|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
27.10.2010 19:10:11   
m_o_i
midva sva tut bla brez vsake kremice, ampak mulc tako svica, da je mel non stop vlazne tiste slaufeke na nogicah in ko je drgnu, je blo prav grdo za videt. no, potem se je pojavla se hrapava, rdeca koza cist okol ritne luknjice in je sla mama v napad s kremami. ritko sem "pozdravla" z dvodnevnim mazanjem bepantena tja, kremo sem mu pa pri nogicah zacela packat najprej samo za ponoci, ko je 12 ali vec ur v eni plenicki, pa sem vidla, da je boljse, ce ma namazano; da mu koze med slaufki ne zdrazi tolk. je pa res, da mu je namazem kr fajn-da je cist beluser posted image  no, pa ritko tam noter tut namazem s to bubchenvo kremo. pri vsakem previjanju pa ornk obrisem "staro" kremo dol (ostane itak sam tista cist v gubi) in napackam novo goruser posted image
drugace z ritko nikol nisva mela problemov, tak da zdaj res namazem samo pri nogicah in med ritnicama.

stolcek za hranjenje je pri nas ikein antilopuser posted image  ma kdo bo pa brisal vse tiste robe in robeke v tistih zapletenih stolihuser posted image  spodaj prilagam fotodokumentacijo, da je gospod z mojim izborom jako zadovoljenuser posted image

igrace: pri nas gumijasta ribica za dlesni brusit (vidna na mizici stolcka)  in ena okrogla, klasicna ropotuljica, ki je ne da iz rok niti med previjanjem ali spanjem v vozicku (glej dokaze spodajuser posted image ). tisto ribico sem nabavla se eno, da je kr v vozicku, ropotuljice pa ne najdem oz. je del nekega igralnega centra, tak da verjetno ne obstaja za posamicen nakup. ah, ja-pa rokeuser posted image  moje, njegove, tvoje, vase-sam da so prsti, ki migajo user posted image

user posted image

user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.10.2010 20:32:12   
deveta
Dober večer!

Danes sem naši punci zmerla lase in ima že 6-7 cm dolge. Bova kmalu čopke delaliuser posted image . Sem jo nekaj dni nazaj počesala in je mela zadaj že vozeluser posted image . Jo bom mogla pogosteje kot sebe česatuser posted image . Joj, sem prepihana, sem šla na en enourni sprehod po burji. Joj, je pasalo. Veronika pa v vozičku lepo zaspala.

meemee: upam, da bo kmalu spoznala kako lepo je spati. Mi smo imeli te probleme prve 3 mesece, zdaj pa se je k sreči porihtalo. Je pa res, da ni šans da zaspi na rokah. Ali v posteljici ali zadnje dni tudi v vozičku.

Domače igračke: Tudi mi jih imamo. Škatlica od zobotrebcev napolnjena z rižem, Zelo rada se igra s kuhavnicami in mobilnim telefonom (tudi to ima po tatijuuser posted image ), tako da sem ji enga starega malo umila in zdaj je to igrača št. ena

Vidim da nisem edina ki ne likauser posted image user posted image , še dobro da je mož strojnik in ne hidi v kravati in srajci v službo.

m_o_i: joj Elijas je pravi gospodičuser posted image . Naša je tako jezna zdaj ko je malo bolj oblečena in ni več tako mobilna in se ne more igrat z igračkamiuser posted image . Jih pa imamo tako kot vi pol voziček.

Aninchy: ti si spraševala o čeveljčkih. Sem se hotela malo považit in sem slikala našo zbirko. Pa niti enih nismo kupili.  Mislim, da ima Veronika več čevljev kot midva z možem skupajuser posted image . Za ven ima čevlje, doma pa copate, najraje tiste doma seštrikane. Kar pač najbolj paše k trenutni oblekiciuser posted image . Sem pa noni naročila, da jih še seštika, vseh baru. Itak ponavadi celo zimo štrika nogavice in pol jih vsi za novo leto dobimo. Jaz jih imam pol celo zimo na nogah, ko so pa tako tople. Joj, spet se iz teme zašla. Ko ta post dokončam, bom albumček naredla, pa poglej zbirko čevljev.

Grem zdaj na kavč k dragemu. E ja, kaj naredi ta mraz. Zdaj ni več ošterija aktualna (živel protikadilski zakonuser posted image ) je premrzlo zunaj sedet. Pa še iz garaže prej pridejo kot poleti. Tako da zdaj nadaljuje svoje modelarjenje (dela barko iz lesa).

