|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
31.5.2010 16:46:02   
Crystall
Drage moje ... nisem pozabila na vas, ampak nimam časa. Velikokrat vas preberem, samo odpišem ne. Obljubim, da se bom poboljšala user posted image

Blaž je velik fant, imamo čez 70 cm in 10 kg. Dobili smo že prva dva zobka spodaj. Obožujemo vstajanje v posteljici, se prime za rob in se dvigne, stoji in me gleda. Zdaj, ko se je naučil sam vsesti iz ležečega položaja, je pa sploh zakon - samo to bi počel. Se prevrne in se spet vsede ... Plazimo se še ne. Premikamo se s tem, da se prekucnemo in spet vsedemo in tako počasi nekam prilezemo user posted image user posted image . Veliko se potepamo.

Naše alergije so še kar prisotne in še vedno se dojiva user posted image . Ravno jutri imava v Lj pregled na alergološki. Upam, da končno izvemo, na kaj smo alergični in da vemo, če smemo kaj novega jesti. GH smo uvedli, vendar je pri nas sadje zakon, zelenjava pa bljekkk. Je pa korenček, krompir, sladki krompir, polento, bučke, por, piščančje meso, jabolka, hruške, probal je pa še lubenico, ajdove kekse, riževo mleko. In to je vse, kar smo zaenkrat jedli. Vem, da je malo, ampak dejansko nič ne upam, dokler ne damo testov skozi.

Sicer pa je moja ustvarjalnica uspela. Uživam v ustvarjanju nakita in voščilnic. 26.6. imam svojo prvo stojnico in komaj čakam. Ko pride Matej iz službe, se mal pocarta z Blažem, jaz pa hitro za mizo in ustvarjam.

Krst imamo 20. junija. Zdaj smo razdelili že skoraj vsa vabila. Bo nas okoli 50. Bomo pa imeli piknik, harmoniko, citre v cerkvi. Mislim, da bo lušno user posted image . Smo ravno v soboto bili v Gradcu, da smo nabavili prtičke, vazice za rožice, pladenjčke - vse za na piknik user posted image

Ninasiki - tele tvoje slikce so ne samo zakon, ampak so res prečudovite. Upam, da še meni uspe v kratkem kaj podobnega.

Glede vrtcca pa baje, da ga dobimo. Pošte še nismo dobili, ampak sem zadnjič pri pediatru srečala socialno delavko, ki se v našem vrtcu ukvarja s tem in je rekla, da bomo do aprila najbrž vsi dobili vrtec user posted image user posted image user posted image  to pomeni, da bomo lahko 4. 10. šli noter. Samo upam še, da s septembrom dobim službo. Držte pesti user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
31.5.2010 18:50:53   
googica
crystal upam da res pogruntate kaj muču malega.. ampak kar se gh tiče.. da ne boš misnla, mi nismo niti pol tolk probal kot vi.. sm kr brez idej, ker sama ne jem zelenjave, pa nimam volje neki ful se zmišljevat po receptih.. pol pa kr ne vem.. sladki kromir nikjer ne najdem, por ne vem kako nardit.. a ni to pekoče? .. meska še ni dobil.. to bo pol..
gluten.. sm tud pazla da prej ni dobil, zdej pa sm že kupila kašice z glutenom, bomo tako začel. s kruhom še en čas ne, ker hočem da se res nauči žvečit in požirat..

sm bla zelo vesela, da je blo sonce popoldne, juš je bil ceel dan tečko, kr ni hotu spat, verjetno zato ker ve da mam js za faks delo :))).. tko da na srečo sva lah pla ven, da je vsaj tolk odspal, da ni več tečen :))
včeri se je sam naučil, kako se dvignit da kleči na kolenih.. tako da zdej doseže že.. marsikej.. parkrat mi je smetnjak prevrnil :))
me pa zanima... kdaj se bomo kej dobile v živo? prej na začetku ste kr šle na tist sok, zdej pa že par mesecev nič.. predlagam da ko bo malo bolj toplo ratal, da se zmenimo nekje.. magari v tivoliju na travci :))

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
31.5.2010 21:24:08   
lenika83
Dober večer!

