|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
26.10.2010 21:17:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

kako idejo, kam naj porabim banane?

Najboljš, da se ju3 dobimo na Trojanah - VSE! Okrog dopoldanske malice pa vse uvedemo banano user posted image

Na pamet mi pade: pečene banane, bananin milk shake (nekje sem prebrala, da jih lahko narežeš na kolobarje in daš zmrznit pa potem porabiš za shake), muffini, pohorska omleta z bananami (ne vem če se tko reče - pač biskvit, smetana in banane gor), marmelada verjetno tudi obstaja, poguglaj malo kulinariko),...
Še najboljš varjanta pa je, da jih raztalaš user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.10.2010 21:24:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.10.2010 21:22:09   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

kako idejo, kam naj porabim banane?

Najboljš, da se ju3 dobimo na Trojanah - VSE! Okrog dopoldanske malice pa vse uvedemo banano user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.10.2010 21:24:19   
Meemee

Sem se nekaj spomnila..mogoče ima katera kako idejo, kam naj porabim banane? Moja mami nama jih je dala ful - ene 10kg sigurno in bi jih raje kam porabila, kot da mi zgnijejo. Ne morem jih pa cel čas jest, miniju dam tu pa tam v kašico, ampak ne preveč, ker se bojim da ga ne zapre. Lubiju pa sploh niso banane nek priljubljen sadež...
Ideje na dan!user posted image

Lahko zmiksaš in daš v posodice in v zmrzovalnik, pa boš imela bananin sladoled. Jaz včasih dodam še malo jogurta ali pa še kakšno drugo sadje.
Lahko pa spečeš bananine muffine in jih potem zmrzneš.
Njamsiiii, banana user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.10.2010 21:25:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Lahko zmiksaš in daš v posodice in v zmrzovalnik, pa boš imela bananin sladoled. Jaz včasih dodam še malo jogurta ali pa še kakšno drugo sadje.
Lahko pa spečeš bananine muffine in jih potem zmrzneš.
Njamsiiii, banana user posted image

No, še to prinesi sabo za mamice user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.10.2010 21:26:43 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.10.2010 21:58:08   
nusi
a pa dejte no, zdej bi pa tut jst shake user posted image , o kaj se mi ga lušta, pa nimam banan

kosilo iz pečice - goveji zrezki, soliš, malo olja, začimbe po želji, potem pa če hočeš rdečo omako dodaš paradižnik, pa npr malo korenja, bučke, kar pač hočeš in pečeš na 160 stopinj 1,5 ure. Men je najbolš kakšen velik kos mesa, npr puranje stegno, zraven narežeš krompir, čebulo, malo zaliješ z vinom in pečeš na 175 slabi dve uri, če dodajaš zelenjavo ne smeš nič zalivat, ker potem vse v vodi plava in se ne zapeče, pa vedno moraš pokrit, če ne se izsuši. Jaz ne vžgem ventilatorja, glede stopinj moraš pa malo testirat, ker različne pečice različno pečejo - nikoli nisem dojela zakaj user posted image , zame je 180 pač 180 stopinj user posted image .
panirani zrezki iz pečice - enako kot navadni, samo da v drobtine primešaš parmezan, mal pošpricaš z oljem, za 20 minut na 190 z ventilatorjem in je user posted image . Sem jih naredila brez parmezana, pa so mi tko suhi delovali, čim se predolgo pečejo so bolj žaganje, je treba glih prav zadet, ko pa pogruntaš pa gre.
Men je všeč tudi to, da nimaš sto posod in štedilnika zapacanega user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.10.2010 22:27:58   
klupko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če prestavimo srečanje ljubljanskih mamic pa prinesem banane??user posted image user posted image
Mislim, sem pa res bučka...ravno danes sem kupila zmrznjene jagode, da bom kak shake naredila, na banane pa še pomislila  nisem.user posted image Bomo pa oboje skupaj dali in bo bomba.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 22:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.10.2010 23:11:50   
kanarka
A da vam je to preveč dela??? Jao, men pa tolk simpl. Sam zelenjavo skuham in gotovo. Ali pa samo sadje not zmiksam in evo. Sej namaka se samo, kuha pa tut.
Gromska...jaz bi umirala za dimljen tofu tukaj, pa ga žal ni. Niti duha in sluha ni o dimljenem siru, za tofu pa sploh slišali še niso. Tako da, čestitam za odkritjeuser posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 2783
27.10.2010 9:41:56   
izalina
Joj midva pa toliko banan pojeva, da joj. Pomoje si mislijo tam v trgovini, da imava doma opice user posted image user posted image . Banana zjutraj med jogurt in kosmiče, za malico čez dan, zvečer pa kakšen šejk. Drugače pa bananin sladoled je zakon, zraven pa daš še jogurt al pa smetano...njamsi. Samo morejo bit banane res ful zrele, drugače meni ni dober sladoled.

