|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
3.6.2010 23:44:59   
rozilu
Ojla,

joj sem že vse pozabla kaj ste spraševale... kar se spomnem...

gluten - jaz ji ga že dajem, občasno sicer. Kako skorjo kruha, kako paštico, kus-kus, ali pa kašico z "glutenskimi" žiti. Zaenkrat je OK, očitno nima celiakije user posted image

Imamo tudi mi 3 obroke GH, že par tednov, kako smo uvedli nov obrok... hm, pač dala sem ji kolikor je pač pojedla. Malo sem gledala seznam, ki mi ga je dala patronažna: začet pri 6m z enim obrokom, kako žličko, vsako živilo uvajat 3 dni... čez en mesec pa si že na treh polnih obrokih user posted image da o tekočini (ki naj bi jo spili od 400ml) ne govorim user posted image .

Zjutraj dobi sadje pa kako skuto zamešam zraven, popoldne kosilo hkrati z nama, zvečer pa mlečno-žitno kašico. Včasih še vmes kako sadje iz kompota, če vidim da ne more počakat kosila, sicer pa se vmes dojiva, pa zjutraj preden ustane, pa zvečer da zaspi. Kar dosti še.

Danes je prvič jedla ribo, ji je bla ful všeč... ampak je bla fuuuul preveč slana user posted image samo jaz sem dodala minimalno soli. Je pa zato spila cel deci tekočine, to je že bil rekord user posted image . Sladkam ji sicer nič ne, ji pa skuham kompotek, ki je itak dober.

Sicer pa mi precej poliva, se mi zdi da več kot pred GH... sem malo spraševala zdravnika, pa pravi da to ni nič takega (mene malo skrbi, da nima refluksa). Sej napreduje čisto lepo, je pa seveda zoprno, ker smo skoz mokri, pa pobruhani user posted image ponavadi se bruhica po slinčku podrsa na hlače (po možnosti moje user posted image ).

Spanje čez dan je ena spraševala - bolj bogo, ponavadi po kake pol ure (parkrat), včasih uspemo 1h ali malo več. Najlepše je v avtu iz Lj na morje ali nazaj. Takoj ko se ustaviva je budna user posted image

googica - ti si rekla da bi se kaj dobile. Jaz moram jutri ob 13h v Tivoli, grem dvignit št. za DM tek. Zmenjena sem z najčko, če še katera pride je dobrodošla. Maš mojo št. na ZS, pa se slišimo. Aja, pa bravo za zobek user posted image

Februarka - zabavno met dva taka mala škrata, a? user posted image

Crystall - tudi pri nas je sadje zakon, zelenjava pa bolj ne user posted image Pa tudi mene zanima kje dobiš sladki krompir???

Glede aktivnosti mi nismo ful napredni. No zdaj končno lepo čiča, prevračanje s trebuščka nazaj pa ji še vedno ne gre (al noče, sej ne vem). Se ful vrti, pa po nazaj kam pride... Mislim da bo prej dvignila rito pa se odkobacala naprej, kot pa se obrnila nazaj na hrbet user posted image Je pa z rokicami ful spretna, najbrž bo kvačkala, ko bo malo večja user posted image

OK zdej sem se razpisala, bo čas za spanje. Nočko

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
4.6.2010 0:14:40   
majakla
Avtosedež:
gledam Roemerja, pa mi je cena v Slo malo
visoka.
Vem, da ste jih ene našle na spletu v tujini,
pliiis za naslove.
Ali ga je katera že naročila?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
4.6.2010 7:48:02   
lenika83
Jutro!

Za nami spet ena čudovita noč, polna zbujanja in dojenja user posted image  Mah, enkrat bo že minilo.

Glede srečanja Štajerk... Meni bi najbolj ustrezalo med tednom dopoldne, ampak po 15.6. Lokacija? Maribor?

