mala2001
|
Oj! Pri nas lazanja včeraj.... pohrustana do zadnje drobrinice in jo je moj prehvalil.... itak da jst najboljš kuham (ponavad dediji rečejo, da nobena ne kuha tako dobro kot njegova mama.... moj pravi, da pa jst kuham boljš od njegove mame ) Speglano mam vse sproti - če so oblekce za med ostalim perilom mam večjo motivacijo št. za : nekaj 56, nekaj 62 (50 nimam, nisem mela niti prvič in tud nucala ne bi, je bil 51 cm dolgi, če bi me pa slučajno kej pehitelo in bi šla prej v rim in bi bila manjša, bi pa že , svakinjo al pa kero babico po kak manjši kompletek poslala...), ker prerasejo zelo prehitro.... Plenic še nisem kupovala, ali bom kar 4-9kg kupila, mogoč kak paket new born, ne vem, je že dolgo odkar sem plenice kupovala.... Jst mam tud že kopijo poročnega v materinski, sem si zadnjič, ko sem kopirala papirje za porodniško še to skopirala in kr notr vtaknila, da ne pozabim Torbe za v rim še nimam naštimane, sem si pa seznamček danes napisala, tista septemberka mi je dala mislit in če bi slučajno morala kam prej, mi lahk moj po seznamu stvari prinese... Sanje: moji znanki se je pa hči pred porodom pojavlala v sanjah... in je sanjala Lindo, tako je sedaj tamali ime Linda... da vas mal strašim... IZVIRNO SPOROČILO: bambinca klemcy verjetno, da injekcije ne bi več dobila; jutri bom namreč že polnih 34 tednov in otrok tudi ni majhen, tako da...če je to to, je pač to, če ni, pa toliko bolje bom pa zdaj malo prenehala s fizičnimi napori, čeprav je že mali sam po sebi napor Inekcijo menda samo do 32. tedna dajejo ne?
|