Kosilo - ne porabim več kot 20 minut. Testenine, riž, polenta....to je pri nas na meniju. Zraven pa še zelenjava, tuna, losos, piščančja prsa, soja na različne načine. Ker kakšne hude pečenke jaz ne znam nardit. Čez vikend smo pa skoraj vedno na počitnicah pri mojjih ali njegovih in odstopim moji mami ali bodoči tašči kuhanje bolj kompliciranih jedi. Jaz grem raje za cel dopoldne ven, kot pa da sem zaprta v kuhinji in kuham pol dneva. Madonca sem na komotuser posted image . Krompir pri nas NO GO, noben od naju ga ne mara. Če pripravljam meso ali ribe za kosilo potem dam vse skupaj z zelenjavo vred v vrečko za peko in v pečico. Pa se super vse speče, pa še nič posode ni za pomivatuser posted image . Ko pa je polenta, riž, itd. pa v loncu kuham to, potem pa dam čez cedilo v katerem je zelenjava in pokrijem s pokrovko pa je.
Moj ima itak neko svojo teorijo prehranjevanja, tako da hidratov in beljakovin načeloma ne mešamo in potem je sploh lažje za kuhat.

Likanje - kaj je že touser posted image Jaz se spravim likat takrat, ko mi moj reče, da nima nobene stvari več za v službouser posted image . To je pa enkrat na dva meseca. Mu raje kupim kakšno stvar več za oblečt, kot pa da bi mogla bolj pogosto likatuser posted image . še dobro, da nima hlač na rob in lepih srajc, ker potem nevem kako bi to šlo...

Pranje cunj - najine cunje pa brisače perem enkrat na tede, Zarjine stvari pa ko se nabere, plenice pa vsak drugi dan. Sem pa kar nekaj časa rabila, da sem se navadila na pranje, ker je to pri nas delala moja mami.

Nič mala se že krega pa gremo poskusit, če bo mogoče zaspala. Ampak bo to bolj misija nemogočeuser posted image .

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.10.2010 10:05:34   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Ampak te pralne plenice so sedaj take na komot, ker so lepo krojene, moraš jih le oprat in obesit - mi nič ne likamo in uživamo!

Mi pa moramo likat, ker drugače user posted image vsa pikasta rata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.10.2010 10:35:50   
izalina
Meemee mi smo tudi bili pikasti in sem ugotovila, da ko smo na počitnicah pri babi jih tam perem z njenim praškom in ji ni OK. Poskusi jih dat še enkrat na izpiranje. Pri nas ima pa rito čist suho in hrapavo, če uporabim novo predlogo. Tako moram vse nove predloge najprej oprat in šele nato uporabit. Ali ima še kakšna take problemeuser posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.10.2010 12:20:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Meemee mi smo tudi bili pikasti in sem ugotovila, da ko smo na počitnicah pri babi jih tam perem z njenim praškom in ji ni OK. Poskusi jih dat še enkrat na izpiranje. Pri nas ima pa rito čist suho in hrapavo, če uporabim novo predlogo. Tako moram vse nove predloge najprej oprat in šele nato uporabit. Ali ima še kakšna take problemeuser posted image user posted image

kakšne podloge to user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.10.2010 12:35:55   
klupko
Kati - Huggieske imaš v akciji v Leclercu.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.10.2010 12:53:24   
K_a_t_i

Kati - Huggieske imaš v akciji v Leclercu.user posted image

Hvala, vem! Sem poslala deca ponje in je prinesel napacno cifro. Pol sem pa jst sla ponje v NALIVU, s tamalim. Vzela 2 paketa in se karton mleka. Predstavlji si pol to... se vozicek in deznik. Ma NIKAD VIŠE!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.10.2010 13:29:03   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Jaz vse operem pred uporabo. Uporabljam Frosh tekoči prašek in ga dam ful malo, pa vedno dam še opcijo dodatnega izpiranja. Tako da ne vem. user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.10.2010 14:00:19   
BIS30
Dober dan!

