|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
29.10.2010 21:54:55   
klupko
Ampak res Moi, od hudiča si!user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je ležal zraven, ko sem brala o teh "kupljenih otrocih" in pravi "aja, to je pol nek "budžo"..a ne bi tudi ti raje imela enega takega, ki bo poskrbel da bi otrok imel vse, pa še ti?"... NE, hvala...če so njega tako kupovali in mu dajali vse in misli na tak način tudi svoje otroke vzgajat, potem naj jim najde primerno mamico. Jaz nisem nikoli imela niti polovico tistega kar sem si želela..ah, kje polovico, veliko veliko manj, ampak vsaj znam cenit, kar imam. In tudi nikoli ne bom pozabila svoje prve plače...to je bilo zame več, kot če bi mi en podaril 10x toliko, ker sem si tiste tolarčke sama zaslužila in sem jih lahko porabila v kar sem hotela. Škoda edino to, da sem se že takrat šla heroja in sem si sama plačala šolske potrebščine, ker sem to potem morala tudi v prihodnosti delat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, ni mi žal in vam povem punce, da smo v hudem finančnem dreku in sem dostikrat pomislila zakaj sva sploh šla naredit otroka, če že tako nimamo vsega..ampak zdaj, ko je tu, vem da imam več kot dovolj..zdravega otroka, ki se mi smeje vsak dan, vsako uro, fanta, ki ga imam res rada in vem, da ima tudi on mene, čeprav mi včasih živce pojeuser posted image , predrago taščo, ki mi še bolj pogosto živce pojeuser posted image .. Skratka, ne moreva si privoščit poroke, ne moreva na Maldive, Bahame al kamorkoli že, ampak nekako živimo in vem, da nisem ne jaz ne moj otrok nikomur za vratom. Oba imava službo in nekako že preguramo.
Še najbolj sem ponosna nase, ker sem zelo mlada začela služit svoj denar, ker nažalost izhajam iz družine, kjer je ženska še v teh časih manjvredna. Oče je bil zelo razočaran, ko se je rodila prva punčka, ko sem se pa jaz rodila se je pa svet podrl. Ampak igra življenja je nanesla tako, da sem jaz šla od doma še preden sem bila polnoletna (faks, študentsko delo), sestra se je pa poročila pri 23ih in se odselila. Brata, ki sta pa stara 34 in 36 (ta je še poročen), sta pa še danes doma in ne en ne drug ne dajeta nič denarja ne za hrano, ne za stroške. Jaz sem pa vsake toliko poslušala, da ko bom polnoletna, ga ne zanima več kako bom živela in od česa, da to ne bo več njegova skrb. Eto mu njegov ponos in sinove, pa jih vzdržuj do smrti, debil.user posted image

Sabri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se punci čim prej pozdravita. Tebi pa želim veliko energije v vsem tem, no, saj smo mame itak močne bolj kot si mislimo, ko se enkrat gre za otroka. Bo že. Mislimo na vas.user posted image

Ah, jaz sem se tudi razpisala.
Vsak dan razmišljam o srečanju in komaj čakam, da spoznam tiste, ki pridete in vaše male sončke in sončice.user posted image

Lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.10.2010 22:02:19   
bubolin
Čeeeer

Joooj punce, hvala za vaše vzpodbudne besede - mi je bilo ful lažje ko sem to prebrala user posted image user posted image user posted image

Sabri - user posted image user posted image user posted image boga tvoja mala. Upam da bo čim prej u redu. Jooj si sploh ne znam predstavljat, da bi morala it z Markom v bolnico - tega me je prav groza user posted image Že nasplošno sovražim bolnice in tiste tri dni v porodnišnici sem prav umirala user posted image

Tašče, tasti
- trkam na les, zaenkrat vse ok. Ko bi le tako ostalo user posted image

Nočko nočko

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.10.2010 22:06:51   
bubolin
klupko: zelo lepo si napisala in se strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.10.2010 22:29:08   
klupko
Potem pa moraš pridet še ti s tvojim Markijem, da se malo vidimo.user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.10.2010 23:15:47   
bubolin
Ufff sej bi prišla, če bi le bilo možno pa po moje ne bo, ampak če mi pa znese pa definitivno pridem, ker bi vas tudi jaz rada spoznala user posted image

Zdej pa res - nočkoooo....