Ninasiki prekrasne slikice. A si sama dobila idejo za motive? S katerim programom si jih pa obdelovala, če ni skrivnost? Jaz bi ful imela nekaj takih pol-profesionalnih fotk, ampak nimam nobenega občutka za fotografiranje, ideje za motive pa tudi nobene user posted image

Gluten smo mi ravno danes čisto mičkeno poskusili. Sem ji dala eno skorjico domačega kruha (da je povsem brez mleka) in jo je malo grizljala, pa nekaj čisto malega tudi pojedla. V bistvu sem ji dala zaradi tega, da malo poskuša žvečiti. Sicer sem pa cel čas zraven in če ji kakšen večji košček pobegne v usta, ji hitro ven vzamem. Sicer pa je P pri 6 mesecih rekla, da lahko je vse žitne kašice.

Drugače pa uvajanje GH pri nas teče zelo po polžje. Včasih lepo poje vse kar ji pripravim, potem jo pa nekaj "piči" in več dni niti ust ne odpre. Ravno pred nekaj dnevi sem že čisto obupala nad vsem, ker se mi je zdelo, da se bo bejba menda dojila dokler ne bo šla v šolouser posted image  Potem sem se pa zavestno malo "skulirala" in zavzela povsem drugačen pristop do hranjenja in se mi zdi, da je že mnogo boljše. Zdaj pač narediva cel obred pri vsakem hranjenju, pa mala je zraven ves čas, ko hrano pripravljam, zmeraj dobi svojo žličko, malo z rokicami packa, včasih ji dam tudi kakšen košček v roko, da malo pretipa in ji je to zelo všeč. Se mi zdi da bi ona rada kar vse sama in potem se jezi, ko ji ne gre.

Mislim, da ji še čisto malo manjka, da se začne plaziti. Zdaj se že nekaj dni dvigne na roke in kolen, potem se pa pozibava naprej in nazaj.

Nekaj me še zanima glede obrokov GH. A jim dajete samo en obrok, ali več? Kako pa prehajate na zmeraj več obrokov? A se kar nekega dne odločite, da zdaj pa dobi še naslednji obrok, ali pač postopoma vsak dan kakšno žličko več drugega ali tretjega obroka? Kako pa imate razdeljene obroke (časovno in kaj jim dajete pri katerem obroku).

Zdaj pa imam še vprašanje za tiste, ki imate doma alergike na mleko. A kupujete kakšne piškote brez mleka? Kje se jih pa dobi? Jaz še jih nisem nikjer zasledila.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
31.5.2010 22:04:16   
googica
lenika mi smo na treh obrokih gh... nisem delala večjih komplikacij, smo že na začetku začeli z dvema obrokoma.. dodala sem večerni obrok riževe kašice, ker se od samega mleka ni nasitil, oziroma se je dru vsakič ko je zmanjkalo.. mislim sicer da se je dru zato, ker je mal zadremal zraven, in sem mu js vzela cuc, ampak nima veze.. otrok uživa v gh, mi pa tudi :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
31.5.2010 22:46:37   
majakla
Dober večer.

Štajerke in vse zainteresirane! kaj pravite, se dobimo
naslednjo soboto, 12.6., po kosilu, torej ob cca. 16h ???

