|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 10:33:51   
naša beba
Ja sam res ste pridne, vse vam uspe naenkrat: kuhat, čistit, peglat, prat, pa seveda čvekat... no, saj sem kr blizu s temi zmožnostmi ... kaj češ, ženske smo zakon, a ne.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, ja doma sem, še kak dan... CTG spet mel full dela z izrisovanjem mojih popadkov... najprej so šli na 3 minute do 90, pol se je pa beba prekotalila na drugo stran in sem se morala tudi jaz... no pol so bli pa tam na 5 minut do 70...
mi je pol ena sestra rekla: no, kr pripravite se, da boste tu ostali...

Nič ne bo iz tega, se grem v petek spet pokazat, ker je glavica še vedno full visoko, jo je G komi otipala

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.11.2010 10:38:58   
naša beba
Pajac... sem vprašala kaj je pol z mojo vstavo... me je potolažla, da je obrazna vstava samo takrat, če ima beba glavco tako obrnjeno, da že gleda ven, se pravi, kot da bi jaz v sedečem položaju gledala strop
V tem primeru ko to otipajo, se sploh ne zafrkavajo, ampak gre nosečka direkt na carskega...

To pri meni se pa tudi glede na višino v kateri je še komot obrne in sploh ni panike... je v čist pravili legi...user posted image user posted image

sem kr kako kilo lažja...

P.S.: še dobro za ctrl+c in ctrl+p

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.11.2010 11:27:21   
november2010
Dan!

Midva z Adamom sva bila že na enem daljšem sprehodu, je zunaj sonček, je treba izkoristit vsak žarek ki se prikaže....
sem mislila z avtom do Kamnika pa potem tam par opravkov opravt pa mal vozičkat, ampak po resnici povedano se mi še ne da z malim tolk naokrog hodit in to samo iz enega razloga - hranjenje. Me kar mine ko se spomnim na termosko, flaške, eno flašo s hladno prekuhano vodo, itd itd..... pol pa res kar postanem mal jezna, ker mi dojenje ni šlo.
ampak sej se bom spet navadila, tako kot sem se prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.11.2010 11:32:28   
pajac
user posted image user posted image user posted image no za to da greš na CR ob obrazni vstavi vem.. samo še vedno ne vem, kaj pomeni to da gleda naprej user posted image ... ah saj se bo zasukal... Naš user posted image je bil v 34 tednu zvezdogled (obrazna vstava)- torej kukal kaj ima mami tam spodaj user posted image ampak smo potem kontrolirale in je čisto lepo vstavljen in čisto nizko spodaj... Ja to, da težko otipajo glavico, če ni čisto dol vem.. zato mi je čudno, da bi si človek sam otipal, posebej zdaj, ko ne sežeš fajn zaradi trebuha...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.11.2010 11:37:36   
naša beba
no ok, js sploh ne vem, če bi šla šarit tolko spodaj, da bi prišla do glavice al pa kako ovulacijo iskala ... no way ...user posted image user posted image user posted image

to da gleda naprej sem pa mislila to, da ima zdaj obraz stran od hrbtenice obrnjen, tako da gleda v isto smer kot jaz... user posted image user posted image user posted image

pa tud če tako ostane ko ni panike sploh...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.11.2010 11:42:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

no ok, js sploh ne vem, če bi šla šarit tolko spodaj, da bi prišla do glavice al pa kako ovulacijo iskala ... no way ...user posted image user posted image user posted image

to da gleda naprej sem pa mislila to, da ima zdaj obraz stran od hrbtenice obrnjen, tako da gleda v isto smer kot jaz... user posted image user posted image user posted image

pa tud če tako ostane ko ni panike sploh...

no moj user posted image pa pazi na moj hrbet.. samo kaj mi to pomaga, ko se kljub temu kotalim po tleh user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.11.2010 11:52:37   
Nenya
Pozdravljene.

