|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
1.11.2010 9:18:55   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

jaaa, na prevzgajanju je user posted image  evo, vceraj se do PCja nisem prisla, ker sem cel ljubi dan-LEZALA. ok, sej sem mulca tudi kdaj previla in smo sli popoldan na sprehod, ampak naceloma sem mela prost danuser posted image  (je bil ati tu-no,je se-in sem mu kr prepustila).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
1.11.2010 10:27:57   
bubolin
Jutrooooo
Spali končno - zame - fuuul dobr: od 23.15 ko se je prvič zbudil do 6.00 user posted image Jeeeej, končno malo bolj naspani. Drugače sem pa danes ful vesela, da bomo vsi trije skupaj, je moj končno mal frej, ker drugače skos dela user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
1.11.2010 14:28:09   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Jutrooooo
Spali končno - zame - fuuul dobr: od 23.15 ko se je prvič zbudil do 6.00 user posted image Jeeeej, končno malo bolj naspani. Drugače sem pa danes ful vesela, da bomo vsi trije skupaj, je moj končno mal frej, ker drugače skos dela user posted image

user posted image user posted image user posted image To pa je luksuz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
1.11.2010 14:31:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Jutrooooo

user posted image user posted image user posted image To pa je luksuz user posted image user posted image user posted image

Kwa si pa ob 23h nardilauser posted image Si ga mal prej srknila za noč čarovnic? user posted image

Mi imamo zobek no.1 user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
1.11.2010 16:20:42   
nusi
bubolin - čestitke za dober spanec user posted image
kati - user posted image pa ste ga dočakali, pri nas se pa samo napovedujejo user posted image

mene pa boli grlo in sem ful fuč, tko da že cel dan poležavam. Upam, da bo jutri ok, tamalček ima sicer še malo zamašen nosek, oz. ga slišim ker včasih malo pohrka. Kašlja pa skorajda ne, včasih malo, ko leži na hrbtu tako da upam, da kmalu mine user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
1.11.2010 17:05:55   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi imamo zobek no.1 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
1.11.2010 21:07:07   
bubolin
Oj oj.

Samo eno vprašanje: kako to citirate, da rata bel okvirček - ko nekdo drug nekaj napiše??? Meni itak tale RR že dva dni fajn šteka in tud ko imam to okno za pisat odprto je kr neki - mi ful ikon manjka.
Drugače pa danes smo preživeli zelo lep dan v troje - končno user posted image Sicer smo bili cel dan doma, ker je ful deževalo, ampak je bilo vseeno zelo luštno.
Kati - ja ja srknila za naš praznik user posted image Ahh ko bi le vedla recept kako je to ratalo da je toliko potem spal user posted image Pa ne vem, ker ni bilo nič takega. Bomo vidli kako bo danesuser posted image

Nočko nočko

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
1.11.2010 21:15:48   
Aninchy
bubolin - user posted image user posted image user posted image tole je pa bila ena super noč!user posted image

citiranje - nad postom, npr. mojim imaš na sredini opcijo citiraj in klikneš pa se ti odpre okvirček enak kot za odgovor, s tem, da je besedilo napisano od tiste osebe, ki jo seveda želiš citirat. A se bere tak ko se morauser posted image user posted image user posted image

kati - user posted image user posted image user posted image čestitke za prvi zobek!! joj, naš se tud skos tolk slini, pa tok ga srbijo dlesni, da je velikokrat čist živčen in se mi kr smili user posted image pol mu pa jst kr s prstom čoham gor po dlesnih, pa mažem s hladilom, da je vsaj mal boljše....user posted image

jst pa šibam mal pred tv, pol pa v meževo. Danes sem prvič imela problem z uspavanjem. Namreč od 6h do 8h si je samo učke manu pa sitkan bil. Sem komi čakala, da ga zmanjkauser posted image no in direkt ob osmih je zaspal!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
1.11.2010 21:16:49   
m_o_i
user posted image  za vse nove zobke(pri nas se ze lep cas napovedujejo, videt jih pa se ni; mulc mi najmanj liter tekocine na dan zgubi skoz ustauser posted image ) in user posted image user posted image user posted image  za vse smrkave noske/nose in boleca grla.

