Angel_Tian
|
kati - sem preletela vas "sistem" hranjenja. Smo si kar podobni in v bistvu tudi nismo tolk mahnjeni na pravo nedeljsko kosilo, ker se potem preveč nabašemo Običajno imamo ob nedeljah juho, ko je čas kosila. Ono kao glavno jed pa jemo potem komaj pozno popoldne Meni je samo tečno to, ker je vsak dan treba razmišljat, kaj se bo kuhalo, ker zna moj včasih zakomplicirat (saj vam je že znano malo). klupko - si že porabila banane? Drugače imam jaz en fini recept za bananino pecivo, ki pri nas vedno hitro zmanjka. moi - mi imamo tudi tako ropotuljico, barve edino ni enake aninchy - od kod tvoji tašči ideja, da bi otroka v času nakupovanja kar v avtu pustili? Grrrrrrrrr. Kar se pa dedcev tiče, je pa tvoj isti patron kot moj. "Počakaj še malo, da..." Jaz pa potem za seks rečem: počakaj še malo IZVIRNO SPOROČILO: Meemee IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy IZVIRNO SPOROČILO: klupko Izalina - to je zelo lepo. Menjaš? Hecam se...kakršenkoli je, ga prenašam zato, ker ga imam rada, pa ker tako lepe otroke dela. no, sva že dve!! Tri štiri moi - evo, ti si bolj pogumna od mene. Jaz pa mojega "prenašam", čeprav mi z otrokama ne pomaga nič kaj. Ga pač kazensko potem na parceli bolj zaposlim kot je treba, pa ob seks je tudi (punce, meni trenutno niti malo ni do seksa). No, če na parceli kak cigl premakne pa kako lopato zemlje, pač ne morem rečt, da nič ne dela ane Upam, da tvoj dragi kmalu najde stanovanje za vas tri, tašča pa kar naj čaka, da bo videla vnuka. Jim je jasno dal vedet, da mu niso simpatični (mene alergija na tašče še ni minila ). No, zdajle sem prebrala še tole kupovanje otrokove naklonjenosti. Se spomnite, ko sem vam pisala o tem, kako se moj dragi čudi, zakaj ga Tian nima tako rad, čeprav mu vse kupi??? Igrati z njim sem se pa vedno samo jaz mogla. Očitno so ti sinčki edinčki "kupljeni" od svojih mamic. Jaz sem tudi v totalno drugačni družini vzgajana, drugačne vrednote, drug odnos... ...držim pesti zate in še za moralno podporo kak bis - uspešno prodajo ti želim Uh, mala mi je pravkar lepo napolnila plenico, vsaj slišati je bilo tako. Greva se porihtat, preden zaspi, ker se ji nekaj drema