|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
27.5.2010 8:39:37   
frrrr
rozilu, js si grem zdej sadno solato po tvojem receptu nardit user posted image

karmen, fotk še nism uspela naložit na pc... zvečer

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
27.5.2010 9:37:55   
pattaya
Naše stanje.

Včeraj čez dan se mu je vročina umirila s pomočjo svečk, pa tudi obnašanje in sam izgled je bil kr dober, tak da nisma šla v laboratorij in k P. Včeraj zvečer po 7 uri pa se je začelo. Ful je zakuhal, samo jok. Noč tudi ni bila nič boljša. Prebujanje na 5, 10min, tak da sem bolj malo spala. Ob 2. ponoči sem mu izmerila vročino in 39,7. Dobil je svečko in po 4. uri se je stanje kr poboljšalo. Je lepše spal in potegnil čez 7 uro. Zdaj zjutraj pa tudi ni nevemkake vročine (pa ni dobil svečke), vseeno pa sem se naročla pri P, prej pa še grema v laboratorij. Upam da bodo izvidi pokazali da je res samo viroza in ne kaj drugega, in upam da bo do nedelje koliko toliko ok, ker gremo na birmo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
27.5.2010 9:49:50   
kalypso
js pa danes čist zbliskana, nisem skor nč spala.

mali je mal prehlajen, ful kašla in kiha, sam to ni tak problem. Danes ponoči se nam je 3x sprožu AC alarm... no predalarm, ker sem js takoj skočla v luft pa ga zrukala. mali mirno spal naprej. vmes sem šla k tastarejšemu v sobo, ker je tok kašlal, da sem ga mal pocartala pa mu za pit nesla, da se je mal kašelj umiril. pridem nazaj, se uležem, mali normalno globoko diha, kar naenkrat vdihne in konec... nič... čakam, čakam, kr naenkrat spet predalarm... prav neha dihat... in spet pisk, js ga zrukam, mali normalno zadiha in spi naprej. v 7-mescih se nam ni sprožu, razen na začetku 2x ker ni bil naštiman pravilno, zdej pa v eni noči 4x, pa še pol zjutri 1x, sam sem že bla bol ko ne budna... ne vem kaj naj... mali je ok, živahen, zdele se igra v stajci, normalno je jedu, nosa nima zamašenga, razen če je zdej res mal čudno, ker je mal prehlajen. verjetno bom počakala kakšna bo današnja noč, spala bom pa verjetno 3x nč user posted image user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
27.5.2010 11:08:32   
lenika83
Daaaaaaaaaaan!

Mi še vedno prekuhavamo vodo, ker sem nekje prebrala, da bi se naj do 1 leta prekuhavala. Sicer pa itak pije čaj in ji vodo moram segreti, potem jo pač pustim še nekaj minut vreti. Spije pa običajno samo kakšnih 100 ml, edino včeraj, ko je bilo vroče je okrog 400 ml.

Oblačenje jaz jo imam v hiši oblečeno v bodi brez rokavov, čez pa kratko majico in kratke ali tričetrtinske hlače. Za ven ji pa večinoma dam zelo tanke dolge hlače. Sicer se pa zdaj že kar malo izogibamo sončku čez opoldne, ko je najhuje vroče. Večinoma sva na balkonu, kjer je senca, pa niti piha ne preveč, ker drugače pri nas že nekaj dni nenormalno piha. Aja, na glavo ji pa večinoma dajem klobuček, če ful piha pa trak oz. rutko.

Spanje... Pri nas se tudi še večinoma zbujamo po dvakrat, včasih trikrat, redko pa samo enkrat. Čez dan pa zdaj že kakšen teden spi ddopoldne okrog pol ure in potem okrog enih kakšni dve urci, ampak moram nekaj časa obvezno biti zraven, ker se običajno malo prebudi in če sem zraven zaspi nazaj, drugače pa ne.

Potenje... naša se pa skoraj nič ne poti, mislim da je bila do zdaj samo enkrat malo mokra po hrbtu, ko je bila v lupinici, drugače pa nikoli.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
28.5.2010 8:18:01   
pattaya
Naše stanje.

Včeraj laboratorij ni pokazal nič takega, razen da gre za virozo in to je tudi potrdila P. Rekla je naj malega opazujem in vročina mora do sobote pasti, drugače je dobro da se grema pokazat v bolnišnico. Včeraj sem mu dala samo eno svečko za vročino in ta se več ni pojavila, tako da je bila noč dokaj mirna, sicer zbujanje na 2h, pa to ni nič takega. Danes pa je po obrazu celi pikčasti, kar pomeni da je dobil 6. bolezen, to je omenila tudi P da je mogoča. Tak da še dva dni da izginejo te pikici in upam da bo ok in da ne bo nobenih komplikacij. V ponedeljek pa tak morama iti na kontrolo neglede če bo z njim do takrat vse ok.

