tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tannya Tinka: tole s tuš kabino me je kar malo prestrašilo, mi smo jo namreč montirali pred dvema mesecem...tudi masažno . Pa zaenkrt ni težav s čisčenjem...A si imela steklo ali plastiko? Jaz imam vse stranice iz stekla, notri pa je tudi nekaj plastike... Plenice imaš pa rumene.. , no če boš dala čez zeleno, ti bodo prišle ven modre . Verjetno bi ena močna oranžna lahko rešila zadevo, ali pa če jih mogoče prej v kakšno belilo namočiš, pa potem oranžno čez. Jaz imam masažno - itak sva se vsak samo po 1× masirala, takoj na začetku, ko sva jo kupila, potem pa nikol več - s plastičnimi stenami , takimi, da se seveda vse čez vidi. Ker imamo dokaj trdo vodo se pozna vsaka kapljica na steklu, da ne govorim o čiščenju tm spodaj za robom pri koleščkih, ipd., kjer se nabira odmrla koža (kr rjavkasto ), tak da jo lahko samo s plačko za ušesa pucam. Da ne govorim o kamnu, ki se kljub neuporabi nabira na masažnih šobah , ker so pač mokre, ko se tuširaš, vglavnem lahko sem sužnja te masažne tuš kabine in raje dam po 3-ih letih spet 1000€, samo da se je znebim. Da ne govorim o slabi kvaliteti silikona in tega, da nama teče za tuš kabino. Zdaj sva vzela od Kolpasan-a, spodnji del bo ta teden že dobavljiv, stene pa čez 6 tednov. Stene so iz stekla in take, da se ne vidi čez!! Tak da se mi vsaka kapljica ne bo poznala. Pipe sem vzela od Hansgrohe, tuš šobo celo tako, da se ne nabira kamen oz. je neki zelo enostavnega za čistit. zapravla celo premoženje, ampak vse naredim, samo da se je znebim. moški....jaz sem tok besna dons na mojga. Zaradi enih ušivih karnis in ker mu nekaj ni šlo pri šraufanju, sem bila itak jaz kriva, kaj sem take karnise kupila , češ ker so iz Ikee so itak najslabše (a ko sem jih gledala po naših štacunah se prodajajo identične za dražji denar). S karnisami by the way ni nič narobe. Ko sem mu rekla, da izmeriva kako bova mogla prestavit najino posteljo, da bo notri še otroška posteljica in da se bodo omare še vedno lahko odpirale, je sicer zmeril, a ko sem ga vprašala kdaj bova pa to naredila, je itak rekel, kam se mi mudi, ker je še dva mesca . Jaz ne vem v katerem času sicer on živi, saj sem danes stopila v 35. teden. Vglavnem besna sem, da ne govorim kok nepotrebnih besed je izustil pri vsem tem, kot da je on noseč in tečen in ne jaz. Zdaj sta šla z A. v hrib po gobe, jaz pa perem in kuham. Sej ko bo pa domov prišel se bo pa delal, kot da ni nič narobe in da je že vse OK. Ja my ass.....tokrat bo pa moja "mula" zelo trmasta in dolgotrajna. Eh sem se mogla mal spihat. Upam, da ne zamerite.