aha, mam se en raport: danes sem bla prave volje, da sem se pojavla v tascini hisiuser posted image user posted image user posted image (sem sla po neke cunje za mulca). na dovozu pred hiso je postal ful resn, ko pa sva stopla v hiso, je pa sirena zalaufala TAKOJuser posted image  ko pa je babi prisla naproti, pa itak spet cel rdec v obraz in cel v krcuuser posted image  sem 5 minut pocasi stopicala proti dnevni in mu kazala lucke, da se mu ni scufalo do konca...skoz sem ga mela na rokah, potem sem se mal vsedla v dnevni, dedi se je vsedel zraven in je pocasi dal roko proti njemu, mu govoril-mulc se mu je smejal in-ohohohooo-celo v narocje se mu je pustil vzetuser posted image  ko pa se je na vratih dnevne spet prikazala babi-adijo pamet! spet se mu je strgalouser posted image  vezde je spet razlagala (sama sebiuser posted image ), da premalokrat pride in kak je ze velik, da ona ne ve tega, ker ga toook mal videva bla bla bla

presenetljivo je ati takoj reku, da gremo, ker ga je strah, jaz pa sem vljudnostno mal posedela user posted image

takle mamouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
1.11.2010 21:20:41   
K_a_t_i
Pa dober moi, kaj je tašča nardila mulcu?! Sej razumem, da je ti ne maraš, ampak tole je pa že neki globljega user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
1.11.2010 21:21:20   
Aninchy
moi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO za uspešen obisk!! Mislim, da se tole vaše "stanje" kar konkretno izboljšuje, a? Tako je prav! Ampak ne prehitro končat s prevzgojo... najprej moreš dedcu vse, kar je do zdaj dobrega naredu, še v ritual vpletit, da se ga bo ornk prijeluser posted image user posted image
No, mislim, da si si zdaj zaslužila en "dopust" od tašče in da jo imaš za par mescov dosti, a?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
1.11.2010 21:22:22   
Aninchy

Pa dober moi, kaj je tašča nardila mulcu?! Sej razumem, da je ti ne maraš, ampak tole je pa že neki globljega user posted image

Hmm... očitno ma Elias odlično razvit 6. čutuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
1.11.2010 21:31:55   
m_o_i
vis, sej aninč ve user posted image

ne bi vedla, ce mu je kaj konkretnega naredila(roke v ogenj pa ne damuser posted image ), ocitno pa nima samo noska po meniuser posted image user posted image
evo, ce danes ne bi dozivela, ne bi verjelauser posted image  (zadnjic sem pac mislila, da se "boji" novih prostorov, ljudi in da bo lazje, ce bom jaz zraven...

na-a user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
1.11.2010 21:34:06   
Aninchy
moi - tale zadn smejko pa prov nakazuje, da se ti je kr smejal takrat...user posted image ? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
1.11.2010 21:38:34   
m_o_i
jaz pa ze ne-nisem takauser posted image
eh, pustimo podrobnostiuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
1.11.2010 21:45:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

moi - tale zadn smejko pa prov nakazuje, da se ti je kr smejal takrat...user posted image ? user posted image

Men se zdi, da se ji še zdej user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
1.11.2010 22:05:45   
Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Men se zdi, da se ji še zdej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, se mi zdi, da se že čist predobr poznamo!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
2.11.2010 10:08:23   
bubolin
Jutroooo

Častim user posted image user posted image user posted image glede na to da sem danes prva.

No danes spali tudi kar ok - prvič 23.15, 4.00, 7.00 pa do 9.45, kr ok, a nee?? Noo ja, vedno bi lahko bilo bolje user posted image

A vam tud tale RR tako nagaja, men je spet ta okvirček za pisat čist čudn, a sam men al še kateri user posted image

Mark ima zdele pevske vaje, tako da umiram zraven od smeha user posted image Kolk je dobr.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.11.2010 10:14:24   
barvar
Jutro!
Tudi za nami ena super noč user posted image user posted image user posted image . Mulo zaspal ob 18hv avtu, ko smo šli lučke na pokopališče gledat. Se je doma zbudil ker sem mu rito previla in ga v pižamo vrgla, pol sva se pa še dojila. Ga dam v posteljo, spi do polnoči, brzinsko hranjenje, spanje, ponovima vajo ob 4.15 in se zbudi po 13 urah user posted image user posted image user posted image . Mama ima čisto preveč energije user posted image . Največji hec pa je v tem, da včeraj po dooolgem času ni jedel kašice zvečer user posted image . Kdo bi razumel...
Kati, bravo za zobek user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.11.2010 10:59:56   
deveta
dobro jutro!

sem se prav nasmejala ob branju včerajšnjega večernega klepetauser posted image . (moi pri tašči)

Kati:user posted image  za zobek

Meni pa je tako žal, da sem šla včeraj spat skoraj ob polnoči. Ker je tudi pri nas bila super noč. Po doooolgem času je Veronika spala prvo rundo od 20ih do 3 zjutraj, pol pa hranjenje in do 6ih in pol ni hotla več spat, pa me ni dosti sekiralo sem se na drugo stran obrnila in ona je nekaj klepetala sama s sabo in pol se zbudim in na uro pogledam in ura 8 pa 10minuser posted image user posted image  (kaj je tačas počela ne vem, al je 2 uri klepetala ali je tudi kaj spala vmesuser posted image ). Mala pa se mi v obraz smeji in seveda ji nasmeh vrnem. Pol pa sva se še 15 minut valjale in crtale po posteljiuser posted image .

