|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
6.6.2010 22:12:54   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jaz imam doma mali talentekuser posted image sine od danes naprej zna pokazat kako je velikuser posted image user posted image in to se tako nepenja zraven, kot da se bo ravnokar razpočiluser posted image ma ga morm posnet, tako je dobruser posted image
Grem še mal pred tv, vsem en lep talentski večeruser posted image

hihihi,tud naša pokaže kok je velika,prav smešna je,pa bravo zaploska,včeraj smo bli na vaškem prazniku kjer so otroc nastopal in ko so vsi končal ploskat se je pa tamala zmisnla da zna tud onauser posted image ...gremo talente gledatuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
6.6.2010 22:20:56   
rakica 2
MM-jaz ji dajem jogurt od 4mesca dalje,tud pediatrinja je"dovolila"ker ni blo problemov...tko da ne vem kaj naj ti rečem...NO da ti povem,sem prišla do tistga vozička,14dni nazaj in sicer 14dni starega zelo zelo poceni,no pa tud v vozičku je rada,se je splačalo počakat in te ubogatuser posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
6.6.2010 22:31:53   
Februarka08
Naš zdaj je jogurte 1 teden in je vse okuser posted image saj so ˝dovoljeni˝ od 7. mes. dalje.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.6.2010 10:01:39   
Anonimen
Oj MM, ste nazaj!!! Mali je zihr tok uživala, da je pozabil, da je zelenjavouser posted image . Full lepo, da sta na starih tirih. Vidiš, naš se pa pri kateremkoli mesu tko kremži. Sicer nekaj poje ampak.. slabo.
Za avtosedež sem mal vprašala, pa sm dobila odgovore da tud ni lih fajn, da ma v vožnji nogice celik pokrčene. Da ni ok, če je prisiljen jih met v enem položaju... No, ne vem.. Jst sm se bolj kot zarad tega odločila za nakup, ker je v avtu cela štala. Ne rečem, da zdej ne bo.. ampak vsaj vidla ga bom, on bo mene... ne bo revež sam buljiv v sedež pred seboj ampak v mamiii.. user posted image pa še km. SKratka.., komaj čakam, da ga dobim.
Jogurt sm mu prvič dala 1 teden nazaj. Tud nism bla preveč za ampak zdej smo pa že dost stari. Namest jogurta je bla skuta v igri mal dlje časa.

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.6.2010 10:27:40   
tea85
punce eno vprašanje.

a se vaši malčki še zbujajo ponoči? moja se še vedno zbudi, za hranjenje, jaz bi pa rada to nočno hranjenje nekak ukinla, a ima katera kako idejo kako to naredit? kljub močnejšemu ibroku za večerju se ona zbui vsako noč isto, pa proti jutro še enkrat kakih 5.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.6.2010 11:05:47   
najčka
Tea85 moja tudi še vedno ponoči hoče jest, pa sem probala, ko se zbudi, ji samo vodo ponudit, pa se je odločila da raje naredi pet požirkov iz joške kot pa da bi vodo pilauser posted image No in tko ene parkrat ponoč, sploh več ne štejem. Pa pred spanjem ima naša probleme, Enostavno noče spat, se tko dere zvečer da jo komaj poslušam, pa sem probala že svašta pa nič ne zaleže. Zdej sm kupila knjigo OTROŠKO SPANJE; BREZ JOKA V SANJE pa nimam časa da bi jo prebrala, no mal sem že pokukala kaj piše not. Upam da ne bom tolk časa odlašala da jo bo že sama lahko prebralauser posted image user posted image
Drgač pa naša tudi zna bravo bravo, pa lupčka pošlje zdej je pogruntala še da je treba sam roko dvignit pa je to pa pauser posted image Sedi kot profesor že kar nekaj časa, plazi se še ne. Se pa po riti drsa čec celo kuhinjo. Na trebuhu noče ležat, je tak jok za ne ustavit. Pa zdej je iz tistih 15min spancev, dopoldanskega podaljšala od pol do ene ureuser posted image ravno sedaj spi, pa mam čas. Namest da bi knjigo brala ane?!user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
7.6.2010 11:15:55   
pattaya
Tudi jaz sem za 17.6., pa fajn bi bilo da bi bilo enkrat dopoldan. Kraj pa je tud skoraj vseeno sam najbolje poznam MB.

