|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
7.6.2010 13:44:45   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

aaaaaaaa, ker moj je tudi iz vodicuser posted image

A on tudi trdi, da je Gorenjc? user posted image Men je to ful smešno, ker je dolgo ime za kraj Vodice nad LJ, pa za vsako pasjo figo urejajo zadeve v LJ Šiška... user posted image Ampak neeeee, oni že niso žabarji, ampak so Gorenjci! user posted image
Btw. moj je iz ene vasi, ki spada pod Vodice (Skaručna).

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.6.2010 13:55:04   
clara23
Moj pa iz njegove sosednje vasi (Dornice)user posted image .

In JA, oni so gorenjciuser posted image . No, saj sem jaz tudi iz Medvod, ki spadajo pod LJ in se imam za gorenjkouser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.6.2010 14:06:45   
tejkaz

In JA, oni so gorenjciuser posted image . No, saj sem jaz tudi iz Medvod, ki spadajo pod LJ in se imam za gorenjkouser posted image

A za Gorenjko se imaš? Jaz pa za ljubljančanko.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.6.2010 14:07:41   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sem mislila, da si po duši še vedno Štajerka! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.6.2010 14:12:16   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ah, to itak, ampak glede na moje stalno prebivališče mislim. Sicer pa vedno vsakemu rečem da sem štajerka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
7.6.2010 14:13:24   
Zoja Miša

Ja, Tejkaz kako to?

Jaz sem 100% Štajerka!

Pa ravno to sem želela vprašati Gajka, če tvoj še ni štajeskemu vplivu podlegel?
A ti boš Gorenjka, ko se preseliš?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
7.6.2010 14:14:08   
Zoja Miša
Aha Tejkaz, si že razložilauser posted image , tako mi je bolj všeč, ja!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
7.6.2010 14:25:24   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ja, Tejkaz kako to?

Jaz sem 100% Štajerka!

Pa ravno to sem želela vprašati Gajka, če tvoj še ni štajeskemu vplivu podlegel?
A ti boš Gorenjka, ko se preseliš?

Jaz bom "prisilno preseljena" Štajerka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3858
7.6.2010 14:25:30   
Krysia

V "starih časih" so ble Dravlje (v Ljubljani) prva vas na Gorenjskem .. tko da, Vodičani so čistokrvni Gorenjci user posted image Moji so se pa preselil v Vodice, pa na srečo niso kakšnih gorenjskih navad pobraluser posted image Ja, Gajka, sej veš - Vodice so taka elitna vas al občina al karkol že ... mi smo kupil parcelo, ko zadeve še niso ble tko drage (konec osemdesetih al pa mogoče v začetku devedesetih, ne vem točno, ampak še v bivši državi ...) zdej je pa katastrofa.

Mi2 uživala v ZOO, sam je bla kr gužva (ma ne glih gužva, ampak sem mislila, da bo manj ljudi) - ene par avtobusov otrok pa cel kup mamic z vozički in babic z vnučki ... Pa ko sem že pri vozičku ... mi pa še kr vztrajamo - Rok se prav navdušeno vozi v vozičku, če ga mamo s sabo, drugač pa glih tko navdušeno hodi ... v ZOO se je naučil novo besedo "kakabaja" (kapibara) user posted image Pa z igral ni hotel it, ampak to je že itak stalnica ... na koncu je pa še padel in si komolce podrgnil, ampak to vse paše zraven ... ni blo hudga ... pa že v soboto smo eno buško dobil, ker se je čez žogo spotaknil in z glavo v ploščo udaril ... skratka, pestro ...

aja, jst sm še naprej "neprevečdobro" ... grlo, nos, vročine sicer nimam, občasno me boli glava, pa glas me daje ...  ampak bom zdržala ...

junijčič pa tud jst nisem brala - bi spet jokala, pa sem v zadnjih mesecih že preveč prejokala user posted image

talenti ... se strinjam z vsem napisanim ... absolutno premlada zmagovalka, pa prov grdo napiflana, kaj mora rečt ... brezveze ... sam sej se je vedlo, da bo ona zmagala ... no, vsaj jst sem predvidevala ... slovenčki imamo pač neko čudno miselnost ... mene ni nč preveč očarala. Ja, lepo poje in je luštna, sam ... ni pa bla najboljša ...

referendum ... sem šla, ostalga ne bom komentirala, razen tega, da bi v bistvu morali to delo opravit politiki, ne pa da mi nekaj kao odločamo ... sej so za to plačani in to fejst plačani

Zdej pa grem. Pridne bodte ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
7.6.2010 14:26:16   
Krysia
kr neki, zdej mi je pa 2x objavlo, tko da sem šla ta drugo objavo popravit, da ne bosta 2x istega romana brale ...

