|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
8.10.2010 16:15:45   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Bumbolina

lottyka, ti pa kar brazilska? A fejst boli??? Po eni strani me mika, samo nisem ziher...

Jaz hodim že ene 3 leta na vsake 4 tedne, tako da sem navajena. Res pa je, da me sedaj med nosečnostjo veliko bolj boli kot ponavadi. Kot kaže je koža tam okoli bolj občutljiva. Mi je pa moja K rekla, da drugače tistim ki ne hodijo že prej, ampak pridejo med nosečnostjo prvič, da jim odsvetujejo. Je pa tako, tale moja K je super. Sem šla vmes drugam in sem dobesedno ušla dol s postelje, ker to je bilo pa mesarsko klanje, ne pa depilacija. Tud do konca nisem pustila ji narediti, sem doma pol vosek dol spravljala. Prvič sem imela vse polno pik in vraščenih, ampak ne ni dovolj 1x, sem šla še drugič k drugi, njej pa sem pobegnila z mize. In to po že ene 2 letih brazilske, ko sem bila že navajena. Tako da raje plačam 10 EUR več, se peljem malo dlje in je narejeno tako kot treba. Tako da če ima katera namen, naj se prvo pozanima katera K je res vredu, ker drugače se zna zgodit da boste šle prvič, zadnjič in nikoli več. Kar se tiče gledanja in dotikanja K spodaj, pa jih itak vidi vsaj ene 2-5 na dan. Pač to ji je služba, zato je plačana in mene to ne moti preveč.

Renesme a ti tud Harry Potterja čakaš. Sem tud jaz študirala kako priti v kino. Mislim da pride šele Novembra, upam da čim kasneje, da bom vsaj proti koncu predvajanja mogoče ujela. Doma podojit, hitro v kino, pa letet nazaj user posted image user posted image user posted image . če verjameš. Mislim da bo kar na TV tokrat moral bit.

No jaz sem imela danes pregled. vse o.k.. CTG ni pokazal nič, pač zatekam, kaj veliko se ne da narediti, za zgago Rupurut in to je to. Za streptokok sem pozabla user posted image vprašati, upam da je naslednji teden še dovolj zgodaj. Me je pa opozorila da je pomembno čutiti bebiko vsaj 10x dnevno, drugače takoj v P. Če ga cel dan ne čutiš, je treba priti. Nalsednji pregled čez 1 teden 15.10. Ja začeli so se pregledi na 1 teden.

Tako, zdej pa mal noge gor dat.

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
8.10.2010 16:19:16   
kapesanta
ČEVLJI: pri meni tudi kriza - za na šiht salonarje, pa škornje, vse s peto. Zdej pa trenerka in kavbojke. Nosila ene 10 let stare Yellowcab-ce (se vidi kvaliteta user posted image , sam se jim pa tudi že pozna), drugače kupujem v Alpini in niso imeli nobenih pametnih razen Binomk (cena user posted image ) - vse kar je usnjeno pa mal na športno je noter velur. No zdej so pa končno dobili ene in jih mam že doma, prou super so, jih mam lahko za k vsem, pa še za na šiht bojo: http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art8J985Z res sem jih vesela

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
8.10.2010 16:20:49   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: kr ena
pozdravljene!
Se je še keri zgodilo da so ji dvakrat zavrnili bolniško in morm it delat za 5 dni. Drgač bi že mogla začet delat 1.10. ampak imam še nekaj viška ur tok da morm naredit še 41 ur, a s porodniško začnem 20.10!
od 6 meseca sem na bolniški pol mi pa 19 dni pred porodniško zavrnejo bolniško, tok sem bla jezna da bi jih najrajš vse ....  Pa neb rekla če bi delala v pisarni, ampak delam v gostinstvu ampak še to v hotelu, tok da si lahko sam predstavljate kok bo. upam da mi bo uniforma vsaj brezrokavnik prav!
fajn se mejte pa upam da bom zdržala teh 5 dni al pa več

Srhljivka - teh 5 dni bo pa zdravstvo rešilo, ja prou res.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kr ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
8.10.2010 16:23:07   
MalaNeli
če imaš to ta novo okno, potem gre kr tam spodaj, slike iz albuma, pa dodaj novo ... pa slediš navodilo, saj boš pogruntala. če pa nimaš tega ta novga okna, pa najbolš da shraneš sliko na shrani.si pa potem dodaš sem.

upam da se znajdeš. tut meni dolgo ni šlo. (nisem pogruntala) pa mi je ena oktoberka potem povedla za ta shrani.si, ampak sedaj meni že odpira to novo okno za sporočila, kjer preprosto dodaš sliko.
pod tem okncem za pisat imaš slike iz albuma.