Drugač smo že pa zdravi, danes še zadnje antibiotike, jutri pa kontrola krvi pri P.

Jemo samo na 4 ure, ker vidim da mu je pogosteje preveč. Ponavadi 2 obroka mleka in 2 obroka GH, včasih pa 3 obroke GH in 1 obrok mleka.

Jaz pa vidim da mi ponoči noče spati, če je v sobi prevroče in soparno, zato imam malo odprto okno in takrat mi spi od 9h zvečer pa tam nekje do 5h zjutraj, potem ga vzamem k sebi in še spi kako urco.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
7.6.2010 13:55:47   
googica
glede avtosedeža: mi smo šli v avtosedež zato ker je naš ful velik. ampak tud drugač se mi zdi avtosedež mnogo bolj udoben za otročka, ki že samostojno sedi, tud več prostora ima.. kar se tiče varnosti.. blablablabla.. lahko ga daš v mehurček.. če je namenjeno, je namenjeno. otroku mora biti med vožnjo kar se da udobno, če bo pa nekdo nas poču od strani, al pa se speštamo pod kašnim tovornjakom, pa tko al tko ni nobenmu pomoči.

spanje ponoči: midva nardiva tko.. no, vsaj včasih sva, sej zdej že sam zaspi v postlci... prej pa: sobica, prižgane uspavanke http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=142578
tole uspavanko mamo in je ful dobra.. pol se mal pocartlava, dokler ne postane ful zaspan, pol pa v postlco.. če še noče zaspat, ga za minutko še vn vzamem.. pa nazaj noter.. pa vmes grem vn, ne čakam kr ob postli. no, na ta način je zaspal v manj kot 10 minutah. zdej se je tolk navadu, da ne rabi več cartlanja, ga samo dam v postlco, pržgem musko, on se obrne na bok, in zaspi.
za nočni obrok.. mi smo itak meli aptamil, ki je bolj nasiten od maminega mleka, zato je že od začetka ful fajn spal, sezbuju enkrat na noč. pol smo ga odvadli tega nočnega tako, da smo ga zvečer zbujali, ob polnoči, nahranli.. in pol se ni zbudil. to delamo še dons, ker drugač bi vstajal že ob petih.. mogoč se keri zdi mal kruto ga zbujat, ampak ima tudi on bolj mirno noč po, pa še zvečer se ga lahk previje, da ma bolj svežo rit.
dost pametovanja,.. :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
7.6.2010 17:06:50   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Avtosedez in lupinica. Zadnjic sem bila v mestu in zaparkirajo eni istocasno poleg mene, pa isti vozicek so imel in smo mal debatral. Videla sem, da imajo dojencka v lupinici in vprasam kok je star, pa rece ocka, da naslednji teden bo 1 leto, sem pogledala, lep decek, nic kaj majhen, nogice gledale krepko vn, glava pa se notri. Pa sem vprasala, da kako da se lupinica in so rekli, da sedaj pa res postaja pretesna in bodo menjal, da pa tako dolgo v lupinici zaradi varnosti. Sem se v tistem momentu odlocila, da ne bom prav nic hitela z avtosedezem, ce bo slo bom imela lupinico se cez poletje in sedezek potem kupim v jeseni. Ce bo seveda slo, sedaj izgleda se cist ok.

Se podpišem... Mi bomo tudi počakali do jeseni, vsaj do septembra, sem tudi jaz bolj pristaš lupinice.. Če zaviraš, se otrok lepo nasloni nazaj v lupinci, v avtosedežku pa glavica 'pade' naprej. Tako da jaz bom vztrajala pri lupinci dokler se bo dalo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
7.6.2010 23:20:38   
rozilu
Heej punce.

Jaooo, kaj vaši oktobrčki že vse počnejo user posted image user posted image user posted image pridni, pridni. Mi se lahko pohvalimo s celonočnim spanjem user posted image aja, pa še eno stvar zna Maruša v nulo - najde dudo in si jo VEDNO  da po narobe v usta user posted image . Čisto zasvojena z dudo (ne vem če je to ravno za se hvalit user posted image ).