Lahko noč

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.10.2010 20:47:15   
deveta
Eko album narejenuser posted image . Bi tudi jaz slikico kot m_o_i tako gor dala, samo imam nek kompliciran protivirusni program in mi ne pusti, bi mogla nekaj potrjevat....... tako da pol kar album naredim. To mi na srečo dopušča.

Aja, pa od domačih igračk, tudi vrečke ja, bolj šumijo boljše so. Pa časopis in reklame, samo ker preveč v usta daje, ji tega ne dajem rada. Vse tiste umetne barve tem goruser posted image . Pa korenček ali krhelj jabolka rada cuca, zadnjič tudi lis od blitve. samo ko ji to dam sem zdraven, da ne odgrizne kakega koščka, čprav še nima zob.

Zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.10.2010 21:05:41   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Dober večer!

Danes sem naši punci zmerla lase in ima že 6-7 cm dolge. Bova kmalu čopke delaliuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meemee: upam, da bo kmalu spoznala kako lepo je spati. Mi smo imeli te probleme prve 3 mesece, zdaj pa se je k sreči porihtalo. Je pa res, da ni šans da zaspi na rokah. Ali v posteljici ali zadnje dni tudi v vozičku.

user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
28.10.2010 9:56:31   
klupko
http://www.youtube.com/watch?v=BO-Wdxejy2M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
28.10.2010 10:29:07   
izalina
Joj naša mala je bila ob 5.30 tako navita, kot da bi ji nevem kakšno poživilo dala v mleko. Še sreča, da je moj jutranji tip in sta šla lepo onadva v dnevno, mami je pa še malo spala. Samo ne dolgo, ker gre moj ob 6.30 v službo. Najhuje je pa, ko je ob 7.15 zaspala, samo sem bila jaz že tako zbujena in nisem mogla zaspat nazaj user posted image user posted image user posted image . Sedaj ima pa spet 20 minut lepotnega spanca.

Mi imamo tudi namen kupit tale stolček v Ikei. Upam, da gremo kmalu kaj gor pogledat, sam kaj user posted image ko zmeraj zapravimo preveč.
Danes gre pa mami popldne sama v šopinguser posted image . Bo bil ati varuškauser posted image . No ga morem res pohvalit, ker je super ati in partner. V bistvu me kar on malo priganja, da kam grem oz. da se dobimo s prijateljicami zvečer...

M_o_i in Klupko luštna sončka imatauser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
28.10.2010 10:50:32   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

http://www.youtube.com/watch?v=BO-Wdxejy2M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
28.10.2010 10:51:54   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Danes gre pa mami popldne sama v šopinguser posted image . Bo bil ati varuškauser posted image . No ga morem res pohvalit, ker je super ati in partner. V bistvu me kar on malo priganja, da kam grem oz. da se dobimo s prijateljicami zvečer...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
28.10.2010 10:54:44   
deveta
Klupko: a to je vaš fant? user posted image . joj kako se smeje.user posted image  Super je.
Naša je pa še tako sramežljiva s tem smejanjem naglas. Včeraj pa sva se z dragim hvalila  tašči, da Veronika že zna vprašat za jestuser posted image . (saj vem da to ni res, samo hecno pa je). Je včeraj imela govorni nastop in ponavljala: mama am am.user posted image user posted image user posted image user posted image

Izalina: tebi pa pohvale za tvojega dragega. Jaz svojega že zdaj pripravljam na to, da bo mogu enkrat konec januarja on dat Veroniko spat, ker imamo s prijateljicami iz vasi tradicionalno srečanje. Že 4 leta hodimo konec januarja na ženski večer (večerja zunaj + kaka pijačka). Smo se v ranem otroštvu ful igrale skupa, zdaj pa je vsaka na svojem koncu in vzdržujemo vsaj enkrat letno srečanjeuser posted image .

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
28.10.2010 11:07:08   
Meemee
Vsem častim eno veliko user posted image .
Mi smo se danes zbujali na 1,5 ure, tudi do 2 je zdržala, več ni šlo. Potem sem jo ob 7ih previla in je bila do 8:20 pokonci, potem pa sva obe zaspali do 10ih user posted image user posted image

user posted image ima selitveni dopust in je ful priden. Je včeraj skuhal, pa posteljico sestavil ... Danes pa je šel v LJ avto registrirat, pa še par stvari opravit. Upam, da kmalu pride user posted image

izalina -  super, da je tvoj user posted image jutranji tip. Ker moj ni, kar pomeni, da sem jaz tista, ki vedno vstanem ... Pa bi mi pasalo, da bi kdaj malo podremat. user posted image No, bo že.