Avtosedeži... jaz bom definitivno naročila iz tujine, ker pri nas se sploh ne splača. Linki:
http://www.o-baby.de/index.asp
http://www.babyland-online.com/
http://www.babyprofi.de/

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
4.6.2010 8:59:31   
Anonimen
majakla
Naš je že naročen. In sicer tukaj in točno ta AVTOSEDEŽ. Poštnina je 16 EUR ampak sem nabavla zadev za okrog 500 EUR (mizico za taščo, moon voziček, dude... pa par malenskosti...)pa se ne pozna. Drugač je na www.o-baby.de poštnina za Slo 10 EUR.

Aja.. dobro jutrooo. Sm bla zihr, da mava posvetovalnico ob 12, pa grem gledat in ob 10:30. Ampak kavico bom pa vseen u easy spila... :-)

Kaj pa srečanje v CE user posted image . Meni je vseeno kdaj. Zmenite se in povejte.., midva prideva.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 4.6.2010 9:00:21 >

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
4.6.2010 9:51:49   
majakla
DOBRO JUTRO!

Hvala Lenika, hvala Rižko, bomo mi tudi tam naročili,
ker nekak nisem za rabljenega,
če veš kaj mislim, pa to, pa kake. user posted image

kAJ PRAVITE NA: 17.6. ? ? ?

Dajte nooo, zmenimo se ! ! !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
4.6.2010 10:02:35   
majakla
V čem je razlika med:
KING plus Trendline
in
Safefix plus TT ???

Meni je tudi rdečI - Olivia najbolj lepši
(HI, HI, HI - kot bi rekel moj nečak).

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
4.6.2010 12:06:13   
Anonimen
majakla.. evo ti katalog, pa si preberi razlike
Römer avtosedeži

Mi smo pa nazajuser posted image .
Moj mali je postaven dečko, je rekla pediatrinja.user posted image
72cm in 9080g, og. 46cm.
Vse ok, vse lepo in prav. Cepljeni nismo bli, ko dopolni 1 leto pa bo spet.
Sva dala kri, ga je pičla..on pa nič. Sm učke je mal bolj odprl in to je to.user posted image
Toliko.. no, jst pa ponosna.

Je rekla, da super fantek v vseh pogledih. user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
4.6.2010 12:43:33   
Anonimen
aja... Danes pa že šiba na kolenih . Mi je tok smešn, k se iz dneva v dan spreminja.
Smo danes dobili iz vrtca, da smo 39. v čakalni vrsti. Mislim so smešni s to čakalno vrsto. Brezveze. Uglavnem... bom morala mojo mami vprašat, če bi ga popazla. Čeprav mi ni fer obremenjevat babice z 8-urnim delovnikom. Tudi one si zaslužijo svoj mir. To je pa taka odgovornost, da joj. Uglavnem.. se bomo pomenli.

Pozdravčka vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
4.6.2010 14:05:58   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Februarka, kolko ti Blaž spije? naš T je tudi zelo taki, da noče in noče pit.

mi smo izkoristili nedež in šli z vozičkom po N v vrtec. pokukali smo tudi našega prijateljčka bolančka. samo pokukali in malo povprašali mamico kako je z malim Tjem.

nič noče pituser posted image par ml, to je pa to... ne vem kaj naj mu poturim, da bo bolj zainterisiran... jutri probam magični lončekuser posted image

Februarka, mi mamo valda 10vrst lončkov, nastavkov takih in ovakvih, pa nič ne pomaga. spije ene par ml in pljune ven.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
4.6.2010 14:22:58   
ninasiki
ja tko punce mene je pa ta vrtec toook matru k ste use govorila za to vrsto v vrtcu jst pa nism vedla ker ni pisalo in vsi so me prepričval da je mogl to pisat no in zdej vem NI pisal ker sm prjaula tamauga v občini litija mi pa spadamo v občino šmartno pri litiji  in majo vsi litiski otroci prednost pred nama user posted image  pol pa pridejo druge občine je pa rekla da je blo že neki izpisou in da bojo še 2 oddelka odprl ker je občina odobrila tko da upam da nam rata not padt aja smo pa 6 v vrsti iz drugih občin kar je rekla da je fuuuul uredu sam kok jih je pa iz litije sm pa pozabla uprašat user posted image  ampak jst mislm da bom vseen našo prababi izkoristla ker mami moja dela tašči ga ne dam za noben denar in je ona edina pa še sama je rekla da ga bo merkala dokler ne dobim vrtca mi je kr mal odlegl sicer morm pa naprej službo najdt pol bomo pa začel to uvajat