Trenutno sem na čakanju - čakam, da se mali zbudi, pa sem itak mogla cca 6 strani prebrat...kak ste pridne!!!

Glede vlažilnih robčkov: pri nas smo jih začeli uporabljati po kakem mesecu, pa ni bilo nobene reakcije in jih skoz uporabljamo, res pa da pol popivnam s tetra pleničko...Z vodo ga samo obrišem zjutraj in zvečer (če se en kopa).
Moi upam, da vam bo Bubchenova krema odgovarjala - mi jo tudi imamo tisto pol kilsko, ampak mi je ful trda, je mali mel čisto belo ritko, pa tudi potem se mu je mal vnela, smo kar nehal. Trenutno imam eno kremo iz Avstrije (ful velika tuba za 7 EUR), pa je za celo telo, čeprav jaz ga mažem samo po ritki...

Mi smo mu včeraj 1. dali korenček - bi ga menda eno kilo pojedu user posted image user posted image user posted image ! Bomo bolj na počas uvajal, ker še nimamo niti 5 mesecev, pa mamina ziza je še vedno zakon!

Ga je pa sedaj nekaj dni ful šraufal, pol se je pa ful napenjal, pa stokal zraven (ko ga je v trgovini zagrablo, bi človek mislil, da enga starejšga deca furam, take zvoke je spušaluser posted image user posted image user posted image ), pa temno rdeč v glavo (prav hudo g aje blo gledat), sem mislila da od tiste mlečne kašice....potem sem pa ugotovila, da so menda AD3 krive (so mi na zadnji posvetovalnici rekli, da sedaj po novem vsak dan 8 kapljic), pa sem najprej pozabla, nekaj dni nazaj pa sem mu namesto 5-6 dala po 8 in mu zgleda ni pasalo!

Drugače naš tudi včasih manj je, danes npr. je jedel nekaj do 9, zdej bo pa ura 14 pa še nič. Prej ob 12 je začel v igralnem centru cmevkat, sem misla, da je lačen, pa ni hotel, pa sem ga nesla v posteljico in zdej že spi 2 uri...

Glede obračanja je pa naš adijo pamet (upam, da ne bodo v posvetovalnici rekli, da je kaj prehitro). Star je 4,5 meseca pa se že skoraj cel mesec obrača v obe smeri (prvič se je s trebuščka na hrbet skotalil pri 2 mesecih). tako da se mi v dnevni s puzzlov skotali pod klubsko mizo, da ga komaj ven dobim. Prijateljica pravi, da je gumica user posted image user posted image user posted image . Smo po zdej nabavli stajico, tako da ko kaj kuham, me gleda in se igra!
Glede stolčka ne vem kaj storiti, me je prijateljica opozorila, da naj kupim raje trip trap (a se tak reče), ker ti navadni niso dolgo uporabni (ko je otrok starejši in močnejši, ga komaj noter dobiš), zdej pa ne vem kaj storiti (vidla akcijo v BC)???? 

Uživajte na sončku, mi bomo tudi krenili mal na luft (seveda ko se mali gospod zbudiuser posted image user posted image )!

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.10.2010 14:05:02   
deveta
Ojla!

Danes sva spet iz vetrovnega sprehoda, mala je pojedla in zaspala kot topuser posted image .

Gromska: user posted image  za mleko. Jaz sem pa ravno včeraj šla po prvo steklenico kozjega mleka do sovaščanke. Sploh nisem vedla da ima kozeuser posted image . No, zdaj so odkrite in pri nas bo zavladala tradicija kozjega mleka. Meni je dobro, sem ga že kot otrok pila, ker je nono imel koze. Ampak žal bo tradicija samo pri meni in upam, da kasneje pri Veroniki. Sem probala dat dragemu malo (po polurnem prigovarjanjuuser posted image ) pa me je skoraj pobruhal. Žal pri njemu alpsko ali nič (on je od 3 meseca naprej pil samo Alpsko mleko, ker drugega ni hotu. Sploh ni napredoval na tež,i pa so se na vse pretege trudili in sprobavali vse mogoče, pa je njegova mama iz obupa poskusla še Alpsko mleko (takrat ga je bilo še težko dobit). Od tistega dneva naprej pa ni blo problema. Če je želela mleko zamenjat pa je spet odklanjaluser posted image . joj ta moj trmasti možuser posted image user posted image user posted image . Še zdaj se ga ta trma držiuser posted image user posted image