Zaenkrat se še ne boji nobenega, tudi starejše ljudi ima rada in se vsem ful lepo smeje, razne tetke se kar topijo, ko vidijo njene modre učke, ko se jim nasmehne pa ko jo malo popestvajo user posted image

Smo še vedno v lupinci. Se kar strinjam z mM in Tiaro glede varnosti - čim dlje gleda nazaj, boljše je. Naša je itak zelo zadovoljna v obeh lupincah, sta ji še čisto komot (Chicco). Sploh pa zaspi že skoraj samo da vidi avto. user posted image No tudi če samo kam skočim v mesto... Tako da šele študiram kaj bi kupila, si bom vzela čas.

Včeraj in danes sta dve kolegici rodili (obe drugega otročka). Obe sta rabli manj kot uro od doma pa do otročka v naročju, očkoti so se komaj uspeli oblečt  user posted image user posted image . Tako da punce, očitno se splača it še enkrat rodit user posted image

Zdaj grem pa spakirat, jutri greva na morje, probat če je že dovolj toplo. user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
8.6.2010 8:09:20   
kalypso
jap drugič je vse lažje. no, če že ne lažje, vsaj hitreje je, jaz sem tudi rodila v dobri uri user posted image
(prvič pa 5 ur, sicer s hudimi umetnimi popadki od začetka do konca. pravijo, da je to bilo tudi hitro)

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
8.6.2010 13:39:45   
majakla
DOBER DAN
Zdaj pa je že prevroče, ne?
Jaz sem v nedeljo tako pazila na Nika, da sem kar
nase pozabila, zdaj pa me vseee peeečeee! user posted image

Mi smo naročili Roemerja, naj bi ga dobili v 6 del. dneh.
Kooomaj čakaaam!

Srečanje 17.6.!!!

Zmenimo se še za uro in kraj!

Kaj pravite, če se dobimo pod Pohorjem in gremo v Pohorsko na kafe ali pa v Areno???

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
8.6.2010 14:56:12   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: googica

glede avtosedeža: mi smo šli v avtosedež zato ker je naš ful velik. ampak tud drugač se mi zdi avtosedež mnogo bolj udoben za otročka, ki že samostojno sedi, tud več prostora ima.. kar se tiče varnosti.. blablablabla.. lahko ga daš v mehurček.. če je namenjeno, je namenjeno. otroku mora biti med vožnjo kar se da udobno, če bo pa nekdo nas poču od strani, al pa se speštamo pod kašnim tovornjakom, pa tko al tko ni nobenmu pomoči.

spanje ponoči: midva nardiva tko.. no, vsaj včasih sva, sej zdej že sam zaspi v postlci... prej pa: sobica, prižgane uspavanke http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=142578
tole uspavanko mamo in je ful dobra.. pol se mal pocartlava, dokler ne postane ful zaspan, pol pa v postlco.. če še noče zaspat, ga za minutko še vn vzamem.. pa nazaj noter.. pa vmes grem vn, ne čakam kr ob postli. no, na ta način je zaspal v manj kot 10 minutah. zdej se je tolk navadu, da ne rabi več cartlanja, ga samo dam v postlco, pržgem musko, on se obrne na bok, in zaspi.
za nočni obrok.. mi smo itak meli aptamil, ki je bolj nasiten od maminega mleka, zato je že od začetka ful fajn spal, sezbuju enkrat na noč. pol smo ga odvadli tega nočnega tako, da smo ga zvečer zbujali, ob polnoči, nahranli.. in pol se ni zbudil. to delamo še dons, ker drugač bi vstajal že ob petih.. mogoč se keri zdi mal kruto ga zbujat, ampak ima tudi on bolj mirno noč po, pa še zvečer se ga lahk previje, da ma bolj svežo rit.
dost pametovanja,.. :)

se strinjam s tabo,v avtosedežu ji je ful udobno,ima nastavljiv naklon in mehko varovalo za glavo,da ji med vožnjo ne opleta sem in tja in je not fiksna.Dobro da nisem kupla lupinice ker sm hotla jo na vsak način met in so mi jo vsilili na izposojo,pa se je mala drla not kot žival,še iz bolnice jo je nesu v rokah,jst pa lupinco-PRAZNOuser posted image in ker tud kasneje ni blo nč boljše sem  naročla avtosedež in od takrat je miruser posted image .Dans je ravno 1mesec odkar smo brez dude in je niti ne pogrešauser posted image jst pa še manjuser posted image user posted image .Ima dva dni zdej neke čudne fore-stisne pesti,se napne,rdeča v glavouser posted image in to ponavad ko hoče kaj imet in ne doseže al pa ko hoče k meniuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
8.6.2010 15:00:18   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

jap drugič je vse lažje. no, če že ne lažje, vsaj hitreje je, jaz sem tudi rodila v dobri uri user posted image
(prvič pa 5 ur, sicer s hudimi umetnimi popadki od začetka do konca. pravijo, da je to bilo tudi hitro)

