|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
11.10.2010 9:32:45   
severnica77
majchi - ne se sekirat! Samo, da nikomur nič ni.
Sem jaz naredila pred skoraj tremi leti hujše sranje ... naš avto in avto drugega udeleženca - totalka ....
Pa smo preživeli. Najbolj srečna sem bila, da nikomur nič ni bilo ...
Pleh se popravi ... Ostalo je pomembnejše!

Jaz sem pa tudi končno doma. Sem prav srečna, da mi ni treba več v službo. Mi je bil kar napor. Ne toliko fizično, kot sedaj na koncu že psihično - pretežno zna bit moje delo stresno ...

Tako, sedaj pa bolj udobne cunje obleči, porihtati stanovanje, se posvetiti pripravam na bejbija in pisanju diplome.
Do 15.11. še je nekaj časa .... Bi kar tam na PDP rodila. Danes začenjam 36 teden. Mi sploh ni jasno kam so ti tedni minili.
Sem pa čisto trda, če predolgo sedim ali ležim ... Najbolj me boli v predelu bikinija (kosti, hrustanec ... kaj vem ...) Pa bo že bo :) minuto in dve pa se naštelam in gre naprej user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 11.10.2010 9:34:36 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.10.2010 9:47:41   
simonmojca
jutro punce

ufff danes sem pa spala in to zelo dobro user posted image  vidim da ste skoraj vse nekam zgodne danes

no jaz si grem kavico skuhat pa se pol kej pišemo - pa še ena za vas user posted image

user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.10.2010 9:56:41   
pajac
Čekiram seznam za torbo.... sem se spomnila še nogavic (ker me danes v noge zebe...) pa kopije poročnega lista, da očetovstvo uredimo sproti....

Kdo je spraševal za vodo v dudici?? Sem ravno zadnjič pisala o tem. Primeš dudo z eno roko za obroček, z drugo pa za "cucelj" in potegneš na razen, pa cucelj na hiter spustiš... večkrat ponoviš in je.. To sem enkrat brala na navodilih od dude, ko sem nekaj čakala... sicer ne bi vedela..user posted image Pa še to sem izvedela, da dudice na obročku imajo na vsaki strani luknjo.. pa ne zaradi tega, da daš gor trakec, ampak, da otrok ima dotok zraka če jo da v usta... No mi imamo Chicco in je tako velika, da je še jaz ne strpam v usta (hec user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil pajac -- 11.10.2010 9:57:08 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.10.2010 10:00:32   
Soncchhek
jutrooooooooo sončkasto jutrooooooooooo

joj celo noč L pa na D pa sem in tja....tako smrčim, da je za pop*****, da se sama od sebe zbudimuser posted image ....potem pa me je zbudila budilka od mojga.....pa bi še tako spala pa opala....hrbet auchuser posted image .  pogledam skozi okno, pa sonček !!!!! itaq da sem dobre volje !

dojenček pa joj kire brce in premete dela zvečer....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! pa sva oba z bodočim očkom čist hepi !

pica s polnozrnatim testom?mnjami...jaz jo delam doma....ampak s cuker dieto pa nekako ni združljivauser posted image

gremo stran od računalnika in veeeeeeeeeeeeeeennn

lep dan !

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.10.2010 10:57:41   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Jaz sem tud pokonci že od 6.30 in sem že začela škodo delat. Na poti v vrtec sem namreč počila v en avto. K sreči nikomur nič, razen nekaj materialne škode. Moji plani za danes itak odpadejo, ker se zdaj sploh iz bajte ne upam prikazatuser posted image . Ah, mislim, da prihaja za mano in da bo še jok dons. Sploh, ko pomislim, da je bila Lana v avtu, jaz noseča... Kako hitro lahko koga poškoduješ. Joj, sploh ne smem razmišljat, čeprav mene vedno po takšni situaciji moralna odgvoornost zvije do konca.
Grem peglat, da se raztresem.

user posted image user posted image - sam da z vami ni nč narobe. Pa nč peglat! Počivaj

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.10.2010 11:34:33   
ječi12
dan.

