lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumbolina lottyka, ti pa kar brazilska? A fejst boli??? Po eni strani me mika, samo nisem ziher... Jaz hodim že ene 3 leta na vsake 4 tedne, tako da sem navajena. Res pa je, da me sedaj med nosečnostjo veliko bolj boli kot ponavadi. Kot kaže je koža tam okoli bolj občutljiva. Mi je pa moja K rekla, da drugače tistim ki ne hodijo že prej, ampak pridejo med nosečnostjo prvič, da jim odsvetujejo. Je pa tako, tale moja K je super. Sem šla vmes drugam in sem dobesedno ušla dol s postelje, ker to je bilo pa mesarsko klanje, ne pa depilacija. Tud do konca nisem pustila ji narediti, sem doma pol vosek dol spravljala. Prvič sem imela vse polno pik in vraščenih, ampak ne ni dovolj 1x, sem šla še drugič k drugi, njej pa sem pobegnila z mize. In to po že ene 2 letih brazilske, ko sem bila že navajena. Tako da raje plačam 10 EUR več, se peljem malo dlje in je narejeno tako kot treba. Tako da če ima katera namen, naj se prvo pozanima katera K je res vredu, ker drugače se zna zgodit da boste šle prvič, zadnjič in nikoli več. Kar se tiče gledanja in dotikanja K spodaj, pa jih itak vidi vsaj ene 2-5 na dan. Pač to ji je služba, zato je plačana in mene to ne moti preveč. Renesme a ti tud Harry Potterja čakaš. Sem tud jaz študirala kako priti v kino. Mislim da pride šele Novembra, upam da čim kasneje, da bom vsaj proti koncu predvajanja mogoče ujela. Doma podojit, hitro v kino, pa letet nazaj . če verjameš. Mislim da bo kar na TV tokrat moral bit. No jaz sem imela danes pregled. vse o.k.. CTG ni pokazal nič, pač zatekam, kaj veliko se ne da narediti, za zgago Rupurut in to je to. Za streptokok sem pozabla vprašati, upam da je naslednji teden še dovolj zgodaj. Me je pa opozorila da je pomembno čutiti bebiko vsaj 10x dnevno, drugače takoj v P. Če ga cel dan ne čutiš, je treba priti. Nalsednji pregled čez 1 teden 15.10. Ja začeli so se pregledi na 1 teden. Tako, zdej pa mal noge gor dat.
|