|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
25.7.2010 20:19:50   
hanizali
Punce ma kaj je danes s temi trebuhi!!????Res,da imam jaz krče če ene 14 tednov ma danes je pa too much.Sem spila že dva buscopana in 4 mg in ne vem več kaj bi.user posted image Tudi,če se uležem in počivam ni nič boljše in pri vsaki brci so take bolečine,da je joj.moj user posted image  je prišel dopoldan iz službe in mi obljublal,kam vse nas bo peljal,potem pa ga je po kosilu nekaj zvilo in je sedel ves popoldan na školjki,upam da še mene ne doleti kaj takega...Mi je pa danes prijateljica poslala slikico njenega 2 meseca prezgodaj rojenega sinka in sem se čist raznežila,ko sem videla to bitjece.Je še vedno na respiratorju in še neko infekcijo je staknil,tako da dobiva antibiotike,ubožec.Upam,da si kmalu opomore.
Hana in Zala pa že ves dan po netu vneto iščeta vozičke in sta se navdušili nad implast bolder 3.A ima mogoče že kakšna kakšne izkušnje ali info o tem vozeku?Ker sedaj pa bi bil že res čas,da že kaj naročimo.
LP

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
25.7.2010 20:59:36   
bambinca
tinkatonka- Denk mit kalkleiniger

imam še jest eno o moških: ta velik je mojega tolk ob živce spravil, da je poštartal za njim v stilu ''pazi se me'' in tako ruknil po ploščicah, da niti vstat ni mogel, ...zdaj pa lepo v tišini in v ledenih obkladkih počiva revčekuser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 25.7.2010 21:04:35 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 21:19:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
25.7.2010 21:20:57   
katrinka
mala - noro ugoden nakup, super...jaz sem tudi v petek narocila posteljico,jo konc tedna pricakujem - tri visine - 82eur...pa sploh ni draga kolikor sm okoli gledala,najdes kako ceneje samo mi pa niso vsecuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinkatonka - s katero barvo pa barvaš? - to je pa ful dobra ideja - ker meni se je tudi nabralo kar nekaj takih plenic, ko bi jih lahko pofarbala

Barvo sem kupila v Muellerju. Sem pa včeraj že vrgla v kanto škatlico, tak da ne morem it pogledat kaj piše gor. Sem se pa mal zasrala z barvo, ker so rumene in ne oranžne . Ampak fleki pa niso vidni. Kakšna mislite, da bi prišla ven, če bi polovico teh plenic prebarvala z zeleno al pa šla z res eno ornk oranžno čez (ne vem kaj sem gledela ko sem kupovala, barva na škatlici se mi je zdela oranžna, ko sem pa prebrala po končanem pranju in šoku, da je vse rumeno, sem pa prebrala, da je barva koruze, al kaj že ) "smajlikiset__olčepoglavi). Sej plenice so lepe, da ne bo pomote, samo zdaj ravno ne pašejo na mojo previjalno. Ampak bo že. Za pokozlat, polulat ipd barva niti ni važna

isto sm jaz v millerju kupila barvo - almera kr pojdi tja,skatlica je velika tok kot od cikov skatla, miljon razlicnih barv - pri odtranjevalvih madezev za perilo,praskih za pranje in mehcalcih jih imas...ena skatlica je 2,75eur...
tinka - jaz bi sla raje z oranzno se cez - pa kupi dve oranzni pa probi,jaz sem kupila rdeco pa tud ni rdeca vn prsla - bolj na rozo potegne samo ne velik...

archie - perilo da barvat na 60 ali 90,sploh plenice vrzi na kuhanje,jaz sem majcke barvala k so normaln perejo pri 30-40 pa sm jih dala na 60 pa se niso nic skrcile - tko vedn delamuser posted image

bambinca -  a bi nehala tok hitet,spet bos vse porihtala...pol pa k men pridi - jz mam okolico bajte k pri strojanovih...ti bo dela ostalo se za cetrto nosecnost...heheuser posted image