Toliko da sporočim:
Najina Zarja se je rodila 12.11 ob 23.51 3850g 53 cm in 36cm glavica.

Ko vas uspem malo preletet vsake toliko, sem zasledila da ene že načrtujete naslednjega otroka. Zato bi vam rada samo tole povedala. Midva sva začela delati na tadrugi ko je bila ta prva stara 8 mesecev, mela sem eno M in je takoj uspelo. Žal je kombinacija tega, da je bilo prehitro in stresa v službi pripeljala do tega da sem v 26. tednov pristala na oddelku E Lj P, odprta 3cm. Strogo ležanje 6 tednov, rodila pri slabih 32. tednih, tamala je šla na intenzivno nego, po 14. dneh sva šli domov. Po vsem sva jo dobro odnesli, uspelo nama je celo dojenje. Tega ne privoščim nikomur, doma sem imela 1 leto in 2 meseca staro hčerko in z danes na jutri so morali vskočiti drugi, ki so jo pazili, jaz pa sem odštevala dneve v P, izgubljala živce ko so mi različni zdravniki govorili različne prognoze. Moj user posted image se je skor pretrgal, ko je bil v službi, pa k men na obisk v P, pa domov k najini hčerki ...
Bilo je res težko, psihično, čustveno in fizično. Smo preživeli, ker je bila nedonošena smo še eno leto ponoči porazno spali, zdaj je vse ql, mislim da je že dosegla vrstnike.
Tako da, povem vam raje kakšen mesec več počakajte, naj ima tudi prvorojeni otrok kaj od vas preden se mu/ji priključi še kakšen.
Če že ne nočete počakati se z g vsaj pogovorite o preventivni cerklaži. Jaz sem jo imela v tej nosečnosti, čeprav po moje ne bi bilo treba ker sva imela tri leta pavze in še po odstranitvi sem tri tedne čakala da se porod začne.

Vsem ki še čakate, vem da ste nestrpne ampak poskusite uživati ko so še v trebuhu.
Tistim pa ki ste že doma z user posted image držite se, sprejmite pomoč vsaj na začetku, dokler se ne navadite en na drugega.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.11.2010 12:04:42   
škorpijonček_
Najprej čestitke Nenya!!!

No, pa sem tu, še bom očitn neki časa. Nč ni kazalo, UZ nardila, glavica je sicer že zelo nizko, plodovnica med 2-3 stopnjo, dovolj jo je še, da se malemu lepo godi. Izmerit ga niso mogle, ker je glavica tako nizko, je pa rekla, da je nekaj normalnega, ne pretežko in ne preveliko.

Vidim, da tud pr vas nč novega.

Je pa drgač pr nas prava gužva nosečnic in kar dogaja v porodni. No, jst bom še kr počakala. Pajac, tud jst ne bi šla, da mi predrejo mehur na silo, naj pridejo najprej popadki, če je le možno.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.11.2010 12:14:22   
emma83
Hej punce.

Vidim, da še kar čakate kdaj vam bo začelo dogajati. Upam, da čimprej, predvsem tiste, ki ste že čez rok.

Moj čmrlj je glihkar zaspal, jaz sem pa mislila na sprehod, ker je tako lepo sonce. Je pa pri nas ponoči malo snežilo, se je zjutraj še videl sneg na strehah in po avtih. Nimamo kaj, zima je že tukaj.

Jaz se moram pa spravit k frizerju, imam sračje gnezdo na glavi, sem imela v planu se postriči en teden pred rokom pa je Liam malo pohitel na svet in mi porušil plane.

Grem kosilo skuhat, bo danes kar makaronflajš, nimam ne energije ne volje kaj preveč šarit po kuhinji.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.11.2010 12:20:40   
philadelphia
Nenya čestitke user posted image .

Škorpijonček sem že mislila, da te ne bodo domov spustil.

