|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 8:07:36   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library
Sam še mene čakata user posted image .

Kaj te kaj ščipa ?user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.11.2010 8:08:55   
pesjanarka
Dobrga jutrčka še od mene.

Vse manj upam, da bom te sreče, da bi rodila par dni pred rokom ...

Zaradi nekaj bakterij na urinu, sem si včeraj vstavila eno Canesten vaginaleto. (Sedaj sledi nekoliko plastičen opis postopka. op.a.)
Ob prvem poskusu mi je šla not le kaka 2 cm pol se mi je pa ustavilo. Vzamem ven, hočem s prstom preverit zakaj ne gre in dejansko, če prsta nisem prilagodila naravni obliki nožnice in ga nekoliko ukrivila, sem naletela na "trd zid". Narahlo poskušam še enkrat in isto!! Je možno, da sem začutila glavico???

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.11.2010 8:12:32   
pajac
mislim da ne... tam spodaj so razmere spremenjene in ni enostavno ocenjevatikaj tipaš.., ampak za otipat glavico pri nosečnici pred porodom moraš kar porinit 2 prsta noter do konca.. razen če ti to ni ratalo v drugem poskusu, avtor...user posted image

A ja! No obstaja meni ena neznanka, ki mogoče podira to mojo teorijo... Namreč nekatere ženske preverjajo ovulacijo z otipanjem MV.. No meni ni jasno kakosežejo same do tega.. ampak pustimo domišljiji svojo pot.. user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 24.11.2010 8:14:06 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.11.2010 8:14:30   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sam še mene čakata user posted image .

Kaj te kaj ščipa ?user posted image

Nič. Klinc. Jaz tud mislim, da tole nikamor ne pelje. Najboljš, da uživamo še v trebuščku. Sej jutri imam popoldne ctg in pregled in bomo videli kakšno je stanje.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.11.2010 8:17:48   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Dobrga jutrčka še od mene.

Vse manj upam, da bom te sreče, da bi rodila par dni pred rokom ...

Zaradi nekaj bakterij na urinu, sem si včeraj vstavila eno Canesten vaginaleto. (Sedaj sledi nekoliko plastičen opis postopka. op.a.)
Ob prvem poskusu mi je šla not le kaka 2 cm pol se mi je pa ustavilo. Vzamem ven, hočem s prstom preverit zakaj ne gre in dejansko, če prsta nisem prilagodila naravni obliki nožnice in ga nekoliko ukrivila, sem naletela na "trd zid". Narahlo poskušam še enkrat in isto!! Je možno, da sem začutila glavico???

Ja je možno, da čutiš glavico, ker jaz jo že več kot 1 mesec in mi je G sama rekla, da če hočem jo lahko božam.
Zato sem mogla te vaginalne zadeve dajat noter bolj nazaj proti anusu. Itak ti bo tja lažje šlo.

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.11.2010 8:20:17   
pajac
a res??? Hecno, ker je otrok potem čisto dol v kanalu? Mea culpa user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.11.2010 8:24:19   
philadelphia

a res??? Hecno, ker je otrok potem čisto dol v kanalu? Mea culpa user posted image user posted image

Sej pomojem me zato tako boli vse tam spodaj, če malo več hodim. Potem pa se ne morem spravit dol s postelje in se premikam kot kak robot. Sam, da bi šel tale otrok ven, pa nič.

Jaz sem prav hecna. Vsak večer ne dam nič iz zamrzovalnika, ker pomislim, da mogoče bomo pa kam šli. Potem pa zjutraj začnem talit stvari za kosilo. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.11.2010 8:28:36   
birdy
Library, jst sem tud hotla ričet na zalogo skuhat (je blo treba dat šunko tajat) pa nisem upala da ne bi na konc tista šunka preč prišla... Pol se je pa kr moj dragi enkrat lotiluser posted image
drugač mam pa drugačen problem... Vsak večer pospravim v nulo kuhinjo in dnevno, če bi slučajno ponoči kam mogla it. Ma a si predstavljaš da zjutri pride tašča po tamali in da zagleda običajno bombouser posted image  Bi mel dva v bolnici namest engauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.11.2010 8:29:29   
philadelphia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.11.2010 8:31:41   
birdy
Pa dobro jutrouser posted image
Današnji plan, velik delat. Je treba pojstlo preoblečt, pa prah pobrisat, no, pa okna pomit... Sej pomivanje oken mende mal sproža porod a ne?user posted image  Ne ne, sej se mi ni utrgal, moj mi je reku da bi dala zavese prat, pa ne morem dat čistih zaves na usrana okna, pa to nikamor ne peljeuser posted image  Upam pa da vseen kej sprožim...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.11.2010 8:37:47   
philadelphia
Aja pajac, ti si prej verjetn škorpijonko vprašala, če bi si dala predret mehur, če bi bila 4 cm odprta. Jaz mislim, da bi isto naredila kot ti. Hotla bi še mal počakat. Če bi se tale otrok mogoče sam spomnil jit ven.

Birdy, če ti uspe sprožit, potem pa srečno. A ni mal mrzlo za pomivanje oken. Brrr

< Sporočilo je popravil library -- 24.11.2010 8:38:45 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.11.2010 8:39:28   
birdy

Birdy, če ti uspe sprožit, potem pa srečno. A ni malmrzlo za pomivanje oken. Brrr

Čist se mi pa še ni utrgaluser posted image  Sam iz notranje strani jih bom pomivala...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.11.2010 8:43:09   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy, če ti uspe sprožit, potem pa srečno. A ni malmrzlo za pomivanje oken. Brrr

Čist se mi pa še ni utrgaluser posted image  Sam iz notranje strani jih bom pomivala...

