|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
24.7.2010 22:05:18   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Reci kje in kdaj

kje je že tvoj rodni krajuser posted image ?

KR ljubica moja, Kranjuser posted image Ampak sem itak vsak teden leteča tudi v LJ, tako da se tud v tvojem koncu lahko ustavim. Ti si najbrž nekje v okolici Medvod al kako?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
24.7.2010 22:51:26   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

pisane pleničke...imam 10 takih, saj sem jih pred letom dni kupila v eni akciji v Hoferju - zelo zelo lepe. Pa res so bile poceni. Drugače pa ravno barvam cca 15 tetra plenic na oranžno barvo (v pralnem stroju). Imam namreč nekaj tetra plenic takih, da so kaj zaflakane, še od Aneja, al so pa že bolj sive kot bele in sem se odločila, da jih pobarvam. Te plenice nameravam imeti na previjalni blazini (ki je tudi oranžna). Pa bo lepo, pisano user posted image

Tinka, ful dobra ideja. Si jo bom sposodilauser posted image user posted image , ker ima tudi kar nekaj takšnih pleničk, ki so že bolj sive ali pa zaflekane.

Sicer pa poročam, da smo malo bolje. No, vsaj vročina ne gre čez 38,5. Je pa dragi kot en velik tečen otrok...je ful redko bolan in ko se to zgodi je...GROOOOOZNO. Toliko enga jamranja...pa jaz sem kriva, ker sem mu ponoči odejo skrilauser posted image ....pa blalalala, sigurno je zato bolan, ker ga je ponoči zeblo...japajadeuser posted image . Jaz se pa še kar borim in zaenkrat mi uspeva brez bacilovuser posted image user posted image .

Povijalne: mislim, da eno celo nekje imam...vsaj zdi se miuser posted image . Sicer bom pa eno kupila, ne glede na izvid kolkov. Pri Ajdi sem jih uporabljala zato, da ji niso ves čas majice ven lezle...ko je bilo že bolj hladno.

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
25.7.2010 7:21:07   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Nadka30, ja Nadjo bomo imeli,mi je lepo ime,pa pasalo bo poleg Dominika.

bi bilo pa zanimivo da bi potem rodila še 30.8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha,to bi blo zanimivo.Rok imam 1.9. tak da možno je vse,pa tudi D.ja sem rodila v ponedeljek.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
25.7.2010 7:25:35   
katrinka

katrinka a se spomniš, ko smo govorile o tem, kdaj gremo rodit in o tem, da gremo, ko dosežemo zastavljeni cilj - ker je okolica bajte vsaj približno urejena ( kar je bil primarni ciljuser posted image ), imam nov načrt in ti me boš razumela: ko bojo drva pospravljena in peč spucanauser posted image user posted image user posted image

hehe,si me nasmejala,zdaj pa ta nacrt tko izvedi da ne bos prehitr konc k pol bos spet rabla druzgauser posted image

pisane pleničke...imam 10 takih, saj sem jih pred letom dni kupila v eni akciji v Hoferju - zelo zelo lepe. Pa res so bile poceni. Drugače pa ravno barvam cca 15 tetra plenic na oranžno barvo (v pralnem stroju). Imam namreč nekaj tetra plenic takih, da so kaj zaflakane, še od Aneja, al so pa že bolj sive kot bele in sem se odločila, da jih pobarvam. Te plenice nameravam imeti na previjalni blazini (ki je tudi oranžna). Pa bo lepo, pisano 

a ti tud barvas - jaz sem tudi vceri, od suzane majcke k so flekaste pa mi je skoda stran vrzt - sm jih na rdeco pobarvala,
povej mi - a ti je oranzna prekrila flekeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mene pa zanima, zakaj kupujete povijalne pleničke? Resno, brez heca. 

jih jih mam od prej se 4kom,ce bo siroko bom dokupilauser posted image
jih pa veliko zensk uporablja tudi ce ni treba siroko povijanje, ali pa same povijajo ene tri mesece ziher pa ceprav ni potrebnouser posted image

tannya - je kej bolje pri vas...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
25.7.2010 7:35:59   
mala
Pisane tetra plenice se dobijo tudi v mullerju, no škoda Tannya da nisi prej sporočila za pleničke, sem svojo družino včeraj zvlekla do Ikee, mislim da me je zagrabil močan sindrom gnezdenjauser posted image .
Smo pa dobili luštno posteljico za našo punco, ki je bila znižana iz 130eur na 35eur in še tri nastavitve dolžine ima - to je bil nakup letauser posted image . Zdaj smo našega skoraj 3 letnika preselili v veliko posteljo, da lahko zdaj pripravimo posteljico za novega članauser posted image .