LP

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
28.5.2010 8:42:59   
Bobipalcka
En skoraj že poletni pozdravček.

Vidim, da naši mali oktobrčki vsi po vrsti pridno rastejo in napredujejo. Kake face so a ne??Vsak dan je prav poseben in najlepši. Tudi jaz se že počasi, tako kot nekatere poigravam z mislijo, da bi še enega malčka....ampak moram še počakat, ker po carskem rezu eno leto ne smem zanosit...pol pa akcija. Morda zopet oktobrčka? user posted image

Sicer pa naša Špela pridno raste, se lepo razvija, plazi se ne, na nogah bi bila skos, če bi šlo, veselo žlobudra svoj jezik in navdušeno vriska in piska. Obožuje pesmice, glasbo in tudi ples ter našo črno zverino Ašo :) Njo najraje cufa in vlači za ušesa, Aša pa ji deli pokroviteljske poljubčke.user posted image Navdušena pa je tudi nad vodo, plavanjem in čofotanjem...zato že komaj čakam, da se spravimo na morje.

GH je dobro sprejela in ful pridno je, pa poskušam čimmanj komplicirat.

Lep dan želi vsem, izkoritite ga, ker bo jutri spet dež...bljak!!

Pa še ob priliki prosim za kakšen klik...hvala...

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/2712/neponovljiva.html

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/4548/mali-skrat.html

LP,Lena

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
28.5.2010 9:06:11   
karmen b
Bobipalcka kašne dobre fotke. A to ste sami ustvarjal, al ste mel strokovno pomoč?

Jaz še vedno nabiram bone za pikapolonico li menjam za € bone od BC. Vmes me mal ni blo k računalniku, pa sem vse skup mal falila. Tako da če se katera javi bom zelo hvaležna.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
28.5.2010 14:54:43   
katrin***
Punce,

a se me še spomnite user posted image user posted image

Kar malo sem vas zapustila, ker sem bolj dejavna pri septemberkah. Drugače smo zdravi, nikoli bli bolni, skos odzunaj ne glede na vreme. Skoraj sama se že vsede, plazi se ne in bo verjetno kar kobacala, v stajici se sama dviguje. Je velika čveka od čvek - bababaaaa, atat, aaaa, jaaaaa, neeeeeee...ipd - je pa en tak velik dobrovoljček. Nobenega se ne boji in gre brez težav tudi k tujemu človeku, ki ga prvič vidi. Smeji se pa itak vsakemu ki pride mimo user posted image

Ponoči spimo in sicer od 20-21h zvečer do 6-7h zjutraj. Obroki so uglavnem GH, mleko kar malo bojkotira ji pa zato dajem več mlečnih zadev.

No, dost mate, se javim kmalu. Držte se, za vse bubane veliko user posted image  

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
29.5.2010 10:48:13   
ninasiki
ojla evo pr sn je sonček in upam da bo jutr tud

noč je bla kr uredu sam zjutri se je zbudu in se mu je neki zamerl tko da sm ga komi pomirila user posted image  je biu tak jok da adijo

jst bi vs tud prosila za podporo
 http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8448

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
29.5.2010 13:57:53   
googica
ja a ni fino da je sonček.. pa tko slabo so napovedoval, upam da bo vztraju do jutri.. me pa zanima.. a majo vaši otročki tud že kej znamenj po telesu? naš ma zdej že 3 rjava znamenja, sej pediatrinja je rekla da ga bo dala po prvem letu na pregled za vsak primer.. men je kr mal čudn, da tako hitr dobijo, sm misnla da je to kasnej pol.. 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
29.5.2010 14:03:20   
tassika
Googica naša ima hemangiom na hrbtu in pa štorkljina znamenja, na ritki pa eno pici mici svetlo rjavo. Za hemangiom me pediatrinja noče poslati k dermatologu češ da bo do 9 leta izginil, je pa kar velik, tako, da bom jeseni pač šla samoplačniško, pa da vidimo, kakšno bo drugo mnenje. Itak sem se že naučila, da če ne plačaš nič nimašuser posted image .

