršijo na FB, ker smo gor vse tiste, ki se naših srečanj redno udeležujemo. Komunikacija je tako lažja, hitrejša, pa še tule gor ne utrujamo z vsemi spremembami, urami, termini, aranžmaji... kot je to bilo že večkrat v preteklosti, ko smo popisale nekaj strani, pa se nič konkretnega zmenile.

Srečanje smo prestavili iz več razlogovov:

- neugodna vremenska napoved (sneg, mraz)
- okrnjena udeležba

Benika je še vedno v bolnici, Petra zaradi velikega obsega naročil ta vikend ne more, Tažana se ne oglaša, Teta beta ni potrdila in tud ti, kolikor se spomnim, še nisi dokončno potrdila prisotnosti, saj ti je termin sovpadal z nekim praznovanjem (ali nekaj takega), kamor se ti resda ni šlo, ampak, če me spomin ne vara, nisi nikoli dokončno potrdila prisotnosti. Približno potrjene udeleženke smo tako ostale edino Valla, Ninočka in jaz. In me smo se soglasno odločile, da zadevo prestavimo na januar, ko bo - upajmo - več kandidatk za srečanje.

Datum, ki je zdaj v igri, je 07. oz. 08.01.2011.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.12.2010 10:42:30   
benika
Mi smo brez kisika, mi smo brez kisikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tole je od včeraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.12.2010 10:57:39   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, Benika, najlepša novica za začetek dneva!

Pupika je pa čedalje lepša! Taka mala pikica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.12.2010 12:01:58   
nikolet
benika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
18.12.2010 20:59:17   
benika
Lube moje, mi gremo pa jutri domoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
18.12.2010 22:11:11   
Nika v službi
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
19.12.2010 5:51:40   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Lube moje, mi gremo pa jutri domoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

super novicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
19.12.2010 5:54:56   
nikolet
jutro

dej punce mi neki povedat... kje se ve to dobivate???? mogoče bi pa tud men kdaj ratalo pridit na tako srečanje, bi pasalo mal se sproščeno pogovarjat brez kakšnega naparo user posted image

aja ne morem spat me je hči izrinla iz pojsle si je očija prisvojila sam zaseuser posted image user posted image   se vidi da je očijevauser posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.