< Sporočilo je popravil Krysia -- 7.6.2010 14:27:00 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.6.2010 15:12:58   
anita goitan
ja, sej ni tako hudouser posted image

sedaj sem vas na hitrco prečitala..jaz sem še vedno in bom tudi po govorici, primorka oz Vipavka in pika, sem pa od 19 leta v LJ, sedaj pa 3l v Kamniku.

Referendum: nismo šli, bli na Jakobu..

Talent: nimamo tv-ja, sem pa iz 24ur Žurnala mal čitala zakaj se to gre...nič ne zamujam

Aja, totalno nič nista usklajeniuser posted image , Zoja zaspi, se po 20min dremežu Ula zbudi, v teh 20min sem na hitro zelenjavno juho naredila, HB za indukcijo...Ula mi sedaj mal spi, bila budna od 11ih, Zoji sem pa podlegla, jauser posted image in za ljubi mir da sem Ulo v miru podojila in uspavala, dala risanko. Ja.

Čak mal bom jaz te punci mal že uskladila, prvi dan še nič ne pove, a ne mame.

Dopoldan smo ble na igrišču, ob 11ih pa šle nor, Zoja je eno lučko zmazala in zelo kmal zaspala.

Čakam da se Ula zbudi..pa da Zoja kosilo poje (ga še ni) in gremo spet ven, na igrišlču je senca, tako da je luštn.

user posted image me 1x ni še poklicala in vprašal kako se imamo, tud prouuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.6.2010 15:26:11   
clara23

jap, čistokrvna gorenjka, rojena v KR, pri 7 letih priseljena iz Šk. Loke..skratka-gorenjkauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.6.2010 15:43:32   
Krysia
evo, skuhala kosilo, utrujeni ogledovalec živali še spi, jst pa spet tuki gor user posted image

Anita, sej se boste uskladili, boš vidla ... drugač pa ... če te že tvoj user posted image noče pohvalit, te bom pa jst - ti si tud ena supermama user posted image user posted image - ponoč ne spiš, punci ti spita glih kontra, pa vseen se ne pritožuješ. Pridna in zlata mamica si! In upam, da ujamete nek skupni ritem, da nam ne boš res čist shirala ... boš vidla, da bo vsak dan boljš ...

tejkaz, sem ti pozabla rečt, da se hitro pozdravi ... sem slišala, da v službi nekaj razsaja, ja ... zavarovanje za avto sem pa jst letos plačala cca 700 € (velik avto, kasko pa en kup enih stvari zraven pa 35% bonus) - mam pa dobrega zavarovalnega agenta ... na okenčku je najslabš ta zavarovanja rihtat ...

Zoja Miša, upam, da se uši ne naselijo na glavo tvoje princeske! Drugač mam pa poleg šamponov proti ušem tud jst umivanje las s kisom v spominu user posted image ... verjetn so naše babice že vedle, kaj delajo ... 

aja, oblačenje: kratki rokavi pa hlače mal čez kolena, na glavi klobuček in na koži krema z visokim zaščitnim faktorjem ... velik vode (še dobr, da navdušeno pije iz steklenic, kozarčkov, po slamci in na vse možne načine ... če bi mu dala pasjo skledo, bi po moje tud tko probal pit user posted image mal se hecam, ne me zdej napadat) in še več sence, če se le da ... pa sprehodi zjutraj ob 8h in popoldan ... ne vem, pa kaj bomo poleti, če je že zdej vroče kot pri norcih ... no, pa sej to smo hotli - da nas ne bi zeblo in da ne bi blo dežja - naše želje uslišane user posted image

joj, na odločbo o dohodnini se moram pritožit - so mi dva meseca štel Roka za olajšavo (ko sem bla na zavodu), pa še moj ga je prijavu za olajšavo, tko da morm to zrihtat ... pa so mi hotl 18€ (ja, celo bogastvo, a ne) vrnit, zdej jim bom mogla pa jst plačat ... user posted image

