|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
20.5.2010 16:30:32   
pupa*81
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, čestitamo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo mami, zdaj pa počivaj! user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.5.2010 18:35:05   
marjanaj
No tako se to dela! user posted image
En dan prej z bajsikami (in že odsluženimi bajsami user posted image ) na kavo in naslednji dan akcija!

Bravo MM! Pa imamo novega srakoperčka!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.5.2010 19:06:27   
mkbk
Juhuhuhu....MM bravo!  Martinčkat se gremo pa zgleda res le še z malimi žabončki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.5.2010 21:06:36   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO:

Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51 cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.5.2010 21:14:30   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM sporoča:

Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51 cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno!!!

Temu drage moje, se reče korenjak. Glede na to, da je 10 dni prej, bi bil na PDP težek 4 kile in pol. Še dobro, da je prej!!! In seveda
BRAVOOOO MAMIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.5.2010 21:37:24   
Anonimen
Spet nimam kaj dosti za povedati. Wtf se z mano dogaja?! Bemti pa to sveze starsevstvo ... vso energijo mi pobere pa se mala niti ni tako zelo zahtevna. Kar pa mi se ostane energije pa tecnarim Krti in Cojki po telefonu.user posted image

Cojka vas vse lepo pozdravlja. Je zacela okoli hoditi z malim in je vsa pogumna zdaj. To torej caka samo se mene. No saj, danes je bil najavljen na koncu sveta en fajn obisk, ki se je 3 ure pred obiskom prevesil v obisk porodne sobe ... kar je pa sploh super.

Torej MM, cestitke se tukaj user posted image
Ampak ti zamerim, da nisi hotela pri meni roditi. Pa sem ze brisace in rjuhe pripravila. Pa toplo vodo user posted image

Amazonka, mislis da bi v 10 dneh dobil se 1 kilo? To res tako hitro gre? Potem je pa res dobro, da sem jaz ze koncno rodila (tudi ce je blo se vedno kaksen dan prehitro). Nasa bi jih imela 6 potem. Btw, se mi zdi, da sem rekorderka v ogromnem otroku. A bo kera s fantkom resila cast, al bo moj otrok vedno znana kot "ta debela mala sraka" user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.5.2010 21:56:52   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Ampak ti zamerim, da nisi hotela pri meni roditi. Pa sem ze brisace in rjuhe pripravila. Pa toplo vodo user posted image

čak mal!! A nisi teh rjuh zame pripravljala?????user posted image user posted image user posted image

Men je zlo žal, da nisva dons do tebe prišli. MM je vse zafrknila. Zdej pa sploh ne vem s kom bom pico delila v P.user posted image user posted image user posted image  Pa še aglaio sva hotli mal ven zvlečt.user posted image  Pa MM ma celo vrečo stvari zame, ki jih je Petrca prinesla iz Ikee.user posted image Skratka, vse je šlo h vragu.user posted image

user posted image user posted image user posted image saj se hecam, sam foušarija iz mene tolče!!

Sem pa nekam hecno zaspana, mogoče bom dons spala. Aja, pa toplo vodo imamo spet!!user posted image user posted image  Konec tresenja pod mrzlo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.5.2010 22:31:01   
mkbk
Krtkova... a si ti slučajno vprašala uno svojo gospo, če bi imela kej časa zame? user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.5.2010 22:31:10   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Amazonka, mislis da bi v 10 dneh dobil se 1 kilo? To res tako hitro gre? Potem je pa res dobro, da sem jaz ze koncno rodila (tudi ce je blo se vedno kaksen dan prehitro). Nasa bi jih imela 6 potem. Btw, se mi zdi, da sem rekorderka v ogromnem otroku. A bo kera s fantkom resila cast, al bo moj otrok vedno znana kot "ta debela mala sraka" user posted image user posted image

