|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
3.8.2010 13:16:51   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Slovenka, a nisi še prebrala vse francoščine al kam si se skrila? user posted image user posted image

Joj, ne še, je ful tega... morda mi rata do jeseni, ko se bo spet začel tečaj. NEkak računam, da če se bo začel bolj pozno, npr. novembra, da bi spet hodila...

uh ,alarm...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
3.8.2010 13:39:25   
babysolza
hejho

mene pa danes daje lenoritis. Sem bila včeraj zvečer tako zmatrana po celodnevnem sedenju na plaži, da sem molila, da ne bi šla rodit, ker se mi je zdelo, da tudi enkat ne bi bila sposobna pritisnit. user posted image user posted image  Danes pa počivam na ful in nabiram moči, tako da zdele grem pa lohk.

Joj Sofi, ta je pa res dobra, z računalnikom. user posted image user posted image

TMS, kako se ima Tali čez 'lužo'? user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
3.8.2010 14:29:42   
Anonimen
Slovenka, počivaj čimveč:)user posted image
BS, o ti uživačka user posted image Še malo, pa bo mala pupa tu, ne?user posted image

Nas ponoči pa palčki obiskujejo. Tamala je imela nočne more, je kričala, jokala...komaj za potolažit. Jo vprašam kaj je narobe, če je kdo bil tukaj????...in mi odgovori vsa prestrašena da je bil tukaj na njeni postelji  palček. Sej ne vem, bi se jokala al smejala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4178
3.8.2010 16:00:26   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Se mi je kar zdelo, da te bo FB zasvojil.user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tudi - leti na lunco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
3.8.2010 16:03:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

jutro user posted image user posted image

Sem morala na wc, pa sem se zbudila. In ker se mi ne da na postli kregat za plac z našo gospodično (spet neki štrajka in sredi noči prileze k nama) sem kar vstala.

Mi smo bili pa včeraj na morju, da smo izkoristili lepo vreme pa še zadnjo šanso letos. Smo bili kar v Žusterni - sploh nisem vedela, da je tam tolk luštno. Super za tamale, ful igral, majhen bazen z morsko vodo itd. Pa še blizu, si v dobre pol ure dol. Do zdaj sploh še nikol nisem bla tam, smo šli vedno mimo pa naprej se gužvat.

BS, a od nas tudi? user posted image user posted image

Mi gremo v soboto na morje. Samo uro še moramo določiti. Smo v bistvu čisto blizu MP Gruškovje doma, pa bom tja na policijo poklicala, kdaj pridemo še normalno skozi, potem je pa takoj za mejo že avtocesta in 10 km do našega hotela. SAmo bo vseeno kar vožnje. NE vem, ali se naj veselim ali sekiram, kako bomo dali skozi prvo morje z 2 otrokoma user posted image user posted image

Njamka, upam, da si spodila palčke...

BS, jaz pa običajno od nočnega dojenja dalje z malim spim - ima 160 cm posteljo v sobi. In ob 6h moram na wc, držim do kakih 6.30, končno grem in potem me sliši Sofija in ker ne spi v kinderpetu, me pride cela zaspana gledat user posted image In je ležanja konec. Jutri bom držala do 8h user posted image

Kuham...

TMS - ne, ne smokijev in palčk... user posted image široke rezance z omako in dušene bučke... uh, sem se narezala. grem premešat.

Neposredna povezava do sporočila: 4180
3.8.2010 16:15:27   
Anonimen
Dan.

Pri nas pa full grmi  tamal pa kr spi, ga nč ne zmot.
Dons je bil cepljen pa kri so mu vzel, je bil priden pa nč jokal.

TMS kako je blo pri zobarju? Pa Tali se ti je kej javila?

Slovenka kako ste vi kej, je tamal pridn? Je S.še ljubosumna?
Ja kje pa mate laptop da tamala tipke vn dajeuser posted image

Babysolza a zdej pa že odštevaš a, še mal.

Njamka a palčkiuser posted image , no sam da ni kej bl groznega

Lunca sm gledala slikce na fb, luštni ste vsi, ti pa k ena najstnica.

Slovenka zakaj pa me ti nošč za prijateljico?

Aja a katera ve kako je z L. od RMRM?

Pri nas je bil pa včeri zadnji dan vpisa v vrtec, čez en teden dobimo odgovor, sm že zdej vsa živčna a bo al ne bo.

