malaMravljica
|
Googica, iiii a ves da se zenis na isto soboto k jaz, sam da je tvoj datum 4.9 a ne, lani je bila prva sobota v septembru pa 5.9. ja, midva sva pa se skor 1 leto porocena in v nedeljo ponovimo najino porocno potovanje, na en hriv in v koco s kolegi in letos se mali Lukec zraven, jupi. Ta pravo porocno potovnje bo pa ko mali zraste in bo nekaj lepsega, kaksna Brazilija al pa kaj tacga. Lenika, cestitam za sluzbo! Kg pa, kaj to so vam ostali od nosecnosti se? Jaz imam pa drugacen problem, cist prevec kg mi je slo, sem se vidla na sliki zadnjic, moj me je slikal z malim, sem vse zbrisala, tok sem suha, nic lepa. Pa jem in ne pomaga nic. Verjetno dojenje, pa nocno vstajanje, pa cel dan sem vecinoma sama z malim, pa delam mal zraven. No ja, tistim ki boste hujsale zelim uspeh. Sam punce, pri hujsanju morte pazit, manj kalorij in vec sporta, ne pozabit na sport. Ja ja, predali in krozniki. Pr men je tudi ze razbil prvi kroznik, lih mal preblizu roba je blo in ga je potegnu cez in njegov zajtrk notri. Pol me je pa gledal. Se sreca, da imam neke nizkoproracunske kroznike iz Merkurja, jih lahko posamezno dokupujes, so mi bli tok lepi, ceprav poceni. Grem sedaj ko pridem dol spet v akcijo v Merkur. Pa da nadaljujem to temo o predalih itd. Pri meni je pa problem pecica, ko pecem ze dam stol tja in pac pazim, sam on hodi tja, se dvigne gor, prime za rocaj in se heca tko da poteguje, ce me enkrat ne bo zraven bo padel na hrbet, vratca od pecice pa nanj. Kaj naj naredim, ve katera???????? Drugace sem pa ze 2 dni objokana, bom mogoce mogla prisilno nehat dojit, sedaj imam rok cez 2 tedna, jutri mogoce podaljsam na 4 tedne. Zaradi zdravljenja pri zobozdravniku. Moj zobar je pac en promi in oh in sploh perfekcionist, v tem primeru mi gre sedaj na zivce. Tako sem si zelela dolgo dojit in sedaj naj zaradi tega neham, se mi kar srce trga. Ce ima katera kaksen pameten nasvet kako nehat naj mi pove. Sem prav gledala malega danes, zihr je 15 minut pil. Pa dohtarja sem imela danes, je rekel, da mleka je se full. Tako sem zalostna. No, cakam da se mali prebudi, mi je zaspal ze zunaj, tok lepo je soncek sijal.
|