severnica ja bordam. hehe, saj to ni problem, če na 3h, bi pa šla sam tu na naše smučišče, pa itaq se lahk navozim v 2h urah in potem hitro domov dojit. :) je pa tko da jaz pa nism tolk daleč, morem kupit še vse novo. lani nisem bordala, ker me celo zimo ni bilo doma, predlani pa sem kar bratov bord uporabljala. tako da bo treba kupit celotno opremo :D

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
8.10.2010 16:36:13   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Me pa zelo skrbi dojenje, ful si želim dojiti, a ne vem, če nama bo steklo. Potem pa se mi poraja vprašanje kaj jesti in česa ne, da ne bi bilo krčov. Kak nasvet kaj se odsvetuje?

V materinski soli v mb je pediatrinja omenila, da naj se ne sekiramo, da vse imamo mleko, le zaupati moremo vase user posted image Naj ga takoj pristavimo, da se mu sprozi sesalni refleks. Pa na zacetku imas le par kapljic mleziva in da je to dovolj. Po 2 ali 3 dneh komaj pride naval mleka.
Dalje je povedala, da nasa prehrana ne vpliva na mleko (razen alkohol) in da naj vse jemo. Jaz sem se prav nasmejala, da je tako simpl, da se mi le prevec sekiramo kako bo user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
8.10.2010 18:50:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne
očetovski dopust...pri nas so rekli, naj moj user posted image prinese papirje en dan preden misli kristiti dopist...to je to. Itak ga bo verjetno koristil šele po novem letu, ker mora najprej vedet eli bo še imel službo user posted image Če bo vrezposeln, itak nima dopusta oz. je itak doma.

Po mojem se mu splača, ker to plača država, pa ne šteje se ti v čas na zavodu za zaposlovnanje, če se prou spomnem.

A LAHKO PROSIM ENA NAPIŠE KAKO DODAJAŠ SLIKICE V OBJAVO NA STRANI, SPLOH NE NAJDEM NAVODIL.

Jaz jih še vedno dajem preko slikomata.... Greš na stran www.slikomat.si in na mestu, kjer ti piše naloži sliko daš prebrskaj, pomanjšaš, če želiš (saj je opcija velikosti za forume) in naložiš sliko (kot npr.. file iz računalnika na mejl).. Pol se ti odpre nova stran z nekaj spletnimi naslovi. Izbereš prvi naslov, ga kopiraš in prilepiš v svoj post...

Če si pa mislila kaj drugega, pa pozabi na to...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.10.2010 19:39:13   
naša beba
jaz sem šla zdaj malo stestirat te novosti in je full na izi dodajanje slik, prej mi shrani.si ni bil tako všeč, moraš le vse uplodat na net, preden da zasebno prilepiš nekaj na forumu...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.10.2010 19:41:36   
MalaNeli
ja ta nova ni slaba. sicer pol une male slikce. ampak :) v tej jaz vsaj vem kako dodat sliko.

punce mene ful obliva vročia. ne vem kaj mi je. sem pri meru, pa me obliva PA NE MISLIT DA IMAVA PRETOPLO V STANOVANJU, ker nama ne delajo radiatorji in je temperatura samo taka kolkr se ogreje do 12 ko sije sonce. mene pa obliva na trenutke. in sem šla prej počivat, pa sem se zbudla prešvicano! adijo pamet! pa nožnica me boli user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.10.2010 19:52:28   
kr ena
pozdravlene!
dopust mam vsega ponucanga! drgač pa sem bla tudi pr svoji zdravnici in nemorm it na bolniško, more kao 14 dni minit, pol da kao lahko grem, ampak še to na komisijo, kar neki.. kaj če gripo fašem, recmo? user posted image sam tud jst tega prav dost ne zastopm, al je moja dohtarca tok nesposobna al kaj? povsod sem že klicala, pa noben nezna kej dost povedat.
če bi se pa prtožla, kao da ful težku odobrijo, pa še vleče baje da se, vsaj tok so mi rekl v zdravstvenem domu!
v petek mam genikologa spet, tok da bom se še z njo zmenila kok pa kaj?v glavnem v tork začnem ob 7 zutri! zakon!user posted image
sporočim kok se je rešl

mejte se pa uživite še zadni mesec

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.10.2010 20:09:41   
naša beba
Mislim, da zaradi iste bolezni res ne moreš takoj ponovno na bolniško, če ti poteče komisija.... 
Če pa imaš novo vrsto bolezni, ti pa definitivno pripada stalež. 