Pa dons so me obvestili tm k sm avtosedež naročila, da nimajo te barveuser posted image . Zdej sm mogla drugo zbrat, pa sm jih vprašala, če bo zdej kej popustauser posted image .Čakam odgovor.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
3.8.2010 16:35:40   
slovenka
ojla nina,

ja, našega sem tudi prej skozi nosila, ko pa je začelo grmeti, pa je lepo sam zaspal, pa smo imeli zdaj kosilo, S. galamo zganja, pa on kar spi... sicer se je glede ljubosumja stvar zadnja 2 tedna ful izboljšala, samo morda preden mora iti (Sofija ) spat in je utrujena, še ponagaja, sicer pa je pridna in ga uči ploskati, mali se pa na glas reži, tako sta hecna, mali se reži kot stari ded user posted image

laptop imam kar v dnevni na sedežni user posted image

nina, te bom potrdila na fb user posted image Imam namreč fullll prošenj od mojih študentov, ki jih ne poznam po imenu in mi malo ni odobravat vsem... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
3.8.2010 16:39:50   
slovenka
nina, držim pesti za vrtec. Me tako to jezi, ko jih moramo prosit, da nam vzamejo otroke, pa je to njihova dolžnost po zakonu. JAz sem tudi klicala pred kakim letom in pol, ko je bila Sofija stara kje pol leta... in mi je rekla ženska, da ni šans, da dobimo, ker je vrsta predolga... in sem bila ful huda, sem rekla, če vedo, da je po Zakonu o vrtcu obveza občine zagotavljati predšolsko vzgojo ... v glavnem, še letos, ko je mož nosil za malega prijavnico, so vedele, da sem se jaz bunila po telefonu. So pa nam potem odobrili za Sofijo (na podlagi mojega bunjenja - sem omenila, da bi jih lahko vsi zavrnjeni tožili za odškodnino) in smo jih zavrnili, ker sem se jaz vmes dogovorila s fajn varuško, da je S. čuvala na domu pri nas. No, v glavnem, v vrtcu je njim potem izpadlo, da ta baba ne ve, kaj bi rada... hoče vrtec, potem pa zavrne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
3.8.2010 16:47:45   
Anonimen
user posted image user posted image  kr na sedežni. Če bi ga jest mela tm  že zdavnaj ne bi več delal.

No čakam

Ah dej ne govor, te vrtci, katastrofa. pr ns tud če se buniš nč ne pomaga. je blo zavrnjenih skor 500 otrok. In če nimaš dost točk se nimaš kej bunit,pač tko je rečejo. Zdej se dela še en vrtec, naj bi se oktobra odprl pa bomo vidl, če bomo sprejeti. Upam, da. 
Sm pa oba vpisala zdej v tega novega, da jih ne vozim gor pa dol. No sej tud, če ga G. ne bo dobila tuki ni panike, sam bi blo pa fajn.

aha že vidm da si me potrdilauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
3.8.2010 16:49:41   
Anonimen
Pa bolš, da ne greš mojih slik gledat, ker jih mam čist prevečuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
3.8.2010 16:53:42   
slovenka
nina, sem te zadela, ne? user posted image Sem gledala vaše slikice... komaj čakam, da bo naš tudi tako sedel... lepi lepi ste. Kaj gradnja je zdaj v teku? Nisem točno datumov gledala, kdaj si objavila... me zelo spominja hiša na našo, 2007 smo ful delali. Pa kuhinja se najprej naredi, a ne? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
3.8.2010 16:55:06   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Pa bolš, da ne greš mojih slik gledat, ker jih mam čist prevečuser posted image user posted image

Sem malo pogledala, veš da... bom kasneje še malo bolj podrobno user posted image