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.10.2010 8:52:12   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

moi - evo, ti si bolj pogumna od mene. Jaz pa mojega "prenašam", čeprav mi z otrokama ne pomaga nič kaj. Ga pač kazensko potem na parceli bolj zaposlim kot je treba, pa ob seks je tudi user posted image (punce, meni trenutno niti malo ni do seksa). No, če na parceli kak cigl premakne pa kako lopato zemlje, pač ne morem rečt, da nič ne dela ane user posted image

Samo pol si tudi ti ob sex. No, če ti ne paše, je to nekaj drugega. user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.10.2010 11:13:32   
deveta
Klupko, svaka ti čast, za to pisanjeuser posted image . Sinovi, sinovi..... jaz sem svojega vprašala, če bo razočaran če bo punčka (ker ponavadi si očki sina želijo), pa je reku če sem zmešana. Da on si za ta prvega otroka pravzaprav želi punčko. In pol ko se je rodila sva bila oba presrečna. (Saj bi s fantkom tudi bila). Se mi zdi, da mu je všeč tisto ki pravijo: očkova punčkauser posted image . Po moje zato, ker je tudi njegov oče zmeraj dajal neke privilegije njegovi sestri in ji v vsem bolj popuščal. Pa ne da je bil on v čem prikrajšan, samo punčka je pa le punčkauser posted image .
Pa pridna si, da si tako ponosna in neodvisna ženska. Lahko, da ni dnarja dosti, ljubezni pa mu sigurno ne bo manjkalo. Pri nas je tudi bilo tako, ko sem bla majhna. Podnajemniško stanovanje in hišo smo zidali. Nisem imela dosti, samo tudi želela si nisem kaj preveč, ker sem kmalu ugotovila kakšna je situacija. pa se skoraj nikoli nisem čutila prikrajšano. Pri nas pa se je na srečo stanje kmalu (začetek srednje šole) normaliziralo in smo si lahko več privoščli (je reku oče, da smo končno prišli na pozitivno ničlouser posted image , tega se že zdaj spomnem). Skomnost in sposobnost cenjenja vsake malenkosti pa je bila v meni takrat že močno vkoreninjena.

Joj, sem kula en uauuuuu, to pa je naš pikec ki se je zbudila. grem
čav čav

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.10.2010 12:02:18   
sabri
No, mi še ni uspelo vsega prebrati, hvala za pikapoke, jih bomo očigtno še rabili, ker je danes celo noč jokala, večji del vsaj no, kot da bi jo kaj bolelo al kaj, ne vem več. Danes sem sama in me je kar strah noči, ker sem že zdaj skrokana. Lep dan vsem.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.10.2010 13:24:35   
Aninchy
hej hoj!

danes šetamo po pokopališčih, pa mamo pri nas taaaak veter, da me kr glava boli... še dobro, da smo večji del opravili včeraj, da bomo lahk današnji sprehod mal prestavili... saj tamalemu ni hudga - mamici je pa kr preveč glavo napihalouser posted image user posted image user posted image

Vidim, da niste nič kaj pisale danes.... verjamem, da ste tud ve naokoli al pa zunaj, če mate lepo vreme.... no lpuser posted image

