|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
19.8.2010 22:34:57   
teta beta
Evan, vse najboljše!!!

2ursae, na celjskem gradu imajo tudi zdaj poleti viteške delavnice, srednjeveške dneve in prireditve. A veš, da smo bili ravno v nedeljo gor (ampak kar tako, na nobeni prireditvi), sem vzela tudi prospekt, ampak ga zdajle nimam pri sebi, da bi ti kaj konkretno povedala, ker smo na počitnicah. Je bilo pa ful luštno, Dašo je najbolj fascinirala zgodba o Frideriku in Veroniki in da ga je dal potem oče v stolp zapret in zakaj in kako itd.

Mi smo pa kot rečeno na počitnicah, če lahko temu tako rečem, jaz sem ponavadi vsak večer precej crknjena. Imamo zidarje, ker gradimo tule eno halo, pa domače delavce in imam vse na malici in kosilu, zraven pa dva junaka, ki me tudi hočeta zase, jasno. Ampak se da, bo že, drug teden tako pride naša kuharica nazaj.

2ursae, enkrat si nekaj govorila o izletu v Toskano preko Hoferjeve turistične agencije - čisto je šlo mimo mene, a ste to potem šli? Sem jaz tudi danes gledala v reklami, pa se mi je takooo zluštalo, pa tudi še kar poceni je.

Uživajte na čveku!!! Spijte kakega icea še zame user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
20.8.2010 8:49:17   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

A pride mogoče Tažana?!?! Mašinca, me firbec matra!

Mogoče ja, mogoče tudi ne. Čez par ur bo vse jasno, tudi če bo oblačno in temnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
20.8.2010 12:31:00   
2ursae
teta beta: ne, v Toscano potem nismo šli, je pa izgledalo zelo mikavno. Če ne bi imeli za letos že naplaniranih toliko počitnic, bi najbrž kar šli. Ktera varianta te pa mika?

jaz sem danes kot megla, komaj diham, komaj se premikam user posted image ... upam, da se mi zvečer uspe prebit do LJ ... službe imam že pol kufr, komaj čakam, da zaključim vse skupi.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.8.2010 14:23:48   
pety78
Aja, Pety, ne bom rabila prevoza, imam avto na razpolago. Hvala vseeno za pripravljenost prevažanja ene najedne nosečke naokroguser posted image

No, potem pa z malo manj slabo vestjo odpovem. user posted image Sem od včeraj doma na bolniški s Kajo, ker ima virozo...Juhuhu, še poletja ni konec, pa se je že začelo. user posted image user posted image user posted image
Saj kaj zelo hudega ni, bo šla sedaj z mano v vrtec po Vida, samo spali pa res nisva, ker je kašljala, pa jo je očitno matralo tudi dihanje, je pojokcala, jaz pa na nogah vsakih nekaj minut. Eh...

Uživejte, kaj naj rečem drugega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2379
21.8.2010 19:24:37   
2ursae
valla, sem pregledala Sparovo spletno stran pa ne najdem ničesar o znižanju igrač. A si zihr, da bo v pon. še popust? Bom imela čas in bom šla preverit.

Pety, upam, da vam gre na bolje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.8.2010 11:33:01   
Nika v službi
Pety, škoda, da nisi mogla priti. Upam, da ne bo nič hudega s Kajo.

Mi gremo zdajle v Atlantis; če se kdo nima kam dat, lahko pride. Mi bomo tam - kot običajno - do poznih večernih ur... V svetu doživetij, največ verjetno na zunanjem rdečem toboganu.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.8.2010 12:08:58   
A-N-J-A
Mi smo pa ravno prišli od tamuser posted image .Je šla Ela na morje, pol je bil pa Bor tok žalosten, da smo mogli it.

Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.8.2010 7:16:21   
Pia67
Evo, mi smo še vedno doma in upam, da del tedna ne bo tako. Ta teden imam planiran dopust, Nina je bila in še danes pri očetu, zanimivo in žalostno je le to, ker ne vem kje imam otroka user posted image . Baje to ni izrecno napisano v sklepih in botruje temu, da lahko le sklepam kje bi lahko bila, slišali pa se tudi nisva. Nočem je po nepotrebnem begat po telefonu. Mal me le stisne, če bi bilo kaj narobe in bi se lahko zapletlo vse skupaj. Človek nikoli ne ve.
Tako je vikend minil v dvojini, tudi ostali odrasli otroci so jo mahnili po svoje. V soboto tekaški dan, lepe nagrade in potem nirvanični obisk prijateljice v Beli krajini, domov sva se vrnila s prtljažnikom polnim sliv, včeraj sem kuhala marmelado, vlagala stročji fižol in brala. Zvečer sva po tekaško strašila turiste okoli gradov z najinim belim volkcem, ki je tokrat zaostajal za nama, ker je pogruntal, da se tako lažje skrije in dela po svoje.
V soboto sem prešpricala Koliščarski dan na Barjuuser posted image  (http://www.delo.si/clanek/118224), sem prebrala v nedelu, da je bil. Naslednjo nedeljo pa upam, da vse skupaj uskladimo in gremo na Bognšperk. Nika hvala za idejo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 8:16:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.8.2010 8:44:39   
pety78
Dobro jutro punce,

No, niste nič napisale, kako ste se imele? A ste skregane? user posted image
Kaja je že ok, danes je šla v vrtec, sicer še malo pokašljuje, ampak nič hujšega.

Sem dobila en mail, v katerem so navedene brezalkoholne pijače, ki jih pijemo in njihove nevarne sestavine. Vam ga posredujem na mail, če ga pa katera ne dobi in ga želi, naj mi javi.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.8.2010 20:38:02   
spelka12
Bilo je super in.................... ................................ .......................... ................................ polno luči, siren in ....................... ..................................... .......................... ......................... avtomobilov, divjanja in .............................. ................................. fino j blo user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.8.2010 20:54:13   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Bilo je super in.................... ................................ .......................... ................................ polno luči, siren in ....................... ..................................... .......................... ......................... avtomobilov, divjanja in .............................. ................................. fino j blo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, super je bilo in že sedaj mi je žal, da me letos ne bo več zraven. Bom drugo leto nadoknadila, brez skrbiuser posted image

Pety, super, da se je Kajčiki zdravje izboljšalo.

Jaz grem jutri v P, pa da vidim, kaj bodo rekli tam. Javim se v vsakem primeru.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.8.2010 21:58:35   
Nika v službi
Benika, srečno jutri in nestrpno čakamo novice!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
24.8.2010 10:22:58   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ej, sem skoraj 100%, da je pisalo do 23.8. Ali pa raje prej pokliči, da ne boš brezveze hodila.

ja, še je bilo, a nism našla nič pametnega, sem jima na koncu vzela mali košarkaški koš, ki se privije na steno in sta včeraj že veselo metala - smo dali slučajno ravno na pravo višino, da Anže lahko zabije. Izgleda kot pravi NBAjevec, pa še tolk je črn user posted image .

Naše srečanje pa itak - akcija user posted image , Špelka, ful si dobr napisala user posted image user posted image

benika, drži se danes, mislimo nate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
24.8.2010 10:52:46   
Nika v službi
No, Benika? Še nič novic? Kdaj pa ima pregled, katera ve?

Sicer pa sem pravkar izvedela, da nas v Volčjem potoku v nedeljo ne bo. Smo povabljeni na piknik/praznovanje rojstnega dne prijateljeva sinčka Tobije, ki je dopolnil 3 leta. Ravnokar se dopisujem z mamico, katero št. nosi (98), pa kakšno pižamico in orodje kupiti.user posted image To so namreč njihove/njegove želje. Kaj imam rada, ko konkretno izvem, kaj je aktualno.