(odgovor članu kr ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.10.2010 20:15:49   
november2010
Melca - enkrat sem brala o spanju na trebuhu, je Pušenjak rekel, da lahko spiš na trebuhu kolikor časa ti pač paše...
depilacija - meni kar moj mal pomaga, naj poudarim, da se čisto nič ne pritožuje :)), drugače tudi jaz hodim na voskanje oz. smolo, sam
moram pa rečt da za brazilsko se pa še nisem opogumila....
pranje - jaz sem kar pri 40 stopinjah oprala.... plenice bom pa na 60.
KdaJ rodit - jaz bi kar takrat ko imam rok, prej nič, imam še en kup dela, pa še okna nam morjo prej zamenjat :) Tako da naj mali kar lepo na
toplem počaka do 18.11 :)
Drugače se pa mene tud neki prijemlje, kiham, smrkam, kašljam, boleče grlo.... se moram mal med vikendom pazt, da se me kaj večjega ne loti.... ampak za kostanjčke
bomo šli pa vseen v gozd pogledat....

MalaNeli - mogoče se tebe tud kaj prijemlje....

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.10.2010 20:17:01   
MalaNeli
november ka bi se me lotevalo??

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.10.2010 20:25:59   
lonalona
Alooo,...

Tako končno sem se malo odpočila,..sem cev dan pohajkovala z  prijateljico po  lj,..prov paše  morm še izkoristiti da se dobim š e skaterim  predn grem  roditi  našega  otročka,..k potem  nekaj časa  no kak mesec nebomo  šli nikamor, potem pa  že  če  bo kako lepo sončno vreme.

Babolina--- hvala  za odgovor,..sm le mislsla da  je kak fajna  rešitev tko pač  stem sterilizatorjem ,..ampak  očitno  bo treb akar  zbrisati oz postaviti da se odcedi tako kot praviš. Drugače p a sem tudi jaz mnenja da stvari ni potrebno za  vsak  drek  sterilizirati lakti tudi ko smo  bili mali ni  bilo ravno  vse prekuhano pa smo bili zdravi,..Modrček sem  si ogledala in mi je res še med najboljšimi kar semjih  vidla.

mala neli---- tudi men doletijo taki občutki kot si  opisala,..pa mi ni jsno zakaj  to se mi kar večkrat ponovi kar  tak  val vročine  v glavo ,..vsake  toliko mi  začen še  sapa dajat ali pa mi  začne  hitreje  bit  srce ,tega pojava si nikakor ne zanm razlagat   zakaj pride  do tega,  vsakič tudi preverim če so slučajno  zakurili pa vidim da so radiatorji  hladniuser posted image .

Kr ena---ja tole z bolniškoni ravno prijetna zadeva,..jaz sem  tudi  doma  že od 5 mesec stem da sem  imela vsak mesec  boje ali  bo podaljšana ali ne,..je pa res da mora vmes preteči 10 dni da lahko ponovno dobiš  bolniško,..včasih je  bilo to en dan sedaj pa 10 dni,..tko je  bilo rečeno ker  sm imela v avgustu  problem  ali bo podaljšaa  ali ne  in sem se moral  v službi meniti za 10 dni dopusta,..tko da mah  tole res ni prijetna zadeva in me je  vsak mesec spravilo v salbo voljo,..user posted image
sedaj imam še en tedn  bolnišk e in nato končno nastopim porodniško jupi,..ker da sem toliko časa na bolniški upam da nikoli več.

lep večer...

Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.10.2010 20:27:56   
MalaNeli
ja saj to je to. ker mi začne tut srce na polno delat takrat. upam sam da ni kaj narobe. da je to sam zarad "stanja"

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.10.2010 21:48:11   
Renesme**

pozdravlene!
dopust mam vsega ponucanga! drgač pa sem bla tudi pr svoji zdravnici in nemorm it na bolniško, more kao 14 dni minit, pol da kao lahko grem, ampak še to na komisijo, kar neki.. kaj če gripo fašem, recmo? user posted image sam tud jst tega prav dost ne zastopm, al je moja dohtarca tok nesposobna al kaj? povsod sem že klicala, pa noben nezna kej dost povedat.
če bi se pa prtožla, kao da ful težku odobrijo, pa še vleče baje da se, vsaj tok so mi rekl v zdravstvenem domu!
v petek mam genikologa spet, tok da bom se še z njo zmenila kok pa kaj?v glavnem v tork začnem ob 7 zutri! zakon!user posted image
sporočim kok se je rešl

mejte se pa uživite še zadni mesec

vsakič ti mora odpret bolniško z novo diagnozo...jaz sem imela nazadnje vmes prekinitev za 9 delovnih dni, namesto 10, pa je šlo, res pa je, da nisem imela komisijsko nikoli!