No, pa malo barve spet...user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 30.10.2010 13:25:11 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.10.2010 19:11:10   
sabri
No malo smo se čez dan naspali, zdaj pa čakamo noč. Ta velika je na počitnicah in je kar dolgčas danes, jo pogrešam.
moi: ja dobra si, večina samo jambra in nikolli nič ne naredi, sploh za sebe. Jaz sem tudi naredila večji obrat v življenju preden sem mojega spoznala in mi nikoli ni bilo žal, saj samo enkrat živimo, pa malo moramo biti sebični in nase gledat.
klupko, za očeta pa no commentuser posted image , drugače pa za tvoje razmišljanjeuser posted image , jaz se vedno takrat, ko smo bolni kaj, spomnim, da je prvo zdravje, potem sreča in potem vse ostalo. Je pa res, da brez denarja danes, je kar kriza, no jaz bi ga imela samo malo več, tolk , da bi zdaj kupila hišo brez pufa ddo penzije vsaj. Sem skromna a.
srečanje: če bomo zdravi,  pridemo vse tri babeuser posted image
Zdaj pa je mali zmanjkalo potrpljenja, morm nehat.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.10.2010 20:37:48   
Meemee
Sabri - user posted image user posted image user posted image

Osrednjeslovensko srečanje majk

KJE: BTC, Kolosej, slaščičarna zgoraj
KDAJ: Ponedeljek, 8. november ob 11h

Tam bomo: Gromska, Meemee, Klupko, Kati, Lunanai8, Mia3, Katarina, meymey

Mogoče prisotne: san, sabri

Prosim, da se "pofočkate" tiste, ki pridete

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.10.2010 21:29:58   
m_o_i
samo v vednost (vceraj sem govorila o nekih 200 evrih, ce se spomnite): danes sem jih dobila 100 na mizo "da bo malo bolj komot do naslednje porodniske" + na popoldanskem sprehodu smo zavili v pikapolonico in je ati kupu pametnega kuzka za 40€(pa se enega plasticnega psa smo dobili za povrhu; tudi od fisher price-a). sem rekla, da naj mu naj kupi pametno al govoreco knjigo, ker je podobna zadeva, samo plasticna in cenejsa (25€), pa je kr kuza sel z nami, ker govori tudi anglesko(kar starejse verzije niso).
sej ne recem, ta kuza ni neumna zadeva; mulc je skor skatlo pojedu, ko je slisal tisto glasbo, pa govorjenje pa utripajoc srcek, ampak mulc bi lih tak gor zrastu v fajn dedca tudi, ce je ne bi imeluser posted image  ne vem, meni se 40€ ne zdi tak malo, nooo.
aja, pa ati je ze gledal tiste akumulatorske motorje(bemti, otrok se sedet ne zna!), kterega bo kupil. zaprisezen motorist pacuser posted image

evo-se rect mi ni treba, ampak samo pomislit, pa je denar tu user posted image

cel popoldan je z nama okol hodu, mulca skopal in ga dal spat (no, malo je zadremal zraven user posted image  in se drema), jaz pa sem lihkar prisla iz 2,5 urne!!!! kave pri sosedi...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.10.2010 21:48:55   
klupko
Moi, meni pa zdaj ni več jasno...a vidva sta skupaj al nista??user posted image Živite skupaj al ne? Hm..

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
31.10.2010 8:08:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Moi, meni pa zdaj ni več jasno...a vidva sta skupaj al nista??user posted image Živite skupaj al ne? Hm..

user posted image

Klupko, Moi ma svojga na prevzgajanju user posted image . Sej kot jst razumem ma dec oba blazno rad. Samo ene "tehnične" motnje v obliki tašče jima nagajajo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
31.10.2010 8:48:32   
barvar
Jutro! Za nami spet divja noč. Gospodič se je zbujal na vsako uro user posted image user posted image user posted image . Še hujše pa je to, da sem se že čisto prilagodila in sem naspanauser posted image .
M_o_i ima prave dogodivščine zadnje čase user posted image . Saj verjamem da tebi ni smešno. Me pa se nasmejimo ob tvojem pripovedovaju user posted image .
Čakam moža, ki pride iz nočne, mali že spi prvo rundo, pol pa šibava k dedku na pokopališče svečko prižgat.
Imejte se.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
31.10.2010 8:48:37   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Klupko, Moi ma svojga na prevzgajanju user posted image . Sej kot jst razumem ma dec oba blazno rad. Samo ene "tehnične" motnje v obliki tašče jima nagajajo user posted image

tako sem tudi jaz razumela user posted image

drugče pa jutro user posted image

da vam pojamram, na 2 uri smo vstajali in se dojili, spat je šel ob 7.00, pol pa budnica in dojenje ob 1.00, 3.00,5.00,7.00 in ob 9.30 (oz. 8.30 po novem času) smo vstali. Kaj je to!? ga pa ful zobki matrajo, pa še mal je prehlajen, upam, da je to krivo