ninibo - ti pa mas zanimivo doma...ja tist vonj rad odbija, jaz imam ogromno druzine na kmetih pa naceloma nikoli v bajti nisem vohala tega...se ocedis k prides iz dela v hlevu logicno...upam da si preluftala in da je boljeuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 21:27:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
25.7.2010 21:29:25   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Barvo sem kupila v Muellerju. Sem pa včeraj že vrgla v kanto škatlico, tak da ne morem it pogledat kaj piše gor. Sem se pa mal zasrala z barvo, ker so rumene in ne oranžne . Ampak fleki pa niso vidni. Kakšna mislite, da bi prišla ven, če bi polovico teh plenic prebarvala z zeleno al pa šla z res eno ornk oranžno čez (ne vem kaj sem gledela ko sem kupovala, barva na škatlici se mi je zdela oranžna, ko sem pa prebrala po končanem pranju in šoku, da je vse rumeno, sem pa prebrala, da je barva koruze, al kaj že ) "smajlikiset__olčepoglavi). Sej plenice so lepe, da ne bo pomote, samo zdaj ravno ne pašejo na mojo previjalno. Ampak bo že. Za pokozlat, polulat ipd barva niti ni važna

isto sm jaz v millerju kupila barvo - almera kr pojdi tja,skatlica je velika tok kot od cikov skatla, miljon razlicnih barv - pri odtranjevalvih madezev za perilo,praskih za pranje in mehcalcih jih imas...ena skatlica je 2,75eur...
tinka - jaz bi sla raje z oranzno se cez - pa kupi dve oranzni pa probi,jaz sem kupila rdeco pa tud ni rdeca vn prsla - bolj na rozo potegne samo ne velik...

imaš mogoče še kakšno škatlo doma in bi bila tako dobra da bi napisala kaj na škatli piše, sedaj ste še pa mene spraviloe v iziv da bi nekaj planic pobarvala.
Hvala za info.

Vidim da vas na veliko nekaj trebuščki mučijo, no jaz moram pa nekam potrkat da je trenutno vse ok.Drugače pa komaj čakam na jutri teden ko imam pregled da vidim našega bejbija.Bomo pa ta teden punce uživale saj ne bo prevelike vročine.Sem pa jaz dsanes bila pridna in sem na luft pripeljala voziček in lupinico in ga malo očedila, tako da ja počasi bom začela pripravljat zaključna dela za prihoduser posted image .Me občasno kar malo strisne, ker naša je že toliko velika da se včasih sama pri sebi vprašam če bom znala z tako malim bejbijom,saj vem da bo vse ok ampak malo me pa zvije ker vem da se bliža dan D.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
25.7.2010 21:31:14   
nadka30

mala - noro ugoden nakup, super...jaz sem tudi v petek narocila posteljico,jo konc tedna pricakujem - tri visine - 82eur...pa sploh ni draga kolikor sm okoli gledala,najdes kako ceneje samo mi pa niso vsecuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinkatonka - s katero barvo pa barvaš? - to je pa ful dobra ideja - ker meni se je tudi nabralo kar nekaj takih plenic, ko bi jih lahko pofarbala

archie - perilo da barvat na 60 ali 90,sploh plenice vrzi na kuhanje,jaz sem majcke barvala k so normaln perejo pri 30-40 pa sm jih dala na 60 pa se niso nic skrcile - tko vedn delamuser posted image

bambinca -  a bi nehala tok hitet,spet bos vse porihtala...pol pa k men pridi - jz mam okolico bajte k pri strojanovih...ti bo dela ostalo se za cetrto nosecnost...heheuser posted image

ninibo - ti pa mas zanimivo doma...ja tist vonj rad odbija, jaz imam ogromno druzine na kmetih pa naceloma nikoli v bajti nisem vohala tega...se ocedis k prides iz dela v hlevu logicno...upam da si preluftala in da je boljeuser posted image

imaš mogoče še kakšno škatlo doma in bi bila tako dobra da bi napisala kaj na škatli piše, sedaj ste še pa mene spraviloe v iziv da bi nekaj planic pobarvala.
Hvala za info.

Vidim da vas na veliko nekaj trebuščki mučijo, no jaz moram pa nekam potrkat da je trenutno vse ok.Drugače pa komaj čakam na jutri teden ko imam pregled da vidim našega bejbija.Bomo pa ta teden punce uživale saj ne bo prevelike vročine.Sem pa jaz dsanes bila pridna in sem na luft pripeljala voziček in lupinico in ga malo očedila, tako da ja počasi bom začela pripravljat zaključna dela za prihod .Me občasno kar malo strisne, ker naša je že toliko velika da se včasih sama pri sebi vprašam če bom znala z tako malim bejbijom,saj vem da bo vse ok ampak malo me pa zvije ker vem da se bliža dan D.

