|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
24.7.2010 11:23:08   
sanje2
pozdravček user posted image !

ja zunaj se je fajn ohladilo, naj bo danes tako in jutri malo, v ponedeljek se pa naj sonček lepo pokaže, da bomo imeli pravi sončen dopust. ponoči je bilo pri ns ful soparno in sem komaj ob 2 uri tu nekje zsapala, zaj bi pa šla ajat.

čakam mijo da pride iz počitnic, je prava potepuhinja, že 8 dni je na počitnicah pa bo v petek komaj 5 let stara - ful je pogumna in trmasta.

mala 2001 - jaz sem tudi v sredo oddala papirje za porodniško in paket, pa sem včeraj dobila odločbo. kaj to pomeni da bomo 15. 8 že dobile paket oz. denar, ker jaz sem vzela denar ker imam itek že vse od mije,..

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
24.7.2010 12:24:33   
Anonimen
pozdrav!

ewo še mene... sem lih prnesla petdelni kompletek za slabih 9 eur... v kiku dobla... ampak barve pa res... al modra al pa roza hehe

srečanje... ja mene še pišite zraven prosim... pridem... mi je vseeno kje bo, sam da se spoznamo pa počvekamo user posted image

punce, kaj boste kuhale dans? mi mamo na sporedu: pleskavice, pomfri in fižolova solata user posted image
fižole bi pa res na kile pojela hehe user posted image

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
24.7.2010 12:45:18   
tejči28
srečanje: 6.8. Pohorska kavarna
              ura: med 10 in 11,še ne vemo

pridejo: malecka_mateja
            natalija28
            klemcy
            laliela
            tejči28

Mi bomo meli danes vegi kosilo,ker smo že za zajtrk jedli hrenovke.Imeli pa bomo fižolovo solato,tudi meni tudi paše, pečen krompir in pohane bučke.

Nadka30, ja Nadjo bomo imeli,mi je lepo ime,pa pasalo bo poled Dominika.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
24.7.2010 14:08:49   
tannya
Hojla,

za nami je pa peklenska noč. Sem morala celo na nujno pediatrično klicat...skratka: včeraj popoldan sem Ajdo peljala k zdravniku, ker je zakuhala na 39, pa govorila, da se ji vrti, pa glava in vrat sta jo bolela. Zdravnica je rekla,da naj ji zbijamo vročino in hladimo, če bi začela bruhat naj pridemo nazaj, ali pa če bi ji vrat otrdel. Potem smo prišli domov in je ob devetih zvečer že imela spet čez 39 vročine in ni padla. Sem ji dala Calpol in je padla na 39...nič bolje. Ob polnoči pa je imela že 39,5 in potem sem klicala, če lahko dam Voltaren in predvsem koliko, ker v navodilih ne piše. Skratka Voltaren je potem prijel v toliko, da je vročina padla na 38. Potem smo celo malo spali. Danes pa spet zahukala že dopoldan, pa zbijamo, pa spet naraste. No, da je hudič zadovoljen, je zbolel še dragi....upam,da se jaz izognem.
Dobra stvar pa je, da se je ohladilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hladilno mazilo: jaz sem ga imela od ljubljanskih lekarn, ker mala nič drugega ni prenašala.

Khurde: za koslio sem jedla ribo -škarpeno z blitvo in kuhanim krompirjem, pa solato in kapučinouser posted image

Ikea: a bo še katera slučajno šla? Bi prosila za kakšen paketek pisanih pleničkuser posted image

Uživajte v ohladitvi in držite pesti, da se pri nas čim prej pozdravimo,
Tanja

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
24.7.2010 14:38:44   
Natalija28
Za srečanje velja. Pa opet bom mogla častit, ker bo en dan po mojem roj. dnevu.user posted image  Pa mislim, da bo kar Pohorka vžgala, ker je večini bolj všeč. (meni je tak vseeno, Romansa mi je sicer bližje, ampak mene vožnja ne gane, še skoz sem rada za volanom)

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
24.7.2010 14:50:00   
teodora75
No kaj pa gorenjke? Glede srecanja namrec...
A ste zdaj vse usle...?

Aja, pa od kod sploh ste? A je se kaksna bolj 'gorenjska' gorenjka (severneje oz zahodno od KR)? Za archie ze vem, sva s sosednjega hriba... Kaj pa ostale?

Lep svez dan naprej!

T.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
24.7.2010 14:58:05   
Anonimen
punce, rabim razsvetlitev... v glavi seveda hehe user posted image
kaj so to tetra majčke in tetra pleničke?
kaj to so one bombažne majčke, ki bebija dobesedno poviješ in zvežeš s tistimi špagicami?

(odgovor članu teodora75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
24.7.2010 15:29:45   
benika
kaj to so one bombažne majčke, ki bebija dobesedno poviješ in zvežeš s tistimi špagicami?