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
31.10.2010 9:12:17   
bubolin
Jutro
Še od mene ena user posted image

Smo že več kot eno uro pokonc - že spil kavico, vse pospravil, sedaj se pa zrihtamo in gremo k babici na kosilo - jo bomo kr mal prej presenetli user posted image Kaj češ če se pa ura premakne, mali pa tega ne ve - upam, da je ne dobimo še v pižami user posted image

Drugače pa, danes bo očitno spet bolj slabo vreme user posted image tako da ga izkoristite za crklanje s svojimi velikimi in malimi sončki user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
31.10.2010 9:22:33   
sabri
Danes pa lahko res rečem dobro jutro in častim enouser posted image , ker sem se bala noči in je mala spala super no, z vmesnimi bujenji ampak brez joka ali vpitjauser posted image .
Moi: zgleda, da tole prevzgajanje deluje, če je tko poštimal a, no da mu navada ostane, da ne bo muha enodnevnica ane.
barvar in nusi: glede noči pa lahk rečem samo to, da imajo pikci zgleda obdobje in najbrž nikoli ne bomo vedele zakaj se kar naenkrat zbujajo na uro, vsaj pri taveliki sva bila noči pokionci z mojim in  si rabijala glavo, kaj ji je, no nikoli nisva zvedela, zobke je dobila pa par mesecev kasneje, mene moti samo taka noč, ko je bila včeraj za mano, ko jokala in cvilila prav, kot da bi jo kaj bolelo, če se samo zbuja,  se ne obremenjujem večm, samo skrokane pa smo vseenuser posted image o a.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
31.10.2010 10:04:02   
fiška33
Tudi mi se zadnje čase zbujamo nenormalno velikokrat. Zaspi med 19h in 19.30, do 23.00 je budna vsaj 5x. Sicer na srečo samo vklopim muziko in popravim dudo in nekaj časa spet drži. Najbolj me jezi, ker potem ravno bistvene stvari pri kakem filmu zamudim user posted image .

Ponoči se tudi zbuja fulkrat, ampak ker po novem zasedava midve zakonsko posteljo, ati pa kavč v dnevni, se vsi trije naspimo. Midve imava plac, da je gospodična na sredini, jaz pa skačem iz ene strani na dugo, odvisno kera joška je na vrsti user posted image . Ampak na srečo so tele budnice samo dve minutne.

Uvajamo gosto hrano in mogoče jo kaj napenja. V glavnem, tele riževe kašice zvečer nam ne pomagajo pri boljšem spancu. No, ampak jaz tudi nisem bolj utrujena, kot sem bila. Hmm, mogoče bom drugi teden, ta teden so bile krompirjeve počitnice in sem imela dragega doma in sva jo vsaj čez dan malo sherala user posted image .

Mejte se!

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.10.2010 11:13:31   
BIS30
Dober dan!

Moi in Klupko (verjamem da še katera)kapo dol - to so besede - ženske mormo bit močne, pa tudi same zmoremo vse. Tudi jaz sem 2 leti nazaj krepko spremenila svojo miselnost (začela sem se imeti rada) in tudi zunanjost. Tisti, ki me poznajo niso mogli verjeti kaj se z mano dogaja... Sam tak pač je, ko človek pade s 100 km/uro na tla in to že drugič (še osel gre sam 1x na led), jaz sem šla pa 2x - ko sem to ugotovila, je blo hudo, pa sem rekla, zdej pa je tega sr.... dost, punca treba bo neki nardit, najprej sebe rada met, nisi noben predpražnik... in sem.
Danes mi ni žal, potem sem spoznala mojega dragega in z njegovo "pomočjo" sva dobila največje bogastvo - zdravega otroka... Sej pride do raznih pokov, ampak nekako vse prebrodimo, ker tisti, ki se čisto nič ne kregajo, se pa po mojem nimajo radi, ampak vse skupaj glunijo...

