|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
19.12.2010 9:02:32   
benika
Odvisno kje se zmenimo. Mogočejih za januarja celo nahecam, da se dobimo v KR. Načeloma se pa dobivamo v Areni v BTC.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
19.12.2010 21:29:53   
spelka12
benika jupiii za "gremo domoooov".
Danes je prišla user posted image , tko da pingvinčkov ni večuser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.12.2010 22:03:46   
2ursae
o, špelka, zihr ti je ful hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo mo je žal user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
20.12.2010 6:56:24   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

benika jupiii za "gremo domoooov".
Danes je prišla user posted image , tko da pingvinčkov ni večuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.12.2010 8:38:03   
Pia67
Spelka žal mi je. Držim pestke za nov ciklus.

Benika uživajte doma.

Nika saj ni tako hudouser posted image , mal mi je tečno, ko si vse zorganiziram, navsezadnje, kolikokrat jaz nisem mogla it, res pa je, da so bile okoliščine-vreme, nepredvidljive, pa Septembrk 2005 tudi ne bi bilo veliko. Dvomim, da bom januarja prišla, ker se začno tečaji smučanja. In se mi ne bo dalo zvečer vozit, navsezadnje imam uro vožnje do LJ.
Glede FB, najbrž bom morala nabavit Instant Internet, ker nimamo več dostopa do neta, preveč smo oddaljeni od bazne postaje in Siol ne vleče. Kak drug operater v divjini pa tudi ne pride v poštev, optika je ZF, ker bližnje sosede to ne zanima. Glede na avtocesto v bližini,  pa bi povezava prek Mobitela delovala. Mormo probat. Mal tečno je, da si doma, pa še razmere na smučišču ne moreš pogledat.

Vikend minil v znamenju špotra. V soboto bili na Pokljuki, sem požirala slinice ob lepih telescih, Nina je sklenila, da bo smučarka, ko bo velika user posted image , puška je najbolj vabljiva zadeva na smučarski opremi user posted image . Včeraj sva bili na Božičkovem vlaku (kr neki, zame brez veze, saj sem si mislila, da bo takouser posted image ), potem pa sva šli direktno na obdarovanje Društva Mojca in so vsi otročički novomeških KS dobili skiro. Tako, da sva včeraj ujeli bolj malo sončka. Sva pa imeli z dragim in cuckom pohod po mesečini. Prav kičasto srebrno je bilo.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
20.12.2010 19:19:57   
nikolet
no pa sem dobila 5 min. časa za net. dopoldne sem bila pri dr. zaradi otrok, sta zdej oba bolnauser posted image user posted image sam ni sile, popoldne sem bila pa na očesni, sem dobila ene ful močne kaplice k se dajejo samo enkrat na dan pa še to sam dr. tak da sem se zmenila da bom zdej dvakrat šal kr k svoji dr. v četrtek imam pa spet, in je rekla dol na očesni, da če mi pa to ne pomaga pol pa res ne vejo kaj narestuser posted image   no uglavnem me peče k hudič, so rekl da naj bi blo to vredu če peče... kako se pa imenujejo pa nimam pojma

pol smo šli pa še v soppinguser posted image

nč grem rz neta da res ne bo kaj narobe

papa

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
20.12.2010 20:42:14   
Nika v službi
Špelka, user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikolet, user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje bubančke, da se hitro pozdravijo ter zate, da bi te kapljice vendarle pomagale.
Pia, skiro je pa prav lepo darilo.user posted image

Nam je v petek serviser odnesel steklokeramično ploščo, tako da smo do srede obsojeni na kuhanje v letni kuhinji (v garaži). Posledično sva se midva v nedeljo odločila, da nas vse skupaj pocrkljava in tako smo se odpravili na kosilo v Lectarja (Radovljica). V soboto pa smo noreli po igrišču (snegu), na obisku smo imeli ata, mamo, Natašo, Saro in Manco.

Jaz delam še do srede, potem sledi podaljšani vikend, pa spet 3 dni službe (do 29.12.), potem pa dopust do 06.01.2011. user posted image

Kako boste vi preživeli praznike, greste kam?

Benika, kako je Manja - ok?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
20.12.2010 20:54:12   
benika
Benika, kako je Manja - ok?

