Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 19:16:51
|
|
|
|
MalaNeli
|
ojla punce sva bila na kosilu pri naših. potem pa sem zaspala na soncu :) odkrila malo trebuščka pa noge do kolen :) pa se zbudim PREMOČENA :) pa še trebušček je dobil malo barve. hahaha, smeha. potem pa pečenje kostanjev. nevem, cel teden me je zelo napenjalo po moje samo od suhega sadja, pa včeraj tut nisem šla na veliko potrebo, danes pojem kostanje :) pa direkt na stranišče - čisto olajšanje. se kar boljše počutim. hvala bogu da imam jutri pregled ker se mi res zdi da prav lovim 10 gibov na dan. :) če bo katera novemberka otvorila :) pa bo šla h oktoberka, UPAM DA Z 37T DA BO BRALA DONOŠENO, BI LAHK IZBRALA DATUM 20.10.2010 a ni zanimiv datum? :) pa je minil en lep sončen dan :) JUTRI PA CTG
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 20:17:56
|
|
|
|
ječi12
|
jjaaaa malaneli! super datum za rodit! pa še moja mami ma točno tkt abrahama
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 20:19:11
|
|
|
|
MalaNeli
|
jaz v sredo dopolnim 37 :) pol od čet do pon mojga ni doma. :) takrat se bomo pazli. pol :) pa v akcijo :) pa če rata :) hahahah mi je zlo všeč datum
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 20:21:21
|
|
|
|
lottyka
|
Dober večer, Danes definitivno ni moj dan. Od danes do nadaljnega se pridružujem majibar in tiščim noge skup in srčno upam, da se bebika ne odloči priti. Namreč danes sem cel dan preživela z mojim pri zdravnikih in moj je moral ostati v bolnici. Tako da sem do nadaljnega sama doma in če bi morala iti sedaj rodit, bi bila verjetno sama. Upam, da se kmalu pozdravi in da pride čimprej ven. Saj zna se zgodit, da gre že jutri ven ampak nikoli se ne ve. Jutri štartam 37 teden in srčno upam da počaka še kakšen teden ali dva. Grem raje malo počivat, ker mi trebuh kar malo otrdeva. Pomoje od celodnevnega napora. Lep večer vsem še naprej in Renesmee upam da ste lepo praznovali.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 20:35:00
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar Bi pa tudi jaz 'nas' pizzo. Najraje sem hodila v Ljubljani v Piazzo, narocila pizzo s polnozrnatim testom, svezim paradiznikom, mozarello in baziliko:). Mmmmm, pa glih v Piazzo smo šli. V bistvu zmer tja hodimo. Ampak jaz nisem tok zdravo jedla. Vzamem uno k ima gor slanino, jajce in hrenovko, pa še Nacho sir za zraven naročiva . Katastrofa, ne ? Pa dobr, saj to malokrat jeva. Uf, jaz sem pa zdele tamalo stuširala in sem ji našla klopa . Sem ga dala ven, razkužila, pa še z arniko namazala. Našli smo ga po nekaj urah, ampak je bil že pritrjen. A katera ve, a lahko še kaj naredim? Al se to samo čaka, če bo kakšna štala... Zdele bova šla pa še midva pod tuš in se pregledat. Mene bo seveda moggel moj pregledat, saj od trebuha dol nič ne vidim. No, na konc vidim ena slonasta in zatečena stopala . Pa gležnje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 20:36:19
|
|
|
|
Majchi
|
Lottyka upam, da bo s tvojim vse ok in da se pozdravi ta prav čas za prihod novega člana.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:14:51
|
|
|
|
kapesanta
|