Zadnjič sem sanjala, da sem user posted image . Kak fin občutek je bil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.10.2010 11:09:21   
Sapin
Živjo!
user posted image hihi, pri nas smo gurmanski uživači in si radi vzamemo čas za pripravo hrane. Da skuhamo kosilo traja min 45 minut.

Pri nas je Ajda stopila v čas prehladov. Je hripava, a še vedno silno vesel dojenček. Se zabava, ker proizvaja drugačne zvoke - je slišati kot barska matrona, ki skadi dve škatli cigaret na dan user posted image .

gh - včeraj je pojedla nekaj žličk obare in malo žgancev. Je pojedla speštano kolerabico, speštano cvetačo, korenček pa je pljunila ven user posted image . Imam občutek, da ji bolj kot dietna hrana za dojenčke v obliki zelenjave ali sadja z rižolinotom paše "normalna hrana", ki je nekoliko slana in začinjena. Kako je s to soljo? Jo mala deteta lahko uživajo v manjših količinah?

Pralne pleničke: jih imam in jih uporabljam v kombinaciji z tistimi za enkratno uporabo. Do dopolnjenih dveh mesecev smo jo imeli izključno v pralnih, največkrat kar tetra čez dan, ponoči pa pampersko, da je v primeru, če se ni pokakala ni bilo treba matrat s previjanjem. Pri pralnih se mi zdi, da je potrebnega veliko več previjanja. Ko se mala polula je vse mokro, medtem ko v tistih za enkratno uporabo gel popije urin in ni potrebnega toliko previjanja. So tudi bolj enostavne za uporabo, ker jih ni treba zlagat skupaj, prati, obešati/ sušiti v sušilcu, ampak jih pač vržeš stran. Pa pri pralnih plenicah me moti, da se ne perejo pri 90 stopinjah. Vsaj te, ki jih imam jaz se ne perejo pri visokih temperaturah. Zna pa pri tistih za enkratno uporabo odvajanje od plenic trajati malce dlje. Otroček se dobro počuti kljub polulani plenici in interes za kahlico ni tako velik.

Plenice za enkratno uporabo - uporabljamo lumpijeve, da podpiramo merkatorjevo zalego. Sem imela tudi pampersove in so katastrofa. Smrdijo da joj. Pa babylove so tudi kar ok, samo velike so.

Likanje - ne likam, oziroma likam ob vsakem tretjem večjem prazniku. Se mi ne da in ne vidim potrebe.

Kremice- imam hladilno mazilo in kup kremic, ki sem jih dobila v bebi paketu v porodnišnici. Obvezno uporabim le zvečer za nočno plenico, drugače pa kakor se mi zazdi. Trenutno uporabljam praško kremo, ker ima mala take rdeče izpuščajčke po luliki. Z rdečo ritko pa smo se prvič srečali, ko sem začela uvajat GH. Domnevam, da je povezano z bolj kislim blatom zaradi jabolčka in kislin, ki se tvorijo za prebavljanje goste hrane.

Obračanje: ji gre vedno bolje. še malo, pa bo varna samo še na tleh. Komaj čakam, da se začne resneje premikati in bo iz malega seslaca postala sesalec za prah user posted image .

A pa še glede kurilne sezone. Mi smo jo otvorili že kak mesec nazaj. Sva moja mami in jaz bolj zmrznjeni tip človeka, pa še dojenčka imamo.user posted image

Igrače - sem kupila kraguljčke, jih navezala na štrikce in mala veselo tolče. Polivinilaste vrečke - take, ki šumijo so itak prvovrstna zabava. Pa naša rada zelo temeljito prebere kako revijo (jo scefra na koščke). A - pa tudi eno knjigo z slikami živali že preučujeva. Pa navadna tetra plenica je tudi fina - jo vlači po ustih. Pa moja roka, pa žlice ...

Ojej stolček - tole me matra že nekaj časa. Ga še nimamo in ne vem kaj nabavit. Zaenkrat jeva na kavču, jaz ležim s pokrčenimi koleni, Ajda mi seli v naročju z glavo na kolenih in je prav fino, vendar pupa raste.