(odgovor članu kr ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.10.2010 21:56:13   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

Dalje je povedala, da nasa prehrana ne vpliva na mleko (razen alkohol) in da naj vse jemo.

Tega se jaz tudi spomnim,...baje da hrana samo okus,.... tako da lahko jemo tudi fižol, ker zaradi tega naših user posted image nebo nič napenjalo!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.10.2010 22:29:05   
sara pia

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Dalje je povedala, da nasa prehrana ne vpliva na mleko (razen alkohol) in da naj vse jemo.

Tega se jaz tudi spomnim,...baje da hrana samo okus,.... tako da lahko jemo tudi fižol, ker zaradi tega naših user posted image nebo nič napenjalo!

Zanimivo, nam so pa rekli naj se izogibamo fižolu in zelju, ker napenjauser posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.10.2010 22:40:27   
naša beba
Po mojem neki malega bebice že občutijo kako hrano jemo in jo bomo jedle. Saj že celo nosečnost jejo z nami. Če smo do zdaj seveda zmerno jedle fižol in zelje ter kaj začinjenega zraven, potem tudi med dojenjem ne bi smel bit problem. Če se bomo pa tolko najedle, da bo nas zvijalo, bodo tud bebice to občutle... moje mnenje
Js se pa spomnem, da so nas opozorili bolj na prehrano, ki je do zdaj nismo uživali. Torej, če bi se zdaj samo z nekim tropskim sadjem basala, ki mu niti imena ne znam izgovorit, to bi bil bolj problem!!!

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.10.2010 23:13:00   
majabar
nasa beba, se strinjam s tabo. Tu seveda predlagajo podobno,ce imamo me tezave s hrano, jih bo imel tudi dojencek. Jem pa med nosecnostjo tropsko sadje in ga bom potem tudi. Zame so postale eksoticne recimo marelice, borovnice, tudi jabolka in grozdje:). 

Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.10.2010 23:39:35   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: sara pia

Zanimivo, nam so pa rekli naj se izogibamo fižolu in zelju, ker napenjauser posted image

mogoce napenja dojeco mater, ne pa otroka user posted image

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.10.2010 0:17:22   
kr ena
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Mislim, da zaradi iste bolezni res ne moreš takoj ponovno na bolniško, če ti poteče komisija.... 

Ja to itak, sam je skoz pisala dohtarca, da zarad nosečnosti. nevem od kar se je dohtarca zamenjala sploh nevem kaj so pošiljal na komisijo, že k sem prvič bla pr nej ni imela pojma glede bolniške. Glih dobr je začela delat, ampak poraz od poraza! zdej se morm pa prov pozanimat pr svoji genikologinji, če je nebom že v ponedeljek klicala pa se še pr njej pozanimala.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.10.2010 0:20:28   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Ja to itak, sam je skoz pisala dohtarca, da zarad nosečnosti. nevem od kar se je dohtarca zamenjala sploh nevem kaj so pošiljal na komisijo, že k sem prvič bla pr nej ni imela pojma glede bolniške. Glih dobr je začela delat, ampak poraz od poraza! zdej se morm pa prov pozanimat pr svoji genikologinji, če je nebom že v ponedeljek klicala pa se še pr njej pozanimala.

LP

najbolje, da gres v ponedeljek k svoji ginekologinji in jo prosis za bolnisko. Pa veliko srece!

(odgovor članu kr ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.10.2010 0:21:16   
kr ena

IZVIRNO SPOROČILO: sara pia

men je pa pr tamali rekla naj se sam prve 14 dni pazem na prehrano pol pa lahko vse jem. drgač pa sem nekje brala da če mati poje recmo fižol ne upliva na otroka, če doji!
vsakmu dojenčku se želodček širi in s tem nastajajo krči, eni jih majo več eni manj. ponavad jih imajouser posted image več, kot user posted image . pr nas jih tamal sploh ni velik imela

mogoce napenja dojeco mater, ne pa otroka user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.10.2010 6:00:39   
tejci1981
Ura je 6.00 jaz pa ne morem več spat,....sem lačnauser posted image !
Bom počakala dragega, ki pride čez pol urce iz nočne, boma skupaj zajtrk pojedla, pol pa grem z njim še malo ajat user posted image !

(odgovor članu kr ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.10.2010 7:16:53   
maa2010

Ura je 6.00 jaz pa ne morem več spat,....sem lačnauser posted image !
Bom počakala dragega, ki pride čez pol urce iz nočne, boma skupaj zajtrk pojedla, pol pa grem z njim še malo ajat user posted image !

dobro jutro user posted image
mene je tudi lakota prebudila in ze jem jogurt user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?