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
1.6.2010 12:09:43   
ninasiki
lenika83 jst sm ideje dobila na internetu mal poglej to slikanje dojenčkou pa ko ga slikaš ga sliki v isti višini k je on to pomen če leži na tleh pejt ti na tla tko je komentiru en fotograf učki od dojenčka morjo bit v isti višini k objektiu pol pa sam škljoci dodaji kapice igrače obrn na trebuh pokrij čez glavo z plenico pol s spi če ma rokice lepo postaulene sliki ej full je tega sej če maš fb mam tm ene 4 slike več pa še jih bom dodala sam morm jih obdelat aja obdelujem jih pa z programom PAINT.NET potegn dol men ga je sicer naštimala sestrična od mojga ampak je zakon k recimo fotoshop je pa že profesionaln program in tud zakompliciran tko da fotiča v roke pa gas user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
1.6.2010 12:41:23   
Anonimen
Berem vas skozi, pišem pa bolj poredko...user posted image
Pri nas je toliko akcije, da komaj shajam user posted image  Res je ful aktivne dojenček ( se pozna poje kar veliko 3 GH, 2 AM, pa je čisto suhcana )user posted image . Kobacamo se 100/huser posted image , govorimo in godrnjamo, zelo radi dajemo papa, smejimo se tujcem ( u ZD v čakalnici je tiho čakalnico vrgla v glasen čvek in smeh )user posted image . Drugače pa se je pojavila trma ( in tudi to 100/h). Jo poiskušam ignorirati in mislim, da se je v 1t stanje že izboljšalo, je pa težko včasih. Sploh zunaj me gledajo, kaj ne potolažiš otroka. Naša se prav vzratno mečeuser posted image user posted image  Ma še katera tak problem?

Imamo že 2 zobka, pri 2 je bilo res pestro, da pa o zadnji luni ne govorim. O joj.....je vaše kaj metalo ?

Odkrila je tudi svoj najljubši položaj spanja ( na trebuhu ) tko, da pri nas tudi brez AC še ne bomo nekaj časa.

Glede DM bonov, sem vam pisala na ZS, če katera še kaj rabi pa naj mi piše in upam, da bo se bo našel pravi ( jih imam še kar nekaj )

Lpuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
1.6.2010 14:24:02   
Februarka08
Dan, dan!

Sem prebrala zadnji 2 strani in ugotovila, da nisem edina, ki se bolj poredko javljauser posted image No, pa še ko se spravim kaj napisat, se škrat zbudiuser posted image ga grem pogledat... sta se oba zbudila, tako da zvečer kaj večuser posted image

Papa!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
1.6.2010 14:55:13   
tea85
dan

obroki GH- midve imama čez dan skoz GH razen zjutraj dobi mleko pa zvečer in ponoči. v bistvu poskušama in je že večina hrane.

trma- ojej, tudi pri nas je prisotna. tudi hitro se razjezi če nekaj ne doseže kakšne igrače. in ja tudi naša se nazaj meče pa cela trda v nogah postane in je ne moreš ne posedet nič in tako trmari.

se pa je začela postavljat na noge, ampak le ko jo imam v hojici. punca je ugotovila da lahko stoji ne samo sedi, in zaradi tega je le malo časa v hojici, ker bi ona samo stala večina časa.

nama se pa je voziček pokvariluser posted image oz sprednja desna kola je včeraj na sprehodi se kar odšraufala, ma sem jo mogla skoz popravljat a danes ko sem se odločla pregledat če se da popravit, pa je bla kola čist okuser posted image zdaj pa res več ne vem.

aha, naša je ugotovila položaj pri spanju na stran, tako velikokrat zaspiuser posted image

tak v četrtek pa grema v šoping po poletne stvari za njo, tako da boma prav uživale, hehe