Zdaj pa rabimo še voziček in opravimo zadnje nakupe, potem bo pa že Septemberuser posted image  ...

Povijalne plenice - jih imamo še od starejših dveh nekaj, če jih bomo rabili....ja takrat je bilo še obvezno široko povijanje 3 mesece čeprav je bilo to šele par let nazajuser posted image

Jutri pa končno pregleduser posted image , da vidimo kakšno je stanje upam, da tudi UZ...user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 7:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
25.7.2010 9:03:02   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinkatonka - s katero barvo pa barvaš? - to je pa ful dobra ideja - ker meni se je tudi nabralo kar nekaj takih plenic, ko bi jih lahko pofarbala

Barvo sem kupila v Muellerju. Sem pa včeraj že vrgla v kanto škatlico, tak da ne morem it pogledat kaj piše gor. Sem se pa mal zasrala z barvo, ker so rumene in ne oranžne user posted image . Ampak fleki pa niso vidni. Kakšna mislite, da bi prišla ven, če bi polovico teh plenic prebarvala z zeleno user posted image al pa šla z res eno ornk oranžno čez (ne vem kaj sem gledela ko sem kupovala, barva na škatlici se mi je zdela oranžna, ko sem pa prebrala po končanem pranju in šoku, da je vse rumeno, sem pa prebrala, da je barva koruze, al kaj že user posted image ) "smajlikiset__olčepoglavi). Sej plenice so lepe, da ne bo pomote, samo zdaj ravno ne pašejo na mojo previjalno. Ampak bo že. Za pokozlat, polulat ipd barva niti ni važna user posted image

krči....joj spet so me zagrabli, ampak je pa res, da nekaj časa že nisem pila Mg. Moram hitr zdele na en kozarec, da nadoknadim. Ponoči me je v luft vrgl iz postelje, ko me je zagrabilo v golenu, pa taka bula nastane....bljak...

čaj iz mal.listov...sem si ga kupila in ga bom z dopolnjenim 36. tednom začela pit. Kupila sem ga v zeliščni prodajalni v Cityparku, dala zanj 2.9€

sicer pa danes nisem najboljše volje, me spodnji sosedi mal morijo user posted image , pa počutje tud ni najbolj idealno. Sicer bo pa mož danes dokončno končal z montažo karnis in zaves v obe otr. sobi, potem pa še idealno kombinacijo za posteljico v spalnici ugotoviva in jo greva preselit od mojih staršev. Včeraj sva pa že kupila novo tuš kad, pa pipe, tak da najbrž bo naslednji vikend že postavljena in se lahko končno losam te masažne tuš kabine!user posted image Jo bom kr na podarim.si dala, mogoče jo pa kdo rabi.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.7.2010 9:08:48 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
25.7.2010 10:05:33   
Lenca78
Joj sem jezna na tele otroške vozičke na fb user posted image čakam voziček 2 mesca in en dan pisarm jim na privat mi nič ne odgovovorijo jih kličem mi pred 14 imi dnevi reče max 10 dni dons jih spluvam na fb pa jamrajo da to ni za na fb. Kaj meni pomaga voziček brez lupinice če grem bog ne daj prehit rodit user posted image dobr da sm naročila tok prej ker če bi upoštevala da je dostava od 4 do 6 tednov bi se lepo pod nosom za voziček obrisala grrrrrr
Mogla sm se zlajat se opravičujem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3958
25.7.2010 10:23:58   
tannya
Ojla,

evo nas brez vročineuser posted image user posted image . Sem kar boljše volje. Zgleda,da smo ven iz najhujšega. Ponoči je tudi spala in vročina ni šla čez 38,5.

Tinka: tole s tuš kabino me je kar malo prestrašilo, mi smo jo namreč montirali pred dvema mesecem...tudi masažnouser posted image . Pa zaenkrt ni težav s čisčenjem...A si imela steklo ali plastiko? Jaz imam vse stranice iz stekla, notri pa je tudi nekaj plastike...
Plenice imaš pa rumene..user posted image , no če boš dala čez zeleno, ti bodo prišle ven modreuser posted image . Verjetno bi ena močna oranžna lahko rešila zadevo, ali pa če jih mogoče prej v kakšno belilo namočiš, pa potem oranžno čez.