Kaj pa vem, pol kile sigurno, če bi šla malo čez rok pa še kaj več. No, tko pravjo razne tablice, ne jaz....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.5.2010 0:24:38   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Krtkova... a si ti slučajno vprašala uno svojo gospo, če bi imela kej časa zame? user posted image

a sm ti rekla, da me spomni!!?? Jasno, da sm pozabila!! Jutri se probam spomnit, zdejle sred noči glih ne bi.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
21.5.2010 9:02:07   
mkbk

a sm ti rekla, da me spomni!!?? Jasno, da sm pozabila!! Jutri se probam spomnit, zdejle sred noči glih ne bi.user posted image

user posted image user posted image user posted image

REMINDER!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
21.5.2010 10:37:56   
živa
MM user posted image user posted image user posted image . Čestitke, Galu pa pridne starše user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
21.5.2010 11:41:34   
marjanaj
Babuške, če bo šla katera v BTC v šoping jutri ali v nedeljo, evo nekaj popustov na našo temo:

- BABY CENTER: Za vsakih 50 EUR nakupa katerihkoli izdelkov boste prejeli bon za 10 eur, velja za izdelke na zalogi, akcije so izključene. Akcija velja v vseh trgovinah Baby Center v Ljubljani od 22-23.5.2010.
- MOTHERCARE/ELC: 20% popust na vsa oblačila, obutev mothercare in igrače elc, ter 10% popust na otroško opremo mothercare
- DM: 15% popust na celotni nakup
- MUELLER DROGERIJA: 10% popust na vse izdelke

Tukaj pa je še seznam vseh popustov:
http://www.btc-city.com/novica.php?ID=5716

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
21.5.2010 12:18:28   
Masha_M
marjanaj: Hvala za link! Midva sva si zadala, da se poskušava danes malo sprehoditi skozi BTC in si narediti nakupni seznam, da jutri samo še pobaševa, ne pa da bi v tisti gužvi rabila še izbirati. ;)

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
21.5.2010 12:27:43   
krtkova

user posted image user posted image user posted image

REMINDER!!!!user posted image user posted image user posted image

sem ji poslala sms, čim kej zvem, sporočim!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
21.5.2010 12:30:23   
krtkova
Sam tok vam sporočim, da sem zelo na hitro govorila z MM. Po glasu sodeč je odlično, vesela, da je že mimo. In ne boste verjeli, kljub vsemu, kar se ji dogaja, ni pozabila name in mi je poslala moža, da mi je prinesel vrečo stvari, ki jih je petrca zame prinesla iz Ikee. Ne moreš verjeti!!

In da ne omenjam, kako je gospod MM še čisto pod vtisi poroda, rojstva,...vsega skupaj. Kar žari in se smeji in je čist fertig. Ga je blo tkooo luštn vidt, prov res!!!!! Sm ga orenk objela (MM, upam, da nisi jezna user posted image , sam si je zaslužu).

Pri meni pa nič novega. Ugotovila sem, da je otroška soba postala totalno prašna in da jo moram spucat.user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
21.5.2010 12:44:35   
petrca2507
Dober dan

Prej se nism mogla javit, ker sem imela cel kup opravkov. Najprej takoj zjutraj v laboratoriju, kjer sem čakala skor 1 uro, da sem prišla na vrsto. V celem laboratoriju so imel celo 1 sestro, ki je sprejemala in potem še delala odvzem krvi. Ko sem prišla je bila št. 376, jst sm imela pa 386. Ponavad sm bla v 15min konc, zdej pa v dobri uri. user posted image
Potem so mi iz službe poslali SMS, da so končno nabrali in izbrali darilo za mojo začasno poslovilno. Ker sem nisem bila daleč stran, sm jih šla pogledat in seveda vzet darilo. Dobila sem veliiiiko vrečo, v kateri je bilo: za otročka...rumen plišast nilski konj, rumena brisačka s kapuco za otročka, rumene škarjice za otroške nohtke, ropotuljica medvedek Pu in oranžna dekica; user posted image  zame pa...knjiga Dekle iz kleti (zgodba Natasche Kampush) in Novo rojstvo (od Salome) user posted image .

Pol sm peljala psa cepit in na en daljši sprehod. K sreči sem ujela ravno pravi čas, brez dežja. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.5.2010 12:46:38   
petrca2507
Sam tok vam sporočim, da sem zelo na hitro govorila z MM. Po glasu sodeč je odlično, vesela, da je že mimo. In ne boste verjeli, kljub vsemu, kar se ji dogaja

Jst bi bla tud vesela, da je že vse za mano. user posted image

krtkova...po mojem punčke letos štrajkajo. A se je sploh katera rodila prej? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.5.2010 14:02:48   
mkbk
tozadevno sm tud jst orng fouš MM, da je že dala ta boleč del skoz, čeprav bi jst bla še mal v enem kosu, user posted image . Komi čakam, da bo razložila, kako je blo.

Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.5.2010 14:21:53   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Sam tok vam sporočim, da sem zelo na hitro govorila z MM. Po glasu sodeč je odlično, vesela, da je že mimo. In ne boste verjeli, kljub vsemu, kar se ji dogaja

Jst bi bla tud vesela, da je že vse za mano. user posted image

krtkova...po mojem punčke letos štrajkajo. A se je sploh katera rodila prej? user posted image

jp user posted image moja je autsajderka user posted image 8 dni pred rokom user posted image

ja krtkova, prej k boš spucala prah, prej boš šla rodit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.5.2010 14:44:49   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
jp user posted image moja je autsajderka user posted image 8 dni pred rokom user posted image

ja krtkova, prej k boš spucala prah, prej boš šla rodit user posted image user posted image user posted image

Potem je pa še upanje, da tud krtkova prej rodi. user posted image   Če je porod odvisen od brisanja prahu, ti pa lahko pridem pomagat. user posted image

mi je poslala moža, da mi je prinesel vrečo stvari, ki jih je petrca zame prinesla iz Ikee. Ne moreš verjeti!!

Kako lepo od MM in njenega dragega. user posted image   Za tole si pa oba zaslužita ogromen objem. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.5.2010 14:54:39   
petrca2507
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image       Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image      Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image    Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image      Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image      Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                1.user posted image 0.user posted image        Zoja Sofia: 29.04.2010
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image       Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image       Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image     živa (32)                  3.user posted image 2.user posted image         Jaka: 26.04.2010   

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek(29)          1.user posted image 0.user posted image         Gal: 20.05.2010   

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.5.2010 14:57:17   
krtkova

tozadevno sm tud jst orng fouš MM, .......

sori, sam ha ha ha, kje si pa to besedo zdej našla??user posted image user posted image  Sm se tok nasmejala!!! Aja, pa moji ga. čistki sem poslala sms, pa mi še ni nič odgovorila, sam tok da veš.

Sej, da ne bo katera mislila, da sm šla prah brisat - ne, bila sem skor 2 uri na telefonu z aglaio in zdej čakam na muskelfibr od smeha.user posted image user posted image

Glede na to, da me nič ne špika, boli.. (če odštejem simfizo), zelo dvomim, da bi tudi brisanje prahu pripomoglo k hitrejšemu porodu. Ampak to še ne pomeni,da Petrca ne smeš priti pomagat.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sm rekla, da se bom nehala obremenjevati, itak mam še 10 dni do PDP in pač nismo vse take srečnice kot MM!!user posted image

Zdej grem pa počasi pripravit kosilo, ker moj kmalu pride.

Čist nezorganizirana sem danes...

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.5.2010 15:13:20   
mkbk

tozadevno sm tud jst orng fouš MM, .......

sori, sam ha ha ha, kje si pa to besedo zdej našla??user posted image user posted image  Sm se tok nasmejala!!! Aja, pa moji ga. čistki sem poslala sms, pa mi še ni nič odgovorila, sam tok da veš.

sm prov tuhtala, če se bo kera vtaknila vanjo...nisi mogla, da nebi, a ne? user posted image a ni taka državnozborska...user posted image ...so mel glih sejo. Lahko pa tud rečeva topogledno ... Ej krti glede na seznam sva midve naslednji! (če izvzameš tiste k jih je MM veselo preskočila. oz. ni podatkov)

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.5.2010 15:14:12 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.5.2010 15:20:12   
mkbk
Drgač pa...anybody here? Vreme je pa ful shitty.

Tok mi paše, je šel gumbek spat, pa še js z njim, zdej sm se pa jst že naspala, on pa še drema, hihi, kar naj

Aja, pazte to. Men pa moj flegmatik od moža že 2 dni teži, da nja si torbo za v P pripravim...čudak, zakaj, sej mogoče bom pa še skor en slab mesec noseča user posted image . Rada bi novo potovalko, če ne si ne bom nč spakirala! A kera slučajn ve kje bi mel kej fajnga?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?