Majchi šit tole.ampak je res pleh je pleh,važno da ste ok. ne razmišljaj kaj bi lahko blo-če ni blo! je kar je,odnesli ste ok!

pajac ja štumfe obvezno.tut js tko mislm.js sm rodila marca pa sm jih mogla met. sm mela tako smotano kombinacijo da so mi noge švicale ampak ful sm mela mrzle. pač po porodu.tko da tut zdj si bom kupila une kratke štumfe in mela obvezno zravn. pa crocse.

js sm oprala dva stroja malih cunjic,pa zdj pakiram kaj bom dala za oblečt za bejbija. pa mam body na preklop,tetra majčko spodi pa žabice do pasu pa čez flis trenerko,pa debele štumfke. čez za zgori pa še jopico. ampak se mi zdi da je to malo? da bi dala še en ala pulover pod jopico zgoraj? spodi pa pustim to kar mam. pa dekco za pokrit?

sm pa prala use na 60 pa s kisom pa mislm da bo ok. edino tiste cunje k so res nove nove,bom preprala al 2x al pa dala dvojno izpiranje.bom še vidla...oz ne še bolš bi blo da jih pač prelikam.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.10.2010 11:39:28   
MalaNeli
:)  joj ste zgodnje z računalniki. jaz pa vstala ob 6:15, tam v gorah vidla sonček, šla na pregled v meglo. naredli ctg, ki je mel vmes en popadek :) potem vzeli bris za streptokoko (pa še neke bakterije) pa dat kri za ka pa vem ka :) pa vodo. :) pa nasledn ctg v pon. :)
pravi zdravnik da če čutim otroka, ne glede na to kolk, sam da ga čutim, potem ni panike. ko ga pa ne bom čutla, taj pa panika :). hehe.
sam našmo dojenčko ctg ni všeč. tako nabija v tiste "nalepke" hahaha :).
v glavnem. vse vredu. še 3 tedne pa 2 dni :) hahaha. če nebo 20.10.
sem rekla bodočemu očku da se more tko zemnit da bo 20.10. :D ko je lep datum.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.10.2010 11:59:07   
zori82
ojla drage moje user posted image

evo pa imamo še en sončen dan, čeprav hladen ampak ok

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

js sm oprala dva stroja malih cunjic,pa zdj pakiram kaj bom dala za oblečt za bejbija. pa mam body na preklop,tetra majčko spodi pa žabice do pasu pa čez flis trenerko,pa debele štumfke. čez za zgori pa še jopico. ampak se mi zdi da je to malo? da bi dala še en ala pulover pod jopico zgoraj? spodi pa pustim to kar mam. pa dekco za pokrit?

mislim da je to čisto dovolj...js bom mela enako body, majčka, žebice do pasu, štumfke preko pa še flis hlačke in jaknica, pa 2x kapica in dekica. Pa vse bom mela št. 56, mislim da bo to okuser posted image

malaneli kaj pa UZ, ti ga spet ni deluuser posted image

eno user posted image za tiste ki bote rodile v Lj...a lj P ima EA al neuser posted image Nam je v MŠ tako čudno vse razlagala, da mi ni nič več jasno a je al ni.

dans morm pa v mullerja vrnat modrček, ker mi ni ok, tako da grem še pogledat unga v Dm, če je kaj boljši.

pa kosilo je že od včeraj kuhano (pasuljuser posted image ) tako da imam časa za potepuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.10.2010 12:01:09   
MalaNeli
nč UZ potem ko je bil tolk "dobre volje" da je reku, bova kar vzela bris za streptokoka, me je tolk šokral da sm še to pozabla rečt če bi mi še UZ delu.
sicr ga bi mogla plačat tut. :S

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.10.2010 12:04:38   
zori82
joj ti maš pa res enga zanimivo-čudnega G hehe
no sj res vsaj to ti je predlagu, tako da verjamem da si bla šokiranauser posted image user posted image
js morm ju3 tud svoji omenit da mi vzame bris, upam da ne pozabim...itak mi bo pa šnofala tam doli in se morm psihično pripravit na bolečine auč user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
11.10.2010 12:05:39   
Valentina85
Živjo nosečke!