Almera: super, če boš šla v Ikeo, javi mi, prosim.

Mala: ja,škoda, da nisem prej kaj reklauser posted image . Sicer pa super, da si dobila posteljico. Jaz že tudi imam postavljeno zibelko v spalnici. Je še zmeraj tako lepauser posted image . Naredil jo je moj oče, še za Ajdo.

Lepo preživite nedeljo,
Tanja

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
25.7.2010 10:32:54   
archie
jutro / dan user posted image

mi smo ok, polno zasedeni med vikendi. dela je ful, povrh se mi je pa se sluzben racunalnik (delam namrec doma) okuzil z enim virusom in ga ne moremo in ne moremo spravit dol user posted image user posted image ... jeb**** trojanceuser posted image

vceraj sva sla placat komodo s previjalno in omaro in sedaj caka na vrsto, da jo sestaviva. Cakava se posteljico. Jogi imava ze izbran-bo kar Dormeo ostal. Vceraj sva ga sla pogledat v trgovino in izgleda cisto ok.
Za porocno darilo sva dobila bone za Odejo in vceraj sva tam kupila kovrtcek, 2 prevleki za jogi in 2 prevleki za kovtrcek user posted image . tako, da kar se tice posteljnine, imava vse (razen une zascite okoli robov posteljice).

Vceraj me je moj spraseval, ce se mi ne zdi prehitro, da sem zacela poooooocaaaaaasi prat cunjice in plenice. Pa sem mu rekla, da sta 2 septembrki ze rodili (ena je imela celo rok 1 dan pred mano), pa mu je kar samo vzelo revezu user posted image . se mi zdi, da se je sele sedaj zacel pocasi zavedat, da se dan D pocasi priblizuje.....

Srecanje gorenjk: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo me!!! user posted image jaz sem takoj za!!!

Res dobra ideja barvanja plenice!! user posted image user posted image se pravi, da moram it enkrat spet v Mullerja po barvo. Na koliko stopinj se pa take pobarvane plenice lahko potem perejo?

vsem bolnim cmrljem zelim, da se cimprej pozdravijo.
vse, ki se odpravljate na morje, lep dopust!! mi gremo naslednji vikend (verjetno).

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
25.7.2010 11:13:53   
Anonimen
pozdrav!

kaj ste ja nori, kaki zaspanci me lovijo user posted image
res se nikakor več ne naspim...

punce kaj kuhate danes?
mi jemo zelenjavno-govejo juho z rezanci, svinjski kare v omaki, pražen krompir in fižolova solata... za posladek pa me drage pelje na sladoled v rogaško hehe user posted image

archie: čimprej si prekopiraj vse pomembne podatke na zunanji disk ali kaki cd... pač kako maš možnost... dvomim da maš trojanca, ampak neki še bolj groznega, nažalost... ko rešiš podatke, pa najboljše da se na novo windovsi gor naložijo, če ga nikakor ne boš mogla odstranit... virus mislim user posted image
glede moških pa ti to rečem... še same komaj dojemamo, da se dan D približuje, tak da jim ni za zamerit, ker njih nič ne brca in ne nosijo 24 ur na dan s sabo trebuha user posted image

lenca: sej prav, da si jim na fb spovedla svojih... bodo vsaj pregenili riti user posted image
včasih res ne rihtaš drugače kot pa da jim zagroziš z javnostjo user posted image

lp

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
25.7.2010 12:02:21   
Izabelina
dan!

za mano je najhujši vikend kar jih pomnem... u petk se mi je začel bliskat pred očmi in nism vidla z levim učem... sm šla mal počivat ko sm se zbudila me je glava grozn bolela... ker ni nč ponehal sm okol pounoči lepo odpeketala na očesno, kjer so me pregledal in mi dal napotnco za nevrologa, pol sm šla še tja... nč niso ugotovil... uglavnem... učer je blo že bolš, dans zjutri pa spet... glava me tok boli, da mi gre kr na bruhanje...

migrene nikol u lajfu nism mela, niti noben od mojih bližnjih je nima... tko, da je vse skupi sam še bol čudn... razneslo mi bo glavo in to je to...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
25.7.2010 12:06:26   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Tinka: tole s tuš kabino me je kar malo prestrašilo, mi smo jo namreč montirali pred dvema mesecem...tudi masažnouser posted image . Pa zaenkrt ni težav s čisčenjem...A si imela steklo ali plastiko? Jaz imam vse stranice iz stekla, notri pa je tudi nekaj plastike...
Plenice imaš pa rumene..user posted image , no če boš dala čez zeleno, ti bodo prišle ven modreuser posted image . Verjetno bi ena močna oranžna lahko rešila zadevo, ali pa če jih mogoče prej v kakšno belilo namočiš, pa potem oranžno čez.

