malaMravljica
|
olja punce, mravlca je nazaj in nekaj vprasanj imam najprej FB, kaj ve imate kaksno debato tam gor? Sem namrec zares antitalent in nic ne najdem,da ne bo katera mislila, da jo ignoriram, ko kaj dobim pravzaprav ne vem kaj naredit, sam kaksno sporocilce pa znam napisat no. Avtosedez in lupinica. Zadnjic sem bila v mestu in zaparkirajo eni istocasno poleg mene, pa isti vozicek so imel in smo mal debatral. Videla sem, da imajo dojencka v lupinici in vprasam kok je star, pa rece ocka, da naslednji teden bo 1 leto, sem pogledala, lep decek, nic kaj majhen, nogice gledale krepko vn, glava pa se notri. Pa sem vprasala, da kako da se lupinica in so rekli, da sedaj pa res postaja pretesna in bodo menjal, da pa tako dolgo v lupinici zaradi varnosti. Sem se v tistem momentu odlocila, da ne bom prav nic hitela z avtosedezem, ce bo slo bom imela lupinico se cez poletje in sedezek potem kupim v jeseni. Ce bo seveda slo, sedaj izgleda se cist ok. Jogurt, vidim, da ga kar prakticirate. Jaz sem ga dala enkrat, pol pa iz slebe vesti sla brat in potem sem brala, da bi znala kislina bit problem, da je se ne znajo prebavit in potem obremenjuje ledvice. Ve katera kaj vec o tem? Drugace pa sem mojemu zacela tudi meso - piscancka in rumenjak sem mu tudi ze dala, ta mu je pa tako fin. Pa ga kar skuham, pretlacim in dam na zlicko recimo mal "zelenjavne juhe" in mal rumenjaka in tako rad je. Aja, sedaj je nekaj dni cudezno spet jedel zelenjavo, vse kar sem mu skuhala. Verjetn se je okusil, ker je na dopustu lezal zunaj na vrtu in je trgal travico in dajal v usta Nekaj pisete o starejsih ljudeh, da se jih eni bojijo drugi pa obozujejo. Moj jih tudi obozuje, se jim smeji, pa na kavi sem zadnjic kar dala ga eni zenskici, je dobila kar solzne ocke, da ze tok casa ni pestvala. Pol so se pa izmenjevale in ena se je javila, da je njegova tretja nona. Ja, v deveti mesec je zakorakal moj mali. Je slo hitreje kot pa nosecniski meseci. Zobkov se nima, plazi se, kotali se, zelo lepo rece mama , da se na kolena in se gunca naprej nazaj, sam po kolenih na potep pa se ne zna.
|