Februarka08
|
NO, zdej pa mam neki časa, oba škrata sem dala spat, si nardila solatko in zdaj sem frej moj še dela, tako da se vidva šele čez kakšno dobro uro No, kaj je pri nas novega... praktično nič. Imamo še vedno samo 2 zobka, čeprav ga zelo, zelo matra, jedec je še zmer tak kot je bil, pomoje bi pojedu vse kar bi mu dal puza še ne, obrača se 100/uro, gre tud na vse 4, ampak ne ve kaj more pol narest bo že, se tolažim noči so bolj kot ne za predprejšnjo noč sva mi2 spala kakšni 2 uri, ostalo smo bli budni, nisva več vedla kaj bi mu nardila razen okno odprla in bi letel ven skupaj s posteljo itak, danes mi je smešno, sredi noči mi pa ni je šel potem moj v lekarno po nove zaloge Calgela, mu je tam svetovala, da naj mu dava zvečer pred spanjem svečko in če so res zobje v igri, bo potem dobro. In glej ga zlomka, danes ponoč sem res samo 2x vstala za dudo, ostalo je spal bomo vidli kaj bo danes, naj že pokukajo ven! Še glede obrokov: že dolgo imava samo 5 obrokov, zdaj smo prišli na nek ritual, ki je: ob 8h zajtrk - AM + kašica ob 11.30 malica - mlečna (jogurt), potem spanje ob 15h kosilo ob cca. 17.30 malica - sadna ob 19.30 večerja - AM + kašica Tako da flaše več nimamo, ampak me to mal skrbi čeprav ima 3 ml. obroke, skrbi me kao da mleka v tekočem stanju ne dobi dost, če me razumete ker pije pa še zmer zelo mal Je pa fino, ker lahko delam že ista kosila, danes smo jedli rižoto (piščanec, ful ful različne zelenjave) in sem mu s paličnim zmiksala (zarad piščanca, drugače mu sploh ne miskam več) zalila z gov. juho, da ni blo presuho in je itak pojedel cel svoj krožnik! Da bi ve to vidle... kako on z užitkom je, pa to ne morš verjet! Samo da zagleda svoj zelen krožnik se začne trest in potem zbija z rokicami ob mizico, kot češ, pa daj že no ma je res prav posrečen. Tud z Lariso se dosti že zamotita, itak so njene igrače najboljše, na sprehodih je priden kot da ga ni, sedi in opazuje, če rata siten, pošljem Lariso pred voziček da ga zabava in je vse rešeno simpl No, tako... če se bo sploh kateri ljubilo brat. Zdaj pa stuširat in spat, mirno in dolgo noč vsem!