Jaz imam masažno - itak sva se vsak samo po 1× masirala, takoj na začetku, ko sva jo kupila, potem pa nikol več - s plastičnimi stenami user posted image , takimi, da se seveda vse čez vidi. Ker imamo dokaj trdo vodo se pozna vsaka kapljica na steklu, da ne govorim o čiščenju tm spodaj za robom pri koleščkih, ipd., kjer se nabira odmrla koža (kr rjavkasto user posted image ), tak da jo lahko samo s plačko za ušesa pucam. Da ne govorim o kamnu, ki se kljub neuporabi nabira na masažnih šobah user posted image , ker so pač mokre, ko se tuširaš, vglavnem lahko sem sužnja te masažne tuš kabine in raje dam po 3-ih letih spet 1000€, samo da se je znebim. Da ne govorim o slabi kvaliteti silikona in tega, da nama teče za tuš kabino. Zdaj sva vzela od Kolpasan-a, spodnji del bo ta teden že dobavljiv, stene pa čez 6 tednov. Stene so iz stekla in take, da se ne vidi čez!! Tak da se mi vsaka kapljica ne bo poznala. Pipe sem vzela od Hansgrohe, tuš šobo celo tako, da se ne nabira kamen oz. je neki zelo enostavnega za čistit. zapravla celo premoženje, ampak vse naredim, samo da se je znebim.

moški....jaz sem tok besna dons na mojga. Zaradi enih ušivih karnis in ker mu nekaj ni šlo pri šraufanju, sem bila itak jaz kriva, kaj sem take karnise kupila user posted image , češ ker so iz Ikee so itak najslabše (a ko sem jih gledala po naših štacunah se prodajajo identične za dražji denar). S karnisami by the way ni nič narobe. Ko sem mu rekla, da izmeriva kako bova mogla prestavit najino posteljo, da bo notri še otroška posteljica in da se bodo omare še vedno lahko odpirale, je sicer zmeril, a ko sem ga vprašala kdaj bova pa to naredila, je itak rekel, kam se mi mudi, ker je še dva mesca . Jaz ne vem v katerem času sicer on živi, saj sem danes stopila v 35. teden. Vglavnem besna sem, da ne govorim kok nepotrebnih besed je izustil pri vsem tem, kot da je on noseč in tečen in ne jaz. Zdaj sta šla z A. v hrib po gobe, jaz pa perem in kuham. Sej ko bo pa domov prišel se bo pa delal, kot da ni nič narobe in da je že vse OK. Ja my ass.....tokrat bo pa moja "mula" zelo trmasta in dolgotrajna.

Eh sem se mogla mal spihat. user posted image Upam, da ne zamerite.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
25.7.2010 12:28:18   
tannya
Tinka, ja s temi moškimi je res križuser posted image . Včasih kar zavidam kolegici, ki je z žensko. Pol stvari odpade za razmišljat in se prepriratuser posted image . Moj je pa revček bolan...beri: malo ga neka viroza daje, pa se mora zaradi tega kar svet nehat vrtet...halo? Me pa noseče, s temi trebuhi, gnezditvenimi sindromi itd...pa naj se še z njimi ukvarjamo, japajadeuser posted image . Ti se kar skašljaj, je treba!

Upam, da se bo naša tuš kabina bolje obnesla. IMa samo znotraj nekaj plastike in se da čistiti, v tem času se ni nič kamen nabiral, pa imamo tudi ful trdo vodo. Imamo pa tako,ki ima zraven še turško savno in če jo malo vklopiš pred čiščenjem...je super za počistit. No, tudi tebi želim več sreče z novim tušemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3964
25.7.2010 12:32:37   
tinkatonka
tannya...upam, da se Ajda in možek čim prej pozdravita in da oddie tudi moževa tečnoba. Moj HB ni tečen takrat, ko je bolan, ampak ima pa druge fore. Prav privoščila bi mu v tem trenutku, da grem prej rodit in da se bo moral z vsemi temi zadevami, ki bo njegovi zaslugi še niso urejene, on ukvarjat. Sem žleht, a ne.user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
25.7.2010 13:43:59   
lillchy123
izabelina- men se sliši, kot da imaš migreno user posted image . na žalost. jaz sem mela kar precej let najhujšo obliko- isto nisem nič videla, ker mi je pred očmi tako utripalo, pa še bruhala sem zraven. in to je lohk trajalo več kot 12 ur. sem shujšala po 2 kg na napad. da o tem, da nobeno zdravilo ni pomagalo, ne govorim. skratka meni pomaga koj ko začutim napad 2 lekadola direkt in se uležt v tih in temen prostor.