Sm  ti kar mal fovš,jst sm mela 8ur umetnih v prvo,u drugo 5ur in u tretje 4ure brez umetnih,pa pr vsakmu popadke na 15min že 24ur prejuser posted image user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
8.6.2010 16:53:11   
tea85
uh punce ve ste še tak hitre ble  porodi, user posted image jaz v drugo ne grem niti slučajno če bo tako kot prvičuser posted image po 14 urah pa pol so si le zmislili da pač treba CR, drugač pa tudi vse skoz umetne popadke pa nič blo zato hitreje..uf ko se spomnim me kar zmrazi, ampak se vse sčasoma pozabi user posted image

midve sma se danes kopale oz ona se je v bazenčku pa je segnla po igračo in čof naprej in seveda voda v nos in blo konec lušnega, se drla kot žerjav.

glede srečanja, jaz ne morem, nimam avta, sicer v juniju si ga bom upam da nabavla, ampak bom se udeležila lahko komaj drugič.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
8.6.2010 18:57:06   
malaMravljica
punce, sam da se ne bo spet zacela vojna dveh taborov na temo lupinice. Sem pac sam napisala, ker dokler nisem videla tega fantka nisem sploh vedela ne, da so lahko tok casa v lupinici. Ce pride kateri prav je ok, drugace tudi povsem ok.

Tiara, jaz se pa odlocam, ce vzamem poletno strehco al ne, zgleda da se bom odlocila ravno do jeseni user posted image   Sam ej, zadnjic sem videla ene, so imeli tako krpo ali kot podaljsek strehe naprej od strehce in pol zavezano na rocaj. Pa ce se ne motim more bit original, ker mislim, da je bil bb znakec gor. Gledam na spletu pa ne najdem. Je tebi to kaj znano, ker to bi jaz se rajsi imela.

Rakica, mal sem vn padla, kater vozek si pa kupla?

no, moj pa ne spi nic vec cez dan. Sedaj mi je spal prvo rundo in to ravno enih 20 minut, ce sploh tok.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
8.6.2010 19:22:42   
majakla
Oj mM kje si se potepala taaak dolgo? user posted image

Tea paaa daaaj nooo, zrihtaj si prevoz, kaj pa
če se z Leniko zmeniš, ko pride z morja? ? ?

Glede sedeža, pa saj ni 2 taborov, so le deljena
mnenja.
Moj Nik je prav nesrečen, če sva sama z avtom,
ker to pomeni, da mora sam zadaj bit in gledeat
v naslonjalo, no, saj potem opazi tudi drevesa in
vriska, po cca.15 min, pa itak že spi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
8.6.2010 19:36:02   
Emilly
Hojla!

Končno poletjeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa ravno zdaj v službiuser posted image  No, saj ni tako hudo. Do zdaj je mojemu doma kar šlo, se super razumeta, krasno papa (juhuhu!!!) in ko pridem domov, me pričaka tako lepa dobrodošlica, da ne morte verjet. Ene deset minut kar skače od veselja in se na glas smeji da je jojuser posted image  

No otroci naj bi pri teh mesecih začeli lepo spati, pri nas je pa očitno ravno obrnjeno. Spala do sedmega meseca vse noči tudi do 12, 13 ur, potem pa postala za tri tedne prehlajena in smo ji (tudi ponoči) nosek pucali na dve uri in princeska se je navadila zbujatuser posted image . Pa ni lačna, samo jokat se začne popolnoma brez razloga. No zadnje dneve se že malo zboljšuje, danes se je npr. zbudila zadnjič ob pol dveh, tako da upam, da počasi pridemo nazaj na stare tirnice. Čez dan pa skoz spi enako, dva do trikrat na dan po pol ure.