Mi imamo pa velike prirpave, jutri je krst in piknik za 30-ko od mojega in bo čez 50 ljudi, groza, zjutraj sva vse nabavila, zdaj pa delava. Edino kar še mora bit je sonček, zato držite pesti, da bo jutri krasen sončen danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
29.5.2010 19:18:37   
pattaya
Mi pomalem prebolevamo 6. bolezen, danes še ima nekaj pikic, vendar so že svetlejše. Za povrhu kot da še ni bil dosti bolan, pa je še dobil močno vneto grlo. tako da bolj kot ne pije samo čaj, nekaj tudi mleka, GH pa sploh nemore jest. Sma bila danes spet pri dežurnemu in je dobil antibiotike, tako da upam da bo hitro bolje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
29.5.2010 21:21:51   
googica
joj pattaya.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga sončka, sej se bo porihtalo vse... sej ko bo spet malo lepše vreme, bota tudi vidva že spet na zraku :)..

no pa je minil še en dan.. juš spi, tko da lah shreka v miru do konca pogledamo :))

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
29.5.2010 22:08:45   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Googica naša ima hemangiom na hrbtu in pa štorkljina znamenja, na ritki pa eno pici mici svetlo rjavo. Za hemangiom me pediatrinja noče poslati k dermatologu češ da bo do 9 leta izginil, je pa kar velik, tako, da bom jeseni pač šla samoplačniško, pa da vidimo, kakšno bo drugo mnenje. Itak sem se že naučila, da če ne plačaš nič nimašuser posted image .

Mi imamo pa velike prirpave, jutri je krst in piknik za 30-ko od mojega in bo čez 50 ljudi, groza, zjutraj sva vse nabavila, zdaj pa delava. Edino kar še mora bit je sonček, zato držite pesti, da bo jutri krasen sončen danuser posted image
TASIKA,moj taprvi je tud mel hemangion,2,5x1cm in je res do 9leta samo zginlo,zdaj ma 11 let in ni sledu,imel ga je pa na glavi,bolje da ne šarijo po tem,sej sm jst tud hotla da bi to stran spravli,dans pa mi ni žal da smo pustil na miruuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
30.5.2010 16:36:05   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: googica

ja a ni fino da je sonček.. pa tko slabo so napovedoval, upam da bo vztraju do jutri.. me pa zanima.. a majo vaši otročki tud že kej znamenj po telesu? naš ma zdej že 3 rjava znamenja, sej pediatrinja je rekla da ga bo dala po prvem letu na pregled za vsak primer.. men je kr mal čudn, da tako hitr dobijo, sm misnla da je to kasnej pol.. 

mi mamo tako mejhno pikico na rokici ampak je kr znamenje to zdej kdaj pa začnejo dobivat to pa nimam pojma user posted image  že k se je rodiu sm se en dan spomnla na ta znamenja in sm ga šla ceuga pregledat in ni meu popolnoma nič tko da sm bla full začudena user posted image  no zdej mamo pa prvo user posted image

PATTAYA upam da čim prej mine user posted image user posted image user posted image

vreme katastrofaaaaaaa kr neki pa še zobek bo glihkar ceu vn pogledu čist pikico se ga čuti in je taprava tečka nč mu ne smeš nardit, pol jepa mami mal user posted image ka pa ga za lička grize in mu nagaja user posted image user posted image user posted image

sm ga pa zanč preslikala in sm dons obdelala slikce ne še čist use tko da sm zdej taka k otrok z lučko user posted image user posted image user posted image
user posted image
evo mojga manekena user posted image

pa še ena
user posted image

FRRR kak recept maš to če ni skrivnost

OBLAČENJE mi smo doma v bodiju z kratkimi pa žabice uzuni pa sam majčko čez trenerko in supergice aja pa kapiso z šiltkom

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
30.5.2010 17:40:25   
didikaa
doma nimam interneta in ne sfolgam..pa itak nimam časa kr 8 ur dnevno delam, pol pa tamala, pa pranje pa kuhanje pa to...ni cajta

tassika: naša bejbi ima spodaj sprednja dva zobka in zgoraj sprednja dva zobka..tak da smo trenutno pravi zajčki....user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
30.5.2010 23:57:21   
rozilu
Kalypso in pattaya -  user posted image user posted image user posted image za vajine sončke. Mi smo bli tudi neki tečkasti danes, upam da se jo kaj resnega ne loteva, prehlajena je še vedno malo, kmalu bo 2 tedna user posted image

tassika - upam da ste meli lepo vreme

ninasiki - ful lepe fotke (ne samo model, tudi same fotke user posted image )

aja, pa recept za sadno solato: melona, jabolko, banana + sok in meso rdeče pomaranče... njammmmmi user posted image

grem zdej probat spat, kljub miši user posted image za hladilnikom... mačka (ki jo je prinesla not - in jo zgubila user posted image user posted image user posted image ) pa se je že odpravla spat

< Sporočilo je popravil rozilu -- 30.5.2010 23:58:25 >

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
31.5.2010 11:48:45   
Emilly
Ja očitno je tole res eno obdobje prehladov. Vsem ki so zboleli en user posted image  in naj se čimprej pozdravijo. Tudi naši se prehlad kar nadaljuje. Najprej ji je tri tedne ves čas z nosu teklo, kar je zelo zoprno, ker se je začela ponoči zbujati, ker reva ni mogla dihati in smo ji tudi na dve uri pucali noska. Potem je blo končno nekaj dnevov čist ok, spet spala super, zdaj je pa kar naenkrat postala še hripava, bogica, se komi zjoka....