da se javim preden grem spat - danes bi lahko cel dan prespala - se vidi da sem od petka bolj malo spala, ko sem mela Roka pri sebi pa ga čekirala zaradi vročine. Moj je danes zaključil z barvanjem nove spalnice, zdaj pa se v njej že "prilagaja" parket, ki ga bo treba še položit, pol se začne pa selitev... komaj čakam da vse zložim iz škatel v omare in da bo otroška soba končno spet samo otroška (sva mela not garderobno omaro), ker v zdajšnji spalnici ni prostora za drugo kot za omaro z jaknami in motoristično kramo.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:21:17
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: majabar Bi pa tudi jaz 'nas' pizzo. Najraje sem hodila v Ljubljani v Piazzo, narocila pizzo s polnozrnatim testom, svezim paradiznikom, mozarello in baziliko:). Mmmmm, pa glih v Piazzo smo šli. V bistvu zmer tja hodimo. Ampak jaz nisem tok zdravo jedla. Vzamem uno k ima gor slanino, jajce in hrenovko, pa še Nacho sir za zraven naročiva . Katastrofa, ne ? Pa dobr, saj to malokrat jeva. Uf, jaz sem pa zdele tamalo stuširala in sem ji našla klopa . Sem ga dala ven, razkužila, pa še z arniko namazala. Našli smo ga po nekaj urah, ampak je bil že pritrjen. A katera ve, a lahko še kaj naredim? Al se to samo čaka, če bo kakšna štala... Zdele bova šla pa še midva pod tuš in se pregledat. Mene bo seveda moggel moj pregledat, saj od trebuha dol nič ne vidim. No, na konc vidim ena slonasta in zatečena stopala . Pa gležnje. če v 24 urah odstraniš klopa naj nebi bilo panike za borelijo, drugače si pa zapiši datum in spremljaj, ker se znaki lahko pokažejo tudi kasneje in že pozabiš na klopa...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:22:40
|
|
|
|
philadelphia
|
Živjo punce! Lottyka upam, da ni kaj hujšga s tvojim in da bo hitro boljš!! No midva sva prišla iz Bohinja. Sicer sva se imela fajn, samo v oetek in v soboto sva bila brez gretja in verjemite, da je tam zeloooo mrzlo. V soboto ob devetih zvečer je prišel serviser porihtat centralno in sva se potem vesela sprehajala v kratkih rokavih. Me pa zdaj nekaj boli grlo, ampak upam da bo kmalu boljš. Potem pa me je še moj zvlekel danes do slapa Savica (skoraj 600 stopnic do vrha), ampak sem prišla gor in dol in preživela . Sem pa mojmu rekla, da če bi res rad, da greva rodit . SEm pa bila res atrakcija za vse druge sprehajalce, saj sem se jim zdela čudna, da grem gor s tem mojim trebuhom. En možakar(tujec) mi je še nekaj kazal naj grem kr počas . Sam tale moj je res specialc odkar sem noseča, ima kr neke ideje kaj vse bi še mogla zdej naredit. No mi vsaj ni blo treba pospravljat koče v kateri sva bila, čeprav sem se neki silila in se pri tem butnila z glavo ob strop (je bil zlo nizko), da je mojga skor kap, men pa itak ni blo nič jasno, ampak se je vse srečno končalo, brez buške. No zdaj pa sam še 3x delat potem pa dopust . Komaj čakam!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:24:49
|
|
|
|
pajac
|
Večer čvekice!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Dobro jutro, Pa sem spet prva , upam da mi ne pride v navado. V zadnjih dveh dneh sem bila na 3 praznovanjih roj. dnevov in danes bo kar dan za počivanje. Upam da bo sonček, da greva z mojim mal okoli na svež zrak. metaxa FL= femur je dolžina stegnenice, BPD = Biparietalni diameter -premer gleve, ( TT = dolžina bebike, GV sem že pozabla kaj je to), HC obseg glavice, AC -obseg trebuha. Naj me kakšna popravi, če sem se slučajno zmotila. Nič, grem si naredit kavico, pa malo počivat nazaj. Lep dan vsem. TT teme trtica - kot je napisala dolžina bebike , GV gestacijska vrečka... Mere so pa ok.. Metaxa, a boste fantka imeli??
