škorpijonček_
|
Ojla, evo mene. Danes tak lenuh, da si grem sama sebi na živce . No, če ne štejem kuhanja kosila, nisem nardila nič pametnga. Včeraj sem imela prvič take bolečine, da me je bilo že strah, da ne bo kaj prehitro ven prišlo. Danes pa HB nič, vse super, razen križa, ki me zadnje dni full boli in upam, da me spet ne štihne, kot pred zanositvijo, ko sploh nisem mogla vstat. Spanje še kar OK, sedaj je standard, da grem vsako noč na WC, spati pa ne morem več kot do pol sedmih, ko ima naš štirinožni član družine svojo uro in nas vedno zbudi...je pa tko, da sploh ne rabmo več budilke . Jutri štartamo 35. teden, tudi jaz pojma nimam kolk je mali velik in težek. Nisem UZ imela že od začetka avgusta, v petek pa tudi ne vem, če ga bo delala. Imam pa danes čist drgačne gibe...bolj čutim ritko, kok se upre, pa nogice, rokice...tko počasi, kot da se razteguje. Ja, je bolj nedeljesko razpoložen . Sem pa full vesela, ker mi je mami danes dala predčasno darilo za rojstvo bebice...Maxi Cosi lupinco, ki jo imajo sedaj v akciji. Sedaj imamo vse tavelike reči pripravljene, ta teden pa še samo zase in jenčija v nabavo, da lahko končno pripravimo torbi, če nas kaj prehiti. Jutri dopust, ta teden še sam dva dni delam in naslednji tri, pol pa gremo v porodniško , čeprav mi nekaj pravi, da bo treba še kaj nazaj, no pa sej ni panike, bo hitreje čas mineval. Jutri bo še sonček, izkoristite ga, ker v torek je spet napovedano poslabšanje. Upam, d ares zima ne bo tako fejst mrzla, kot jo napovedujejo in da ne bo veliko padavin..
|