tejči28
|
Meni tudi ta vročina ne sede,ponoči spim samo v sp.perilu,pa še to mi je preveč. Običajno pa sem bila še poleti pokrita z lahko odejo,vsaj po nogah. Ful je hitro minlo in res je treba pripravljat.Cotike že mam pripravljene,vse mi je dala svakinja,ki ima hčerko leto dni staro,kaj pa bo uporabno tudi od dominika,ker niso glih same "fantovske" barve.Morema si še pripeljat zibelko in ležalnik,ki je shranjen pri tašči. Pa v nabavo morem it po kozmetiko,pleničke,krpice za umivat,vložke za sebe in tiste hlačke......Seznam se tak ne konča. Inčy,če boš vidla,da se začenjajo popadki,pa hitro domov,saj prvič ne gre tak hitro,me mislimo,da gre ja,pa ni tak. Jaz sem šla prvič ful prehitro v P,pol pa tam ležala celo noč z popadki,ker še nisem bila dovolj odprta.Zdaj bom doma čakala do zadnjega. Hey,Natalija,kje pa si zdaj,če nisi več na Ptuju? Veš,pa je vseeno bolj fajn,če sta skupaj prijavljena.meni se je ful fajn zdelo,pa mojemu tudi,ko je začel dobivat prvo pošto na novi naslov. Katrinka super opravi pregled in želim ti,da ti naredi UZ. Jaz se bom naročila tu v MBju na Fontani na UZ.Ni drag,pride okoli 40€. Ojej,zdaj vidim,da sem že dopolnila 33t,prehitro bo čas za rodit.Ne vem,če sem že pripravljena.Me kar malo panika daje.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 14.7.2010 9:18:54 >