Jaz sem pa zdajle po kosilu in sem tako crknjena, da bi sam še zaspala. Pa sem sam rižoto skuhala in neki omarce pospravla. Energija pa čist v minusu. Sej se mi še rodit ne bo dal, ko bo treba user posted image . Se moram mal zamislit nad sabo.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.11.2010 12:27:13   
naša beba
Nadinne pogrešam... včeraj se je javila, da jo je sicer nekaj špikalo, ampak....

upam, da že cartla, če ne a da vsaj uživa kje, če že nas ne pogreša...

mene tk zebe, ne pomaga ne tuš in ne čaj... grem z novo generalko čiščenja začet... ne vem že kolka po vrsti...

Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.11.2010 12:29:58   
naša beba
Nenya čestitke!!!!

Sam a prav razumem, da je Zarja zdaj ta pri 32. tednih pa tokl velka in težka??

Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.11.2010 12:30:32   
philadelphia
Pa Daisy je zadnjič rekla, da ji je čep šel. Pa še katera manjka?

Neposredna povezava do sporočila: 1313
24.11.2010 12:51:38   
aleksa83
čestitke Nenya

Mogoče pa danes bo user posted image , ker nas bol malo tu gori ali pa ste vse na sprehodu????user posted image
Pri nas je tudi sonček a kaj ko pihlja ledeni veter, sem takoj nazaj v hišo zasukala, itak že imam nos poln,...
Drugače si bom pri porodu še nos morala brisat zravenuser posted image

Meni še vedno se nič ne dogaja,....

Nič grem kosilo dokončam,..., sem se odločila, da še malo pire krompirja zraven naredim,...

lepo mi bodite

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 1314
24.11.2010 13:07:04   
Nenya

ne, Zarja je najina tatretja, nedonošena je bila tadruga - ona je mela 2170g in 49cm. Zarja je bila 40t in 2dni

Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.11.2010 13:12:26   
D0aisy
Pri meni je vse po starem. Nič ne kaže na začetek. Sem bila včeraj pri G. in se je zlo čudila, da glede na izločen čep, še nisem rodila!? Nimam pojma kaj dogaja. Ponavadi grejo hitreje te zadeve.
Nadine mi je sumljiva, se še nič ni oglasila danes...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
24.11.2010 13:28:07   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

ne, Zarja je najina tatretja, nedonošena je bila tadruga - ona je mela 2170g in 49cm. Zarja je bila 40t in 2dni

No, sem sumila na kaj takega, ampak ne napisala... Ja, res, še posebej čestitke za lepo veliko družino!!!!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.11.2010 13:36:12   
pesjanarka

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy
Nadine mi je sumljiva, se še nič ni oglasila danes...

Jp, po mojem nam jo je natihen popihala v KR!! user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.11.2010 13:42:09   
pajac
Evo mene, obisk šel, bila v trgovini, nakupila same neumnosti... zapravila denar, ampak nisem jaz kriva.. zdaj bi lepo ležala v P in ujčkala user posted image tako pa sem mogla po čokolado, speculas kekse, jogurte, danone deserte in podobno user posted image vsega zmanjkalo... še bobi palčk user posted image

Sem pa vrečke komaj domov privlekla.. namenoma nisem šla z avtom, ampak me je vseeno "malo" preveč zaneslo pri nakupu user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.11.2010 13:46:37   
pajac
Saj za Nadinne jaz res upam, da je ušla, ker bi sicer spet imela amnioskopijo... saj bo hiter sporočila user posted image