U, zdaj je pa spet nevihta. In slišim malega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
3.8.2010 17:50:28   
Anonimen
si zadelauser posted image
ja pol bo luštn, pol bo šele ravsuser posted image user posted image

streho smo delal decembra 2006, vselila sva se pa decembra 2007. Zdej je pa še dost stvari za nardit, fasada, stopnišče tud še ni fertik pa okolica, spodnja kopalnica je že skor končana, manjka samo še pisuar pa radiator. Aja pa lustri nam še nekje po sobah manjkajouser posted image  , pa okolica je za zrihtat.
A vi mate že vse?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
3.8.2010 20:05:14   
slovenka
hej,

mi smo gradili poleti 2007 in streha, potem jeseni inštalacije, ometi, okna, čez zimo so nam pleskali in keramiko, fasado spomladi 2008 in 1. maja 2008 sva se selila - ker se je meni zelo mudilo user posted image (nisem hotela več v svojo sobo doma z dojenčkom... čeprav sem kasneje večkrat pomislila, kako bi mi sestra in mami pomagali z dojenčkom, če bi bila še doma user posted image ), opremljeno je bilo ob selitvi samo pritličje, potem naslednjo zimo smo urejali kletne prostore (100m2), lani smo delali na okolici (tlakovci, asfalt) in pa garažo, letos spomladi pa smo uredili še mansardne prostore, da imamo več spalnic. Smo pa šele letos uredili ograjo in zemljo po parceli, tako da smo posejali travo... ostalo pa nam je še zasaditi razne zadeve (grmovnice, drevesa itd.) in pa ko bo čas moramo urediti še gozd, ki ga imamo nekaj arov za hišo, sedaj je spodaj tako grda podrast, prava divjina. No, kratko poročilo user posted image Je moj na tem računalniku, moram iti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
3.8.2010 20:07:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

si zadelauser posted image
ja pol bo luštn, pol bo šele ravsuser posted image user posted image

Samo pri 8m se mali že zna malo sam branit, ne? REcimo nečakinja, ki je leto mlajša od naše, je nekje pri 8m že začela ves čas mahat z obema rokama pred sabo in je sestra rekla, da to dela, če bi ji Sofija hotela kaj naredit in potem sta se obe pokale z rokami user posted image Zdaj pa naš še ubogi mali... Jaj, bo S. vidla, ko bo M. večji in ji bo zalepil kako žvečilko v te kodre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
3.8.2010 20:39:27   
Anonimen
ste pa pridni, da ste vse tolk hitr naredil. No sej, če je denar se itak da. Joj kolk bi jest rada, da bi mel mi tud že fertik, pa še lep čas ne bo,kaj čmo.
Ja pri 8m se že brani, pa igrač tud ne da iz rok, je full močen pa mu je ne more kr tko vzetuser posted image .
Sej je res bl luštn, pa ko G. skače se ji full reži pa ko ga za roke drži pa ona poje tralala hopsasa pa zraven skače... sam je pa treba mal merkat, da se z glavo pol ne zaletita. Čeprov je T. full trpežen, se ne joka za vsak buc ampak more res full prbit z glavo kam, da se joka.
Jest pa komi čakam da shodi, pol bo šele luštn.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
3.8.2010 20:59:05   
slovenka
dnar, dnar, ja... sva tako dolgo čakala na papirje, da se je nekaj našparalo user posted image Samo, a ni tako, da ko se nekaj naredi, vidimo samo tisto, kar še ni zrihtano, in ne tistega, kar je že?

Naš mali bo po moje tudi kar močen, pa bo držal igračo user posted image Potem se bo pa S. od jeze na tla vrgla, pa jo bo čudno gledal, že vidim user posted image user posted image user posted image Zanimivo imate user posted image Ja, jaz se že tudi veselim, ko bosta tu zunaj oba hodila...

aj, naju mala že ves popoldan nekaj heca. Prej je dudo skrivala in naju spraševala, kje je njena duda...  sedaj pa ves čas modrim kockam govori, da so rdeče, da se že sekirava, a ji vid peša. Ker dobro ve, kaj je rdeča in kaj modra user posted image Spat gre zdaj. Mali spi že od 18h. Samo čakam, kdaj se bo zbudil, ampak zgleda se ne bo. Včeraj je cel popoldan spal, danes pa bolj malo... pa bo kar potegnil v noč izgleda. Upam, da ne bo potem ob 4h buden kot sova user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 3.8.2010 21:00:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.8.2010 21:08:31   
TaMaSa
cer

Sem izmucena dons, pa se kar ni konca. Meri se ne spi, mojga se ni...Se s tamalo igrava, odkar je S. zaspala, zdej pa se mal risanka.