Sicer še precej kašlja ampak je OK.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.12.2010 23:17:12   
2ursae
benika, kaj točno pa je imela (diagnoza) in kje je to staknila?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
21.12.2010 8:03:57   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Bronhiolitis. Fanta sta ji z vrtca prinesla RSV.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
21.12.2010 8:48:42   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Bronhiolitis. Fanta sta ji z vrtca prinesla RSV.

moja dva imata tud trenutno bronhiolitis... sam sta imela v milejši obliki... je pa res da baje rasaja po celi sloveniji bronhiolitis... tak da, upam da o kmalu pomladuser posted image

aja jutro... otroci so že na tazgornem štuku pr dediju... jz se pa malo relaksiramuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
21.12.2010 9:06:05   
2ursae
no, Bor ga ima tudi, spet veselo kampiramo doma. Lučka je zaenkrat še ok, pa ne vem, a je zdaj zaščitena ali ne - je v soboto dežurna zdravnica rekla, da za njo ni nevranosti user posted image .

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
21.12.2010 9:07:26   
2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

tak da, upam da o kmalu pomlad

mi smo se predvčerajšnjim pasli ob fotkah z morja, mmmmm. Včeraj je pa Bor začel vzdihovat, da bi šel rad na plažo user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
21.12.2010 9:08:47   
benika

no, Bor ga ima tudi, spet veselo kampiramo doma. Lučka je zaenkrat še ok, pa ne vem, a je zdaj zaščitena ali ne - je v soboto dežurna zdravnica rekla, da za njo ni nevranosti user posted image .

Zaščitenauser posted image Kakšno zdravnica paa je to? Poglej si ninocko in njene fante ter težave z bronhiolitisom. Če bo mala začela kašljat in težko dihat, potem ne razmišljaj ampak samo leti k P.

< Sporočilo je popravil benika -- 21.12.2010 9:09:13 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
21.12.2010 9:58:40   
2ursae

Poglej si ninocko in njene fante ter težave z bronhiolitisom.

a ni pri prvih treh mesecih starosti zaščita najmočnejša? No, bomo videli, kako bo, vsekakor bom ful pozorna. S karanteno se trudim, ampak vse ima neke praktične meje. Žal.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
21.12.2010 10:15:55   
benika

Poglej si ninocko in njene fante ter težave z bronhiolitisom.

a ni pri prvih treh mesecih starosti zaščita najmočnejša? No, bomo videli, kako bo, vsekakor bom ful pozorna. S karanteno se trudim, ampak vse ima neke praktične meje. Žal.

V bolnici je bil v sosednji sobi 5 tednov star dojenček s hodim bronhiolitisom, tako da se jaz ne bi zanašala na nobeno zaščito. Žal.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
21.12.2010 10:30:43   
2ursae

V bolnici je bil v sosednji sobi 5 tednov star dojenček s hodim bronhiolitisom, tako da se jaz ne bi zanašala na nobeno zaščito.

dojen?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
21.12.2010 10:37:15   
Nika v službi
Ojla!

Kaj je zdaj to, vsi po vrsti bubančki?user posted image  Zoprnija, tile bronhiolitisi! 2ursae, upam, da se stanje pri Boru umiri in da se Lučka ogne virusom.

Pri nas smo, HB, kar ok, Nika je, upam, dala čez tisti hud prehlad, tako da zares upam, da tokratne praznične dni preživimo vsaj približno zdravi. Posebnih planov nimamo, nekaj obiskov/srečanj moramo realizirati, s sosedi (Nikin prijateljček Luka) se tudi menimo za praznovanje, vendar so tudi oni zdravstveno na meji (mali 8-mesečni Žak je prav tako hudo prehlajen in danes bo odločitev, ali gresta v bolnico ali ne), tako da nobeni konkretni plani niso mogoči.

Sara je šla s šolo na smučanje na Pohorje do konca tedna, tako da je Manca doma osamljena in se bomo poskušali še ta teden kaj zagledat. V petek Nika odnese darilci za vzgojiteljici v vrtec, smreko sva že okrasili, lučke na cipresi zunaj svetijo že slab teden, jaslice bo T. postavljal v četrtek, tako da nam gre zaenkrat še vse dokaj po planu. Pospravljanjeuser posted image  pa je na vrsti v petek.

Tisti, ki hodite k maši, boste šli k polnočnici? Pri nas je letos otroška polnočnica že ob 20. uri, kar je super, saj je bila po mojem mnenju deveta ura, kot je bilo vedno doslej, prepozna za ta male. So vsi že spali in niso mogli sodelovati pri "njihovi" maši.

Te dni je malce bolj umirjeno tudi v službi. Samo še obiske (in darilauser posted image ) sprejemam, včeraj sem imela 3 tukaj, danes sta najavljena 2 obiska.

