Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:09:52
|
|
|
|
birdy
|
pajac, z marsičem Sam tako klažo m pa zdej že zelo dolgo... Ubistvu sem mogla mal popenit. Je jedla kosilo v vrtcu, pa malco, pa doma takoj še eno kosilo, no, pol pa če jo je še tašča dobila pa še pri njej kosilo... Se mi je utrgal pa jo zdej tud kadar hoče it dol držim gor vsaj do ene pol petih, ko je tud dol kosilo mim. Zdej se pa čudežno ne redi več... Ma k tri kosila v roku štirih ur so jo pa res precej zredila. Ampak moja mat pa pravi da je pa zdej prov suhcena , da bi jo blo treba zredit... ah ja, 15 let nazaj je pa robantila čez mojo teto ker sem od nje vedno kako kilo težja prišla pri svoji že tako preveliki teži...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:10:24
|
|
|
|
ajne1
|
hojla, glede na vse opise, bo očitno to noč vseeno privekal kak nov otročiček na svet . pri nas verjetno ne, mene nič ne zateguje, samo bebica se fajn razteguje, tako da ne pričakujem ponoči nič posebnega. jutri na CTG, pa da vidimo, kaj bo pokazalo... srečno in čimkrajšo pot želim, če gre katera danes ponoči... grem probat spat, sam dvomim, da bo ratalo...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:12:59
|
|
|
|
naša beba
|
eno še kaj to pomeni, da je moja puža sicer z glavco navzdol obrnjena, ampak ima obrazek spredaj... vem da je to neki pri položajih ploda ob rojstvu, ampak nisem ziher a bi lahk blo to kaj nevarno???? razen, da ne smem preveč trde gume na trenerki met, da ji šikanega noseka ne pomendram...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:13:49
|
|
|
|
birdy
|
Library, a pa mine če hodiš al samo manj boli? Men je pri Neli grozno pasal hodit al pa stat med popadkom, pa tud pri Kristi... Samo če je konstantna bolečina pa to pomoje ni to
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:22:01
|
|
|
|
pajac
|
sem spregledala, da se je stran obrnila sem si šla še bebe čaj naredit... No Peter ne je če ni lačen, pa lahko izvajam kar čem.. ima pa ponavadi 2 kosila med tednom, ker mi jemo, ko pride domov in on posledično z nama.. Naša beba kako spredaj?? načeloma je za porod bistveno, da ni obrazna vstava.. kar pomeni da kuka ven iz nožnice in nima vstavljenega temena.. za ostalo pa ne vem.. presega moje pristojnosti
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:25:31
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Library, a pa mine če hodiš al samo manj boli? Men je pri Neli grozno pasal hodit al pa stat med popadkom, pa tud pri Kristi... Samo če je konstantna bolečina pa to pomoje ni to Ko se razhodim je boljš. Mislim, da ni nič. Verjetn se sam maternica mal privaja. Jaz bom mogla jit v mižule, da ne bo moj siten . Pajac srečno, če greš. Mal se naspi do takrat. Bom držala pesti . Pa naj bo kratko in sladko . Enako želim tudi vsem drugim, če odidete v rim . Bomo jutri videli. Škorpijonček kje si? Že na poti? Good luck
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:27:03
|
|
|
|
pajac
|
saj jaz bom tudi verjetno po tem čaju šla v mižale.. moj ne bo siten, ker spi kot hrček... Ampak ne bo škodovalo.. no če bo kaj bo me itak zbudilo...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:28:09
|
|
|
|
birdy
|
Pajac, Neli tud ne je če ni lačna, razen če je kej dobrega se je pa začela tud na velko zmrdovat, ne je skoraj nobene zelenjave. Ekrat ma rada meso in samo meso je, drugič mesa ne mara. Je pa zanimivo sposobna rečt ne bonbonu če ji ne paše... Kristi bi lahko pojedla bonbonov da bi bruhala (pa ne pretiravam ampak Kristi je pa res sladkosned, se vid da sta z mojim samo en dan razlike v rojstnih dnevih, ma čist ista sta , po karakterju j ne more tajit).