Ne, to so mako majčke (IZ BOMBAŽA). Tetra majice (oz. benkice)) in tetra plenice so narejene iz istega blaga. Tetra plenice so plenice, ki jih uporabljaš za brisanje otročka, za kopanje otročka, za podlogo pod glavico v posteljici ali vozičku, naš jo ima celo kot ninico, skratka multifunkcionalne plenice.

< Sporočilo je popravil benika -- 24.7.2010 15:32:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
24.7.2010 16:12:05   
bambinca
tinkatonka jaz sem pri obeh imela lekarniško hladilno mazilo in tudi zdaj bo tako;
                  a ti kupuješ očala za ta malega? Jaz sem jih vzela za N. v Podutiku
                 darilo sva pa z mojim dala Nejcu, ko je prišel v porodnišnico pogledat bratca in še zdaj govori o tem...
                 in seveda  upa na ponovitev user posted image user posted image user posted image

jaz moram pa kupit edino zložence 5*5 za začetek in cuclje za flaško

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
24.7.2010 16:17:35   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

a ti kupuješ očala za ta malega? Jaz sem jih vzela za N. v Podutiku

ne zase....se mi je spraskal antirefleks sloj, pa me blazno moti. Čeprav v kratkem bom kot kaže mogla tudi za malega iskat očala. Moram še mal raziksavo po netu naredit kakšna očala so najbolj primerna za male razgrajače, da jih ravno vsak mesec ne bom menjala, če bodo spraskana, polomljena, ipd.

So pa cene šipc za mene povsod enake, kot je napisala almera. Zdaj moram sam pogum zbrat in it v nabavo. Ker kot kaže mi 300€ za nove špegle ne uide. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
24.7.2010 16:20:16   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Hojla,

za nami je pa peklenska noč. Sem morala celo na nujno pediatrično klicat...skratka: včeraj popoldan sem Ajdo peljala k zdravniku, ker je zakuhala na 39, pa govorila, da se ji vrti, pa glava in vrat sta jo bolela. Zdravnica je rekla,da naj ji zbijamo vročino in hladimo, če bi začela bruhat naj pridemo nazaj, ali pa če bi ji vrat otrdel. Potem smo prišli domov in je ob devetih zvečer že imela spet čez 39 vročine in ni padla. Sem ji dala Calpol in je padla na 39...nič bolje. Ob polnoči pa je imela že 39,5 in potem sem klicala, če lahko dam Voltaren in predvsem koliko, ker v navodilih ne piše. Skratka Voltaren je potem prijel v toliko, da je vročina padla na 38. Potem smo celo malo spali. Danes pa spet zahukala že dopoldan, pa zbijamo, pa spet naraste. No, da je hudič zadovoljen, je zbolel še dragi....upam,da se jaz izognem.

joj tanja, to ste pa imeli pestro.user posted image Upam, da viroza hitro mine pri Ajdi in pri možu in da se ji ti izogneš. user posted image Moj sine je tudi tak,da pri virozah zakuha do 40stopinj, smo že tud 40,7 nameril. Ojej, sam da se spomnim, pa mi grejo kocine pokonci.

Jaz sem se pa danes spravla mal v Anejeve igrače -  marsikaj najdeš med njimi, med drugim vržeš stran eno polno vrečo neuporabnih stvari, ki jih nevede kopičimo - od kinder jajc figuric, pa happy meal neuporabnih igrač, avtomobilov, ki jim manjkajo gume, kart, ki jih je polovico itak že pogubil,...Zdaj se moram pa en dan še pisarne lotit, da še moževo kopičenje stvari mal zreduciram...hehehe. Vlavnem deževen dan sem dobro izkoristila. user posted image Popoldne gremo pa v Merkur, ker prenavljamo kopalnico. Ja po slabih 3 letih v novem stanovanju mečeva ven masažno tuš kabino, ker to je gnoj od gnoja za pucat. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.7.2010 16:23:19 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
24.7.2010 16:20:29   
mala2001
Pisane tetra pleničke imajo tudi v Kiku.

Povijalne pleničke imajo v BC v različnih barvah.

Lepe in poceni oblekice, posteljino in brisače s kapuco in še kakšne malenkosti po ugodnih cenah imajo tudi v NKD . http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10051&storeId=10001&categoryId=68658&langId=-3&parent_category_rn=19652&top_category=19652&pageView=image&currentPage=-1&sub_category=1

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
24.7.2010 16:34:35   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Nadka30, ja Nadjo bomo imeli,mi je lepo ime,pa pasalo bo poled Dominika.

bi bilo pa zanimivo da bi potem rodila še 30.8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
24.7.2010 17:01:18   
bambinca
deževen dan sem dobro izkoristila. user posted image Popoldne gremo pa v Merkur, ker prenavljamo kopalnico. Ja po slabih 3 letih v novem stanovanju mečeva ven masažno tuš kabino, ker to je gnoj od gnoja za puca

