klupko
|
deveta - Jaaaa, mummy's boy Še zdaj nama ni jasno, kaj mu je bilo tako smešno, ampak sva oba pokrepala od smeha, ker se je on tako smejal. Večer pred tem smo bili pa vsi trije v dnevni, onadva ležita na sedežni, jaz pa stojim in nekaj govorim svojemu, mali me pa gleda in se začne smejat kot zmešan. Pa sploh nisem njega gledala, niti smejala se nisem...on pa kar na lepem v smeh. Ah ja Izalina - to je zelo lepo. Menjaš? Hecam se...kakršenkoli je, ga prenašam zato, ker ga imam rada, pa ker tako lepe otroke dela. Pa danes je bil zeloo priden...nekaj prenavljamo doma in je ustal zjutraj ob 7:30 in šel najprej odpeljat kontejner do ceste, ker ob četrtkih pobirajo smeti in potem je še nekaj zunaj pospravil, prišel noter, v tem se sinček zbudi, ga gre iskat in ga prinese meni v posteljo..potem smo se na kratko vsi skupaj pocrkljali, potem je pa šel delat (brusit stene) in ni nehal do kosila 12:30..samo stuširal se je, malo naju poljubčkal in šel v službo. Mogoče je malo preteral, ampak je takih dni glih ene 2 na leto, tako da se mi ne smili. Meemee - ej ne govori. Ko sem šla jaz včeraj spat in tisto, ko si nekaj napol v spanju, pa pol ne veš al sanjaš al se res dogaja..sem prav čutila brce otročka Potem se pa zbrihtam in tipam pa nikjer trebuha, brc pa še manj. Sapin - pri nas tudi traja, da skuham kosilo..ker če se mi ne mudi, najraje naredim juho, pa glavno jed pač karkoli že je in solato. Občasno tudi kak posladek..ampak res občasno Moj dragi je kar jedec, jaz se pa tudi ne zadovoljim kar tako. Za stolček za hranjenje sem pa že pisala, da smo kupili od firme Lemi v BC, ker imajo akcijo in so iz 110€ znižani na 59.99€. Zaenkrat se stolček lepo obnese, očistim ga 1,2,3..samo obrišem z vlažno cunjo in je. Edino kar je pa slabost - tamal dosti švica notri, ker ni pač bombažno oblazinjenje in sem mu kar brisačko noter naštimala in je še vedno ok. Glavno, da se "u izi" očisti. Mojemu otroku se je pa utrgalo Danes, ko sem kuhala kosilo, sem ga dala v prenosno posteljico in je ves čas metal rit v zrak..in to tako, da se je posteljica vsakič za kak mm premaknila. Hahaha...Ampak res je smešen..opre se na nogice in na rame, tako da je ritka in spodnji del hrbta čisto v zraku, potem pa bam dol. Joj, kake nam zganja, sonček mali. Grem zdaj malo na hitro spucat, preden se mali zbudi, da greva potem ven. Kolikor sem vesela, da je dragi zbrusil stene, sem zdaj žalostna, da je toliko enega prahu in to po celi hiši. Čeprav so bila vrata povsod zaprta..in še jaz sem bila v sobi, pa imam zdaj trde lase, ker se mi je prah gor usedel. Ni kaj.. Bodite pridne..
|