RIŽKO najbolša si vidš jst še kr vztrajam sam nam tokrat tud ne bo ratal user posted image  ma ena punčka k je tud cukr ceu že 377 glasou tko da bomo spet mogl naslednič probat user posted image  ampak mami se ne da dokler ga ne dobi user posted image

mi pa dons sprobavamo špinačo smo kr večino že probalsm vs tko mal brala in se zjutri full napsihirala kaj vaši sončki že vse jejo naš pa še kr na istem no in sm šla gledat seznam k ga je enkrat mislm da maja_m objaula in ugotovila da 3/4 smo že vse jedl no in sm se mal pomirila tko da dons lepo še špinačo pol drug tedn k bo pa 8 pa ribico not uvedemo

vreme je kr neki sploh se mi ne da nč ob takih vremenih enkrat sonce drugič dž tud oblečt ga več ne znam user posted image

aja RIŽKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravi za voziček sam me pa zanimam kako zgleda ceu ročaj ker men je to osebno tud bol ušeč sam k ga ni blo user posted image  ej najdla sm tega tvojga fuuuuuuuuull hud škoda k ga nism prej vidla bi zih tega uzela ker sm so ločene ročke ampak sej je tud ta cooluser posted image  sm pa kr mal jezna sm zdele mal šnjofala pa najdla tok cute stvari za tamauga in itak spet sam na te kreditne kartice k jih pa mi nimamo user posted image  sm po eni strani kr razočarana da majo to in da jih mi nimamo a po drugi strani pa k pomislm bi pa sam zapraulala user posted image  sam si jo bom uvedla čim dobim job ker se mi zdi da se učas kr splača prek teh strani kupvat

JUŠ user posted image user posted image user posted image user posted image   za zobke

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
4.6.2010 21:39:57   
Anonimen
ninasiki.., ne obupaj. Mi tud nismo. Pa sm znala viset_ na računalniku tud po 3h. Sm se z mojim tud skregala, ker sm ga zvečer zanemarla. Še kšn account si odpri, je to več glasov. No, se je splačal, portretek mamo.. ampak nažalost še ne v okvirju ampak v škatli. A ni žalostno, tolk cajta za to.. pol pa ne poskrbim. Ma ja, sm čudna. Ma me ta moj otroček 100% okupira oz. se jst okupiram z njim, pa na vse pozabim. No, važn, da ga mamo.. okvir bo že. Oblubm ti dam vsak dan glas. Pa kr pozabim včasih veš..
Voziček je pa ta MOON. Pri nas jih še ni veš.. zato ga nisi našla. Šele pridejo čez mesec ali dva. Nism vedla, mi je v BCju prodajalka povedala.... pa sm šla takoj u lov. Se mi kdaj tko grdo zdi od mene. Mi vse razložijo, pokažejo.. povejo.. pol grem pa prek neta naročit. Ma ja.. denarj je sveta vladar user posted image . No, res da je črn.. pa ne vem kako lih zgleda črn voziček ampak... bo že. Ta druge barve mi niso ble všeč razen svetlo plava.... , moj sinko pa dost papa v vozičku, ker skoz pohajkujeva.. pa se bojim da vozek ne faše kšnga korenja al pa špinačeuser posted image . Črn...je pa nevidn user posted image .