ok, grem pogledat, če moj otrok še diha, ne more tko dolg spat user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.6.2010 17:52:34   
sayuri
Zoja MIša: UŠI: PARASIDOSE in glavnik za razčesavanje. Če imaš doma Esenco Materine dušice, vmasiraj to v lasišče in zaveži za kako uro s folijo / vrečko. Ja, vem- pri otroku je to nemogoče. Ampak je pa naravno. drugače pa sprej PARASIDOSE 100% pomaga. pa vso posteljnino oprat, vse presesat user posted image  Mi smo jih imeli 3x, pa prejšnji teden  smo se preventivno vsi oprali, ker so uši v Z&L skupini (al tam nekje) user posted image  
OBLAČENJE: kratka majčka, 3/4 hlače in jopica (za v vrtec). Doma čimmanj. user posted image
TALENTI: G R O Z A !!!  user posted image Razočarana totalno nad zmagovalko. user posted image  Roko na srece - bilio je veliko boljših, kot Lina. Deklica je prisrčna, lepo poje, ampak včeraj so ji uničili otroštvo. VSe skupaj je 10 let prehitro prišlo za njo. Zmago sem privoščila vsakemu - tudi Lini jo, ampak.... Zame so bili MAESTRO da dol padeš. PA še za pogledat so fajn user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.6.2010 5:50:20   
nell
Pozdravček bejbike

Ufff se že dolg nism oglasla...ampak žvim pa še, sam mal blj na hitro zadnje čase...še samo sebe sem nekje vmes zgubila. V glavnem naš dečko je aktiven sto na uro, komu laufam za njim in piham buške - jih je v zadnjem mesecu pridelal že kr neki - predvsem trpita čelo in kolena. Zdej že kr sam reče, kadar pade: "Nič, ni, nič, ni, mami mazaja" - še dobr da obstajajo take kreme (margarina), ki otroke potolažijo.

Drgač mam šus tud v službi, pa sej kdo ga pa nima  - v glavnem čakam da se začnejo počitnice, da se stanje malo umiri in se bo več časa našlo tudi zame.

Ma firbec me je matral sm mogla prid počekirat, če se z Gajko že kej dogaja - tko da informe me, ker za nazaj nisem tud stavka prebrala.

Šibam na hitro kavo in potem v službo

imejte krasen dan

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.6.2010 7:14:18   
gajka
Dobro jutro! Je nell tako leteča, da še za user posted image pristavit nima časa! user posted image Bom pa jaz, ker imam pisan čas, no, bi še mogla nekaj končat, pa kar odlašam in odlašam... user posted image Ziher bejba čaka, da končam oz. mi vsaj možnost daje, predno prifrči na plan! user posted image

Naš mulo še spi, bo ziher kmalu prilezel iz svoje sobe, ves poležan in skuštran (taka prisrčna skuštranost mu redno uspeva kljub ultra kratkim laskom). user posted image Smo tudi mi imeli včeraj eno manjšo nesrečo. Ja, ker so čevlji postali pri nas samo še okras in skoz nori okrog hiše bos, je včeraj očitno mislil, da lahko tudi v gozd komot bos zavije in je z obema nogicama nabasal na ostanke kostanjevih ježic... user posted image Takega vztrajnega joka pa že dolgo ne. Tudi ko je bilo že vse očiščeno, je še vedno govoril, da pika, pika, pika... No, potem ga je pa user posted image kar na finto dobil, sta se začela nekaj igrat in dirjat okrog, Rok pa za njim, nobenega pikanja več, nobenega jamranja... Upam, da smo torej vse odstranili. No, za nameček sem mu mogla zvečer še enega ultra majhnega klopa iz rame izvlečt... user posted image Jah, nič, očitno je bilo cepljenje pri nas res smotrno.

anita g. - upam, da se bosta bejbi počasi malo uskladili. Si ne predstavljam, kako ju sploh uspeš takole krotit, vsako s svojim ritmom, s svojimi potrebami... user posted image Dobra si! user posted image

Krysia
- če boš brez glasu, pa kar teste sestavljaj po tekočem traku, ti ne bo treba nič govorit. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.6.2010 8:07:44   
Zoja Miša
Jutro. Kava paše! Čeprav spimo fino!user posted image

Sayuri, hvala za tole. Jaz še vedno upam, da jih ne dobimouser posted image . Ji je danes moj lase z lakom pošrical, kolikor se je pač dalo, ker ne pusti. Bom za prevenetivo vseeno te žaube kupila. S tisto vrečko že vem, da nikakor ne bi šlo. Še kapo dol zabriše, tako da...

