Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 12:51:33
|
|
|
|
LucRezia
|
Ojla čvekice! Prav lušno vas je brat... Ful vam hvala k ste prišle na temo barvnih tetra plenic... sem šla res danes v Kik-a in sem dobila po 3,19 € tri pleničke v paketku... mislim, da je tudi tako to najbolj ugodna varianta... mi je kar malo žal, da sem že prej kupila bele... no - nisem se mogla upret tem k so res lušne - ena je bela, ena cela barvna, tretja ima pa potiskane ali rožice/srčke/pajacke... ful cortkane! Bom pa verjetno tiste bele od prej tud sama barvala... samo, da mi ne bo potem - kot mi navadno pri drugih cunjah - barve spuščalo... pa bom cel stroj drugega preila še obarvala ;-) Na hitro malo podatkov za seznamček... mislim, da sem trenutno na +10 kg (ste nekatere ful bl pridne!?), naslednji pregled imam 5.8., še nič datumov za CTG... Nosečnost pri meni poteka normalno... nobenih posebnosti (razen pridobljenih kilogramov:-) Moram prav na les potrkati, da se z magnezijem uspešno izogibam krčem, da nimam nobenih bolečin v križu ali kje drugje... nič. Prav lušno! Edino kar opažam je, da sploh nisem več za športanje... še sprehodi mi preveč ne ležijo - ker mi kar trebuh začne otrdevat... pa ni prijetno. Plavanje še gre, pa ena je omenila rolanje - to tudi... Miškolinček pa tako brca... kot še nikoli - a ne pravijo, da se bo zdej malo umirilo vse skupaj? Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila... Lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 13:29:23
|
|
|
|
katrinka
|
hehe...sem sla in dala na stran vse plenice ki so flekaste ali sive...bom jih tudi pobarvala...samo se odlocam se kaksna barva...bomo videli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 13:38:22
|
|
|
|
benika
|
Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila... V Baby centru, Pikapolonici, Šparu jih imaš za izvoz. Drugače pa na netu dobiš svašta
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 13:40:07
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila... V Baby centru, Pikapolonici, Šparu jih imaš za izvoz. Drugače pa na netu dobiš svašta pa bauhaus, baumax, merkur znajo tudi imet. in celo kakšna prodajalna barv.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 14:23:32
|
|
|
|
LucRezia
|
Aha - kul - hvala vam za ideje. Bom prvo mal po netu pobrskala... Drugače sem pa gledala v Bauhausu - pa ni risanih junakov, samo bl "resne" zadeve. Lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:09:47
|
|
|
|
bambinca
|
a ni danes en težek dan bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:17:38
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca a ni danes en težek dan bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega ja ti si pa boga,daj pocivi malo no sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:18:28
|
|
|
|
LucRezia
|
Ja ja - POLNA LUNA je Ob naslednji pa že me kaj "akcije" lahko pričakujemo..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:24:59
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: bambinca a ni danes en težek dan bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega ja ti si pa boga,daj pocivi malo no sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravla sem ponosna nate ampak mi delaš slabo vest, ker imam tolk za pospravit, pa za likat,...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:25:47
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LucRezia Ja ja - POLNA LUNA je Ob naslednji pa že me kaj "akcije" lahko pričakujemo.. ja, mene meče tudi če nisem noseča, kaj šele zdaj
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:27:08
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: bambinca a ni danes en težek dan bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega ja ti si pa boga,daj pocivi malo no sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravla uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa, pridna!!!! Bambinca: brez slabe vesti!!!! Delo pocaka bos ze naredila ko se bos bolje pocutila! Ali pa naj kdo drug naredi
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:30:52