Evo - zunaj je mraz in slana in mala spi. Jaz pa sem imela čas za tale dolg post user posted image

< Sporočilo je popravil Sapin -- 28.10.2010 11:11:15 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.10.2010 11:12:23   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Včeraj pa sva se z dragim hvalila  tašči, da Veronika že zna vprašat za jestuser posted image . (saj vem da to ni res, samo hecno pa je). Je včeraj imela govorni nastop in ponavljala: mama am am.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Tudi naša to govori. Pa vedno, ko se pokaka, začne z usti brrrrr delat user posted image user posted image user posted image

Izalina: tebi pa pohvale za tvojega dragega. Jaz svojega že zdaj pripravljam na to, da bo mogu enkrat konec januarja on dat Veroniko spat, ker imamo s prijateljicami iz vasi tradicionalno srečanje. Že 4 leta hodimo konec januarja na ženski večer (večerja zunaj + kaka pijačka). Smo se v ranem otroštvu ful igrale skupa, zdaj pa je vsaka na svojem koncu in vzdržujemo vsaj enkrat letno srečanjeuser posted image .

Bravo. Jaz tudi user posted image pravim, da bo on moral kdaj user posted image dat spat, samo ga je toooook strah, da ne bo znal. Včeraj je nekaj jamrala ob 22ih, pa je šel on k njej. Je bilo za 10 sekund ok, potem se je pa ful začela jokat user posted image in sem morala jaz prit. Pa je samo malo podudlala, pa zaspala nazaj. user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.10.2010 12:45:24   
izalina
Jaz sem svojemu na začetkuuser posted image povedala, da jaz ne mislim cele dneve gospodinjit in bit z user posted image , zato da bo lahko on športal in uresničil svoje cilje. Tudi jaz imam svoje potrebe in če želim biti dobra mama in partnerica, bo tudi sodeloval pri skrbi zauser posted image . Tudi pri uspavanju se menjava, jaz večinoma med tednom, on pa med vikendom. Tudi ponoči jo nahrani, popoldne pelje ven,.... med tednom pomaga malo manj, saj ima zjutraj službo, pred službo še trening, čez vikend pa zelo. Punce meni se drugače zdi to samoumevno...pa saj sva jo skupaj naredila ali kajuser posted image ?

Home made igrače - v knjigi Igrajmo se z dojenčkom je polno idej oz. predlogov kako lahko narediš sam igrače.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.10.2010 13:51:27   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee
Bravo. Jaz tudi user posted image pravim, da bo on moral kdaj user posted image dat spat, samo ga je toooook strah, da ne bo znal. Včeraj je nekaj jamrala ob 22ih, pa je šel on k njej. Je bilo za 10 sekund ok, potem se je pa ful začela jokat user posted image in sem morala jaz prit. Pa je samo malo podudlala, pa zaspala nazaj. user posted image

Evo, enako je blo pri mojem včeraj... bolj ko mu je dudo tiščal, slabše je blo... pridem pa jst notr (bla sem zuni z eno kolegico) in mu dam dudo pa ga mal pobožam in evo dec spiuser posted image user posted image čudežne mamine roke......user posted image ampak itak se bo treba navadit, da bo tud z atije šel kdaj spat, al pa mogoče celo z babico....?

No, mi smo včeraj kupili stolček (60€ pikapolonica) pa smo super zadovoljni... če ni dost hitro, začne Martin tolčt po "mizi" kdaj bouser posted image V glavnem preživela HUD dan s taščo, ker je rekla da ga bo ona kupla... in sm bla tok psihično izčrpana, da že nism vedla, kaj bi.... je tamal zaspal v avtu tik preden smo pred štacuno prišl in je rekla, naj ga kr v avtu pustima, da itak spi... Mi je took pritisk nabil, da bi jo najrajš zgrizla!! In ne vem kok bom reagirala, če mi bo kdaj rekla, da bi šla sama kam z njimuser posted image user posted image Hudo je, če človeku ne moreš zaupat tok pomembne naloge (pač otroka), čeprav je kolkar tolk lahka, ampak je hudo pomembna!! Ahh, dovolj o tem, se bomo ubadali čez nekaj let....

deveta - wooow user posted image kolk čevljev ma pa ta vaša Veronika!?user posted image user posted image Men se prov fajn zdi, da jih je tolk, lohk fino kombiniraš z oblačili user posted image ma mi mamo ene copate zimske za ven in ene obične, pa dvojne home-made, drguače pa ma doma kr zoknčke gor... al pa je v žabah...

evo, grema zdej mal ven, ker je že ravn sonček; pa mal sm se odločla, da morm poživet tale forum in sm mal barv naštimalauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.10.2010 13:53:25   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Jaz sem svojemu na začetkuuser posted image povedala, da jaz ne mislim cele dneve gospodinjit in bit z user posted image , zato da bo lahko on športal in uresničil svoje cilje. Tudi jaz imam svoje potrebe in če želim biti dobra mama in partnerica, bo tudi sodeloval pri skrbi zauser posted image .