Tako sedaj bo malo bolj razvidno

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
25.7.2010 21:51:43   
tannya
NiniBO- jaz sem na kmetih gor rastla, pa pri nas v hiši ni nikoli po hlevu smrdel, smo se pač umili, ko smo prišli noter...halo? Upam, da boš brez večjih pretresov zdržala te dni...pa večkrat ponovi, da utrujena...saj si noseča in ne morejo pričakovati, da jih boš stregla cele dneve.

Tinka: odličen razpletuser posted image user posted image user posted image Moj je tudi že malo manj "bogi bogi", predvidevam, da tudi zato, ker gre jutri SPET na službeno pot.

Trebuh: meni tudi otdeva že cel dan...me je že tudi malo zaskrbel. user posted image A je polna luna danes, to bi pri meni lahko vplivalo na kaj takega..

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
25.7.2010 22:24:13   
tejči28
NiNiBo pa halo kaki obiski so to? A ne vidijo,da si ti že visoko noseča? Pa saj jih ne moreš pedenat non stop in jih vozit okoli po ziletih in vse razkazovat?!user posted image Oni pa se obnašajo še slabše kot da so v hotelu,še obuti hodijo notri.Ajejejej. Upam,da boš zdržala do konca.

trebuh-mene že celi dan boli in špika in otrdeva.Verjetno je res luna na delu,da nas vse tak mantra.

Zatekanje- jaz sem zvečer kot luna,prste na rokah kot blazinice,gležnje pa tudi ko ene pleskavice.hahahhauser posted image Se morem kar večkrat čez dan vležt,ker me noge bolijo ko user posted image Kaj ve tudi tolko zatekate?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
25.7.2010 22:42:42   
Anonimen
zatekanje: tukaj mi je pa kar prizanešeno hehe user posted image trkaaaam!
do sedaj mi še enkrat niso otekle noge, pa upam, da zdržijo do poroda hehe user posted image

srečanje: a zdaj velja punce, da se dobimo 8.? ob kolkih že? daj nam mal pokaži seznam tejči no user posted image
spomin mi pa res peša hehe user posted image

glede moških in tečnob: jaz se zaenkrat nimam kaj pritoževat... me posluša in uboga... saj me more, glede na to, kako ga imam v cartah user posted image

bolančki: bogi revež vsi povrsti... upam, da čimprej ozdravijo user posted image

nič punce, grem v miževo deželo... mi je vedno bolj domača hehehe user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
25.7.2010 22:57:06   
tejči28

srečanje:  petek 6.8. Pohorska kavarna
                ura: med 10 in 11,še ne vemo user posted image

pridejo: malecka_mateja
             natalija28
             klemcy
             laliela
             tejči28

Evo,laliela,da malo osvežim,da ne bomo pozable.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
26.7.2010 7:06:05   
tinkatonka
Dobro jutroooooooooooooooo!

Kako ste spale kaj moje souser posted image ?

Jaz sem kr vredu spala, sem pa zgodnja, ker me je dragi zbudil user posted image , zdaj je on že na poti v službo, jaz pa imam čas za RR v miru in tišini, glede na to, da mojga miška ni doma. No sej kaj kmalu grem že od doma, v trgovino, potem pa ponj k moji mami. Komaj čakam. Sej paše, če gre kdaj na "počitnice" za čez noč, ampak je tako tiho doma, da komaj čakam, da ga polubčkam in spet stisnem k sebi. Me pa malo grlo boli user posted image , tale nenadna ohladitev je sicer pasala, ampak eno noč je bilo pa malo okno preveč odprto, zdaj pa imam user posted image .

zatekanje...se ne bom preveč hvalila, da ne zatekam, ker se stanje lahko spremeni od danes na jutri. Vsaj v prvi user posted image je bilo tako. Imam pa noge že malo težke in trebuh mi je padel že malo nižje.

NiNiBo...upam, da bodo obiski bolj uvidevni. Verjamem pa da te smrad in nečistoča ter pedenanje od spredi in zadi moti! Naj teh 10-dni čimprej mine. Če boš utrujena pa kr reci, da moraš počivat! Ne oziraj se na to, da so prišli od tako daleč na obisk, sploh če se oni očitno ne ozirajo na to, da si ti v 8. mesecu user posted image . user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
26.7.2010 7:17:24   
tinkatonka

tiste, ki ste že bile v MŠ, kakšno kozmetiko so vam že naročili, da se rabi pri dojenčku??

jaz imam v spominu še od prvič, da rabim:
  • bepanthen z roza črto
  • hladilno mazilo za ritko
  • fiziološko raztopino (kolikor vem alkohol ni več nujen)
  • trdo milo za kopanje
  • sterilne zložence
  • olivno olje
  • kaj še????? Mislim izključno kozmetiko, ne pripomočkov?

