|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
26.10.2010 10:42:17   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Danes ima 5 mesecevuser posted image . Me je dragi že ob 8 poklical, da ji dam ljubčka za "rojstni dan". Čudno nobene obletnice in datumi mu ne grejo, zanjo pa slavi vsak mesec posebejuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Verjetno zato, ker je ta "obletnica" vsak mesec! user posted image Tiste, na ktere je traba 1 leto čakat, so prav preredkeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Samo dvigujem nas 

Mater, do zdej sem mulca hranila v baby bjorn stolčku (unem, ki se guga) - zdej je pa skapiral kako se guga, mu pa ne morem ust zadet . Za trip trapa pa še premal stabilno sedi... Ne vem kwa naj natuhtam za ta 1 mesec. Lupinca ne pride v upoštev... Zgleda bo naročje zalavfalo. Grrrrrrrrr

Hihihihi pri nas enako... zato danes šibamo po stolček (no, če bo tašča pri volji, ker je rekla, da ga bo ona kupla...). Vzeli bomo LEMIja, itak ima 3 naklone, tak da se ne bojim, da bi mali bil čudno not nabasanuser posted image začeli bomo pač z najnižjim in potem počasi dvigovali... Sem ga pa jst mela na prbl. 45° v ležalniku, pa se je kr dvigoval, po novem hoče SEDET in jest!user posted image

moi - ti in tvoje razpredelnice....user posted image in user posted image super fotke! - (bajsiii)user posted image

Gromska - čestitke za povečano žlahto!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33
Upam, da nam bo uspelo kdaj to ponoviti, ker LJ se meni malo daleč zdi, za prit na srečanje.

user posted image user posted image user posted image tja pa jst tud prideeeeem!!user posted image No, če bo kdaj....

kakec - naš ma že tud klobase.user posted image No, včasih je še mal redkeje, ampak večinoma pa najdem pomučkano klobaso čisto različnih barvuser posted image

no, da ne pozabim, najprej kopiram, potem potrdim....user posted image user posted image user posted image

čauu

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.10.2010 10:42:52   
Aninchy
buahahahaha, v prvem je prijelo!user posted image

(če pa ne bi kopirala, pa ziher ne biuser posted image )user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.10.2010 10:55:00   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

barbara - mi lahko pojasniš kaj je to oz. kako do tega dermatitisa? še nisem slišala in glede na probleme, sem prav vesela, da mi (še) ne vemo kako to zgleda...user posted image

a pol ni nič narobe, če zavrača mleko? sej ponoči ga še pije normalno, čez dan pa pač manj kot običajno...

Hoj. Dermatitis izgleda kot zelo prodela koža v predelu pleničke. Ne pomaga ne sudokrem, ne olje, nič. Sedaj smo dobili hipermangan (narediš raztopino, ga okopaš), mazali bomo še z advantanom in canestenom.
Včeraj smo zaradi hudega kašlja šli tudi v lab., kjer so malemu vzeli kri. NIč ni jokal, prava faca! No, izkazalo se je, da preboleva virozo, poleg tega pa je na nekaj tudi alergičen. Nimamo ne zaves, ne tepihov, nič. Morda je krivo,da smo pred časom nekaj stene preurejali, morda je prah od tam. Brišem, brišem, pa saj veste kako je...vedno kje kaj ostane. Lahko da ga to draži.
Mi je kar malo hudo, ker se tako slabo počuti...kot popipsana muhica je. Upam, da kmalu mine, ker tudi slabo je...eno jabolko, mal korenja...ko en ptiček.

Kako pri vas?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.10.2010 11:43:19   
ozzi
hej punce, danes imamo tudi mi mini RD- 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in smo dobili datum za UZ kolkov. Me zanima kako rto zgleda tiste, ki ste že bile.user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.10.2010 12:04:35   
Barbara_L
@ozzi: čestitke za mini rd! No, pred 5 meseci ni bilo nič mini, a ne?
Glede kolkov pa žal ne vem kako zadeve potekajo.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.10.2010 12:16:32   
ozzi
hvala za čestitke. ja res ni blo nič mini- ko se samo spomnem ajoj!!

Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.10.2010 12:22:25   
m_o_i
slikanje kolkov: sleces ga do razpete plenicke, polozijo ga med dva taka povstrcka (kot so tisti, da na boku spi), sestra al pa ti ga zamotis z igracko(jih imajo tam), zdravnica pa naredi UZ. nic katastrofalnega-razen, ce se kdo teme boji user posted image  ker luci so ugasnjeneuser posted image  
hmm...midva sva to mela ze pred dvema mesecema (kolk pa je teh kontrol?! a to mas zdaj prvo po porodnisnici al kak?)

barbara user posted image si predstavljam, kak se nemocno pocutis!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.10.2010 12:48:56   
sabri
No, kot da še nimamo dovolj samo kašlja imasta obe vročino, tamala 39 od ponoči in še kar, ji bom kar dala svečko najbrž, ker calpola nočem, ta velka je pa trenutno brez vročine, pestro,

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.10.2010 13:35:29   
izalina
Mi imamo tudi danes mini RDuser posted image user posted image Sem jo že zjutraj čist polupčala, pol je pa še ati klical, da jo morem še namesto njegauser posted image .

Danes smo končno spali  2 urce dopoldne, ampak tako da sem tudi jaz spala zraven ob zvoku fena. Pol sem pa po dveh urah brnjenja fen sklopila, se je pa zbudila user posted image .

Vlažni robčki - jih zelo redko uporabljam. Tudi če kam gremo in je v bližini topla voda, se jih ne poslužujem. Samo v skrajnem primeru, ko ni nikjer tople vode. Rito ji obrišem z mokro krpico (material isti kot tetra plenica). Zvečer in zjutraj jo namažem z olivnim oljem, drugače nič, nobene kreme.

Pralne pleničke - po mojem je ta naložba ena naših boljšihuser posted image oz. pleničke sva naročila za darilo ob Zarjinem rojstvu. So mi pa preprosto zakon. Ker si ne predstavljam, da bi vsak dan nosila smeti iz 4.štuka. Pa ne mi rečt, da katera nosi vsak dan smeti v kantouser posted image Mi ločujemo in nosiva smeti dol enkrat na teden. Pleničke perem vsak drugi dan skupaj s tetra plenicami in krpicami s katerimi ji rit obrišem. Plenice za enkratno uporabo imava samo za na telovadbo, pa ima po tisti urci in pol ko jih ima gor vsakič rdečo rit.

Kolki - tko kot je napisala m_o_i Smo imeli pri treh mesecih pa so bili spet Ia in nimamo več pregledov.

Fiška33 - jaz jih kar v lijaku splaknem. Samo tisto stvar dam ven iz odtoka, da se kakec ne ujame tam notri in jih brez problema splaknem pod curkom vode. Drugače mi ni šlo tako kot tebi.

Vlažilec - ga nimamo in za enkrat o nakupu še ne razmišljamo. Imamo kar srečo, da v bloku ni vroče oz. ne zebe. Imamo lepo 22°C.

Nič mala se že jezi. Se igeače spet ne obnašajo tako kot ona želiuser posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.10.2010 13:37:01   
izalina
Aja,  vse tiste, ki mate bolne pikice in pikce, tole je za vas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.10.2010 15:45:01   
deveta
ojla!

pri nas pa tako burja zavija, da smo šle ven samo za malo, ker sem se jaz premalo oblekla. Se moram boljše uštimat za poznejši sprehod!

Pralne pleničke: jaz sem na začetku, tudi precej razmišljala v tej smeri. Ker sem tudi jaz malo podvržena ekoligijiuser posted image . Samo se predobro poznam in gospodinjska opravila so pri meni res nujno zlo. Rada imam čisto in pospravljeno in rada kuham, ampak kar se perila tiče sem pa čisto user posted image . Če vam povem po pravici, sploh ne likam (razen kakšnih poletnih srajčk ali kaj podobnega)., parkrat na leto vzamem likalnik v roke. Ponavadi iz stojala poberem in takoj zložim, malo počez podrgnem pa je prav tako vreduuser posted image . Operem pa 3 do maks. 4 stroje na teden. Joj, malo sem zašla. V glavnem, sem preveč lena in obveljala je tista ta komot: plenice za enkratno uporabo.