Anita, naj te še jaz malo pohvalim! Pridna, super mami si! In vedno vas občudujem, ker ste brez tv-ja. Res je nič ne zamujate, ampak jaz pa brez ne bi mogla. user posted image  No, verjetno bi. Lani sem bila 2 meseca na morju, pa ga niti pogrešala nisemuser posted image . Doma pa je prižgan, če ne druga zaradi muzike.

Gajka kako se počutiš? Rok je pogumno prenesel. Mene prav zanima, če bo Kaja Lina na morju htela bosa hodit, upam, da bo! Ji gremo pa ravno danes popoldne kupit čevlje. Keen, v Iglu štprt. Ker Teve pod 25 št. nimajo spredaj zaprtihuser posted image .

A nosijo vaši otroci očala - sončne, mislim? Verjetno bi bilo fajn, če bi jih....???

Dobila izvid za ščitnico. Imam avtoimuno hipertirozouser posted image . V glavnem tablete spet jem, za umiritev ščitnice in še ene za umiritev srca. In zdravnik priporoča izogibanje previsoki temparaturi ter fizičnim naporomuser posted image user posted image user posted image  Ne smem it laufatuser posted image .
Pa se sploh ne počutim slabo. No, zdej bodo pa kg šle zopetr gor. Pa glih pred morjemuser posted image .

Kaja Lina včeraj v vrtcu po 14 dneh in je bila super. Jedla pridno, spala... V glavnem fajn.
Ven popoldne nisva šli, če ja pa tako user posted image  vroče! A nas ni še prejšnji teden zeblo?user posted image  Pa vsa igrišča okoli nas so na soncuuser posted image . Pred 17h tako ni za ven hodit!

No, napišite kaj, da vas berem...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.6.2010 8:09:37   
Zoja Miša

Jutro. Kava paše! Čeprav spimo fino!user posted image

Sayuri, hvala za tole. Jaz še vedno upam, da jih ne dobimouser posted image . Ji je danes moj lase z lakom pošprical, kolikor se je pač dalo, ker ne pusti. Bom za prevenetivo vseeno te žaube kupila. S tisto vrečko že vem, da nikakor ne bi šlo. Še kapo dol zabriše, tako da...

Anita, naj te še jaz malo pohvalim! Pridna, super mami si! In vedno vas občudujem, ker ste brez tv-ja. Res je nič ne zamujate, ampak jaz pa brez ne bi mogla. user posted image  No, verjetno bi. Lani sem bila 2 meseca na morju, pa ga niti pogrešala nisemuser posted image . Doma pa je prižgan, če ne druga zaradi muzike.

Gajka kako se počutiš? Rok je pogumno prenesel. Mene prav zanima, če bo Kaja Lina na morju hotela bosa hodit, upam, da bo! Ji gremo pa ravno danes popoldne kupit čevlje. Keen, v Iglu šport. Ker Teve pod 25 št. nimajo spredaj zaprtihuser posted image .

A nosijo vaši otroci očala - sončne, mislim? Verjetno bi bilo fajn, če bi jih....???

Dobila izvid za ščitnico. Imam avtoimuno hipertirozouser posted image . V glavnem tablete spet jem, za umiritev ščitnice in še ene za umiritev srca. In zdravnik priporoča izogibanje previsoki temparaturi ter fizičnim naporomuser posted image user posted image user posted image  Ne smem it laufatuser posted image .
Pa se sploh ne počutim slabo. No, zdej bodo pa kg šle zopet gor. Pa glih pred morjemuser posted image .

Kaja Lina včeraj v vrtcu po 14 dneh in je bila super. Jedla pridno, spala... V glavnem fajn.
Ven popoldne nisva šli, če ja pa tako user posted image  vroče! A nas ni še prejšnji teden zeblo?user posted image  Pa vsa igrišča okoli nas so na soncuuser posted image . Pred 17h tako ni za ven hodit!