Kalypso - da se to lahko zgodi še pri sedmih mesecih!!!Joj! Zadnje čase se tudi pri nas večkrat oglasi AC, ampak, hvalabogu, ne zato ker bi nehala dihati, ampak zato ker se tako veselo plazi po posteljici, da jo vsak dan dobimo v drugem kotu in je očitno AC ne zazna.

Je pa še vedno tak dobrovoljček, kljub prehladom nič kaj preveč tečkasta. Je prejšnji teden pogruntala, kako se z nogicami lahko pomaga, da se splazi naprej, zdaj pa to skoz delauser posted image .

Jaz pa uživam na porodniški še nekaj dni, v petek pa v službo. Pa sej jo že kar mal čakam no, mal spremembe bo pasal za tri tedne...Moj pa že dela plane, kako jo bo tašča vmes večkrat počuvalauser posted image  Ah ti deci...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
31.5.2010 12:00:25   
kalypso
baje je problem zastoja dihanja med spanjem lahko problematičen do 14 meseca user posted image

no, mi smo zdaj ok, že od takrat se ac ni več oglasil, hvala bogu, upam, da se tud več ne bo, čist nč ni fajn tist pisk slišat, sem bla par dni čist adijo user posted image
sem ga pa mela pri dohterju, pa je rekla, da je seveda možno da je od prehlada, lahko pa tudi dihalna stiska, je rekla, če bi se še ponovilo, da ga bodo dali na snemanje za 24 ur. no, upam, da to ne bo potrebno.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
31.5.2010 12:30:01   
rakica 2
PRAVODA-če še rabiš kupon od aptamila 2,ga mam jst,pa če rabiš še kaj,povej..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
31.5.2010 13:52:58   
sine bine
Vidm, da o vrtcih niste prou dost govorile. Mi smo bli v Jaršah zavrnjeni in smo na 26. mestu v čakalni vrsti, kar seveda pomeni da 99% novembra ne bomo imeli vrtca.
Zanima me če katera pozna koga , ki čuva otroke doma. Raje bi tko da ma več otrok ne samo enega. Lepo prosim za kakšno informacijo. Hvala vsem. LP

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
31.5.2010 13:54:07   
Emilly
Ojoj do 14. meseca!!user posted image

Eno vprašanje, sej ste verjetn že vse obdelale pa vseen. Ste že začele z glutenom ali še ne? Kako je s tem? Sem razmišljala da bi poskusle ta teden...

Aja pa vrtec smo dobili!!! Prej me je skrbel za vrtec, zdaj me pa stiska, ker gre že z 11. meseci v vrtec.....ja nikoli ni prav a ne?

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
31.5.2010 14:05:20   
najčka
O Sine bine, vi st še ok, mi smo točno 100 v čakalni vrsti!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
31.5.2010 16:21:13   
ninasiki
ojla

končno sonce aleluja

ja mi smo tud bli zavrnjeni za vrtec pa tud pisalo mi ni kira sm v vrsti ampak samo dače kdo odpove da me pokličejo user posted image  tko da nevem lahko bi še vrtce mal začel rihtat in ne samo trgovine in bloke user posted image

mi smo pa že ceu tedn tooook tečni da adijo pamet prou 200% se morš posvetit tamaumu ko gre spat pa bog nedej da kdo umes kej prekine al pa da je kak tak zvok k ne spada zravn ker je takoj ogn u bajti in pol morm jovo na novo tko da komi čakam da pokukajo teli naši zobki vn

punce jst sm pa našmu že dala mal kruhka user posted image  sam ni blo nč sploh se nism spomnla sam sm bla pa pr eni kolegici k ma tamauga pou leta starejšga od našga pa je uprašala če mu bom dala kej kruhka in jst čist flegma da ja lahko sploh se nism spomnla na to nevem ni blo nič nobene reakcije tko da zdej a je to uredu al ne pa glih nevem user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
31.5.2010 16:25:46   
Tiara123
kolikor vem, naj bi se gluten začel uvajati s 7.mesecem, tako da mi začnemo počasi, moram razmisliti s katero stvarjo bomo najprej začeli..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?