No, dosti pametovanja, s tamalim sva (sicer je pol tudi ati prišel) zašeftala avto user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa je novega pri nas to, da je mali v petek popoldan kar naenkrat začel cuzat čaj iz flaške, kar prej ni bilo šans... Potem se je pa zgodilo in v petek in včeraj zvečer, da je jedel okrog 20:00 in potem še kar ni zaspal, pa mu čez kako uro porinem flašo s čajem in ta mali škrat pije ko nor user posted image ! Kaka mama sem???? Najboljše od vsega je pa to, da je potem spal do 3:30 in pol do 7:30! Jaz sem mu dosedaj vsak dan skuhala čaj, samo razen zjutraj nekaj žličk ni bilo nič, sedaj pa kar naenkrat taka žeja!!!
Upam, da bo sistem deloval tudi v prihodnje...

Sem pa včeraj kupila Milupino kašico, bomo vidli, če bo tudi tulk kakal kot pri Hipp-ovi. Sej možno je tudi, da to sploh ni od kašice, sam ni mi jasn, kaj ga zvečer šraufa, če je že čez dan 3x kakal, potem pa mal telovadbo in parkrat ful prdne, pa nekaj malega kaka...
Vsak teden kaj novega...

Ker se je sonček skril, uživajte s svojimi sončki!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.10.2010 12:01:46   
izalina
Kriiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa! Mojemu škratu seje malo zmešalo. Zbudili smo se ob 5.45 (po tanovi uri) in ni šans, da bi zaspali nazaj. Čvekala je v postelji, kot da je branjevka na tržnici.user posted image user posted image user posted image No potem sem jo le ob 7.00 prepričala, da zaspi nazaj. Ampak samo za 45minut. user posted image Aja pa ob 2.00 se je zbudila in pojedla 180ml v šusu. Sedaj pa že tretjič spi, spet njenih 20 minut. Pri nas rižek zvečer ne poaga nič, še slabše je.

Moi in Klupko lepo sta napisali. user posted image user posted image user posted image da bo kmalu bolje in sevajina dva kmalu spametujeta.

BIS30 s tvojo trditvijo, da se tisti, ki se ne kregajo nimajo radi se ne strinjam. Midva se nikoli nisva skregala. Saj pridejo nesoglasja, ampak jih rešiva že takoj na začetku. Ne čakava na slabo voljo, ker takrat je po mojem že prepozno. Zavedam se tega, da imam partnerja, ki mi je po interesih, načinu razmišljanja, vrednotah in normah zelo podoben. Od vsega začetka rešujeva probleme sproti oziroma takoj ter ne obljubljava nečesa kar ne bova mogla izpolnit oziroma uresničit.
Pa da ne bo katera mislila, da imam popolno življenj. Tudi jaz sem bila v dveh zvezah, kjer ženska ni veljala nič. Moje delo ni bilo vredno nič pa tudi če me je okolica neprestano hvalila, sem bila potem še bolj maltretirana. No in enkrat mi je prekipelo in sem se odločila, da temu naredim konec. Bilo j etežko vendar se je splačalo. Medsebojno spoštovanje je tisto, kar v zvezo prinese mir in ljubezen. Joj to sem pa sedaj napisala, kot da sem kandidatka za miss sveta user posted image user posted image .