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
1.6.2010 16:14:50   
sine bine
lenika83 - midva jeva tkole:
od 7-8 dobi flaško AM ( pač ko se zbudi )
ob 10.30-11.30 je sadje ( samo sadna kašica al pa z musliji )
ob 14.00-14.30 je kosilo ( zelenjava, meso, testenine, riž, ... )
ob 17.00-18.00 je mlečni obrok ( skuta, jogurt, mlečna kašica,.. )
ob 20.00-20.30 dobi flašo AM
Do zdej sva mela 2 obroka ( dop. malico in kosilo ). zdej pa sem mu tud pop. dajat GH. Dokler sva mela 2 obroka sem mu dop. kombinirala enkrat sandni obrok, drugič mlečni, al pa oboje ( npr. skuta s sadjem ).
Poje pa zmeri čist vse brez problema. Ma odprta usta še preden z žlico zajamem hrano.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
1.6.2010 20:37:04   
Februarka08
NO, zdej pa mam neki časa, oba škrata sem dala spat, si nardila solatko in zdaj sem frejuser posted image moj še dela, tako da se vidva šele čez kakšno dobro urouser posted image
No, kaj je pri nas novega... praktično nič. Imamo še vedno samo 2 zobka, čeprav ga zelo, zelo matra, jedec je še zmer tak kot je bil, pomoje bi pojedu vse kar bi mu daluser posted image puza še ne, obrača se 100/uro, gre tud na vse 4, ampak ne ve kaj more pol narestuser posted image bo že, se tolažimuser posted image noči so bolj kot ne za user posted image predprejšnjo noč sva mi2 spala kakšni 2 uri, ostalo smo bli budni, nisva več vedla kaj bi mu nardila razen okno odprla in bi letel ven skupaj s posteljouser posted image user posted image itak, danes mi je smešno, sredi noči mi pa niuser posted image je šel potem moj v lekarno po nove zaloge Calgela, mu je tam svetovala, da naj mu dava zvečer pred spanjem svečko in če so res zobje v igri, bo potem dobro. In glej ga zlomka, danes ponoč sem res samo 2x vstala za dudo, ostalo je spaluser posted image bomo vidli kaj bo danes, naj že pokukajo ven!

Še glede obrokov: že dolgo imava samo 5 obrokov, zdaj smo prišli na nek ritual, ki je:
ob 8h zajtrk - AM + kašica
ob 11.30 malica - mlečna (jogurt), potem spanje
ob 15h kosilo
ob cca. 17.30 malica - sadna
ob 19.30 večerja - AM + kašica
Tako da flaše več nimamo, ampak me to mal skrbiuser posted image čeprav ima 3 ml. obroke, skrbi me kao da mleka v tekočem stanju ne dobi dost, če me razumeteuser posted image ker pije pa še zmer zelo maluser posted image

Je pa fino, ker lahko delam že ista kosila, danes smo jedli rižoto (piščanec, ful ful različne zelenjave) in sem mu s paličnim zmiksala (zarad piščanca, drugače mu sploh ne miskam več) zalila z gov. juho, da ni blo presuho in je itak pojedel cel svoj krožnik! Da bi ve to vidle... kako on z užitkom je, pa to ne morš verjet!user posted image user posted image Samo da zagleda svoj zelen krožnik se začne trestuser posted image in potem zbija z rokicami ob mizico, kot češ, pa daj že nouser posted image ma je res prav posrečen.
Tud z Lariso se dosti že zamotita, itak so njene igrače najboljše, na sprehodih je priden kot da ga ni, sedi in opazuje, če rata siten, pošljem Lariso pred voziček da ga zabava in je vse rešenouser posted image simpluser posted image

No, tako... če se bo sploh kateri ljubilo brat.
Zdaj pa stuširat in spat, mirno in dolgo noč vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.6.2010 20:47:36   
ninasiki
ojla bejbe kam pa ste use pobegnle user posted image  

evo jst bi vs fuuuuuull lepo prosila če bi nam pomagal mal klikat smo se spet prjavl za natečaj in mi še kr upam in vztrajamo  user posted image
http://www.maminajdi.si/natecaji/izbor-naj-foto/galerija?func=detail&id=186

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.6.2010 22:22:02   
googica
no evo, pardnevna tečnoba je minila, zobek je končno zuni.. tako da nimamo več enozobega juša, imamo pa dvozobega, izboljšanega :)))

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.6.2010 22:30:59   
majakla
Bravo izboljšani user posted image  Juš.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
3.6.2010 7:35:57   
majakla
user posted image

Dobro jutro.

Pri nas je SONČEK user posted image .

Pa pri vas???