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:30:10
|
|
|
|
birdy
|
Sej jst pa tud odhajam v pančevo... Lepo spite, library pri tebi upam da se kej začne Pajac, ti pa dobro popadkej pa prosim sms...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:34:36
|
|
|
|
pajac
|
nočko čvekce!
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 23:45:25
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Naša beba kako spredaj?? načeloma je za porod bistveno, da ni obrazna vstava.. kar pomeni da kuka ven iz nožnice in nima vstavljenega temena.. za ostalo pa ne vem.. presega moje pristojnosti jap, ravno to sem mislila, sem šla zdaj brskat po netu, ker prej nisem nič našla... niti google ne zna najdit, če ga prav ne vprašaš.... pa mi ni všeč kar sem našla.... obvezno bo treba jutri v P rečt katero na to temo...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:10:15
|
|
|
|
pajac
|
jutro! Saj ne da ste mislile, da se me boste znebile
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:11:08
|
|
|
|
pajac
|
naša beba dej vprašaj kaj točno so mislili s tem, ker me zdaj firbec matra..
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:31:59
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jutrooooooo, evo tud mene. Jst sem pa dans spala, kot da nimam nč trebuha, tak feeling fajn. Sam sem se ob 4ih zbudla, pa ni šlo nazaj zaspat, tam do pol šestih. Zdle se pa počas zrihtam in spet na CTG in ure čakanja na dohtarja. V glavnem, jst sem bom naravnala na 29., če bo pa prej, bo pa sam presenečenje .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:36:32
|
|
|
|
pajac
|
no super, ne vem kako ti se uspe prepričat v glavi, ker meni nikakor, pa sem že enkrat to dala skozi in sem vedela kaj me lahko čaka... Sem pa spala zelo slabo... Moj bil čisto nervozen in je vsakič, ko sem se obrnila ali zakašljala vstal in hodil okoli.. No potem pa sem bila tako napsihirana, da ko je začel dež trkati na okno in je (spet) vstal, zapaničarila, da je potres - zdelo se mi je da se postelja trese in sem zagnala celo paniko.. Še njega sem vstrašila Sem pograbila kovter in skoraj letela po Petra... no še dobro, da sem se zbrihtala pravočasno
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:39:49
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jao, bogi tvoj . No, tak, nardiš si plane kam boš pša, kaj nardila, pol če te pa prehiti, si pa presenečena . Sej gre.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:44:11
|
|
|
|
pajac
|
a ja a ti si včeraj spraševala smisel CTGja?? Saj načeloma ni namenjen samo popadkom (no je fajn, če jih zabeleži) je bolj namenjen temu da pokaže kako se godi plodu.. Iz tistega utripa se da marsikaj razbrati. Predvsem plodova stiska in je to vodilo za G, kako ukrepati.... Tisto, kar bi me da pogledajo podvozje, če se je kaj že odprlo, pa je bolj firbčne narave in popolnoma nepomembno. Saj ne vem če sem ti napisala, da sme se jaz prvič odpral iz 1 cm na 7 cm iz sobe na oddelku P do pordne sobe, da mi niso hoteli dati klistir... Pa še zvečer so govorili..ja to še ni zrelo, to še ne bo.. No ob 1. zjuraj pa je bilo... Upam ,da ti pokaže popadke .. a ti bi šla da ti predrejo mehur, če ti ponudijo? Jaz ne vem kaj bi naredila v petek
< Sporočilo je popravil pajac -- 24.11.2010 7:49:58 >
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:48:50
|
|
|
|
škorpijonček_
|
jp...če ti pa pol rečejo, da vseeno, če se vidijo, če jih ti ne čutiš, ne velja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:49:00
|
|
|
|
november2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac :) a ta tukaj pri Metropolisu? Pod mojim blokom?? Sem že večkrat šla po pico za domov...evo kako je svet mali :) Ja, točno ta :) IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: november2010 u pajac še dobr da si me spomnila, da je že nov del housa.... :) se že dol vleče :) a ti povem kaj je bilo? bohndej :) Si ga bom danes dopoldan privoščila ko bo mali zaspanček spal...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:52:06
|
|
|
|
pajac
|
sem že gor popravila post.. da niso samo moji naklofani na 1 strani :) No november2010 potem pa veš kje sem jaz doma... se lahko tam dobiva na kakšni kavici... A res ne bi, da ti povem, kaj je bilo pri House-u ?