Almera, misliš tale post? Uf sem se namatrala, da sem ga zdele našla. user posted image Ampak res..je na 135 strani. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3988
26.7.2010 7:50:20   
tinkatonka
Sem pa tja pokukam mal na forum "avgustovke" in vidim, da so začele rojevat kot po tekočem traku. user posted image Pol smo pa že me na vrsti punce. Joj gre hitr čas. Tik tak pa bo sredina avgusta tu in prvi "septembrčki". user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
26.7.2010 8:25:05   
NiNiBo
Hvala za vzbodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image ! Sej teh 10 dni bo ze slo in tako, kot pravite vcasih se je pac treba malo neumnega narediti!

Uzivajte, jaz pa sedajle zajtrk potem pa proti Kozjanskemu-tistih koncev pa res nic ne poznam...in se ze zelo veselim, da jih vsaj malo spoznam!

Cuvajte trebuscke in lepo se imejte!!

Nina

Neposredna povezava do sporočila: 3990
26.7.2010 8:27:01   
katrinka

Sem pa tja pokukam mal na forum "avgustovke" in vidim, da so začele rojevat kot po tekočem traku. user posted image Pol smo pa že me na vrsti punce. Joj gre hitr čas. Tik tak pa bo sredina avgusta tu in prvi "septembrčki". user posted image  

ja ja, kmalu bomo me na vrsti - no, v nedeljo je tu ze augustuser posted image user posted image user posted image

otrdevanje trebuha
- niti ne, me pa ful ful dol tisciuser posted image

sem pa dobre volje - sem od recinka dobila mail, da mi ze danes posteljico posljejo tako da jutri jo ziher dobim...jupi, pa sem v petek popoldne narocilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3991
26.7.2010 8:27:27   
Natalija28

Tinka - ne straši!!! Jaz še ne bi šlaaaaaaaaaaaaa.user posted image  Še mam mesec pa pol, o.k. vsaj mesec dni časa.user posted image

otrdevanje - prava kriza je ja. Me pol že vse boli od tega otrdevanja. Pa vse organe mi gor tišči in komaj diham. Danes ponoči me je tak brcno v rebre, da sem zvezde vidla.user posted image  Lump mali... Je to možno?

zatekanje - občasno. Pa grem ležat z nogami v luft pa je bolje.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 3992
26.7.2010 8:44:18   
katrinka
evo nadka sm sla po smeteh brskat - tole je skatlica barve za tekstil iz millerja,
upam da bo v pomocuser posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 26.7.2010 8:46:42 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
26.7.2010 8:48:19   
mala2001
Jutrooooo!

Ste dobro spale in kako so trebuščki (kot da smo najbolj drobna bitjeca na svetu user posted image ). mene je še zvečer ful matralo in sem še eno tableto vzela, pol mi pa spet dihat ni dalo in ko se mi to dogaja me kar ena panika lovi... No in ko se je vse umirilo sem zaspala kot top....user posted image

Upam, da je vam tudi bolje.... tudi js sem pomislila na polno luno, ki baje ful na user posted image vpliva, ker smo itak polne vode... plima in osekauser posted image .

Naš tamal gre pa z nono v soboto na morje za 14 dni in se mi sploh ne sanja kaj bom brez njega počela. To bo dolgcajt! Ampak kar naj gre uživat, ko že ima priliko....user posted image

Zdej grem pa na kavico... mejte se!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
26.7.2010 8:50:42   
archie
jutro!!!!!!!

Moj dragi mi je vceraj popravil racunalnik, tako da mi ga ni treba vozit na servis!! Sem fuuuuuuuul hepi!!! juhuhu user posted image

Zatekanje: kot sem napisala na FB; na sreco (in naj tako ostane!!!!) nimam s tem nic tezav. v torek sem sla se celo normalno rolat (ok, ne bi o tem, da me je pol poti vlekla psica, pa sem vseeno prisla zmatrana domov kot pes user posted image user posted image ).

