aleksa83
|
Pozdravček, evo mene, jaz sem še tudi tu še tudi ni nobenih znakov, da bi se kaj dogajalo pri meni, no ponoči me je nekaj šraufalo po trebuhu, pa hrbet me je bolel,a je minilo,... So pa vsi tako radovedni, hjoj, včeraj bila je polna hiša, ko so prišli gledat kako sem kaj, telefon je nonstop zvonil, mi je kar čudno, da še je danes vse mirno :) Pol pa pridejo sem, pa me z odprtimi usti gledajo, ko vidijo, da sem dobro in nasmejana,... Mi je prav smešno vse skupaj In kaj boste danes kuhale? jaz bom naredila goveji srček v omaki, pa mogoče še kakšno prilogo, če mi bo,..., ne vem, ker sem ponoči ful slabo spala in sem zelo utrujena, pa še mama mi je vso posodo za umivati pustila, pa gremo ta ročni pogon vklopit, da mam čimprej prazna korita,... Kaj ve si boste pajaca nesle v porodnišnico, ko boste šle domov? Jaz imam pajaca št.62 in je ziher prevelik, imam pa eno tako luškano trenirkico, pa če dete še potem fajn v koco zamotam, bi moglo biti dovolj ali ne? Joj, če se to vreme tako spreminja, da sem cela prehlajena, sploh ne pridem k sebi, nos mam poln,... grem posode čez okno metat, si bom kanto za smeti spodaj postavla,..., hecam se, grem jo pomit, pa pridem malo pokukat kako ste mi kaj