Tudi mi bomo imeli še nekaj časa lupinico, ker še vedno čakamo, da začne popolnoma samostojno sedeti. Dela že vse mogoče, se obrača na vse strani, se plazi naprej nazaj, tudi na kolenčka se že krasno postavi, tudi usede se skoraj že sama, samo če jo posedemo, jo po nekaj sekundah še kar prevaga na eno stran. Ah, bo že. Če je pa tak drobižek....

Zobkov pa tudi pri nas še nimamo, niti še ni videti, da bodo kmalu.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
8.6.2010 21:05:05   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

Ima dva dni zdej neke čudne fore-stisne pesti,se napne,rdeča v glavouser posted image in to ponavad ko hoče kaj imet in ne doseže al pa ko hoče k meniuser posted image

Haha enako je pri nas, meni je tako smešna, jaz pravim da trmariuser posted image  druga zadeva je pa da se tako pači, da se samo smejim, naguba nos in odpre ustauser posted image

Evo mi smo nazaj z morja, imam veliko za povedat, pa se mi po pravici povedano ne da, bom šla rajši spatuser posted image  pa vam jutri kaj povem, predvsem pogrešam morje, teraso, visečo mrežo med borovci, ah ja, če bi lahko bi šla kar nazaj, tukaj je samo vroče in še enkrat vročeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
8.6.2010 21:36:06   
ninasiki
ojla mamice sam na hitro se vam javim preberem vas jutri

mi smo bli 3 dni v bosni pri prababici in je bla toooook vesela k da bi se spet rodila user posted image  energija je kr puhtela iz nje user posted image  

drgač nč nouga razn da leva dvojkica vn pogledala zdej pa počakamo dam še desno pol pa upam da bo mal bolše vole ker je naš sonček prava driskica nč mu ne paše

še enkrat vs mal prosm za kak glasek na maminajdi.si

zdej grem pa ajat lahko noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
8.6.2010 22:39:12   
frrrr
vas samo pozdravljam user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
8.6.2010 23:10:23   
rozilu
mi pa tebe tudi nazaj user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
9.6.2010 16:55:34   
malaMravljica
punce, ce je katera tok prijazna, bi mi pogledale kolko je visina ograjice pri standardni otroski posteljci, ce je dno cist na spodnji varjanti.   Bi napisala zakaj, sam se mi je mali ze zbudu, sibam.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
9.6.2010 17:42:10   
pinky girll
Oj mamice!

Kok je pa dones vroče. Smo malemu postavili bazenček na balkonu je ful užival.

MM mi imamo postelco in Ikeje in je mera 66cm. Če kaj pomaga.

Drugače pa se že skoraj mesec dni plazimo. Postavljamo se že tud na vse štiri sam premikamo pa se še ne. Si more pogruntat.

Avtosedež smo tud že naročili in sedaj čakamo na njega, upam, da bo že ta teden.

Srečanje bi z veseljem prišla sam sem prosta šele po 16 uri.

Uživajte v sončku, pazite na bebiceuser posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

Neposredna povezava do sporočila: 4249
9.6.2010 21:58:20   
ninasiki
ojla

ej zdej pa men ni jasno k je ena pisala kako se zobki štejejo user posted image  zgorne dvojkice pa spodnje dvojkice a ni to drugač

evo mi smo ob 8 bli doma smo zdej kr doma od 12 pa do 5 jje prevroče tko da gremo zjutri pa pol proti večeru spet

rižkoo lej važn da je tvoj ostalo pa ni pomemno za registracijo mam pa 8 prjaulenih doma nas je 6 pa 2 kolegice ampak še kr ne pomaga kaj čmo mi pač ni usojen user posted image  sm se hecala da naj da moj v pisarno in vsi k bojo šli mim da bojo vidl in klikal  user posted image  pol je pa reku da če ga tok hočm met da bomo šli k slikarju pa bo sam sm mu rekla da to ni isto user posted image  tuki je boj za obstanek user posted image

MM jst sm šla gledat ampak nč ne piše user posted image zmert pa ne morm ker nism doma ampak p mami in je v prenosni lahko pa tm zmerm pa ti sporočim ni pa isto sam pomoje so vse kle nek

plazimo pa tud mi že kak tedn pa čist sam se dvigne brek kakršne kol pomoči tko da če ma šansode dvignt se dvigne sam pol je pa k pijanček user posted image

grem ajat lepo pančite pa mirno noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?