Oooo Nenya čestitke za Zarjo user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom kasneje osvežila seznamček.. moram zdaj pospravit vrečke in skuhat kosilo, ker bom pasulj zamrznila.. sicer bi ga morala še enkrat jesti, pa če bi me spet zvilo, po moje crknem, rodim pa kljub temu ne.. sinoči mi je bebe čaj pomagal user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.11.2010 13:48:09   
birdy
Evo, pri nas pa spalnica spucana v nulo, še zavese so oprane, omara spucana, pod pojstlo pomit (moram povedat da je bil pa to res podvig z tem trebuhomuser posted image ), okna pomita, zaveze se perejo. Mal sem še po tavečjem posesala. Jutr pa še prah pobrišem in upam da grem rodituser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.11.2010 13:54:44   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ena je včeraj napisala, mislim simonmojca, da njen ne sliši malega jokat... no mene so moževi sodelavci "razsvetlili" kako pridnega otroka mi imamo, ker spi celo noč.. Sprva sploh nisem vedela o katerem otroku govorijo, ker Peter se je dojil na 2.5 do 3 ure redno prvi mesec.. No potem sem našla krivca za dezinformacije... Je pridno smrčal poleg mene in me je zjutraj, ko je šel v službo in mi dal ljubčka vedno vprašal, če je Peter pridno spal .. jaz pa koma pač odgovarjala: ja.. ne misleč na dojenje kot kaj posebnega

ja moj je grozn, podobna situacija kot je bila pri tebi, sploh ne ve da se kaj dogaja ponoči.
Sva bila lepo zmenjena da se bo on zbudu in mi ga prinesel ko bo user posted image  zajokal, ko ga bom podojila ga pa nazaj odnesu v posteljico. Ja itak nima pojma da joka razen če ga udarm user posted image , tako da se jaz skobacam vn iz postelje (je malo težje zaradi šiva) podojim in oba zaspiva v postelji - se mi ne da še enkrat iz postelje... In zjutraj se vsi zbudimo zadovoljni, moj ker se ni zbujal, jaz ker nisem rabila živcev zgubljat z mojim (časovno traja) in user posted image  ker se je stiskal pri mamici. Danes mi je spal od 1-6.30h sem mislila da je že kaj narobe user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.11.2010 14:09:00   
pajac
user posted image user posted image user posted image moški... Moj še zdaj ne sliši Petra, če sem jaz doma.. ko pa sem v službi pa pravi, da tako "slabo" spi, da ga ga tudi Petrovo "smrčanje" zbudi....user posted image

Jaz sem pa nehala dojit Petra leže zelo hiter.. enkrat sem se zbudila in ga našla poleg sebe, pokritega po glavi, pa sploh nisme vedela kdaj sem ga prinesla.. po moje sem ga vzela za dojenje in zaspala.. Že isto noč smo se nehali tega in sem ga začela dojit sede na stolu..user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.11.2010 14:09:45   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, pri nas pa spalnica spucana v nulo, še zavese so oprane, omara spucana, pod pojstlo pomit (moram povedat da je bil pa to res podvig z tem trebuhomuser posted image ), okna pomita, zaveze se perejo. Mal sem še po tavečjem posesala. Jutr pa še prah pobrišem in upam da grem rodituser posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.11.2010 14:16:05   
simonmojca
aja sej res DOBER DAN čez oliko je pa ni user posted image

Vidim da še vedno vse pridno tukaj namesto, da bi šle na obisk user posted image

Eh jaz sem pogruntala, da je mali tako rad pri meni se čisto prisesa name user posted image  oz. gre v mojo bližino, kar pa je razumljivo po 9mesecih v meni (tako dobr spi če ve da sem v bližini ali pa da ga vsaj za rokico držim user posted image )
Drugače je pa patronažna nama rekla, da otrok se bo šele pri 6mesecih zavedu sebe kot otroka-človeka, prej pa on tega ne dojema je ubistvu še vedno povezan z mano (v njegovi glavi še nisva ločena) po 6m se pa začne vloga očeta, da otroka vleče stran od matere (da ga mami ne razvadi preveč user posted image ).
je full dobr razložila dojemanje user posted image  in vse skupaj, sva bila oba full zadovolna user posted image .

grem na kavč mal počivat pol pa malega pripravt da greva na izlet k moji mamici user posted image  (moj ima spet predavanje od 16-20h pa se takrat crklava pri moji mamici)

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?