metaxa0911
|
Zdravo punce... Joj se resful stvari nabere, grem pol mal za nazaj pogledat očem je bla sploh debata Da poročam o pregledu... Šla na CTG-spet, moj gin spet totalno nezadovoljen, da tako silovita krčenja niso normalna za tak čas 35.tednov in 4. dni, bla, bla, bla...Mi je spet naredil celotni pregled, mam mal enega vnetja-normalnega za nosečnice baje-nč hujšega, o materničnem vratu ni blo govora, pol pa še ultrazvok... In smo prišli do zaključka, da mam v trebuščku enga velikega požeruščka,ki se je v 17 dneh zredil slabo kilo in da ni čudno, da se maternica tku obnaša, ker bi šou že rad ven :) Ima pa 3.200 g. Jz nimam, de bi mela sladkorno al pa kej podobnga, me pa vsejen mal skrbi, od česa to pride. No in mi je reku gin. da bomo še mal na par dni spremljal tega našga težko pričakovanega ,verjetn pa, da bo hmal za vn :) Dobila še eno injekcijo za pljučke, pregled v sredo, če se prej ne naredi karkoli samo od sebe :) Drugač mi je pa še kr fuuuul slabo za vsak kar pojem, sm vsa taka bleda, zmatrana in prebava na višku. Očitno res vse posledica zelo hitro rastočega srčka, ki ga že komi čakamo ;) Jz mam drugač že neki časa vse prpraulen, obe torbi, nimam lanolina za bradavice pa me zanima, če grem to rajš še kupt... Ali pride dejansko prou ali ne. Kar se tiče modrcev za dojenje-na mojo trenutno cifro 80 c (skozi nosečnost zrasle iz 75 b), sem jz za dojenje kupla še eno št.večjega, torej 80 d. Po nasvetu sestre, ki je dva dojila in prodajalke :) Kupla sem ga pa v dm-ju, enga pa sem iz bc dobila, sam tm so mnde ful dražji. Drugač pa vem, da s tobolniško fuuuul komplicirajo, moja sestra je bila noseča lani, mela skoz res probleme, na koncu fasala tisto tanovo gripo, ki je razsajala, bla ful boga ene tri tedne, pa ji niso dal cel mesec (itak ker bi mogla krit država), niti ji niso na koncu 14 dni več mogl dat zared iste diagnoze, ker je blo vmes prekinjeno..uglavnem KRIMINAL. Jz sm se obrila spet sama z ogledalom, ki pa se mi je vmes zmoču in pod tistem kapljicam nism vidla (ne de bi si ga obrisala ) in sem se res prou grdo urezala tm dol, ene 4-5 cm,brisača pa skor napojena s krvjo...Sem se ful ustrašla sam se je kr hitr zacelilo, edin kr sm dons tuhtala je, de ne bo na pregledi vse popstil in bom tm zared mojga britja vse krvav nardila :) Kar se tiče cotk...jz mam tudi večino prpravljeno 56 in 62, mam pa tut večje, ki sem jih dobila ampak še ne preprane.Tist bo za kasneje... Mam več 62 in sem šla zadnič še hir po dva kompletka 56, ker so me vsi plašili, da bo prej :), zdej pa tut če bo, bo kr velik tku de vsejen čist ta mičkene oblekce ne bojo za dolg. No javite se še kej, jz bom dons verjetn spet doug pokonc glede na to, de sem tri ure spala popoldne
|