Danes perem še predzadnjo rundo cunjic za user posted image . Čez vikend nisem spala nič, sem si pa zato danes privoščila malo dlje. Sem pa zdej tako lena in spet zaspana, da bi šla kar nazaj. Popoldne bom šla na en sprehod do knjižnice, sedaj grem pa kar še malo na kauč... nekaj sem spet jokava in občutljiva...user posted image
user posted image divje brca jaz pa komaj čakam čez en teden pregled da vidimo kako raste.

Majchi, dokler je samo pločevina se ne sekiraj!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
11.10.2010 12:07:32   
MalaNeli
ah ne. ni predlagu :) jaz sem mu rekla za streptokoka, pa je reku da lahko kar bris vzameva. brez da bi rekel: to pa je tako, da je za plačat in bla bla bla bla bla pol urna pridiga potem pa bi naredu.
saj naša beba ve o čem govorim, ostale bi pa mogle to doživet :)

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
11.10.2010 12:12:36   
zori82
dobra si da si tako potrpežljiva, js ne vem če bi tako dolgo vztrajala pri takem G (dober gor al pa dol, če je odnos user posted image )

srečanje babe a ta teden kej kofetkamouser posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
11.10.2010 12:23:31   
Bumbolina
Ma ne morem verjet, napisala cel roman, potem pa neki ERROR..........user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo na kratko, kolikor se spomnim:

dojenje: nama je super steklo; v porodnišnici še nisem imela navala mleka, mlezivo je teklo, tako da sem potem drugi dan dobila Tametil. KO sva šla domov, sva se že samo dojila... Super je steklo, je pa res, da sem na začetku samo dojila - ma skoraj vsako uro na začetku... Ampak mi ni bilo panike, ukvarjala sem se res samo z dojenčkom. Verjamem, da bo tudi tokrat lepo šlo, čeprav se zavedam, da ne bom imela toliko časa samo za dojenčka, ker je tu tudi starejši sin, ki me prav tako potrebuje...

prehrana v času dojenja: prvič jedla vse, razen zelo kislega in pikantnega (česar itak ne jem) in pa stvari, ki napenjajo. NIsmo imeli krčev; če bi jih imeli, bi pač črtala še ostala "kritična" živila...

hujšanje: se ne bom kaj posebej ukvarjala s tem, računam, da bo šlo dol samo od sebeuser posted image

torba za porodnišnico: že čaka, vedno znova kaj dam noter... Imam pa not dadin modrček za dojenje (ga ne morem prehvaliti), lanolin (meni je prav prišel nekje 3 tedne, dokler so bradavice še bile občutljive in nenavajene dojenja), sp. hlače, čtivo, kozmetika,...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
11.10.2010 12:30:42   
Bumbolina
Oblačila za dojenčka: nam je 56 prišlo prav nekje prva dva meseca; sin je bil čisto povprečnih mer (50 cm, 3200 g), rasel 4 cm na mesec, pa smo znosili 56. Večina novorojenčkov še kar nekaj časa plava v št. 62, meni pa nekako ne potegne, da so vsa oblačila 3x zavihana... Drugače pa je v primeru velikančkovuser posted image .

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
11.10.2010 12:31:05   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

dan.

Majchi šit tole.ampak je res pleh je pleh,važno da ste ok. ne razmišljaj kaj bi lahko blo-če ni blo! je kar je,odnesli ste ok!

pajac ja štumfe obvezno.tut js tko mislm.js sm rodila marca pa sm jih mogla met. sm mela tako smotano kombinacijo da so mi noge švicale ampak ful sm mela mrzle. pač po porodu.tko da tut zdj si bom kupila une kratke štumfe in mela obvezno zravn. pa crocse.

sm pa prala use na 60 pa s kisom pa mislm da bo ok. edino tiste cunje k so res nove nove,bom preprala al 2x al pa dala dvojno izpiranje.bom še vidla...oz ne še bolš bi blo da jih pač prelikam.