K_a_t_i: si ne predstavljam te tvoje odpraveuser posted image . Brez naliva bi še šlo, ampak še dežnik.... uf

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.10.2010 14:14:17   
deveta
Pa nekaj me zanima. Zakaj uporabljate razne kreme za ritko, če pa ni vneta in rdečauser posted image . Verjetno zato, da to preprečite, samo jaz je že 2 meseca ne mažem z ničemer, ampak samo z vodo umijem, pa je v redu že ves čas. Na začetku, sem jo pogosteje mazala s hladilnim mazilom in je bila večkrat malo vneta (če se ja kaka pikica pojavla, sem malo praške paste gor dala in je do večera pikica že zginla), pol pa sem začela ukinjat, in zdaj se je zgleda kožica malo utrdila in je že 2 meseca čisto lepa brez kakršnega koli dodatka. Pa naša punca kaka povprečno 2x na dan, pa še GH smo začeli uvajat, pa je veeno ok.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.10.2010 14:16:30   
deveta
BIS30: kako je s tisto igro o sobicah. Če je še aktualno daj še enkrat link, ker se mi ne da za nazaj brskat.user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.10.2010 15:37:21   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

joj ta moj trmasti možuser posted image user posted image user posted image . Še zdaj se ga ta trma držiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.10.2010 17:15:10   
Meemee
Moja user posted image podnevi ne zna spat sama. Spi samo, če sem jaz zraven, po možnosti pa hoče bit skoz priklopljena. In če ji ne pustim, se zbudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.10.2010 17:36:52   
fiška33
Eno vprašanje, preden začnem net obračat...
Home made igračke? Verjetno ste že pogruntale s čim jih lahko malo zamotite. Pri meni delulejo:
šumeča polivinil vrečka, v kartonaste škatlice od raznih krem sem dala različne ropotala (riž, glinaste kugljice, ...), v stajici jo zabava tudi moj šlauf, na katerem sem pred nekaj meseci sedela user posted image .
Kaj jim je še všeč?

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.10.2010 18:16:21   
K_a_t_i

Pa nekaj me zanima. Zakaj uporabljate razne kreme za ritko, če pa ni vneta in rdečauser posted image .

Jaz ga namažem (s sudocreme) kadar pričakujem, da se bo poseral pa vem, da ga ne bom mogla takoj previt - recimo zdaj pri 0C, če grem na sprehod (ampak to minimalno namažem) pa pred spanjem, je le 12 ur v isti plenički, da pride urin čim manj v stik s kožo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.10.2010 18:17:06   
nusi
likanje - zase nisva nikoli likala, razen kar je bilo nujno občasno za službo je šlo v čistilnico pa mogoče 1x na leto sva sama neki čarala, seveda zelo neprofesionalno user posted image , za tamalčka tudi ne likava več.

home made igrače - naš ima rad 0,5 l flaško, pa notri malo čajčka oz. tekočino, ki je obarvana. Skratka 100x rajš ima take "traparije" kot kupljene igrače user posted image

kremice za rito - uporabljamo eno, ki je v bistvu olivno olje pa še neki, da je gostejša, ampak imate prav, zakaj bi jo sploh potrebovali? Bomo poizkusili brez, samo moti me, ker potem tista svinjarija iz plenice pride direkt na kožo, če je krema gor se mi zdi, da se ne more zalimat na rit

plenice - te lidlove, ki jih imamo sedaj, torej 4ka ful spuščajo gel in mi niso več všeč user posted image , pa končno ene, ki niso vsega spustile, sej je možno, da so določene številke slabše, ane?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.10.2010 18:30:52   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa nekaj me zanima. Zakaj uporabljate razne kreme za ritko, če pa ni vneta in rdečauser posted image .

Jaz ga namažem (s sudocreme) kadar pričakujem, da se bo poseral pa vem, da ga ne bom mogla takoj previt - recimo zdaj pri 0C, če grem na sprehod (ampak to minimalno namažem) pa pred spanjem, je le 12 ur v isti plenički, da pride urin čim manj v stik s kožo.

Jaz če 1x ne namažem, je že rdeča ritka. Tako da moram namazat user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.