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:27:30
|
|
|
|
Renesme**
|
Lottyka- ja pa kaj je zdej to....no upam, da se čimprej pozdravi in počaka, če je do zdaj pridno čakala pri mamici bo pa še malo! Majabar- ti si tako čist preveč aktivna zame , jaz bi pomoje že zdavnaj rodila v tvojem primeru, no naj tudi tvoj počaka na dragega! Kapesanta- naj se Rok čimprej pozdravi in uspešno zaključevanje sobice... MalaNeli- tebi se pa res mudi , če ne drugega bosta vsaj uživala Jaz ne bom imela nič proti če počaka do roka, no razen tistih par kg viška , nimam nič proti če se odloči po 38t, prej pa mu res ni treba še hodit....jaz bi še malo spala Nimam pa namena do roka z ničemer pospeševati na silo poroda, tolk se ga pa tudi ne veseim (poroda in bolečine mislim).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:29:20
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: majabar Bi pa tudi jaz 'nas' pizzo. Najraje sem hodila v Ljubljani v Piazzo, narocila pizzo s polnozrnatim testom, svezim paradiznikom, mozarello in baziliko:). Mmmmm, pa glih v Piazzo smo šli. V bistvu zmer tja hodimo. Ampak jaz nisem tok zdravo jedla. Vzamem uno k ima gor slanino, jajce in hrenovko, pa še Nacho sir za zraven naročiva . Katastrofa, ne ? Pa dobr, saj to malokrat jeva. Uf, jaz sem pa zdele tamalo stuširala in sem ji našla klopa . Sem ga dala ven, razkužila, pa še z arniko namazala. Našli smo ga po nekaj urah, ampak je bil že pritrjen. A katera ve, a lahko še kaj naredim? Al se to samo čaka, če bo kakšna štala... Zdele bova šla pa še midva pod tuš in se pregledat. Mene bo seveda moggel moj pregledat, saj od trebuha dol nič ne vidim. No, na konc vidim ena slonasta in zatečena stopala . Pa gležnje. Nič... Verjetno ne bo nič. No opazuj nekaj časa, če se pojavijo kakšni fleki (pa ne danes in v naslednjih parih dneh, ker je to normalno), klopni meningitis pa pri majhnih otrocih večinoma poteka čisto blago, kot viroza... Poglej še sebe dobro, oz naj te tvoj....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 21:31:44
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Dober večer, Danes definitivno ni moj dan. Od danes do nadaljnega se pridružujem majibar in tiščim noge skup in srčno upam, da se bebika ne odloči priti. Namreč danes sem cel dan preživela z mojim pri zdravnikih in moj je moral ostati v bolnici. Tako da sem do nadaljnega sama doma in če bi morala iti sedaj rodit, bi bila verjetno sama. Upam, da se kmalu pozdravi in da pride čimprej ven. Saj zna se zgodit, da gre že jutri ven ampak nikoli se ne ve. Jutri štartam 37 teden in srčno upam da počaka še kakšen teden ali dva. Grem raje malo počivat, ker mi trebuh kar malo otrdeva. Pomoje od celodnevnega napora. Lep večer vsem še naprej in Renesmee upam da ste lepo praznovali. upam, da bo zato, ker je ostal hitreje zdrav in pripravljen na cartanje
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.10.2010 22:24:45
|
|
|
|
ljubljana
|
ojla! upam, da se bom sedaj lahko kaj več oglašala, saj jutri pričnem z dopustom. Pa še toliko stvari imam za naredit, preselit stanovanje , zlikat plenice in po selitvi pripravit vse za bebiko. Danes smo šli na sv. Martina zelo počasi in po polžje ampak je bilo res lepo sedet na sončku. Trebuh mi skoraj nič ne otrdeva, pa saj je še čas do 15.11.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 7:03:04
|
|
|
|
pajac
|
Dobro jutro! Malo zajtrka...in kavica... No upam, da bo danes lep dan... mrzlo je kot hdič (tukaj ravnokar kaže 0 stC)... Sem Petra zdaj oblekla kot medveda.. upam da mu ne bo v vrtcu vroče.... Grem popit kavico do konca.. pa najt nekaj podobnega rogljičku za zajtrk... Lp
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 7:07:23
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Pajac hvala za zajtrk Pri nas sta otročka na poti v vrtec, jaz pijem jutranjo kavico in mal planova za danes zraven delam. Vikend minil kot bi mignil. V soboto smo bili ves dan na vikendu, smo še en piknik meli. Včeraj smo šli pa na Bled okol jezera in na tortico. Lušten vikend. Je blo treba sončka izkoristit. Sedaj vas grem pa mal prebrat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 8:17:48
|
|
|
|
pajac
|
Jutro Urša! Ostalim čvekam se vidi, da so počasi na dopustih in da lahko dalj časa spijo.. le spite, le spite... ne bo dolgo