saj zdaj sem dala nogavičke not
copate pa še ne vem... bom jih mojemu nastavila, pa naj mi jih prinese.. prvič jih nisem rabila, ker sem imela njihove.. pa jih nisem nič zmočila....
Sem pa dudico prekuhala in jo sedaj samo še pospravim not... Manjka mi še toaletna torbica, polnilec, fotoaparat, keksi in ...sem že pozabila kaj user posted image user posted image user posted image Aaaa sudoku bom imela s sabo, samo prvič nisem kaj dosti brala, sem raje spala vmes user posted image

Meni se zdi da imaš dosti za obleč to kar si naštela.. Saj bodi, tetra majčka, žabe, nogavičke, flis obleka pa še jopica in čez dekica.. saj bo zunaj par minut... edino mogoče še kako kapo omisli user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
11.10.2010 12:36:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

dobra si da si tako potrpežljiva, js ne vem če bi tako dolgo vztrajala pri takem G (dober gor al pa dol, če je odnos user posted image )

srečanje babe a ta teden kej kofetkamouser posted image user posted image

ko se zmenite kje in kdaj prosim boldano, da ne zgrešim... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
11.10.2010 12:44:22   
severnica77
Tako. Kosilo pripravljeno čaka v hladilniku, da roma kasneje v pečico user posted image . Bila v trgovini, sedaj še malo pospravim.
Torbo za porodnišnico bom začela počasi polniti. Malo večje nakupe pa načrtujem konec tedna, ko bo plača user posted image .

Tudi nama je dojenje lepo steklo. Mleka za izvoz. Celo dvakrat mastitis, kljub tuširanju z izmenično toplo in mrzlo vodo, črpanju, pristavljanju non stop ... Jedla pa sem vse. Nekih fejst začinjenih zadev pa tako in tako ne jem pogosto. Nekih hujših krčkov pa ni imel.
Joj, res upam, da tudi tokrat dojenje steče, ker je res najbolj zdravo za user posted image  in tudi najbolj komot user posted image . Zvečer sem ga samo vzela k sebi, če pa si zamislim potovanje v kuhinjo in pripravo mleka - ta čas pa user posted image  joče .... Amapk, če ne gre drugače je tudi to treba preživeti ...

Nič zdaj še pa malo pospravljanja potem pa na diplomsko in nato po malčka v vrtec.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
11.10.2010 12:46:17   
pajac
jaz sem imela za Petra iz porodnišnice H&M hlače številka  50 in bodi številka 56.. No bodi mu je bil ful na komot in fajn da je imel ozko okoli zapestij, ker bi drugače morala zavihat.. Hlače pa je nosil po moje še kaka 2 meseca.. Rojen je pa bil z 53 cm. So pa npr stvari iz okaidija ali kje drugje bistveno manjše kot H&M.. Še zdaj mi gre na živce, ko grem v H&M brez njega pa mu kupim št. 98/104 in mu je na vse konce veliko pa je velik 102 cm... Pa to rečem kljub sušilcu.. .

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
11.10.2010 12:48:07   
severnica77
Pa še to. Naš je imel ob rojstvu 3940g in 51,5 cm pa so mu bile H&M oblačilca št. 56 še malo prevelika. Tako, da tudi tokrat čisto na začetku ne bomo prakticirali št. 62, ker mi ni všeč, če z dojenčka vse visi.

Imate že vse izbrana imena? Midva še kar nisva fiksno odločena user posted image . Joj, je to težko.

Neposredna povezava do sporočila: 2245
11.10.2010 12:49:22   
pajac
Ah dojenje... jaz sem se ful sekirala, da nimam dosti mleka, ker mi ni nikoli teklo ven, tudi ne ko sem dojila ni nič na drugi strani "spuščalo".. No pa sem ga vseeno imela zadosti...