Aja, Pety, da te obvestim, da je Vida doletela ta čast, da je pristal na Nikinem spisku povablljencev na RD. Opala! Očitno se ji je po tistem norenju v Atlantisu usedel v srce.user posted image Rezervirajte si torej čas v petek, 17.09., 17:00 - 19:30.user posted image Uradno vabilo sledi. Itak pa moraš torto spečt.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
24.8.2010 13:07:14   
pety78
Aja, Pety, da te obvestim, da je Vida doletela ta čast, da je pristal na Nikinem spisku povablljencev na RD. Opala! Očitno se ji je po tistem norenju v Atlantisu usedel v srce.user posted image Rezervirajte si torej čas v petek, 17.09., 17:00 - 19:30.user posted image Uradno vabilo sledi. Itak pa moraš torto spečt.user posted image

Pa sem rekla Matjažu, da gremo raje na Bled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lepo, hvala za povabilo, se bo z veseljem udeležil, torta pa tudi bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
24.8.2010 13:41:38   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pa sem rekla Matjažu, da gremo raje na Bled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lepo, hvala za povabilo, se bo z veseljem udeležil, torta pa tudi bo. user posted image

user posted image Dobra. Ja, vidiš, včasih je treba poslušati notranji glas....user posted image user posted image user posted image

Z Beniko sva pravkar spili slastno ledeno kavico, vsaka svojo in malce poklepetali. Jutri gre rodit.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
24.8.2010 13:55:50   
pety78
Jutri gre rodit.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.8.2010 13:59:13   
benika
Z Beniko sva pravkar spili slastno ledeno kavico, vsaka svojo in malce poklepetali. Jutri gre rodit.

Kdo? Jaz? Ne, ne, 1. septembra grem rodit. Boste še en teden počakaleuser posted image

Čisto resno. Danes sem bila na pregledu. CTG je krasen, odprta nič, vse je ok. Bom pa v ponedeljek sprejeta na oddelek, kjer mi bodo ukinili nočni inzulin. V torek naredijo še krvni profil in če je ok, gremo v sredo na indukcijouser posted image Po eni strani že tako težko čakam, po drugi pa me je rahlo strah. Ampak če sem 2x preživela, bom še v 3.

Neposredna povezava do sporočila: 2394
24.8.2010 14:02:25   
Nika v službi
Eh, Benika, a si mogla pokvarit foro?!?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.8.2010 14:04:00   
pety78
O ti ti ti, Nika. user posted image  user posted image

Benika, kako zdaj? A nisi neki o carskem govorila? Al sem zamešala...

Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.8.2010 14:11:57   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

O ti ti ti, Nika. user posted image  user posted image

Benika, kako zdaj? A nisi neki o carskem govorila? Al sem zamešala...

Carski? Kdo? Jaz? No way. Rajš potrpim tistih par ur, kukr pa pol še 1 teden trpim.

Nika, sorčiuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
25.8.2010 7:54:37   
tažana
Krasno!! Benika komaj čakamo na novice!! 1.9. praviš... no pa naj bo po tvoji izbiri user posted image

JAz sem že čisto v pripravah na vrtec. ta teden imam popoldan razgovore in sestanke. drug teden pa začnem. tudi jaz torej čakam na 1.9- sam upam da mene ne bo bolelo kot Beniko user posted image . RAzen če se kakšen od staršev fizično spravi name user posted image . dober da imam moškega v teamu- ker letos lepo prosim imam pomočnika user posted image !

Nič grem otrokom zajtrk pripravit.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 8:05:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
25.8.2010 8:20:28   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

ker letos lepo prosim imam pomočnika user posted image !

ohoho user posted image user posted image user posted image  super!

Opala! To bo pa dream team.user posted image Samo da nimaš onega od Čukov... ker potem bi ti bila pa res "fouš".user posted image

Punce, malo pomoči. Kje dobim kakšne fajn pižamice za fante? Pa kakšno orodje naj kupim našemu 3-letniku? Bojda vrtalko in mizo že ima... Je pa sicer čisto usekan na orodja, gmajna, traktor, domača opravila... rulajo.user posted image Sem mislila, da bi šla pogledat v Leclerc, ker sem - vsaj za Niko - ponavadi dobila luštne pižame... Ne bi pa ful letala okrog... Če ima katera kakšno idejo ali je pred kratkim kaj podobnega iskala/kupovala.... - se priporočam. Hvala.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.