Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 16:30:32
|
|
|
|
pupa*81
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, čestitamo! bravo mami, zdaj pa počivaj!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 18:35:05
|
|
|
|
marjanaj
|
No tako se to dela! En dan prej z bajsikami (in že odsluženimi bajsami ) na kavo in naslednji dan akcija! Bravo MM! Pa imamo novega srakoperčka!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 19:06:27
|
|
|
|
mkbk
|
Juhuhuhu....MM bravo! Martinčkat se gremo pa zgleda res le še z malimi žabončki....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 21:06:36
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51 cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral" BRAVO
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 21:14:30
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM sporoča: Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51 cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral" Končno!!! Temu drage moje, se reče korenjak. Glede na to, da je 10 dni prej, bi bil na PDP težek 4 kile in pol. Še dobro, da je prej!!! In seveda BRAVOOOO MAMIIIIII
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 21:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet nimam kaj dosti za povedati. Wtf se z mano dogaja?! Bemti pa to sveze starsevstvo ... vso energijo mi pobere pa se mala niti ni tako zelo zahtevna. Kar pa mi se ostane energije pa tecnarim Krti in Cojki po telefonu. Cojka vas vse lepo pozdravlja. Je zacela okoli hoditi z malim in je vsa pogumna zdaj. To torej caka samo se mene. No saj, danes je bil najavljen na koncu sveta en fajn obisk, ki se je 3 ure pred obiskom prevesil v obisk porodne sobe ... kar je pa sploh super. Torej MM, cestitke se tukaj Ampak ti zamerim, da nisi hotela pri meni roditi. Pa sem ze brisace in rjuhe pripravila. Pa toplo vodo Amazonka, mislis da bi v 10 dneh dobil se 1 kilo? To res tako hitro gre? Potem je pa res dobro, da sem jaz ze koncno rodila (tudi ce je blo se vedno kaksen dan prehitro). Nasa bi jih imela 6 potem. Btw, se mi zdi, da sem rekorderka v ogromnem otroku. A bo kera s fantkom resila cast, al bo moj otrok vedno znana kot "ta debela mala sraka"
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 21:56:52
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Ampak ti zamerim, da nisi hotela pri meni roditi. Pa sem ze brisace in rjuhe pripravila. Pa toplo vodo čak mal!! A nisi teh rjuh zame pripravljala????? Men je zlo žal, da nisva dons do tebe prišli. MM je vse zafrknila. Zdej pa sploh ne vem s kom bom pico delila v P. Pa še aglaio sva hotli mal ven zvlečt. Pa MM ma celo vrečo stvari zame, ki jih je Petrca prinesla iz Ikee. Skratka, vse je šlo h vragu. saj se hecam, sam foušarija iz mene tolče!! Sem pa nekam hecno zaspana, mogoče bom dons spala. Aja, pa toplo vodo imamo spet!! Konec tresenja pod mrzlo!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 22:31:01
|
|
|
|
mkbk
|
Krtkova... a si ti slučajno vprašala uno svojo gospo, če bi imela kej časa zame?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 22:31:10
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Amazonka, mislis da bi v 10 dneh dobil se 1 kilo? To res tako hitro gre? Potem je pa res dobro, da sem jaz ze koncno rodila (tudi ce je blo se vedno kaksen dan prehitro). Nasa bi jih imela 6 potem. Btw, se mi zdi, da sem rekorderka v ogromnem otroku. A bo kera s fantkom resila cast, al bo moj otrok vedno znana kot "ta debela mala sraka" Kaj pa vem, pol kile sigurno, če bi šla malo čez rok pa še kaj več. No, tko pravjo razne tablice, ne jaz....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 0:24:38