Je pa to tako fajn, da ti ni treba skrbet a imaš Aptamil doma ali ne, imaš pripravljeno vodo, a nisi pozabil kako flaško s sabo vzet... Sem kar med sprehodom po poti dojila, če je bilo treba.. Zato si želim da bo tudi tokrat tako...
Če pa ne bo pač ne bo... zato pa so vsi ti pripomočki, pa še sama sem zrasla na Aptamilu (ali kaj je že bilo takrat.......), ker dojenje ni bilo moderno...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
11.10.2010 12:52:40   
Renesme**
No naša je imela 2570g in 47cm in oblačila H&M št. 56, sej ni treba da pravim kako je plavala v pajacu, noge pol prevelikeuser posted image , mam zdaj kar št. 50 za iz porodnišnice, zgornjo jopico in hlače pa 56...

Mi imamo ime še od prvič...bo kar isto ostalouser posted image , prav veliko dela nismo imeli

Neposredna povezava do sporočila: 2247
11.10.2010 12:55:38   
phelps
Dobro jutro!

Evo danes sem pa vse prebrala user posted image in tudi že pol pozabila user posted image

Ljubljana in Kapesanta, kar polahko z deli. Jaz se sedaj držim načela, da kdaj tudi rečem pomagaj mi oz. ne morem. Je moj zadnje čase malo zabušaval oz. ob sobotah ga ni bilo, tokrat sem mu pa kar porinila sesalec v roke user posted image

Pajac, jaz sem spraševala glede vode v dudici - na tak način kot si opisala sem jo tudi spravila ven, ni pa nič pisalo o tem v navodilih (Tommee Tippee). Sta pa dudici tudi nama obema prav user posted image , če je Phelps ne bo sprejela, jo bo pa ata ponosil user posted image - roza mu prav pristoji user posted image

MalaNeli, samo, da je vse ok user posted image

Majchi, tako kot so ostale rekle, samo, da je vse ok. Jaz vzvratno vozim že "na pamet" oz. s pomočjo ogledal, zato mislim, da nam je kaj pa tudi oproščeno...

Datum poroda, meni je prav všeč 6.11, ampak to je že 4 dni čez rok. Če ne bi bila Phelps tako velika, bi z lahkoto počakala do takrat. Sicer mi je pa kadarkoli ok, ker so v tem času ravno šolske počitnice (kaj je za otroka lepše kot to + oči bo imel vsako leto dopust).

Nalepka otrok v avtu, boste to imele? Midva sva se še kakšno leto nazaj ful hecala na račun tega - kaj to pomeni, ne znam vozit oz. otrok za volanom? user posted image Sedaj pa ko malo opazujeva promet, misliva, da to mogoče ni najbolj napačno. Bi pa definitivno imela tisto, ki se ne prilepi ampak samo pripopa, da se lahko odstrani.

Jaz sem ok, danes sem bila pri frizerju, spotoma sem si še nabavila par kosov spodnjih hlač za iz porodnišnice in zgornji del trenerke - flis. Končno ga imam. Sicer ga lahko zapnem v tem trenutku, ampak ima spodaj vrvico za regulirat in bo po moje tudi potem čisto ok. Tako mi ni treba več po šoping centrih user posted image . Spim že 2 dni slabo oz. se mi je zamenjal bioritem (ponoči bi bedela, zjutraj pa spim do 9.00), sem si pa ogledala Zeleno miljo. Moj sploh nič ne ve, da ponoči blodim po stanovanju user posted image
Včeraj sva imela prav lep dan, obiskat sva šla 5 tednov staro dojenčico, prava dama! Ima še 1,5 leto staro sestrico in tudi nama sta starša svetovala, da naj se sedaj naspiva user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 11.10.2010 13:01:31 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
11.10.2010 13:01:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Pajac, jaz sem spraševala glede vode v dudici - na tak način kot si opisala sem jo tudi spravila ven, ni pa nič pisalo o tem v navodilih (Tommee Tippee). Sta pa dudici tudi nama obema prav user posted image , če je Phelps ne bo sprejela, jo bo pa ata ponosil user posted image - roza mu prav pristoji user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A sta ziher, da sta pol kupila dudico 0+.. oz sploh v otroški trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
11.10.2010 13:06:02   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

user posted image user posted image user posted image user posted image A sta ziher, da sta pol kupila dudico 0+.. oz sploh v otroški trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dudica je 0+, mogoče so se proizvajalci prilagodili mentalni starosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?