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: bambinca a ni danes en težek dan bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega ja ti si pa boga,daj pocivi malo no sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravla uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa, pridna!!!! Bambinca: brez slabe vesti!!!! Delo pocaka bos ze naredila ko se bos bolje pocutila! Ali pa naj kdo drug naredi ja, maš prou, ampak sem tolk tečna, če kdo drug dela- stojim zraven in težim, da ni dobro in kako je treba,...skratka HORMONSKA TEČNOBA SEM!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:32:55
|
|
|
|
archie
|
ja, ja, saj pri meni je podobno (da stalno gledam kako naredi, ker ne naredi dobro). Vcasih sem prevec podobna Monici od Frendov potem pa raje sama naredim. In ker mi ne rata vsega sprot narest, delo pocaka
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 15:34:56
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie ja, ja, saj pri meni je podobno (da stalno gledam kako naredi, ker ne naredi dobro). Vcasih sem prevec podobna Monici od Frendov potem pa raje sama naredim. In ker mi ne rata vsega sprot narest, delo pocaka ja, ja, točno tko ja, Monica ...potem bo očitno današnje delo počakalo na kak manj lunarni dan
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 16:01:22
|
|
|
|
Klemcy
|
katrinka vrt oplela???? OMG, to je pri meni mislija nemogoče, sem si včeraj komaj postrigla nohte na nogah, za vsak prst posebej sem najprej zajela zrak in ga hitro odščipnila, pa po predahu nadaljevala, Kriza!!! Res si ne znam zamislit kako si plela Pridna res!!! Tut moj trebuh dela z vso paro. Cel dan zgleda, kot testo, ki ga nekdo gnete, tako valovi. Otrdeva itak že dolgo, da o raznih krčih, ščipanju in pritiskanju navzdol in ob hrbtenico sploh ne govorim. Vse skupaj zgleda že tako kot da imam sam še par dni do roka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2010 16:21:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 16:53:51
|
|
|
|
mala2001
|
Oj! Sam da se vam na hitrco javim, ker že vse popoldne ležim... bolečine so se danes dopoldne spet pojavile, boli me cel trebuh od popka navzdol. Bila sem pri G, moja je še na dopustu, tako da me je ta sam na hitrco pregledal, rezultati enaki kot včeraj (ctg ne kaže nič, mv še lepo odebeljen, pridno brca), sumijo še na vnetje urinarnega trakta, sam mene nič ne boli ali peče ko grem lulat... poslal me je na urikult in to je blo to. Po njihovo mi nič ni, naj jemljem po 2 buscopana na dan in počivam... Meni osebno se ne zdni normalno da kar boli in boli, občasno je nevzdržno, sej mi ni problem ležat in sem res srečna da je z vse ok, sam tud z tabletami se ne bi glih rada filala brez veze... Zdej še počakam do srede na rezultate urikulta in upam, da bolečina zgine. Drug teden pa HB pride moja G. Uživite in se slišimo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 17:38:25
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: bambinca a ni danes en težek dan bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega ja ti si pa boga,daj pocivi malo no sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravla sem ponosna nate ampak mi delaš slabo vest, ker imam tolk za pospravit, pa za likat,... hehe...pr nesi k men...ti bom jaz pa ne pozab kej sladkega prnest za zraven... IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy katrinka vrt oplela???? OMG, to je pri meni mislija nemogoče, sem si včeraj komaj postrigla nohte na nogah, za vsak prst posebej sem najprej zajela zrak in ga hitro odščipnila, pa po predahu nadaljevala, Kriza!!! Res si ne znam zamislit kako si plela Pridna res!!! noge orng orng narazen pa je slo...samo za vidt pa ni blo kej prevec lepo...hehe res sm mogla...k sm vidla plevel kako se mi smeji k ga nisem se nic vn spulila...se bo on meni smeju ja ja...zdej pa ma mala2001 - pocivaj!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 19:04:03