Izalina: tudi mi ločujemo odpadke in prav tako tedensko nosim smeti. Ampak tudi pleničke nosim enkrat na teden. Kolkokrat pa previjate, da mislite, da bi mogle vsak dan bo kontejnerjev. Jaz porabim 4 plenice dnevno (mogoče 5 če se kmalu po previjanju pokaka)user posted image .
Aja, pa vse najboljše za RD, mi smo pa včeraj "praznovali". Joj spanje ob fenu, si sploh ne predstavljam. Naša (ko je bila še "majhna"user posted image ) je rada spala ob brnenju pralnega stroja (soba je blizu kopalnice) ali medtem ko sem sesalauser posted image . Zdaj ima pa raje mir.

Včeraj sva z mamo čistili bledes in dali Veroniki en list, da se je igrala. Pa ne boste verjele, ko je pogruntala da ima okus ga je začela tako cucat in lizat, da je bilo veselje gledat. Po 10 min pa je že celega tako zmečkaka in pocuzala, da sem ji ga vzelauser posted image

Nič grem zdaj ker je mož prišu pa me iz računalnika meče, se kasneje še kaj oglasim

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.10.2010 16:34:10   
m_o_i
plenicke za v smeti: jaz vrecko nesem tudi enkrat na teden nekje, previjam ga pa 5-6krat na dan(tudi odvisno, kak gospodic kaka; vcasih pri enem previjanju porabim 3 plenicke user posted image  pokakano dam dol, nastavljeno mi kdaj polula, no treja pa potem ostane na ritki). kos mam s pokrovom, ampak ni cist zatesnjen(tak nihalni pokrov ima), pa nic ne smrdi ven.je pa res, da plenicko zrolam skupaj, potem pa s tistimi trakci na zelo tesno spnemuser posted image

aja, tole z vlazilnimi robcki sem sprasevala zato, ker jaz ga potem na suho obrisem, ker drugace se kremica nekak ne prime na kozo...zdaj sem nabavla ono bubchenovo pol litrskouser posted image user posted image  in jo moram mazat, da jo bom porabla do mulcevega 2ega RDuser posted image

aha, se to: vceraj sem docakala izvid iz pediatricne klinikeuser posted image  zacne se pa takole: 1,5mesecni Elias je bil sprejet....user posted image
no, 4 mesece so rabli za spisanje izvida-mulc je pa itak zdrav; sej to so mi takoj povedali.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.10.2010 16:37:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Mi ločujemo in nosiva smeti dol enkrat na teden.

Mi tudi ločujemo in smeti nosimo skoraj vsak dan. Če ni poln bio je pa plastika, plenice, steklo ali pa navadni odpadki. Imamo pa plenice v palčku zavijalčku na balkonu. To pa res ni problem - itak gremo vsi skupaj vsaj 4krat na dan dol pa še smeti zagrabimo in je. Pa niti dvigala nimamo...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.10.2010 16:40:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

1,5mesecni Elias je bil sprejet....user posted image

user posted image no comment!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.10.2010 16:43:56   
m_o_i
sej so mi rekli, da bo izvid malo dlje hodu, domov sem pa sla z rocno napisanim obrazcem "obvestilo zdravniku". kak mesec sem se vedla, da bi naj prisu, potem sem pa ciiiisto pozabla na ta izvid user posted image
verjamem pa, da ce bi blo kaj narobe, bi ga prej poslali, da bi lahko ukrepali dalje...tak so pa napisali, da je mulc zdrav, da opazajo rahli GER (refluks) in to je to. dusi se ze tak lep cas ne vec, alergicen ni na nic(je mama testirala in dokazalauser posted image ), tak da...
zdrav ko drenuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.10.2010 17:35:30   
kanarka
Happy monthsday.

Ena je spraševala glede receptov. Vam dam enega čisto enostavnega in zelooo praktičnega, zdravega, učinkovitega...
To je pri meni baza za veliko stvari.

- 2 žlici rjavega riža
- 2 žlici ječmena
- 2 žlici sladkega riža, če ni pač povečaš po eno žlico rjavega in eno ječmena
- par kapljic sezamovega olja
- alga kombu (dobi se v bio trgoivnah)
- 5 šalic (za kakav) navadne vode

Vse skupaj se namaka 3 ure in kuha 1,5 ure (v ekonomu eno uro). Ven pride riževa sluz. Ko se ohladi se da v stekleno posodo in hrani v hladilniku 4 dni. Ven jemlješ po potrebi in skupaj s sadjem zmiksaš (na paličnega) ali dodaš vročo kuhano zelenjavo in zmiksaš (pride ven ravno prava temperatura). Tako otrok dobi veliko pomembnih in potrebnih sestavin, je hranljivo zdavo...
Dodaš lahok tudi prepražena sezamova semena, ječmen zamenjaš z ovesom. Malo kombiniraš. Alge pa so balzam za prebavila (veliko mineralov ...)