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:52:44
|
|
|
|
naša beba
|
kuku, evo samo prištemplam se, ker čakam kolegico, da me pelje na CTG... ne ustijo mi več vozit, je mogu it pa delat... saj sem mislila, da bom manj spala, ker res studiram, kaj bo ta obrazek naprej pomenil... pol okol enih ko sem se spravla v postlo, sem bla ko sred dneva... sem kr porodne klešče vidla sabo... no pa še na wc, še eno rundo budnost, tak da je blo hitr šest ko prva budilka zvoni... mam pa malo več treme danes ko pa v ponedeljek... beba je tud full pokonci že in bomo vidli kaj bodo mašince pokazale...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:57:51
|
|
|
|
november2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac sem že gor popravila post.. da niso samo moji naklofani na 1 strani :) No november2010 potem pa veš kje sem jaz doma... se lahko tam dobiva na kakšni kavici... A res ne bi, da ti povem, kaj je bilo pri House-u ? ne, ne pajac, sem kar prepričana da ne želim vedt kaj je blo :) ja itak za kavico se bova pa zmenili, jaz se velikokrat nahajam tam naokrog vas, mam tud ful hude plane kako bom peš iz šmarce do tja vozičkala pa se rekreirala :) Če mi seveda prej ne bo poti prekinil oz. zadržal novi nakupovalni center k se tamle na križišču gradi :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 7:58:25
|
|
|
|
philadelphia
|
Dobro jutro Jaz sem pa resno mislila, da katera že predihava popadke. Bomo pa še malo skupaj . Sploh ne morem spat, če ni odprto okno, ker se mi zdi, da ne morem dihat. Moj pa skoraj zmrzne zraven . Revež. Pajac tale tvoj pa res že pričakuje, če se skoz zbuja ponoči. Škorpijonček ti si pa tud še tuki. Očitno bomo me tri skup letele v rim. Sam še mene čakata .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 8:00:25
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 IZVIRNO SPOROČILO: pajac sem že gor popravila post.. da niso samo moji naklofani na 1 strani :) No november2010 potem pa veš kje sem jaz doma... se lahko tam dobiva na kakšni kavici... A res ne bi, da ti povem, kaj je bilo pri House-u ? ne, ne pajac, sem kar prepričana da ne želim vedt kaj je blo :) ja itak za kavico se bova pa zmenili, jaz se velikokrat nahajam tam naokrog vas, mam tud ful hude plane kako bom peš iz šmarce do tja vozičkala pa se rekreirala :) Če mi seveda prej ne bo poti prekinil oz. zadržal novi nakupovalni center k se tamle na križišču gradi :) no ne bo nič hudega.. bom pa jaz šla proti Šmarci. ...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 8:06:29
|
|
|
|
pajac
|
ja moj je včeraj "lastnoočno" videl kako izgleda trebuh med popadkom in ga je malo stisnilo (vsaj zdi se mi).. Se je na hiter spravil spat, ker si je mislil kaj ga čaka....no pa ni bilo nič iz tega... Ena je včeraj napisala, mislim simonmojca, da njen ne sliši malega jokat... no mene so moževi sodelavci "razsvetlili" kako pridnega otroka mi imamo, ker spi celo noč.. Sprva sploh nisem vedela o katerem otroku govorijo, ker Peter se je dojil na 2.5 do 3 ure redno prvi mesec.. No potem sem našla krivca za dezinformacije... Je pridno smrčal poleg mene in me je zjutraj, ko je šel v službo in mi dal ljubčka vedno vprašal, če je Peter pridno spal .. jaz pa koma pač odgovarjala: ja.. ne misleč na dojenje kot kaj posebnega
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?