Kar se hrane tiče... mi ne jemo.. svinjine, beljakov, eksotičnega sadja, mlekca, ne uporabljamo soli, vegete, sladkorja, meda, paradižnika... VSE ostalo že papcamo. Sam pretlačim mu z vilco... ne pasiram preveč čeprav nima zobkov. Kruha mu nism dala ampak prepečenc. Sej je isto u bistvu ampak.. mač drugač.
Najraj ma, ko mu naribam sladko hruško, dam not prepečenc al baby piškotek, pa zalijem s toplo vodo, pa dam žlico jogurta not..Mmmm vse poje.
Aja..sadja mu ne prekuhavam več, sam naribam in če je pretrdo..zalijem z vročo vodo. Ampak čist mal.. in s tem tud tekočino dobi, ker naš mali tud nč noče pit. Nič. Pol ga pa okrog obrnem.., da mu dam velik vode v hrano. To gre pa skoz.user posted image
Uglavnem.. počas bo začel jest vse, kar jemo mi. Razen zgoraj omenjenega pa najbrž vsega kar ne mara mami. user posted image

Bodite pridne.Aja.. dons smo pa stari točnooo 9. mesecev... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 4.6.2010 21:41:55 >

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
4.6.2010 21:46:33   
majakla
Lenika kaj ti si že naročila,
jaz bi preko Babyland-a vzela,
pa ne vem kako je z dostavo k nam
in kolikšni so stroški???

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
4.6.2010 22:41:43   
Crystall
SLADKI KROMPIR - zelo redko se ga dobi. Meni ga kolegica prinese iz ljubljanskega Eleclerca. Je pa baje zelo zdrava zelenjava (mešanica med krompirjem in korenjem)

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
4.6.2010 22:50:31   
lenika83
majakla nisem še naročila, ker še sploh nisem fiksno odločena katerega bi. Sicer se nam pa še ne mudi tako zelo, bo še ziher 1 mesec lupinica v uporabi. Poštnina je pa 19,00€ za en artikel, če naročiš več artiklov, pa je vsak naslednji 5,00€ zraven. Pa če plačaš po predračunu (ni treba nikamor pošiljati številke kartice), potem sem jaz plačala okrog 12€ za plačilo v tujino.

Aja, da ne pozabim. Jaz sem za srečanje 17.6. Mi je pa tudi vseeno kdaj in kje se zmenimo (Mb, Ce, Ptuj,...) Dogovorite se, kako vam bo najbolj pasalo, pa bom prebrala, ko se vrnem z dopusta.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
4.6.2010 22:57:00   
Anonimen
Jst sm tud za 17.6., tudi vseeno user posted image .

Sladki krompir dobite v vsakem Mercatorjevem centru. Jst v CE. Ga kupujem vsak teden. Ga čisto nič ni težko dobit.

lenika, uf..to majo pa kr brezveze... z poštnino. A nič od tega kar potrebuješ ne najdeš na www.mytoys.de. Ne glede na višino naročila, je 16 EUR. Pa zakaj ste tok nezaupljive kar se kartic tiče. Vsaka stran ma prv tako malo ključavnico al je zihr al ne. Jst sm naročala na:
www.mytoys.de
www.nunon.de
www.o-baby.de

Naročila, plačala, dobila. Celo klicali so me in preverli. Zdej mi pa sprot pošiljajo št. paketov, me obveščajo kaj so poslali in št. pošiljke, da lahko na GLS-jevi strani preverim kje točno se nahaja.