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krtkova... a si ti slučajno vprašala uno svojo gospo, če bi imela kej časa zame? a sm ti rekla, da me spomni!!?? Jasno, da sm pozabila!! Jutri se probam spomnit, zdejle sred noči glih ne bi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 9:02:07
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krtkova... a si ti slučajno vprašala uno svojo gospo, če bi imela kej časa zame? a sm ti rekla, da me spomni!!?? Jasno, da sm pozabila!! Jutri se probam spomnit, zdejle sred noči glih ne bi. REMINDER!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 10:37:56
|
|
|
|
živa
|
MM . Čestitke, Galu pa pridne starše .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 11:41:34
|
|
|
|
marjanaj
|
Babuške, če bo šla katera v BTC v šoping jutri ali v nedeljo, evo nekaj popustov na našo temo: - BABY CENTER: Za vsakih 50 EUR nakupa katerihkoli izdelkov boste prejeli bon za 10 eur, velja za izdelke na zalogi, akcije so izključene. Akcija velja v vseh trgovinah Baby Center v Ljubljani od 22-23.5.2010. - MOTHERCARE/ELC: 20% popust na vsa oblačila, obutev mothercare in igrače elc, ter 10% popust na otroško opremo mothercare - DM: 15% popust na celotni nakup - MUELLER DROGERIJA: 10% popust na vse izdelke Tukaj pa je še seznam vseh popustov: http://www.btc-city.com/novica.php?ID=5716
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 12:18:28
|
|
|
|
Masha_M
|
marjanaj: Hvala za link! Midva sva si zadala, da se poskušava danes malo sprehoditi skozi BTC in si narediti nakupni seznam, da jutri samo še pobaševa, ne pa da bi v tisti gužvi rabila še izbirati. ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 12:27:43
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krtkova... a si ti slučajno vprašala uno svojo gospo, če bi imela kej časa zame? a sm ti rekla, da me spomni!!?? Jasno, da sm pozabila!! Jutri se probam spomnit, zdejle sred noči glih ne bi. REMINDER!!!! sem ji poslala sms, čim kej zvem, sporočim!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 12:30:23
|
|
|
|
krtkova
|
Sam tok vam sporočim, da sem zelo na hitro govorila z MM. Po glasu sodeč je odlično, vesela, da je že mimo. In ne boste verjeli, kljub vsemu, kar se ji dogaja, ni pozabila name in mi je poslala moža, da mi je prinesel vrečo stvari, ki jih je petrca zame prinesla iz Ikee. Ne moreš verjeti!! In da ne omenjam, kako je gospod MM še čisto pod vtisi poroda, rojstva,...vsega skupaj. Kar žari in se smeji in je čist fertig. Ga je blo tkooo luštn vidt, prov res!!!!! Sm ga orenk objela (MM, upam, da nisi jezna , sam si je zaslužu). Pri meni pa nič novega. Ugotovila sem, da je otroška soba postala totalno prašna in da jo moram spucat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 12:44:35
|
|
|
|
petrca2507
|
Dober dan Prej se nism mogla javit, ker sem imela cel kup opravkov. Najprej takoj zjutraj v laboratoriju, kjer sem čakala skor 1 uro, da sem prišla na vrsto. V celem laboratoriju so imel celo 1 sestro, ki je sprejemala in potem še delala odvzem krvi. Ko sem prišla je bila št. 376, jst sm imela pa 386. Ponavad sm bla v 15min konc, zdej pa v dobri uri. Potem so mi iz službe poslali SMS, da so končno nabrali in izbrali darilo za mojo začasno poslovilno. Ker sem nisem bila daleč stran, sm jih šla pogledat in seveda vzet darilo. Dobila sem veliiiiko vrečo, v kateri je bilo: za otročka...rumen plišast nilski konj, rumena brisačka s kapuco za otročka, rumene škarjice za otroške nohtke, ropotuljica medvedek Pu in oranžna dekica; zame pa...knjiga Dekle iz kleti (zgodba Natasche Kampush) in Novo rojstvo (od Salome) . Pol sm peljala psa cepit in na en daljši sprehod. K sreči sem ujela ravno pravi čas, brez dežja.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 12:46:38
