tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tannya Hojla, za nami je pa peklenska noč. Sem morala celo na nujno pediatrično klicat...skratka: včeraj popoldan sem Ajdo peljala k zdravniku, ker je zakuhala na 39, pa govorila, da se ji vrti, pa glava in vrat sta jo bolela. Zdravnica je rekla,da naj ji zbijamo vročino in hladimo, če bi začela bruhat naj pridemo nazaj, ali pa če bi ji vrat otrdel. Potem smo prišli domov in je ob devetih zvečer že imela spet čez 39 vročine in ni padla. Sem ji dala Calpol in je padla na 39...nič bolje. Ob polnoči pa je imela že 39,5 in potem sem klicala, če lahko dam Voltaren in predvsem koliko, ker v navodilih ne piše. Skratka Voltaren je potem prijel v toliko, da je vročina padla na 38. Potem smo celo malo spali. Danes pa spet zahukala že dopoldan, pa zbijamo, pa spet naraste. No, da je hudič zadovoljen, je zbolel še dragi....upam,da se jaz izognem. joj tanja, to ste pa imeli pestro. Upam, da viroza hitro mine pri Ajdi in pri možu in da se ji ti izogneš. Moj sine je tudi tak,da pri virozah zakuha do 40stopinj, smo že tud 40,7 nameril. Ojej, sam da se spomnim, pa mi grejo kocine pokonci. Jaz sem se pa danes spravla mal v Anejeve igrače - marsikaj najdeš med njimi, med drugim vržeš stran eno polno vrečo neuporabnih stvari, ki jih nevede kopičimo - od kinder jajc figuric, pa happy meal neuporabnih igrač, avtomobilov, ki jim manjkajo gume, kart, ki jih je polovico itak že pogubil,...Zdaj se moram pa en dan še pisarne lotit, da še moževo kopičenje stvari mal zreduciram...hehehe. Vlavnem deževen dan sem dobro izkoristila. Popoldne gremo pa v Merkur, ker prenavljamo kopalnico. Ja po slabih 3 letih v novem stanovanju mečeva ven masažno tuš kabino, ker to je gnoj od gnoja za pucat.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.7.2010 16:23:19 >