Ja Tinkatonka, se strinjam s tabo...tud mene minevauser posted image sem pa najdla neko sredstvo od DM, eno tekočino, s katero zdaj kar dobro spravim kamen in to dol, ampak pod robom spodaj pa ne pridem zravenuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
24.7.2010 17:12:45   
bambinca
katrinka a se spomniš, ko smo govorile o tem, kdaj gremo rodit in o tem, da gremo, ko dosežemo zastavljeni cilj - ker je okolica bajte vsaj približno urejena ( kar je bil primarni ciljuser posted image ), imam nov načrt in ti me boš razumela: ko bojo drva pospravljena in peč spucanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
24.7.2010 17:22:34   
lillchy123
dan user posted image

jst sem pa čist nesrečna  zarad vremena. hočem sonce in vročino!!!!
no, po 4 urah popoldanskega spanja sem mal boljše volje, ampak se ni za hvalt.

tannya- uf, upam, da se čimprej pozdravte. naš škrat tud za šalo zakuha na 41, primejo mu pa tko sam voltaren ssvečke, pa še tiste mu miormo od začetka dajat na 4-6 ur. user posted image je mel pred kratkim gnojno angino in je zakuhal na 41,5 v 15 min. še dobr, da je bil pri moji mami, ki se zadeve loti mirno in s trezno glavo, ker bi jaz čist paniko zagnala.

darilo- bo dobil nekaj čist oh in ah, se pravi kak gradbeni stroj user posted image edino ne vem, a mu ga naj dava ob prvem obisku ali ko pridemo domov user posted image

pisane pleničke- v KIK-u majo ful cartkane, so pa pakirane 3 skupaj.

srečanje- res je blo luštn! user posted image bolj ko sem user posted image , večja čveka sem user posted image user posted image user posted image pa kokoška tud, ker sem mela s sabo fotoaparat in pozabla slikat user posted image

drgač pa ne morem verjet, da maste ene samo še dober mesec do konca!! se pozna, da imam rok šele zadnjega...
je nehalo deževat, grem vprašat moja fanta, če sta za en sprehod

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
24.7.2010 17:36:38   
mala2001
Mislim, da so ti nastavki najcenejši, kar sem jih do sedaj našla....

http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/pripomocki-za-dojenje/mam-nastavek-za-dojenje/6633459001616663345

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
24.7.2010 18:08:42   
sanje2
hay!

kaj je že katera uporabljala te nastavke od firme MAM oz. vse flaške, nastavke, dude,.... kaj so ok? ste zadovoljne z to firmo??????

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
24.7.2010 19:51:23   
benika
Mene pa zanima, zakaj kupujete povijalne pleničke? Resno, brez heca. 

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
24.7.2010 20:00:22   
bambinca
ti Benika, kaj je zdej s tisto ledeno kavo, k vsaka pol plačauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
24.7.2010 20:10:02   
benika
Reci kje in kdaj

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
24.7.2010 20:14:24   
tinkatonka
pisane pleničke...imam 10 takih, saj sem jih pred letom dni kupila v eni akciji v Hoferju - zelo zelo lepe. Pa res so bile poceni. Drugače pa ravno barvam cca 15 tetra plenic na oranžno barvo (v pralnem stroju). Imam namreč nekaj tetra plenic takih, da so kaj zaflakane, še od Aneja, al so pa že bolj sive kot bele in sem se odločila, da jih pobarvam. Te plenice nameravam imeti na previjalni blazini (ki je tudi oranžna). Pa bo lepo, pisano user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
24.7.2010 21:04:02   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Reci kje in kdaj

kje je že tvoj rodni krajuser posted image ?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
24.7.2010 21:25:15   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mene pa zanima, zakaj kupujete povijalne pleničke? Resno, brez heca. 

Jaz jih ne kupujem... sem jih videla v BC, jih bomo kupili naknadno, če bo treba široko povijat.

Pazte zdej to: Moj je zadnjič iskal povijalne v pikapolonici....  trgovka mu vztrajno kaže tetra plenice in vztraja, da je to to (Ok, mogoč, bi lahk nasrala tipa, ki še nima user posted image , mi smo pa enga že dal skoz), pol mu pa še začne zatrjevat, da je punčke itak treba široko povijat, ker majo drugačne kolke.... ja to bo to, od poznavalke širokega povijanja in pediatrinje z licenco user posted image user posted image , ki ne pozna razlike med povijalno in tetra plenico.... mislim vsega....

V pikapolonici itak nič ne kupim, ker je ful predrago, pol pa še take strokovne nasvete dobiš user posted image , za posrat!

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 24.7.2010 21:27:11 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
24.7.2010 22:04:09   
benika

Jaz jih ne kupujem... sem jih videla v BC, jih bomo kupili naknadno, če bo treba široko povijat.

No sej zato me pa zanima. Ker povijalne plenice pridejo v poštev izključno, če je potrebno široko povijanje, drugače ne.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?