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
4.6.2010 23:20:08   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

dan!

evo, po dolgem času malo med vami. predprejšnji teden je bila gužva, poroka, krst, pol sem pa čez vikend obležala. z vročino 39stopinj. zdaj sem že ok.

ojej, očitno smo edini, ki smo brez zobkov? pri nas je občasno pestro, a zobek noče in noče na plano. hehe, smo še brezzobi. user posted image user posted image user posted image

drugače pa samostojno sedimo, se preobračamo, pričenjamo kobacat in se potegne na nogice. v hojici ni dosti, ker se samo začne nekaj bunit in pol spet potisnemo hojico v kot.user posted image user posted image
mi tud bli brez zobkov...do dans,je pokukal na plano,pa čist nč sitna,tko da ni več žabauser posted image ,bo kmalu zajčekuser posted image ,pa trojka in štirica sta čist pri vrhuuser posted image ,plazimo se še ne,čeprav se trudi na kolena in gunca naprej-nazaj potem pa pristanek občasno na nosuser posted image ,hodila pa bi ona ja,držeč za roke prav šibauser posted image ,vstaja iz stolčka,v vozičku,povsod kjer se da kam prijet se spravi pokonc,protestira če ji kaj vzamem,pokaže kako je velika in zaploska-to je zdej novo,in ggrrr noče bit pri nepoznanih ljudeh,zvečer pa tud pr tatu ne,kar jokče jo prime-mamina mazauser posted image ...mi mamo kar 5gh in 4dojenja,pa soka in čaja popije na litre(2-3polne flaše),če pa ni žejna pa flašo obrne in veselo tolče po sebi in okroguser posted image ....ZA VSE ZOBKE IN PODVIGE vaših malčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
5.6.2010 0:25:50   
frrrr
naša punca je še brez zob.
las ima pa vsak dan več, kmau se ji lasišče ne bo več vidlo user posted image
velika je približno 69cm in težka okrog 7500g.
gh ima 2-3 obroke dnevno. čez dan včasih znese samo 1 obrok, včasih 2. zvečer ima pa riževo kašico.
pije zelo malo... 100ml ji je uspelo glih 1x popit. se pa doji kr dost.
sicer je pa punca full aktivna in jo je povsod polno. gre mau po vseh štirih, pa se usede, pa spet iz sedečega položaja naprej na vse štiri... ko pride do ovire, se oprime in postavi na noge... ma ni da ni. v zadnjih 14ih dneh vse to odkrila. in celo prej se je plazila po vseh štirih kot pa se usedla. dokler se ni sama usedla, pa tut sedet ni znala, saj je nismo kdaj posedali. kr mau prehitr gre vse skup user posted image

lep vikend vam želim... obeta se nam sončno user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
5.6.2010 0:27:48   
frrrr
aja, pa naša je tut zelo užaljena, če ji vzamem kaj neprimernega, kar ni za v usta (itaq vse tlači v usta). prav smešna je user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
5.6.2010 9:50:24   
lenika83
Rižkoo saj jaz nisem nameravala kupovati pri Babyland, ampak je majakla vprašala za poštnino. Jaz sem gledala bolj na babyprofi. A tale mytoys dostavlja v Slovenijo? Na njihovi strani namreč nisem našla napisane Slovenije, pa sem mislila, da ne morem naročiti. Nekaj mi še povej. Če plačaš s kartico ni nobene omejitve glede vrednosti? Recimo jaz imam mastercard in imam gor neki mesečni limit, potem verjetno ne morem z nakupom v tujini preseči tega. Sprašujem pa zaradi tega, ker bomo s kolegicami kupile skupaj in bomo menda naročile 4 avtosedeže, to je pa skoraj 1000€ in ziher nimam takega limita na kartici. (Totalno blond sem glede tegauser posted image še nikoli nisem kupovala tako, vedno preko predračuna).