No, napišite kaj, da vas berem...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.6.2010 8:10:17   
Zoja Miša
Ma sem čist smotanauser posted image ...se opravičujemuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.6.2010 9:23:13   
Zoja Miša
Sayuri, dej mi poveš še tole. Gledam po netu tole za uši, oz. proti...ampak če kupim vse kar je, bom ob 100,00 eur, ki pa jih nimamuser posted image . Ali moraš perilo res oprati s tem Parasidose praškom? Ali moraš res vse (vzmetnice, sedežno-čeprav je usnjena...) pošpricati s spray-em? In ali za umivanje las res rabiš poleg losjona tudi balzam? In tale glavnik, ga rabiš?
O.K. mogoče res glavnik in losjon... Pa spray...
Ne vem no. Hvala za nasvet!
A ja, pa pri tem losjonu tudi piše, da ga moraš imeti 45 minut na lasehuser posted image ...kako naj Kajo Lino prepričam, da bo pustila to na miru?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.6.2010 9:28:20   
tejkaz

Imata jih, samo za brezveze. Jaša ima Evine lanske Julbo, Eva ima pa kar ene od Hello Kitty, če bi jih več nosila, bi ji boljše kupila.

user posted image Ali ste vzgojiteljicam v vrtcu za konec leta kaj kupile? Mi imamo v četrtek zaključek vrtca v živalskem vrtu. Nihče nič ne reče, da bi jim kaj kupili.

user posted image Ali bodo vaši malčki že zdaj v vrtcu praznovali rojstni dan? Pri nas praznujejo in je menda takrat celo veselje in ker ne bi radi prikrajšali za to veselje teh otrok ki so poletni, je vzgojiteljica predlagala, da bi rojstni dan praznovali že drugi teden. Jaz bi raje videla, da bi praznoval magari prvi ali drugi teden v septembru, ko bo že bolj vedel za kaj se gre.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.6.2010 9:30:19   
tejkaz
Zoja Miša, najprej počaki, da uške dobite. Če jih ne boste, brezveze, da vse to kupiš. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.6.2010 9:30:51   
tejkaz
Zoja Miša, najprej počaki, da uške dobite. Če jih ne boste, brezveze, da vse to kupiš. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.6.2010 9:43:29   
Zoja Miša
Tejkaz, pametno tole z nakupom...si mi dala misliti. Verjetno pa bi kaj kupila, pa nesla. Ampak moram potem to že v začetku drugega tedna, ker potem nas ni. Kaj pa?
Da bi pri nas starši to skupaj naredili, je verjetno nemogoče, ker že 1 mesec čakam roditeljskaga, ki ga očitno ne bom dočakalauser posted image . Je čist prijazna sicer, tale naša vodja staršev, naredi pa ničuser posted image .

Glede rojtnega dneva je tudi pametno tole, ampak ja, v septembu, ne sedaj! Itak pravijo, da nesrečo prinaša če prej praznuješ.
Bom tole predlagala vzgojiteljici v četrtek, ko peljem Kajo Lino v vrtec.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
8.6.2010 10:06:53   
gajka

Ravno zadnjič, ko je imel Rok vneto učko, je user posted image glede tega spraševal P in okulista. Oba sta bila enakega mnenja - klobuček obvezen, sončna očala pa, če je opazit, da otroka sonce moti kljub klobučku ali senci (npr. da se mu oči solzijo, so rdeče ali da ima celo kak izcedek), drugače pa naj bi s sončnimi očali pri tako malih vendarle še malo počakali. user posted image

user posted image Ali ste vzgojiteljicam v vrtcu za konec leta kaj kupile? Mi imamo v četrtek zaključek vrtca v živalskem vrtu. Nihče nič ne reče, da bi jim kaj kupili.

Meni se tudi obdarovanje učiteljic v šolah zdi malo mimo in če bi bila v tej situaciji, se res ne bi obremenjevala z darilom. Dobro, če so se pač vsi starši odločili za skupno zadevo, se pač nekak pridružiš temu... user posted image Saj so v taki službi, da vzgajajo in učijo otroke, plačane so za to delo! A sem jaz čudna, ali kaj? user posted image A vam, ki delate v gospodarstvu, naročnik ob zaključenem projektu da še kakšno darilo?!? Služba je služba!

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?