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.10.2010 12:40:31   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Joj to sem pa sedaj napisala, kot da sem kandidatka za miss sveta user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Sicer si pa lepo napisala!user posted image Midva sva se prvič skregala, ko sva bila skupi približno leto in pol. Razlog? Jst sm mal "odraščala" in nism več pustila, da je vse po njegovo.user posted image Se je že čist preveč navajal, da ma on kao "glavno besedo". - Namreč: midva sva skupi od mojga 15.leta in on je 6 let starejši, pa še moj prvi je, tak da jst itak nism vedla "kok se stvarem streže" al kok nej napišmuser posted image user posted image No in ja... z leti se učimo in zdej sem v fazi konkretnega prevzgajanja, ampak kaj ko je en dan z očetom, mu on čist možgane razštela in pol jih jst komi spet nazaj naštelam... joj, zdej se pa tk čuje, k da mu možgane perem... no, sej mičken mu jih mormuser posted image user posted image ne bom več težila..

Dons se gremo verjetno nekam kopat. Problem je, ker so se v Laškem baje 4je otroci zastrupili (zaradi klora) in zdaj mi vsi delajo cel halo iz tega...user posted image Jao, kolk ljudi se je že s hrano zastruplo, pa mi še vedno jemo?! Verjetno bomo šli v Topolšico, je dokaj blizu, pa mislim da ne bo pretirane gužve (večji otroci), ker je bolj za starejše vse... Res pa, da so ravno počitnice in prazniki, pa še vikend, tako da zna bit povsod gužva!user posted image

nč, šibam... morm se zdepilirat, če hočm še dons kam ituser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.10.2010 14:26:41   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
nč, šibam... morm se zdepilirat, če hočm še dons kam ituser posted image user posted image

hja, men tut ne bi škodlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.10.2010 14:27:49   
deveta
Aninchy: imava pa nekaj skupnega. Tudi midva sva skupaj od 15 letauser posted image . S tem, da je on pol leta mlajši.user posted image user posted image
tako, da sva se v teh 12 letih itak že fulkrat skregala, enkrat do te mere, da sva že skoraj nekako šla narazen. Pa sem zdaj vesela, da se je stvar porihtala, sicer ne bi bilo Veronikeuser posted image . Je pa pri naju zanimivo to, da sva si oba prva in edinauser posted image user posted image . Tega po moje skorajda več ne srečaš. Da pa bi se preveč kregala, pa ne in še ti sprotni "kregci" niso nič hudega. Bolj nesoglasja, ki jih tudi midva probava zatret v kali.

Pri nas je pa novo to, da se je začela veronika na veliko pogovarjat in vriskat. In ta vrisk ji je tako smešen, da zavriska in se pol smeji sama sebiuser posted image user posted image .

BIS30: Tudi pri nas je flaška dobila nov pomen. Je postala najboljša igrača. Igrača z okusomuser posted image . Jaz ji tudi vsak dan pripravim vodo ali čaj (že od rojstva). Rada jo prime v roke in liže cucelj, malo potegne, samo nič konkretnega. Tako, da čez dan "popije" kakih 20-30 ml.

grem zdaj malo v kavč k dragemu, dokler je še tišina v hiši. Spet me je tako v križu zgrablo, pa se bo malo počitka prileglo.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
1.11.2010 8:16:34   
m_o_i
jaaa, na prevzgajanju je user posted image  evo, vceraj se do PCja nisem prisla, ker sem cel ljubi dan-LEZALA. ok, sej sem mulca tudi kdaj previla in smo sli popoldan na sprehod, ampak naceloma sem mela prost danuser posted image  (je bil ati tu-no,je se-in sem mu kr prepustila).
aja, pametni kuza je pa cista zmaga; ne vem, ce bo zdrzal do tretjega leta(je oznaceno, da je za 6-36m)user posted image  mulc ga bo pojedu!! pa kolk enga smeha...

prestavitev ure: OK, sem racunala, da se mu obroki in spanje malo prestavi(no, nocno spanje mu ne bi blo dovoljeno ze ob  petih popoldanuser posted image ), ampak na to, kaj je blo vceraj, pa nisem! jedu bi na vsaki dve uri, spal bi in ne bi-nobenega ritma vec. upam, da je bil samo dan tak in da ne bo trajalo...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.