tannya- no, sam da gre na boljš! user posted image user posted image user posted image

archie- super za nakup!!

tinkatonka- hja, desci!user posted image ampak kaj, ko ne mormo brez njih user posted image ti se kar skihaj tukaj, pa ti bo lažje!

midva sva pa prejšnji teden psteljo za Luka kupilauser posted image formulo!!!!user posted image user posted image user posted image zdej morva sam še sobico spraznit in stene zapret, pa ga lahko preselimo!user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3966
25.7.2010 14:31:31   
corfu
Dober dan

Mi smo z dopusta, kjer smo noro uživali!!!user posted image

A je katera že rodila? user posted image  

Kaj "pomembnega dogaja?"

Uživaj življenje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
25.7.2010 14:33:56   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dober dan

Mi smo z dopusta, kjer smo noro uživali!!!user posted image

A je katera že rodila? user posted image  

Kaj "pomembnega dogaja?"

Welkam, welkam bekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila ni nobena, popadki so prisotni pri nekaterih, zamudila si edino srečanje na Bizoviku.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
25.7.2010 16:58:26   
bambinca
benika jaz lahko pridrvim tudi v Kr...ampak vem samo kje je Qlandia, Obi,...user posted image

katrinka prostor za drva sva naštimala, zdaj moramo naročit drva,...

tinkatonka tista tekočina od dm je res fajn za kamn pucat; mi imamo grozno trdo vodo, so se na faksu kar gledali, ko smo nardili analize, pa gre edino s tistim stran

izabelina prav boga si

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
25.7.2010 17:16:19   
tinkatonka

tinkatonka tista tekočina od dm je res fajn za kamn pucat; mi imamo grozno trdo vodo, so se na faksu kar gledali, ko smo nardili analize, pa gre edino s tistim stran

kako pa je ime tej tekočini?

Izabelina....ojej, migrene poznam, sej jih pred to drugo  user posted image večkrat imela, ponavadi bruhala, ampak nikoli pa "napol oslepela". user posted image Upam, da te hitro mine"

corfu....WB

Mene pa danes tako trebuh boli in vse mišice okol: Čist je trd, otrok sicer miga sem pa tja, ampak neverjetno je otrdel trebuh user posted image . Se res čudno počutim.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.7.2010 17:25:52 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
25.7.2010 17:42:56   
mala2001
Oj!

Tudi mene boli ves trebuh, že od jutra, sem pila mg (2x) in vzela buscopan, pa ni pomagal in sem šla v P, so me priklopili na ctg in mej je g pregledala in pravi da ni nič, da niso popadki (ja itak da niso, to sem že sama pogruntala...user posted image ), MV pa da je še zaprt... naj vzamem še en buscopan in pridem jutr na tešče na preiskave krvi in urina, če ne bo boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 3971
25.7.2010 18:17:45   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Oj!

Tudi mene boli ves trebuh, že od jutra, sem pila mg (2x) in vzela buscopan, pa ni pomagal in sem šla v P, so me priklopili na ctg in mej je g pregledala in pravi da ni nič, da niso popadki (ja itak da niso, to sem že sama pogruntala...user posted image ), MV pa da je še zaprt... naj vzamem še en buscopan in pridem jutr na tešče na preiskave krvi in urina, če ne bo boljše.

ma ja tale filing. Mi je kr mal slabo user posted image . Čist sem zanič. Anej je šel pa k mojim staršem, so šli na kolearski izlet po PST, potem bo pa tm spal in ga grem šele jutri iskat. Ampak glede na moje počutje, ne morem ne počivat ne delat, sama seb grem na živce. Najbolj, da se spravim likat moje "rumene" tetra plenice user posted image .

