nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka mala - noro ugoden nakup, super...jaz sem tudi v petek narocila posteljico,jo konc tedna pricakujem - tri visine - 82eur...pa sploh ni draga kolikor sm okoli gledala,najdes kako ceneje samo mi pa niso vsec IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Almera Tinkatonka - s katero barvo pa barvaš? - to je pa ful dobra ideja - ker meni se je tudi nabralo kar nekaj takih plenic, ko bi jih lahko pofarbala Barvo sem kupila v Muellerju. Sem pa včeraj že vrgla v kanto škatlico, tak da ne morem it pogledat kaj piše gor. Sem se pa mal zasrala z barvo, ker so rumene in ne oranžne . Ampak fleki pa niso vidni. Kakšna mislite, da bi prišla ven, če bi polovico teh plenic prebarvala z zeleno al pa šla z res eno ornk oranžno čez (ne vem kaj sem gledela ko sem kupovala, barva na škatlici se mi je zdela oranžna, ko sem pa prebrala po končanem pranju in šoku, da je vse rumeno, sem pa prebrala, da je barva koruze, al kaj že ) "smajlikiset__olčepoglavi). Sej plenice so lepe, da ne bo pomote, samo zdaj ravno ne pašejo na mojo previjalno. Ampak bo že. Za pokozlat, polulat ipd barva niti ni važna isto sm jaz v millerju kupila barvo - almera kr pojdi tja,skatlica je velika tok kot od cikov skatla, miljon razlicnih barv - pri odtranjevalvih madezev za perilo,praskih za pranje in mehcalcih jih imas...ena skatlica je 2,75eur... tinka - jaz bi sla raje z oranzno se cez - pa kupi dve oranzni pa probi,jaz sem kupila rdeco pa tud ni rdeca vn prsla - bolj na rozo potegne samo ne velik... archie - perilo da barvat na 60 ali 90,sploh plenice vrzi na kuhanje,jaz sem majcke barvala k so normaln perejo pri 30-40 pa sm jih dala na 60 pa se niso nic skrcile - tko vedn delam bambinca - a bi nehala tok hitet,spet bos vse porihtala...pol pa k men pridi - jz mam okolico bajte k pri strojanovih...ti bo dela ostalo se za cetrto nosecnost...hehe ninibo - ti pa mas zanimivo doma...ja tist vonj rad odbija, jaz imam ogromno druzine na kmetih pa naceloma nikoli v bajti nisem vohala tega...se ocedis k prides iz dela v hlevu logicno...upam da si preluftala in da je bolje imaš mogoče še kakšno škatlo doma in bi bila tako dobra da bi napisala kaj na škatli piše, sedaj ste še pa mene spraviloe v iziv da bi nekaj planic pobarvala. Hvala za info. Vidim da vas na veliko nekaj trebuščki mučijo, no jaz moram pa nekam potrkat da je trenutno vse ok.Drugače pa komaj čakam na jutri teden ko imam pregled da vidim našega bejbija.Bomo pa ta teden punce uživale saj ne bo prevelike vročine.Sem pa jaz dsanes bila pridna in sem na luft pripeljala voziček in lupinico in ga malo očedila, tako da ja počasi bom začela pripravljat zaključna dela za prihod .Me občasno kar malo strisne, ker naša je že toliko velika da se včasih sama pri sebi vprašam če bom znala z tako malim bejbijom,saj vem da bo vse ok ampak malo me pa zvije ker vem da se bliža dan D. Tako sedaj bo malo bolj razvidno
|