Moja ta prva je zrastla ob tem in je iber zdrava.

LP

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.10.2010 18:18:48   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Vse skupaj se namaka 3 ure in kuha 1,5 ure (v ekonomu eno uro).

Vse lepo in prav - ampak a kej tazga k se manj časa kuha in namaka, nimaš user posted image . 4,5 ure jst porabim za kosila za 14 dni user posted image .

Drugače pa največkrat na jedilniku - različna zelenjava + (ali) različno meso + krompir ali riž ali testenine ali kuskus ali polenta ali prosena kaša ali ajdova kaša ali zdrob ali kosmiči,... (odvisno od starosti dojenčka kaj že lahko je). Zelenjava je lahko omakasta (bučke, špinača, repa, zelje), popražena ali pa v juhici. Pol pa še razni ješprenjčki,... Pireje imaš lahko s korenčkom, bučkami, grahom, fižolom,... Ma kombinacij je milijon! Za solato pa je prva na meniju verjetno pesa.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.10.2010 18:21:53 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.10.2010 18:33:53   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
4,5 ure jst porabim za kosila za 14 dni user posted image .

haha, to je tudi moj način kuhanja.
Danes sva se sprehajala po trgovinah user posted image , sem našla čevlje in jakno, ostala pa sem brez trenirke, vse so imele prekratke hlačnice ali pa so bile pregrešno drage user posted image . Moj dragi je bil dva dni na bolniški, tako, da sem imela kar pestro, jutri gre v službo, meni bo pa tudi lažje, ker bo lahko popoldne s tamalčkom, no je bil pa danes že toliko bolje, da je lepo pospravil stanovanje medtem ko sva midva nakupovala.

moi - pa dobro, bolje pozno kot nikoli, važno da je vse ok in imaš sedaj to črno na belem user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 26.10.2010 18:34:13 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.10.2010 19:15:30   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i 4,5 ure jst porabim za kosila za 14 dni user posted image .

Kaj pa vi jeste če smem vprašat?user posted image
Namreč jaz porabim najmanj pol ure za najbolj simpl kosilo - testenine s tunino omako. Zdaj pa ne vem več ali sem jaz tako smotana pa počasna, ali..?user posted image

Sabri - user posted image Upam, da se punci čimprej pozdravita.

Moi - fleten poba ta tvoj Elias.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.10.2010 19:27:28   
nusi
hitro kuhanje - zelenjavne rižote, testenine z različnimi omakami, piščančji ali puranji file, razne zelenjavne omake... Največkrat pa meso, krompir in zelenjavo vržem v stekleno posodo, pokrijem, dam v pečico, naštimam timer in grem ven, ko pridem nazaj je že gotovo in samo še pojem user posted image . Poleg tega je zelo sočno in zdravo, kuha se v bistvu samo user posted image . Zelenjavna kremna juha se nobena ne kuha dlje kot 20 minut, samo v vodo vržeš, ko je kuhano zmiksaš in je user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.10.2010 20:11:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Zelenjavna kremna juha se nobena ne kuha dlje kot 20 minut, samo v vodo vržeš, ko je kuhano zmiksaš in je user posted image

Če pa dodaš še zdenka sir ali kislo smetano, je pa sploh super user posted image

Tole kar delaš v pečici - a daš kaj vode zraven? Pokrito? Na koliko C? Ventilacijsko? Kolk časa za krompir?