Bubolin: meni ne RR ne štekauser posted image , je vse v redu trenutno.

Joj, sem pozabla povedat, da sva predvčerajšnjim bili z Veroniko pri mojih in je moj oče kuhal žganje. Dve uri (od 17-19) je bila v kengoruju z nami zunaj in se ni niti enkrat pritožla, čeprav je ful pihalo in je bilo prav hladno. (na srečo je bil jugo, ker če bi bila burja bi zmrznili tam statuser posted image ). Sicer smo bili pod streho in ne čisto na odprtem, vendar vseeno smo bili zunaj. Joj, ta moj otroček, samo da je zunaj pa je vse v redu. Se mi že sosedi smejijo, ko dežuje in jaz lepo s kengorujem in dežnikom na sprehoduser posted image .

Šibam zdaj kaj naredit, čav punce in lep dan

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.11.2010 12:05:56   
Lunanai8

Mi imamo zobek no.1

Bravo! Po vseh vaših znakih se mi je kar zdelo, da bodo vsak čas. user posted image Pri nas je bilo takoj vse drugače, ko sta mu spodnji enki ven pogledali. Postal je drug otrok. user posted image
Odkar pa pred spanjem dobi še riževo kašico in po dojenju še flašo, pa lepo v kosu spimo 10-12 ur. Od 20h do cca 8h brez zbujanja. user posted image Mi je to tok všeč, da se prav moram malo pohvalit user posted image Bo pa danes pokukala ven še prva zgornja enka, se že vidi. Pa če ne bi vidla, ne bi vedla, je mulc tok priden. user posted image Imamo še male težave z uspavanjem čez dan v posteljici, v vozičku zaspi v sekundi, posteljice pa res ne mara. user posted image Sva posledično cele dneve zunaj. Pa bo že... samo da ponoči spi.

Grem izkoristit cajt, je mladič zaspal V POSTELJICI! user posted image

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 2.11.2010 12:06:58 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.11.2010 12:52:25   
Lunanai8
Deveta, samo eno vprašanje - a ima Veronika še vedno toliko las? Ker naš je imel isto čupo -črne, goste, dolge lase ob rojstvu, zdej pa so se mu posvetlili in kar nekaj jih je odpadlo. Sicer že novi (svetlejši) rastejo, ampak toliko, kot jih je imel ob rojstvu jih pa nima več. Me prav zanima, če kakšni user posted image obdržijo vse lase. user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.11.2010 13:38:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Mi imamo zobek no.1

Pri nas je bilo takoj vse drugače, ko sta mu spodnji enki ven pogledali. Postal je drug otrok. user posted image
Odkar pa pred spanjem dobi še riževo kašico in po dojenju še flašo, pa lepo v kosu spimo 10-12 ur. Od 20h do cca 8h brez zbujanja. user posted image

NAŠ BO ISTI, NAŠ BO ISTI, NAŠ BO ISTI, NAŠ BO ISTI, NAŠ BO ISTI user posted image user posted image user posted image
Super! Pr nas zaenkrat še ni izboljšav - drugi zobek je na pohodu, ma tud prvemu še en vogalček manjka, da pride ven. UPAM, da je res to, to user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.11.2010 13:47:10   
deveta
Lunanai8: ja ona ima še vedno veliko las. Nekaj jih je sicer odpadlo, (to vidim na njenm vzglavju v posteljici), vendar jih je še vedno veliko. Pa tudi dolgi so precej. Se pa tudi njej rahlo svetlijo, čeprav se še vedno temni (po tazijuuser posted image ). Bom naredila še en albumček novih slikic, pa boš lahko pogledalauser posted image .  Aja, pauser posted image user posted image user posted image  za spanje, to pa je res luksus

Ena od vas je pred časom spraševala, kako imamo naklon v vozičku. Jaz imam 3 stopnje, če zaspi jo dam v ležečo (ki je skoraj ležeča), ko je budna pa na tisto pol sedečo stopnjo.

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 13:49:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.