Ja, moj je tud to rekel....user posted image takrat je komi čakal, da se otrok rodi... pol ko je prišel, je reku: ja mal še počaki, da začne kej bolj okrog gledat... no zdej že reče, da kok se bo z njim ukvarju, ko bo hodil.... mah, dedciuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.10.2010 13:59:34   
klupko
deveta - Jaaaa, mummy's boy user posted image user posted image user posted image
Še zdaj nama ni jasno, kaj mu je bilo tako smešno, ampak sva oba pokrepala od smeha, ker se je on tako smejal. Večer pred tem smo bili pa vsi trije v dnevni, onadva ležita na sedežni, jaz pa stojim in nekaj govorim svojemu, mali me pa gleda in se začne smejat kot zmešan. user posted image user posted image user posted image Pa sploh nisem njega gledala, niti smejala se nisem...on pa kar na lepem v smeh.user posted image user posted image user posted image
Ah jauser posted image

Izalina - to je zelo lepo. Menjaš?user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se...kakršenkoli je, ga prenašam zato, ker ga imam rada, pa ker tako lepe otroke dela.user posted image Pa danes je bil zeloo priden...nekaj prenavljamo doma in je ustal zjutraj ob 7:30 in šel najprej odpeljat kontejner do ceste, ker ob četrtkih pobirajo smeti in potem je še nekaj zunaj pospravil, prišel noter, v tem se sinček zbudi, ga gre iskat in ga prinese meni v posteljo..potem smo se na kratko vsi skupaj pocrkljali, potem je pa šel delat (brusit stene) in ni nehal do kosila 12:30..samo stuširal se je, malo naju poljubčkal in šel v službo. Mogoče je malo preteral, ampak je takih dni glih ene 2 na leto, tako da se mi ne smili.user posted image user posted image

Meemee - ej ne govori. Ko sem šla jaz včeraj spat in tisto, ko si nekaj napol v spanju, pa pol ne veš al sanjaš al se res dogaja..sem prav čutila brce otročkauser posted image user posted image Potem se pa zbrihtam in tipam pa nikjer trebuha, brc pa še manj.user posted image user posted image

Sapin - pri nas tudi traja, da skuham kosilo..ker če se mi ne mudi, najraje naredim juho, pa glavno jed pač karkoli že je in solato. Občasno tudi kak posladek..ampak res občasnouser posted image
Moj dragi je kar jedec, jaz se pa tudi ne zadovoljim kar tako.user posted image
Za stolček za hranjenje sem pa že pisala, da smo kupili od firme Lemi v BC, ker imajo akcijo in so iz 110€ znižani na 59.99€. Zaenkrat se stolček lepo obnese, očistim ga 1,2,3..samo obrišem z vlažno cunjo in je. Edino kar je pa slabost - tamal dosti švica notri, ker ni pač bombažno oblazinjenje in sem mu kar brisačko noter naštimala in je še vedno ok. Glavno, da se "u izi" očisti.user posted image

Mojemu otroku se je pa utrgalouser posted image user posted image user posted image user posted image Danes, ko sem kuhala kosilo, sem ga dala v prenosno posteljico in je ves čas metal rit v zrak..in to tako, da se je posteljica vsakič za kak mm premaknila. Hahaha...Ampak res je smešen..opre se na nogice in na rame, tako da je ritka in spodnji del hrbta čisto v zraku, potem pa bam dol. Joj, kake nam zganja, sonček mali.user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malo na hitro spucat, preden se mali zbudi, da greva potem ven. Kolikor sem vesela, da je dragi zbrusil stene, sem zdaj žalostna, da je toliko enega prahu in to po celi hiši. Čeprav so bila vrata povsod zaprta..in še jaz sem bila v sobi, pa imam zdaj trde lase, ker se mi je prah gor usedel.user posted image user posted image
Ni kaj..
Bodite pridne..