Hitra kosila - vse zgoraj našteto - zelenjava itak max 20', kuskus 5 minut, polenta 2', testenine 20', krompir narezan na kocke 20', belo meso kure narezano, purana ali žrebička - 20', špinačo kupujem zmrznjeno - 10', štruklje kupujem zmrznjene, svaljke tudi - 15', juhe so itak koj, goveja juha v ekonomu cca. 40' (dam v skrinjo za 4krat), repa okrog pol urce (ampak pretiravam), polivke za makarone - max 20' (razen če delam bolognese - potem lahko tudi urco pacam),...
Te hitre varjante delam čez teden. Ob vikendih pa običajno kej bolj "kompliciranega" naredim user posted image .
Je pa res, da imamo pri nas redko kosilo po sistemu juha, glavna jed, solata in sladica. Če že je juha zraven, potem je iz skrinje, če je pa sveža je pa taka gosta zelenjavna, da dodamo samo kake ajdove žgance noter in je kosilo. Sladic pa tudi ne jemo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.10.2010 20:37:03   
deveta
mnjami

se mi kar sline cedijo, po tem kar sem prebrala. Sem hotela še kaj napisat, pa ne bom, ker sem vidla da je dokumentarc o psih na TV. Pa grem gledat. Joj, kako se prileže malo večernega miru.

lahko noč

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.10.2010 20:58:48   
klupko
Jaz sem danes tudi naredila kosilo, ki se je samo naredilo.user posted image user posted image
Neka fora podobna piščančjem žuru, ampak nisem mesa pekla prej, sem ga dala v pekač, pol sir, lističi za lazanje, sir, kajžarska klobasa narezana na kolobarje, spet ena plast lističev, sir in čez polila smetano. Je veliko boljše če meso prej malo popečem, ampak sem danes prvič v življenju delala jabolčno pito in sem si hotla kako minuto pridobit.user posted image
Kakorkoli, pekač je ostal prazen.user posted image
Otročku sem pa skuhala brokoli, cvetačo in kolerabo, dala pikico soli in en mini košček masla in sem potem še par zrnc riža noter zakuhala in je bil navdušen. Moj otrokuser posted image
Za večerjo je pa dobil gres s suhimi slivami in je zmazal celo porcijo.user posted image Potem še joška in zdaj že pančka. Načeloma bi mogel bit mir najmanj do 3eh. Če me kaj ne preseneti.user posted image
Že dva dni mi je pa spal od 21:30 pa do 5ih zjutraj, se podojiva, zaspi nazaj do 7:30, AD3 + dojenje in spi do 10ih. Največja fora pa je to da potem ne zdrži niti dve uri buden in je oba dneva zakinkal ob 11:40 in spal do 13:30.user posted image user posted image user posted image
Skratka samo spi... Pa naj mu bo..saj ko je buden cel čas sklece delauser posted image user posted image user posted image
Grem se stuškat pa pogledat razočarane gospodinje. Dragi budno spremlja kdaj se na netu pojavi novi del sedme sezone in ga takoj dol potegne in gledava.user posted image
Ko sem bila še noseča sva par delov pogledala na Fox-life in sva ugotovila da je zanimivo (prej nisva nikoli gledala) in sva potem potegnila z neta vse dele od začetka in ko sva bila oba doma, sva včasih pogledala tudi po 5 delov na dan.user posted image user posted image
Seveda sva bila totalno useless!!user posted image Ah ja..no, saj sem bila nosečka, za nas je počitek bistvenega pomena.user posted image
Nočko dečveuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.10.2010 20:58:51   
Barbara_L
Pri nas so tudi hitra kosila v špilu, nekako takole:
- mleto meso&testenine&gobice
-rižota s puranom
- puranji zrezki s koščkom sira in veliko zelenjave
- rižev narastek
- zelenjavni narastek s puranom
- goveji zrezek, namazan z gorčico, noter kumarca in košček slanine-to popečeš, malo zaliješ, malo gorčice...in voila!
Priloge so ponavadi riž ali kar kruh. Včasih pire.
Enkrat na teden imamo pico.Ali pa na 14 dni, ponavadi takrat, ko greva z malim k zdravniku. :) Saj ne, da hodimo tako pogosto,...Eh, neki bluzim.

Zvečer pa jeva kosmiče (jaz), darling pa čokolino.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.10.2010 21:02:20   
klupko
Sem se nekaj spomnila..mogoče ima katera kako idejo, kam naj porabim banane? Moja mami nama jih je dala ful - ene 10kg sigurno in bi jih raje kam porabila, kot da mi zgnijejo. Ne morem jih pa cel čas jest, miniju dam tu pa tam v kašico, ampak ne preveč, ker se bojim da ga ne zapre. Lubiju pa sploh niso banane nek priljubljen sadež...
Ideje na dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.