Vceraj se je moj dragi potrudil in sestavil komodo. iiiiiiiiii, ful je fajn!! Sedaj ze gor pociva en lep medvedek oblecek v roza oblekico (se ve, da jo je moj kupil user posted image -on kupuje vse v roza, jaz pa v modremuser posted image ).

Otrdevanje: jaz imam obcutek, da mi obcasno otrdi (mogoce pa to ni to), sploh ob kaksnih fizicnih naporih. Ampak to ni nic bolece ali pa kar koli. Ce se ne potipam, potem tega sploh ne obcutim. A je to potem sploh otrdevanje??

Tinka: vem, da tebi to ne bo smesno, ampak mojemu sem prebrala vceraj, kako in zakaj sta se vidva skregala. Se je ful rezal zraven in na koncu samo rekel: ja, ja, deci. user posted image . ko sem prisla do dela, kjer govoris o trmi in muli, se je pa zresnu in me grdo pogledu in rekel: ja, to pa ti tut dobro znas!!user posted image
HAHA

Danes zjutraj (ok, ob 6h) je bilo pri nas 8 stopinj!!!!!!!! uuuuuuuu, zakon!!! saj me je zeblo kot psa, ampak se vedno mi je to bolj vsec kot vrocina. se  obleces in je.

lep dan se naprej!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.7.2010 9:00:05   
katrinka
tinka - vem kako ti je, je moj mel cel seznam kaj more v soboto narest - a ves kaj je naredu...nic, cel dan sta lezala na postelji s suzano - kar je ustal ko ji je rito previl in sel sam na wc...jezna sem bila k risuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 9:44:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
26.7.2010 10:49:07   
tinkatonka

tinka - vem kako ti je, je moj mel cel seznam kaj more v soboto narest - a ves kaj je naredu...nic, cel dan sta lezala na postelji s suzano - kar je ustal ko ji je rito previl in sel sam na wc...jezna sem bila k risuser posted image

joj tile desci. Moj je vsaj naredil, kar je imel za narest, ampak kok nepotrebnih besed zraven in slabe volje, ker mu ni slo vse kot po maslu. Ojoj, sej bi ga kr posnela takrat, pa mu dala potem, ko se ohladi poslušat, da bi slišal kako "bedno" zveni v vsej svoji tečnobi.

previjalna torba
...sej vem, da se jih večinoma dobi pri vozičku, ampak jaz sem si že pri Aneju kupila eno ogromno torbo v E-Leclercu od Mont d''''enfants (upam, da sem prav napisala). Je pa taka lepa velika, rdeča, ženstvena (brez kakšnih pajackov gor), notri je tudi pralna previjalna podloga. Jaz to torbo toplo priporočam. Sem ravno prejšnji teden pri kolegici vidla, da si jo je kupila (sicer modernejšo varianto, saj je moja stara že skoraj 5 let), ampak še vedno so zelo lepe!Tiste, ki jih namreč dobiš zraven vozička so meni osebno čisto premajhne za na kak obisk. Za na voziček, da kaj malega rezervnega notr spraviš so OK, ampak ponavadi sem imela v avtu vedno še to veliko torbo, ker gre res svašta notr.

no to mojo torbo sem ravno oprala in je že zunaj na sončku. Vanjo bom namre pripravila stvari za user posted image , ko bo šel iz porodnišnice.

Barvanje plenic..
..zaenkrat bom pustila to rumeno barvo, ker se mi zdi, da bi tako oranžno kot je previjalna blazina težko ujela. Bodo pa te plenice še vseeno kul za voziček (npr za pod glavo v košari), al pa za posteljico. Kot rečeno za pobruhat, polulat ipd bodo OK, če me bo pa še naprej motila barva, bom pa res kupila kakšno močno oranžno in mogoče kr dve dozi dala notr in poskusila še enkrat.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.7.2010 10:53:16 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
26.7.2010 11:01:27   
katrinka
previjalna torta - hvala tinka za info, razmisljam o njej k zdej mam nahrbtnik in za suzano je dovolj velik samo zdej bom za dva rabila...bom sla pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3999
26.7.2010 12:01:11   
khurde
ojla, čveke,

sem se kar mal pomirila, ko tokim otrdeva user posted image  men je včer tud cel dan user posted image  verjetno res tak dan, luna, nekaj je moglo bit.

to z barvanjem plenic je ful dobra ideja user posted image  mam tut kup zaflekanih, sivih itd.

lep dan

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?