Zobki... Joj, je to pri nas eno čudo user posted image  Najprej sta ji že pred več kot 2 mesecema prišli spodnji enki, ta teden pa ji je prikukala spodnja desna dvojka in zgornja desna dvojka (pa še ta raste nekje na sredini dlesni). Zgornjih enk pa očitno ne rabi user posted image

rakica naša tudi skoraj k nobenemu noče. Moram prav paziti, če kdo pride na obisk (ali pa mi kam gremo), da ne navalijo preveč na njo že takoj v začetku, ker potem cel čas ne gre k nobenemu. Če jo pa v začetku pustijo pri miru, potem pa čez nekaj časa gre k vsakemu. Če ji pa kaj vzamem iz rok, pa se najprej namuli in potem JOOOOK user posted image  Pa ful je užaljena, če jo kdaj kao skregam oz. ji z bolj strogim glasom rečem, začne takoj jokati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
5.6.2010 10:01:41   
Anonimen
no da še jst mal pozdravm ... ŽIVJO user posted image

Pr ns smo 17.5. dubl prvi zobek, 26.5. pa drugega ... spodnji enkici ... sploh nismo vedl da jih ma, ker ni nč jokcala, samo ko sta bla pa zuni je začela pa ponoč jokat pa si dlesni drgnt, ... no pol je še vrpčino dobila ... pa 3 dneh vročine pa sor ... dons sora ni več, sam ji še vseen mažm ... GH smo končno pršli na 1 obrok na dan in je pol vse to pršlo, da spet ni nč jedla, tko da zdj je spet vse zmešan user posted image

čez 19 dni gremo že na morje .... komi čakam user posted image user posted image user posted image

Čestitke otročkom za zobke, kobacanje, hojo, ... pa vsem mamicam, k ste mele rd čestitke ... sj na fb sm vm čestitala, une k mate,  ostale pa pač mal zamude user posted image ... upam da niste hude user posted image

naša se zdej plaz tut naprej ... rikverc se že dovg, postavla se na noge, zganja trmo, se sama usede, ... najrajš pa gre rikverc iz postle dol in na noge ... sicer jo morm jst mal ujet, k drgač bi na ritko padla, sam to nje ne ustav, kriva sm pa jst, k sm ji to pokazala user posted image
zdj sm še iz postlce vzela 3 letuce, tko da lohk pride k men na postlo in je ful rada zdj not in leze vn pa not v postlco, dons zutri je pa bla v postlci in me gledala, kdaj se bom umaknla da k men pride user posted image

spi mi 2-3x čez dan, vsakič od 30min do 2h. Če ma ta dolge, pol 2x, če pa ma 30minutne spance pol pa 3x. Ponoč pa odvisn, všasih se mi zbuja na 1h, včasih na 2, dons se mi je samo 1x zbudila ... spat gre pa med 20h in 21h.

naša tamala ma pa izredno rada stare ljudi ... se jim ful smeje pa maha user posted image user posted image user posted image
Pestva se pa tut pr vseh, bp, samo ne če se glih zbudi.

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
5.6.2010 10:39:38   
googica
hehe mi tud zdej že s strogim glasom poskušamo kej dopovedat :))). sam je težko bit strog, ker tale mulc se pol tko lepo nasmehne.. al pa stran gleda, kao ne posluša :))
zdej je odkril predale in kako se vrata zaprejo.. včer se je parkrat zaprl v svojo sobo, sem komi noter pršla, ker se je zabakadiru direkt za vrati :))))
se pa tud že postavlja na noge, če le najde dovolj močno oporo.. mamo tele vreče za sedet, mu zabakaridiramo dostop do računalnika in tvja, ampak on se čez spuza :)) mulc.. no, in na teh vrečah se postavlja na noge.. smeško :)) no, upam da ne bo prehitr shodu, še vsaj 2 mesca ne... že tko je prehiter na vseh štirih :DD se obrnem, in je že nekje drugje.. bohnedaj da pustim kopalnico odprto.. :))))