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 8:28:04
|
|
|
|
kapesanta
|
jutro. Rok je danes spet v vrtcu, tako da imam spet dost casa. Plan: sesanje, pakiranje torb za v P, ciscenje svinjarije na podbojih in oknih in vratih in radiatorju ipd v novo prebeljeni spalnici, pol pa kuhanje kosila. Me prou zanima ce bom uspela vse danes narest
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 8:33:58
|
|
|
|
Renesme**
|
Jutro! Jaz sem tudi že pokonci od 6:30 , spanje...uh, kaj je že to V prvo sva bila v nedeljo pri kolegih na obisku, pa rečeta, no zdej se pa naspita še teh zadnjih 14 dni , no ob 4:48 naslednje jutro smo že cartali
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 8:35:37
|
|
|
|
Renesme**
|
Današnji načrt: 1. preganjanje megle 2. da se preoblečem v trenirko 3. skuham kosilo 4. počivam 5. lenarim 6. grem z malo na plesne .... .... .... ... ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 8:57:35
|
|
|
|
Majchi
|
Jaz sem tud pokonci že od 6.30 in sem že začela škodo delat. Na poti v vrtec sem namreč počila v en avto. K sreči nikomur nič, razen nekaj materialne škode. Moji plani za danes itak odpadejo, ker se zdaj sploh iz bajte ne upam prikazat . Ah, mislim, da prihaja za mano in da bo še jok dons. Sploh, ko pomislim, da je bila Lana v avtu, jaz noseča... Kako hitro lahko koga poškoduješ. Joj, sploh ne smem razmišljat, čeprav mene vedno po takšni situaciji moralna odgvoornost zvije do konca. Grem peglat, da se raztresem.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 9:06:35
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Jaz sem tud pokonci že od 6.30 in sem že začela škodo delat. Na poti v vrtec sem namreč počila v en avto. K sreči nikomur nič, razen nekaj materialne škode. Moji plani za danes itak odpadejo, ker se zdaj sploh iz bajte ne upam prikazat . Ah, mislim, da prihaja za mano in da bo še jok dons. Sploh, ko pomislim, da je bila Lana v avtu, jaz noseča... Kako hitro lahko koga poškoduješ. Joj, sploh ne smem razmišljat, čeprav mene vedno po takšni situaciji moralna odgvoornost zvije do konca. Grem peglat, da se raztresem. Ej glavo gor! J... pleh! Saj glej na to tako, da če je že kje pisano, da se kaj mora zgodit, si ti ti ta bonus zdaj izkoristila in je vse ok... Bistveno je da, ste vsi ok! Pejd zdaj na en čvek in čajček za pomiritev, pusti peglezen pri miru, je ob njem preveč časa za premlevat dogodke za nazaj..
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 9:08:15
|
|
|
|
pesjanarka
|
majchi ne misli na to, kaj vse bi lahko bilo ... se ti lahko zmeša. Bodi vesela, da je bilo samo malo pleha. To se popravi. Vi 3 ste pa ok. To je pomembno. Mi2 sva bila letos poleti na sredini verižnega trčenje na AC!! Na srečo je bilo, tako kot pri tebi, vse ok. Drži se!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 9:09:33
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Jaz sem tud pokonci že od 6.30 in sem že začela škodo delat. Na poti v vrtec sem namreč počila v en avto. K sreči nikomur nič, razen nekaj materialne škode. Moji plani za danes itak odpadejo, ker se zdaj sploh iz bajte ne upam prikazat . Ah, mislim, da prihaja za mano in da bo še jok dons. Sploh, ko pomislim, da je bila Lana v avtu, jaz noseča... Kako hitro lahko koga poškoduješ. Joj, sploh ne smem razmišljat, čeprav mene vedno po takšni situaciji moralna odgvoornost zvije do konca. Grem peglat, da se raztresem. Ej glavo gor! J... pleh! Saj glej na to tako, da če je že kje pisano, da se kaj mora zgodit, si ti ti ta bonus zdaj izkoristila in je vse ok... Bistveno je da, ste vsi ok! Pejd zdaj na en čvek in čajček za pomiritev, pusti peglezen pri miru, je ob njem preveč časa za premlevat dogodke za nazaj.. Vem kako se počutiš...se je meni tudi letos poleti to zgodilo, na srečo ni bilo na nobenem avtu nič videti... ah bo že, samo da ste vredu!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 11.10.2010 9:26:44
|
|
|
|
sara pia
|
Dobro jutro Spanje, kaj je že to, pri nas je ponoči zelo živahen. Majchi - razmišlji pozitivno, vse je o.k., avto je pa itak sam škatla pleha Jaz mam tudi danes v planu zrihtat torbo za v porodnišnico, upam da mi rata
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?