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
3.6.2010 8:59:16   
googica
je bil ja, zdej ni več.. upam da ne bo dežja..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
3.6.2010 9:21:42   
tea85
jutrro

ah pri nas še vedno dež...fuj, res že komaj čakam da bo sonček ker moja pika je že naveličana hiše, jaz pa tudi. no saj danes grema v shoping, vsaj malo menjava okolja user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.6.2010 13:44:20   
Nončika
dan!

evo, po dolgem času malo med vami. predprejšnji teden je bila gužva, poroka, krst, pol sem pa čez vikend obležala. z vročino 39stopinj. zdaj sem že ok.

ojej, očitno smo edini, ki smo brez zobkov? pri nas je občasno pestro, a zobek noče in noče na plano. hehe, smo še brezzobi. user posted image user posted image user posted image

drugače pa samostojno sedimo, se preobračamo, pričenjamo kobacat in se potegne na nogice. v hojici ni dosti, ker se samo začne nekaj bunit in pol spet potisnemo hojico v kot.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
3.6.2010 14:18:42   
Februarka08
Pri nas katastrofa vremeuser posted image dež, sonce, dež, sonce... kr neki! Kot sred aprila, ne pa da je junij! Ehuser posted image
Mal nedežja smo izkoristili za sprehod, zdaj je kosilo že kuhano, Blaža že slišim iz postelje, Larisa je budna, še očija počakamo in ama ama user posted image
Če bo pop. še vedno tkole, gremo pa nekam na kavouser posted image lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.6.2010 16:22:28   
Nončika
Februarka, kolko ti Blaž spije? naš T je tudi zelo taki, da noče in noče pit.

mi smo izkoristili nedež in šli z vozičkom po N v vrtec. pokukali smo tudi našega prijateljčka bolančka. samo pokukali in malo povprašali mamico kako je z malim Tjem.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.6.2010 21:04:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Februarka, kolko ti Blaž spije? naš T je tudi zelo taki, da noče in noče pit.

mi smo izkoristili nedež in šli z vozičkom po N v vrtec. pokukali smo tudi našega prijateljčka bolančka. samo pokukali in malo povprašali mamico kako je z malim Tjem.

nič noče pituser posted image par ml, to je pa to... ne vem kaj naj mu poturim, da bo bolj zainterisiran... jutri probam magični lončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.6.2010 22:00:31   
drobtinica29

čaw čaw

tudi jaz sem med tistimi ki vas redno berem, pišem pa bolj malo. user posted image , enostavno mi za pisanje zmanjka časa.

Pa še naše stanje: sedimo že samostojno, če je na mojih nogah se postavlja na noge, se plazimo nazaj, se dviguje na roke in noge, kot bi delal sklece, obrača se 100/h okrog in okrog. Pa tud razjejzi se hitro če kaj ne doseže al ni po njegovo. Spanje včasih spimo celo noč, včasih pa ne, odvisno, bo že. Hranjenje: imamo 3 obroke GH, sadna kašica ob 11-11.30, kosilo ob 14-15 ( odvisno kdaj prej je) pop. malica skuta, jogurt, včasih tud kar sveže sadje, kak kdaj, zjutra in zvečer pa mleko z dodoatkom ala frutolino, grisolino,...

Zobki!!! ( Nončika ni edini brezzobi user posted image ) Katastrofa, nočejo ven, pa mislim da ga ta teden kar mantrajo, ker noče veliko jest, ima motnje spanja, čez dan je bolj nemiren, pač opazla sem neke spremembe, upam da je to. Je pa začel veliko pit, prej je bil to kar problem sedaj pa na dan spije do 500 ml ali še več čaja oz. razredčenega soka.

Vozičkanje. rad opazuje vse okoli sebe. lepo sedi in gleda na okrog, ponavadi tud zaspi. Spanje čez dan vse skupaj od 3-4 ure. Včasih tud manj! Koliko pa kaj vaši spijo?

aja, Majkla, glede srečanja se ni nobena javila, jaz sem štajerka oz. iz Mb se pridružujem srečanju, sam je še predalč da ti lahko potrdim za soboto, moj ima namreč dopust naslednji teden in nevem kako bo! Drugače ni blema za kakšno srečanje!

aha pa še nekaj mi smo že sprobali našega v nahrbtniku, sma namreč planinca , proba je bila na pohorje, zaenkrat se je lepo obnesel, mali pa spal kot polhek v njem! user posted image

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.6.2010 22:07:56   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dober večer.