Nič, grem zdajle do Hofra pogledat, če je še kaj tistih potovalnih torbic ostalo, pa na solato s kolegico.... Ajd...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
21.12.2010 12:42:14   
benika

V bolnici je bil v sosednji sobi 5 tednov star dojenček s hodim bronhiolitisom, tako da se jaz ne bi zanašala na nobeno zaščito.

dojen?

jap

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
21.12.2010 12:58:24   
2ursae

dojen?

jap

šit

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
21.12.2010 13:29:02   
Pia67
Hja, pri nas imamo enega uporabnika z bronhiolitisom v službi user posted image user posted image user posted image . Revež, prav smili se mi, ker v takem stanju pride v VDC. Saj ni sam kriv. Tako, da bomo postali okuženi ali ne. Mislim, če bi jaz tako Nino pripeljala v vrtec ...  Glede nas ni blema, sprejemamo v VDC vse kar leze in gre. Sem lahko samo tiho in si mislim svoje. O starših seveda.
Glede zaščite in dojenja, mislim, da precenjujejo dojenje, ker... No, imam svoje mnenje.
Zadnjič sem gledala znanstveno oddajo, tema je bila kako se smrkelj prenaša na okolico. Tip je imel simulacijo smrklja(kantica na glavi, po cevki pa želatina speljana pod nosek), ki se mu je scejala povsod, tudi kihati je moral. Želatina je bila obarvana v florescenčni barvi in vidna na posnetku, ki je bil narejen s posebnim filtrom. Potem pa so imeli zabavo, po dveh urah so posneli okolico kjer se je tip gibal, folk je imel smrkelj na rokah, pod nosom, na kozarcih, hrani itd. Skratka, ne morte si mislit kje vse je bila želatinasta florescentna snov. No, pa dober tek, upam, da se ne bom komu zamerila.
Nina je bila najbrž najmanj dojena od vseh septembrčkov (pičle pol leta z dodatkom zvečer, v 1. letu je bila enkrat prehlajena, saturacija je bila bolj nizka in enkrat je bruhala en dan, sva pa v prvih 4 mesecih njenega življenja naredile 1000 km z vozičkom, da ne štejem onih v kenguruju), pa se zaenkrat kar dobro drži (letos le vnetje ušes in viroza, če se ne motim). No, mogoče pa sedaj fašemo za nazajuser posted image . Včeraj sem jo gnala čez drn in strn, je tekla-smučala kot srnica, polna luna pa je bila luč. Še vedno navijam za čimveč gibanja na prostem, v vsakem vremenu in utrjevanju organizma. Drugo pa je, če si to lahko privoščiš. Z bolnim otrokom, ki ima posledično občutljive sapnice, ziher ne.

Vsem bubančkom user posted image user posted image user posted image , da hropci hitro izginejo in kašelj poleže.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
21.12.2010 13:52:00   
benika
Draga moja Pety, vse najboljše za tvojih 23 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
21.12.2010 13:55:19   
benika
Glede zaščite in dojenja, mislim, da precenjujejo dojenje, ker... No, imam svoje mnenje.

Se čisto strinjam. Je bila novembra kolegica na Jesenicah z dvomesečno hčerko z bronhiolitisom (polno dojena) in so ji gor rekle sestre da je odstotek dojenih: nedojenih otrok z bronhiolitisom nekje 50:50.

Pia, kako pa to, da bolančka ne zavrnete? Saj so ja ogroženi tudi ostali otroci. V vrtcu ga ziher ne bi sprejeliuser posted image user posted image user posted image Marš pa taki staršiuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
21.12.2010 14:02:11   
2ursae
ja, zanimivo o tem, koliko so otroci bolni: pri nas sta bila oba dojena pribl. enako dolgo, pa je A. v glavnem zdrav in precej odporen fant, Bor pa podleže vsakemu prehladu. Bomo videli, kako bo z Lučko.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
21.12.2010 14:11:23   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nina je bila najbrž najmanj dojena od vseh septembrčkov (pičle pol leta z dodatkom zvečer)

Ne bo čisto držalo. Nika se je (sicer polno) dojila točno 5 mesecev. Ko sem dobila M, ni več hotela povohat mamine mlekarne.user posted image  

Glede bivanja v naravi pa se absolutno strinjam s teboj. Čim več in čim večkrat, v vseh vremenskih pogojih.
Sigurno pa nekaj velja: Nina je od vseh septembrčkov najbrž največ na zraku.user posted image

Po drugi strani pa ne smemo zanemariti tudi genskih predispozicij... nekateri pač več zbolevajo....

Mi z Niko, HB, tudi nismo imeli nekih hujših zapletov (razen 2x začetek pljučnice), večinoma prehladna obolenja, smrkanje, kašelj. Upam, da tako tudi ostane.

Čim več zdravja vsem bubančkom!

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

klavdi*

Koliko otrok imate?

2 (77%)

3 (12%)

4 (11%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!