Dajte mi povedat tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj kej pocnejo.
Midve recimo, barvava, riseva, strizeva, lepiva nalepke, slike gledavauser posted image , ker knjigic noce, pol pa kocke, aja pa s stempilkami....da ne pozabim na Nintendouser posted image . Aja, pa ene karte ima, in iste like skup dajeva. Puzzle ima se pretezke, tako, da jo kaj prevec ne zanimajo. Pesmic ne poje, ker ne govori, niti je melodija ne zanima.
KAJ SE LAHKO?

Moja S. M. premagauser posted image . Kot pravi Nina, zagrabi igraco, lase..in ni sans, da spusti. Ko sta supaj na postli, ali puzzlah, jo brca, k njej leze, M. pa vpije.
Jo pa M. fejst v smeh spravlja. Najbolj z poskakovanjem in padanjem. Tamala se pa smeje na ves glas, lustno ful.

Tali moram mal sms poslat kako je kaj. Prvi dan je koj klicala, da je soba v rooozaaa, groznuser posted image , pa polno plakatov Hane Montane. Je ze ob osmih zvecer zaspala. Ne upam prevec klicart, ker nimam pojma kolk je minuta. Da me ne bo pol kap, ko pride racun.

...grem zdaj se hitro posodo pomit.
Aja Slovka za frizurco. Imas res lepe lase, pa kodraste, tako da z frufrujem res ni nic. Da imam pol tvojih las...jupiuser posted image user posted image .

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
3.8.2010 21:10:08   
TaMaSa
Modra rdeca, tega pri nas ni. Tamala rajs usesa zatisne, ko me noce slisatuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.8.2010 21:25:16   
Anonimen
Ponavad res vidmo kar še ni narejen, tist kar pa je pa razmišljamo kaj bi spremeniliuser posted image . Mene najbolj mot to, da je neki na pol narejen, npr. pri kaminu bi blo treba še neki pozidat pa se kr odlaša, prav moj ja sej bom pol pa kr ne narediuser posted image

user posted image user posted image  TMS no tkole je isto pri nas, prov fajn za videt k se režita obadva.

Drugač pa jest sploh ne vem kaj delako v vrtcu user posted image  no neki že, pomoje to kar vidve. Sej pol pa res full delaš z njo, res pohvalno, sploh ker maš še S.
Pri nas pa tud barve kr pozna, začela je pa s semaforjem, rdeča, zelena, rumena. Pol pa še ostale.
Pa sej M. vse ve, sam povedat nočeuser posted image

A T. nima neta tm, da bi tko kontaktirale, ker smsi so pomoje kr dragi.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.8.2010 21:33:30   
TaMaSa
Je hotla vzet rac., samo je imela ze prevec prtlage, tako da ga ni. Pa sem cist vesela, da je mal brez neta, ker kot vsi najstniki je odvisnica.
Kaj sms ji, jaz jo se klicem, pa ona mene.

Ja seveda se igramo, kaj pa naj, ko pa nima druzbe. Na igralih jo itak ignorirajo, pa se mora mami z njo. Drugac mi pa cez dan nic skup ne spita, pa je pol vec casa, da se lahko vsaki posebej posvecam.

Dons sem med tem, ko je M. popoldan spala se clo en film pogledala- Cudoviti um. Super film.

Kera je sprasvala za knjigo? Prebrana, bla super. Mal me je znervirala siceruser posted image  Filma se nisem vidla, pa ga nameravam.

Jao kaksne sanje sem danes imela. Moro. Sta me dve rr-ovki lovili. Da dol pades. Se dobro, da se je S. zbudila, ker sem bla cist not.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.8.2010 21:42:30   
Anonimen
keri dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao to boste mel telefona, se že zdej priprav da te ne bo kap zadela.

Aja sej res, ona nima družbe, pol se pa itak morš tolk bl. No sej se jest tud, da ne bo tko izpadl da se nč, sam ne pa tko kot ti. res si carica.

No sej pri nas tud izmenično spita, je kr fajn. Sam včasih ko sta pa oba šla ob dvanajstih spat je pa tud pasal.

A sam najstnice so odvisne od računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.8.2010 21:48:59   
TaMaSa
sam najstnice jauser posted image
Kaj naj recem zase? Ne kofetkam z babam, ne klepetam po tel, no skoraj nic...nekak pa moram s svetom komunicirat, sicer se mi se zrola.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.8.2010 21:50:25   
Anonimen
No jest pa to vse pol pa še na netu visimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.8.2010 21:56:44   
TaMaSa
V moji nocni mori sta bli, fleka in BMWjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?