Štajerke in vse zainteresirane! kaj pravite, se dobimo
naslednjo soboto, 12.6., po kosilu, torej ob cca. 16h ???

Jaz bi sicer bila zelo vesela, da bi se dobile, ampak žal 12.6. ne morem, ker smo na morju. Lahko pa kadarkoli kasneje.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.6.2010 22:37:02   
majakla
Nik tudi dolgo ni hotel veliko pit
in smo ugotovili, da mora bit sladko
in gre. Mu pa dajem vsak dan več vode
zraven in tudi pije. Samo voda pa sploh
ni dobra. user posted image

Glede srečanja, sem pač izbrala en datum,
ker drugače se nikoli ne bomo videle. Pa frizerja
imam takrat (od 22.8.09 še nisem bila, te veš!). user posted image
PREDLAGAJTE KDAJ, TAKO DA NAS BO ČIM VEČ,
JAZ BOM ŽE NAŠLA CAJT, ker bi vas res rada spoznala,
pa da kako rečemo, pa da se malecki/e spoznajo, pa pa pa ...

Lenika, Drobtinica, ... predlagajte!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.6.2010 22:48:13   
Anonimen
Oj, oj..

majakla, jst sm za srečanje.. sam lokacije nisi napisalauser posted image . Moj piše magistrsko, jst pa sin mava pa časa napretek. Pa ura je prava.user posted image

ninasiki, HVALA ti za informacije o moonu. Je lep in naročen. Sm ga kr iz Nemčije, model 2010, ki ima ročaj v celoti. Mam buzza pa sm navajena na tak ročaj. Je pa cena 139 EUR, kr ok, ne? user posted image Dobita vsak dan glaskov par. Full lušna slikca.

Drugač pa, kratko javljanje. Sm jst tud neki lena za RR.
Moj mali bo jutri polnih 9 mesecev, pa da ne pišem kaj vse počne. Ne upam ga pustit samga niti za minutko. Zdej najbolj trpi njegova mala glavica.user posted image Ja... ovire so in bolijo, men pa tko hudo, ko se rukne. Če bi zdej pohištvo kupovala, bi čez kontra kupla temu kar mava. Sami ostri robovi, za crknt. Pouštrov več nimam na sedežni ampak po tlehuser posted image .
Uglavnem po vseh štirih že laufa naokol..., hitr je k strela. Spimo ponoči sploh ne celo noč in to že skor dva meseca. Sm se navadla in spim z njim po dopoldanski malici. Če mam vse zrihtan, pa še kako kitico popoldan. Zdej je nekak kr sam pokazal svoj ritm in je fajn. Na 3-4 h zaspi za 1-2h. Ko spi.. sploh ne vem kaj bi počela.user posted image .. preveč tiho.
Dojiva se zjutraj in zvečer pa ponoč, ko si mišek zaželi. Drugač pa čez dan več ne. Ja, ga moram odvadit zarad vrtca.. pa tud tok uživa v GH, da sm z veseljem zamenjalauser posted image .user posted image Je skor vse... uvedla sva vse razen mleka in eksotičnega sadja...
Kar skuham nama, tud njemu.. sam solim ne, skratka brez dodatkov. Dons je papcal polžke in špinačno omakico. Mmmm, je užival. user posted image Full mi je fajn ..kokr je starejši, lažje je s hrano....

Zobkov še nimamo, laskov tud ne. Na avtosedež tud čakamo, ker je naš mali že čez 9 kg in je gospodiču dolgčas gledat v kontra smeri in se tok dere med vožno, da mi trga ušesa. Ja, močn glas ma po atijuuser posted image , ati pravi, da bo mamici. Eh..

Jutr mava posvetovalnico, spet cepljenje. Me prv zanima kolk je kej zrastu...

Punce bodite fajn.
NOČKA

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?