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
25.7.2010 19:24:33   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih se splača prenašat moževo tečnobo.....jaz likam, on pride gor, se opraviči, češ da ga je čist živciral, da ga ene navadne karnise tok zaj....(češ on kot mojster za vse user posted image ) in da če sem kaj lačna. Zdaj pa zunaj že kuri žar, da bova mal jedla in popila radler ali dva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še v trgovino je šel po stvari, ker je hladilnik bolj prazen. Pa ko sem mu rekla, da nima več toliko časa, da pripraviva stvari, v primeru,da rodim teden ali dva prej, pa so pred nama samo še 3 tedni je v odgovor rekel....uuuuu, a pol bom čez 3 tedne že pijan, al kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja itak dragi. To te itak sam mal strašim, da dojameš, da čas teče.

Aja počutim se še vedno čudno, mogoče bo pa radler kaj sprostil napet trebuh user posted image .

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.7.2010 19:25:01 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3973
25.7.2010 19:41:38   
NiNiBo
Izabelina Tole se pa tako lepa migrena slisi-isti simptomi, kot jih ima moj. Mojemu pomaga sama Imigran, ce je kriza niti ne tableta, ampak samo nasalni sprej, ker itak vse kar poje zbruha. Drzim pesti, da ti cimprej mine, ker migrena je pa nekaj zelo zelo groznega.

tinkatonka hja tile moske vcasih pac res ne mores razumeti in verjamem, da te pogreje. Upam, da bo uvidel da ni prav, da je jezen nate in te bo zvecer lepo pocrkljal. Upam, da bo trebuscek kmalu bolje in, da se bos tudi ti kmalu bolje pocutila.

corfu pozdravljena iz dopusta!!!

mala2001 upam, da se boljse pocutis-drzi se!!!

..vsem bolanim pa naj se cimprej pozdravijo!!!

Midva pa dobila obiske iz Nizozemske, in sicer sestro od mojega, pa tipa od nje in sincka. Joj, 3 dni samo pospravljam za njimi....Se stusirata in kopalnica je bila "usrana do amena", hodita s cevlji po stanovanju, vse stvari, ki jih imata dobesedno smrdijo po hlevu (zivita na kmetiji) in sedaj mi smrdi ze celo stanovanje. Smo tudi mi na kmetih, pa vendar s tem ko redno peremo cunje, se takoj ko pridemo iz hleva stusiramo etc. nikoli nisem enega od mojih starsev zavohala, da smrdita, ma ful sta cista in tako sta navadila tudi nas...ma za ****..
Pol se je pa moj vceraj cudil, kaj tako cudno smrdi v stanovanju, sem se komaj zadrzala, da nisem rekla, pa halo mal pomisli od kdaj ti smrdi in ti bo takoj jasno. Jaz ne vem, ali pa sem samo jaz tolk obcutljiva ratala..Se tako fino pustita strezt, da ni res, cist nic nista splanirala kaj bi pocela tu 10 dni in samo cakata, kam jih bova peljala. Sedaj imam mal mir, ker so sli v Arboretum z mojim jaz sem se pa kar mal neumno naredila in rekla, da sem ful utrujena in bi sla rada mal pocivat. Da sedaj vsaj ornk stanovanje preluftam..Jutri gremo na Kozjansko, potem pa se za par dni v Bohinj, tako da vsaj pospravljala in kuhala ne bom vec. Na ja bo ze, kot bi moj rekel: kulturne razlike.... take imamo.

PS Posledicno mi je bilo tudi zelo zal, da namesto da sem jih stregla zajtrk bi "kokos" raje sla na srecanje z vami-sedaj vem vsaj za drugic.   

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.7.2010 19:44:26   
NiNiBo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih se splača prenašat moževo tečnobo.....jaz likam, on pride gor, se opraviči, češ da ga je čist živciral, da ga ene navadne karnise tok zaj....(češ on kot mojster za vse user posted image ) in da če sem kaj lačna. Zdaj pa zunaj že kuri žar, da bova mal jedla in popila radler ali dva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še v trgovino je šel po stvari, ker je hladilnik bolj prazen. Pa ko sem mu rekla, da nima več toliko časa, da pripraviva stvari, v primeru,da rodim teden ali dva prej, pa so pred nama samo še 3 tedni je v odgovor rekel....uuuuu, a pol bom čez 3 tedne že pijan, al kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja itak dragi. To te itak sam mal strašim, da dojameš, da čas teče.

Evoti iz mojih ust v bozja usesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?