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 26.7. lillchy123,corfu 27.7. mala,SOncIca 28.7. laliela 30.7. tejči28,benika-posvetovalnica 02.8. nadka30,natalija28 03.8. T.Z.,benika-APN,blanči 04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN bambinca 05.8. lenca78,Jinx,LucRezia 06.8. tannya 10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4 11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka 12.8. archie,hanizali 17.8. božička09 18.8. inčy 23.8. katrinka UZ pregledi 27.7. katrinka 28.7. laliela 29.7. benika 02.8. nadka30,nenka7 04.8. tpmc 06.8. Jinx 10.8. sanje2 12.8. archie CTG 27.7. katrinka 03.8. T.Z. 10.8. katrinka 11.8. malecka_mateja,tinkatonka 12.8. archie,hanizali 20.8. malecka_mateja,tinkatonka 23.8. katrinka
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 19:07:41
|
|
|
|
tejči28
|
Mene je pa danes klicala patronažna,če sem še doma,da pride jutri k meni. Danes sem bila na CSD in mi bodo uredili porodniško nadomestilo glede na plače za 3 leta nazaj.Me baš zanima kolko bom dobila,je rekla,da najmanj 380€ do največ cca 600€. Pa za paket sem se odločila za denar.Upam,da ga avgusta dobim in odločbo čimprej,da vidim kolko bom dobivala. Danes mi trebuh konstantno otrdeva,spodaj me vse boli in tišči,tak da morem več počivat. Punce zdaj še lahko počivamo,dokler smo še 2v1,pol nekaj časa ne bo možno. Sem spekla višnjev štrudelj in zadnjih višenj na drevesu,ga gremo zdaj jest.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 26.7.2010 19:08:11 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 19:20:12
|
|
|
|
mala
|
Danes na pregledu vse ok, otroček lepo raste, je z glavico dol, tehtamo celih 1860g...jest sem shujšala pa za 300g , ja kakor je ginekologinja rekla - nimam časa za jest ... Naslednji pregled pa imam 18 Avgusta Zatekanje - trenutno se je malo umirilo, sem pa v vročini kot balon...me ful moti..to nabiranje vode je katastrofa... Katrinka - sporoči kako boš opravila pregled...eno , da bo dete še nekaj časa v trebuščku
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 19:20:34
|
|
|
|
katrinka
|
tejci - super za csd...sej bos kmalu odlocbo dubla da bos vedla kaj in kako jaz imam pa jutri uz...bomo videli kaj bo tokrat mala - jupi za pregled...pobic raste...priden ti sporocim
< Sporočilo je popravil katrinka -- 26.7.2010 19:21:40 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 19:24:35
|
|
|
|
benika
|
Danes sem bila na CSD in mi bodo uredili porodniško nadomestilo glede na plače za 3 leta nazaj.Me baš zanima kolko bom dobila,je rekla,da najmanj 380€ do največ cca 600€. Pa za paket sem se odločila za denar.Upam,da ga avgusta dobim in odločbo čimprej,da vidim kolko bom dobivala. Sej si lahko izračunaš. Vsekakor ti upoštevajo dohodke zadnjih 12 mesecev. Če si bila od tega zaposlena npr. 3 mesece, ti bodo upoštevali 3 plače, za ostale mesece pa vzeli v izračun 55% minimalne plače. Bohve kaj ni, je pa boljše kot starševski dodatek
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 19:29:59
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Danes sem bila na CSD in mi bodo uredili porodniško nadomestilo glede na plače za 3 leta nazaj.Me baš zanima kolko bom dobila,je rekla,da najmanj 380€ do največ cca 600€. Pa za paket sem se odločila za denar.Upam,da ga avgusta dobim in odločbo čimprej,da vidim kolko bom dobivala. Sej si lahko izračunaš. Vsekakor ti upoštevajo dohodke zadnjih 12 mesecev. Če si bila od tega zaposlena npr. 3 mesece, ti bodo upoštevali 3 plače, za ostale mesece pa vzeli v izračun 55% minimalne plače. Bohve kaj ni, je pa boljše kot starševski dodatek ja na csd siska - internetni strani si loh sama izracunas
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 26.7.2010 20:02:27
|
|
|
|
tejči28
|
saj sem nekaj gledala te izračune,pa pri meni ne pridejo v upoštev oz. ne vem kaj naj vtipkam not,ker sem zdaj pol leta bila nezaposlena in je rekla,da bodo pri meni drugače obračunali oni sami,ker nisem rabla nič plačilnih listov in ničesar kar sem še od zavoda dobila nadomestilo.Rekla je,da se dobi za vsaki mesec 2% poleg,do max.50%.Tak da ne vem nič in morem počakat na odločbo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?