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam tok vam sporočim, da sem zelo na hitro govorila z MM. Po glasu sodeč je odlično, vesela, da je že mimo. In ne boste verjeli, kljub vsemu, kar se ji dogaja Jst bi bla tud vesela, da je že vse za mano. krtkova...po mojem punčke letos štrajkajo. A se je sploh katera rodila prej?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 14:02:48
|
|
|
|
mkbk
|
tozadevno sm tud jst orng fouš MM, da je že dala ta boleč del skoz, čeprav bi jst bla še mal v enem kosu, . Komi čakam, da bo razložila, kako je blo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 14:21:53
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam tok vam sporočim, da sem zelo na hitro govorila z MM. Po glasu sodeč je odlično, vesela, da je že mimo. In ne boste verjeli, kljub vsemu, kar se ji dogaja Jst bi bla tud vesela, da je že vse za mano. krtkova...po mojem punčke letos štrajkajo. A se je sploh katera rodila prej? jp moja je autsajderka 8 dni pred rokom ja krtkova, prej k boš spucala prah, prej boš šla rodit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 14:44:49
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 jp moja je autsajderka 8 dni pred rokom ja krtkova, prej k boš spucala prah, prej boš šla rodit Potem je pa še upanje, da tud krtkova prej rodi. Če je porod odvisen od brisanja prahu, ti pa lahko pridem pomagat. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mi je poslala moža, da mi je prinesel vrečo stvari, ki jih je petrca zame prinesla iz Ikee. Ne moreš verjeti!! Kako lepo od MM in njenega dragega. Za tole si pa oba zaslužita ogromen objem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 14:57:17
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk tozadevno sm tud jst orng fouš MM, ....... sori, sam ha ha ha, kje si pa to besedo zdej našla?? Sm se tok nasmejala!!! Aja, pa moji ga. čistki sem poslala sms, pa mi še ni nič odgovorila, sam tok da veš. Sej, da ne bo katera mislila, da sm šla prah brisat - ne, bila sem skor 2 uri na telefonu z aglaio in zdej čakam na muskelfibr od smeha. Glede na to, da me nič ne špika, boli.. (če odštejem simfizo), zelo dvomim, da bi tudi brisanje prahu pripomoglo k hitrejšemu porodu. Ampak to še ne pomeni,da Petrca ne smeš priti pomagat. Sicer pa sm rekla, da se bom nehala obremenjevati, itak mam še 10 dni do PDP in pač nismo vse take srečnice kot MM!! Zdej grem pa počasi pripravit kosilo, ker moj kmalu pride. Čist nezorganizirana sem danes...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 15:13:20
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk tozadevno sm tud jst orng fouš MM, ....... sori, sam ha ha ha, kje si pa to besedo zdej našla?? Sm se tok nasmejala!!! Aja, pa moji ga. čistki sem poslala sms, pa mi še ni nič odgovorila, sam tok da veš. sm prov tuhtala, če se bo kera vtaknila vanjo...nisi mogla, da nebi, a ne? a ni taka državnozborska... ...so mel glih sejo. Lahko pa tud rečeva topogledno ... Ej krti glede na seznam sva midve naslednji! (če izvzameš tiste k jih je MM veselo preskočila. oz. ni podatkov)
< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.5.2010 15:14:12 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 15:20:12
|
|
|
|
mkbk
|
Drgač pa...anybody here? Vreme je pa ful shitty. Tok mi paše, je šel gumbek spat, pa še js z njim, zdej sm se pa jst že naspala, on pa še drema, hihi, kar naj Aja, pazte to. Men pa moj flegmatik od moža že 2 dni teži, da nja si torbo za v P pripravim...čudak, zakaj, sej mogoče bom pa še skor en slab mesec noseča . Rada bi novo potovalko, če ne si ne bom nč spakirala! A kera slučajn ve kje bi mel kej fajnga?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?