No dobr. Me je že mal zaskrbel zate user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.11.2010 8:49:15   
pajac
O mrazu govori tista, ki možeka celo noč ohlaja z odprtim oknom user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.11.2010 8:53:03   
philadelphia

O mrazu govori tista, ki možeka celo noč ohlaja z odprtim oknom user posted image

Sam res user posted image . Me je ob 4ih zjutraj vprašal, če je okno že skoz odprto user posted image . Pa si ga ni upal zapret. Pa če je skoz vroče, pa nič zraka. Kaj naj jaz naredim? user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.11.2010 8:54:09   
birdy

Jst mam glede tega kr srečo. Oba sva že od nekdaj sredi zime pri odprtem oknu spala, mislim, na oberlift. Seveda pa mava težave ker ko maš novorojenčka... Sej pomoje razumete kaj mislim...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.11.2010 9:01:12   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst mam glede tega kr srečo. Oba sva že od nekdaj sredi zime pri odprtem oknu spala, mislim, na oberlift. Seveda pa mava težave ker ko maš novorojenčka... Sej pomoje razumete kaj mislim...

Mene tud mal skrbi to, ker bomo spali v istem prostoru. Pa sej menda me bo takrat pa spet zeblo, ker sem drugače zmrzljiva.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.11.2010 9:26:54   
kapesanta
mi2 tud drugac spiva pri odprtem oknu zdej pa ne vec. Moj se je zacasno preselil k Roku, jaz pa spim pod najtanjso odejo v poletni pizami... Ko pride moz nazaj bomo pa gagali...

Aja dobro jutro....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.11.2010 9:32:38   
pajac
user posted image nimam težav s tem.. sem bolj zmrzljive sorte in raje vidim, da mi je vroče, kot ne.. Ne prenesem pa slabega lufta in Library.... ti bom šla na živce, ko bom luftala sobo v P user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 24.11.2010 9:34:03 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.11.2010 9:38:26   
philadelphia

user posted image nimam težav s tem.. sem bolj zmrzljive sorte in raje vidim, da mi je vroče, kot ne.. Ne prenesem pa slabega lufta in Library.... ti bom šla na živce, ko bom luftala sobo v P user posted image user posted image user posted image

Ti kar luftaj, ker jaz ne morem dihat, če ni zraka. user posted image  
Kdaj greve? Po kosilu? Po večerji?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.11.2010 9:39:28   
pajac

Ti kar luftaj, ker jaz ne morem dihat, če ni zraka. user posted image  
Kdaj greve? Po kosilu? Po večerji?

ob 12 ali zvečer po 20 uri, da dam Petra spat...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.11.2010 9:42:29   
philadelphia
OK. Dej seznam osveži, da bo začel urok delovat user posted image . Jaz kr verjamem, da to deluje.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.11.2010 9:58:52   
aleksa83
Pozdravček,
evo mene, jaz sem še tudi tu
še tudi ni nobenih znakov, da bi se kaj dogajalo pri meni, no ponoči me je nekaj šraufalo po trebuhu, pa hrbet me je bolel,a  je minilo,...
So pa vsi tako radovedni, hjoj, včeraj bila je polna hiša, ko so prišli gledat kako sem kaj, telefon je nonstop zvonil, mi je kar čudno, da še je danes vse mirno :)
Pol pa pridejo sem, pa me z odprtimi usti gledajo, ko vidijo, da sem dobro in nasmejana,... Mi je prav smešno vse skupaj

In kaj boste danes kuhale?
jaz bom naredila goveji srček v omaki, pa mogoče še kakšno prilogo, če mi bo,..., ne vem, ker sem ponoči ful slabo spala in sem zelo utrujena, pa še mama mi je vso posodo za umivati pustila, pa gremo ta ročni pogon vklopit, da mam čimprej prazna korita,...

Kaj ve si boste pajaca nesle v porodnišnico, ko boste šle domov? Jaz imam pajaca št.62 in je ziher prevelik, imam pa eno tako luškano trenirkico, pa če dete še potem fajn v koco zamotam, bi moglo biti dovolj ali ne?
Joj, če se to vreme tako spreminja, da sem cela prehlajena, sploh ne pridem k sebi, nos mam poln,...
grem posode čez okno metat, si bom kanto za smeti spodaj postavla,..., hecam se, grem jo pomit, pa pridem malo pokukat kako ste mi kaj

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.11.2010 10:05:30   
birdy
Aleksa, a kr čez okno z posodo? Fino, fajn se namečiuser posted image
Pri nas bojo dons svinjski kremenatelci, krompir in bučke, vse popečeno v pečici. Hitro pripravljena varjanta, ne da se miuser posted image
Sicer pa, cunje speglane, fruštek v želodcu, zdej pa via spalnica, jo bom kr u nulo zglancala, še po omari pobrišem. Pol bomo pa vidli naprej...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.11.2010 10:14:24   
philadelphia
Kok ste pridne. Jaz pa bi mogla jit zdele že skor kuhat, pa se mi je začel spat (vedno, ko je treba jit kuhat kosilo). Sam kaj ko moj pride ob pol dvanajstih domov jest. Sama sem si kriva, kaj pa ga vabim domov user posted image . Na srečo (ali ne) ima službo blizu (max. 5 minut peš).

Birdy ti pa boš skuhala moje najljubšo kosilo. Njami.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?