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.10.2010 14:04:57   
Mubi
Živjo majčice!
Redno vas prebiram, pišem pa ne, kre mi mali ne da tolko časa. user posted image
Ravnokar me je pa šokiral primer znanke, zato sem se odločila da vas poprosim za pomoč v kolikor je v vaši moči..... Žensaka je samohranilka, mati 2 in 8letnega sinčka. Bila je žrtev nasilja svojega partnerja. prejema dohodek ki ni omembe vreden, poskrbi le za šolo in hrano svojih dveh sončkov. Za obleko pa žal ne more. Zato prosim, če je v moči katere od vas, da bi lahko tej osebi podarila oblačila zanjo v velikosti 36-38, in pa za njena dva otroka, oblačila in obutev, saj prihaja zima in potrebno je imeti topla oblačila....
Hvala vsaki, ki se bo odzvala na moje sporočilo in bo pripravljena kaj podariti!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.10.2010 14:20:54   
Aninchy
Izalina - to je zelo lepo. Menjaš?user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se...kakršenkoli je, ga prenašam zato, ker ga imam rada, pa ker tako lepe otroke dela.user posted image

user posted image user posted image user posted image no, sva že dve!! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.10.2010 14:26:24   
Aninchy
Mubi - joj, tole je pa res hudo... žal, v takih velikostih še nimam oblačil, lahko pa pišeš na starejše teme, čvekam iz prejšnjih let ali pa imaš na RR tudi en del "humanitarnost" pa tam napiši, ziher se jih bo vsaj nekaj našlo....user posted image

Pa veliko user posted image user posted image user posted image za tvojo znanko....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.10.2010 14:41:59   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
.... je tamal zaspal v avtu tik preden smo pred štacuno prišl in je rekla, naj ga kr v avtu pustima, da itak spi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.10.2010 14:55:40   
deveta
Mubi: jooooj kok mi je žel da nisi prej tega napisala. Dober mesec nazaj sem "čistko" po svojih omarah delala in kar je bilo še lepega in uporabnega in pa da sem bila sigurna da ne bom več nosila, sem nesla v zbiralnike rdečega križa. Za ta starejšega otročka nimam velikosti, za ta malega pa bi verjetno kaj imela, samo sem spravla za našo punco in dosti (fantovskih stvari) sem prijateljici dala, ki ima sina 2 leti starega (ravno pred par dnevi smo bili na roj. dnevu). Kakšno št. pa nosi ta mali. Mogoče bi kakšno bundico ali pulover vseeno našla, samo moram spet vse škatle premetat da najdem.user posted image  S katerega konca pa so? Najbrž blizu tebe, Žalec? Če bi po pošti poslala celo škatlo bi bilo kar nekaj poštnineuser posted image . Upam, da se kdo, ki je bližji oglasi, ker do mene gospa sigurno ne bo hodilauser posted image , smo malo predaleč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.10.2010 14:58:29   
deveta
ups, Aninchy je iz žalce, sem narobe pogledalauser posted image . Zdaj lahko spet vprašam od kod je gospa?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.10.2010 15:01:32   
deveta
Aninchy: je pa forum zdaj lep in barvan kot jesensko listjeuser posted image user posted image  (recimo, glih roza listov niuser posted image , joj pa zelenih je vedno manj), vendar vseeno zunaj je vse pisano in tukaj tudiuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.10.2010 15:54:12   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Izalina - to je zelo lepo. Menjaš?user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se...kakršenkoli je, ga prenašam zato, ker ga imam rada, pa ker tako lepe otroke dela.user posted image

user posted image user posted image user posted image no, sva že dve!! user posted image user posted image

Tri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.10.2010 18:07:50   
nusi
naklon v vozičku - koliko imate že dvignjeno naslonjalo?

mubi - zanjo imam en kup oblačil, hlače, bunde... samo povej kako naj bi jih spravili do nje

aninchy - ja jaz bi ji pomoje kar vrat zavila user posted image , ok ni za pretiravat, samo ni bi ji pa z zaupanjem pustila otroka v varstvo če ima take ideje

moški in dojenčki - dela vse kot jaz, ga pa skoraj vedno umiva on, ker pride iz službe okrog 16.30, da sta lahko vsaj do spanja onadva bolj skupaj. K skrbi za otroka jaz prištevam tudi skrb za gospodinjstvo user posted image

naš revček se je mal prehladil, skos neki hrka, ma poln nosek in ga pridno čistimo, pa tudi malo kašlja, ker mu teče po grlu iz noska, oh ta virusna zalega user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.