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
5.6.2010 20:37:08   
Anonimen
lenika
MyToys dostavlja v Slo. Jst sm zdej naročila vsega boga, neki dobila, neki pa še čakam. So mi sporočili, da pošljejo v kratkem.
Kar se mastercarda tiče... toliko kolikor imaš limit, toliko lahko zapravljaš. Sigurno ti banka ne bo odobrila, če ga presežeš. Jst mam npr. 600 EUR in s toliko lahko na mesec razpolagam, več ne. Zavrne. V primeru plačila v tujino, te bodo pa tud nabrž zavrnil. Sm skor zihr. Najboljš, da najprej dva naročita, pa pol še dva avtosedeža. Na tak znesek teh 15 EUR pa res ni nič. Al pa pokliči pa prosi za darilno kodo... user posted image . Jst sm med pogovorom vprašala, če majo kej popusta pri visokem naročilu, pa mi je kodo poslala za 10 EUR. Ni full, je pa neki. Če hočeš lahko mojo probaš not dat, pa mogoče rata.user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
5.6.2010 23:08:40   
majakla
Torej mamice, datum za štajersko srečanje imamo,
17.6.2010 - JUPi!

Zdaj rabimo le še uro in kraj, pa seveda
čim več oktobrčkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.6.2010 21:29:04   
malaMravljica
olja punce, mravlca je nazaj in nekaj vprasanj imam user posted image

najprej FB, kaj ve imate kaksno debato tam gor? Sem namrec zares antitalent in nic ne najdem,da ne bo katera mislila, da jo ignoriram, ko kaj dobim pravzaprav ne vem kaj naredit, sam kaksno sporocilce pa znam napisat no.

Avtosedez in lupinica. Zadnjic sem bila v mestu in zaparkirajo eni istocasno poleg mene, pa isti vozicek so imel in smo mal debatral. Videla sem, da imajo dojencka v lupinici in vprasam kok je star, pa rece ocka, da naslednji teden bo 1 leto, sem pogledala, lep decek, nic kaj majhen, nogice gledale krepko vn, glava pa se notri. Pa sem vprasala, da kako da se lupinica in so rekli, da sedaj pa res postaja pretesna in bodo menjal, da pa tako dolgo v lupinici zaradi varnosti. Sem se v tistem momentu odlocila, da ne bom prav nic hitela z avtosedezem, ce bo slo bom imela lupinico se cez poletje in sedezek potem kupim v jeseni. Ce bo seveda slo, sedaj izgleda se cist ok.

Jogurt, vidim, da ga kar prakticirate. Jaz sem ga dala enkrat, pol pa iz slebe vesti sla brat in potem sem brala, da bi znala kislina bit problem, da je se ne znajo prebavit in potem obremenjuje ledvice. Ve katera kaj vec o tem?

Drugace pa sem mojemu zacela tudi meso - piscancka in rumenjak sem mu tudi ze dala, ta mu je pa tako fin. Pa ga kar skuham, pretlacim in dam na zlicko recimo mal "zelenjavne juhe" in mal rumenjaka in tako rad je. Aja, sedaj je nekaj dni cudezno spet jedel zelenjavo, vse kar sem mu skuhala. Verjetn se je okusil, ker je na dopustu lezal zunaj na vrtu in je trgal travico in dajal v usta user posted image  

Nekaj pisete o starejsih ljudeh, da se jih eni bojijo drugi pa obozujejo. Moj jih tudi obozuje, se jim smeji, pa na kavi sem zadnjic kar dala ga eni zenskici, je dobila kar solzne ocke, da ze tok casa ni pestvala. Pol so se pa izmenjevale in ena se je javila, da je njegova tretja nona.

Ja, v deveti mesec je zakorakal moj mali. Je slo hitreje kot pa nosecniski meseci. Zobkov se nima, plazi se, kotali se, zelo lepo rece mama user posted image , da se na kolena in se gunca naprej nazaj, sam po kolenih na potep pa se ne zna.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.6.2010 21:58:19   
Februarka08
Jaz imam doma mali talentekuser posted image sine od danes naprej zna pokazat kako je velikuser posted image user posted image in to se tako nepenja zraven, kot da se bo ravnokar razpočiluser posted image ma ga morm posnet, tako je dobruser posted image
Grem še mal pred tv, vsem en lep talentski večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?