Anonimen
|
Helou! Krti, jaz bi tiste pol hrenovke od R, ker sem pozabila vzeti meso iz zmrzovalnika in sem tozadevno zaj*** kosilo. Zdaj morem pa cakat Bilo mi je v izjemno veselje fuflati s tabo. Se kdaj bova, torej pocakaj z rojevanjem. MM itak prehiteva vrsto. Mislim, da Gromska in ostale majcice se niso rodile. No saj, MM je taka kot Cojka, Ziva, Sasa itd. Tipicna grebatorka Jaz bom mogoce tudi z malo kepo mekonija prisla na srecanje, zato bi bilo fajn, da bi bilo to enkrat do srede in okoli 12.30 ali 13.00 (po hranjenju) Jaz sem tudi za Horsa, ceprav mi je Zabec ali pa Sputnik blizje ... V Sipca pa nikakor ne spravimo vozickov. No, ne prilagajajte se mi prevec. Ta vikend bomo se malo poskusali z avtom okoli pa bomo videli kako nam gre. Sama namrec tudi na sprehodu se nisem bila Pupa, hvala za info danes. Bova vseeno oddala pa bova vidla. Zdaj nama je pa totalno bad, da sva zafrknila. Ah ja, pa drugo leto. Upam, da se mala pomiri in da pride cimprej moz domov, da gres ti lahko malo zase poskrbet. Saj ves. Happy mama, happy hcer No, moj najdrazji mi je cel dan smse pisal kako zelo je utrujen in komaj caka, da pride domov, da gre pocivat. In zdaj mala spi na kavcu, on pa Xbox igra. Krasno druzenje Aja, Krti. Me je vprasal ce gre tvoj dragi na prvo tekmo na Stozice in ce bi sel on tudi lahko z njim. Namrec, bil je samo 1x na tekmi za Bezigradom pa sel bi nov stadion pogledat. Pa zelo si zeli drugo leto na dopust ... v Grcijo! Bojda bi se Zoja ful dobro imela na Kosu. Hahah, dokler me k Misi Novak ne vlece, je vse ok Aja, se to. Sem mu pokazala tiste bodije s slovenskim grbom in je znorel, da je to pac zelen bodi na kerem pise Slovenija in ni niti slucajno priblizno podobno pravemu dresu in da njegova hcerka pa tega ze ne bo imela, ker bo izpadla glupa in nepoducena. Wow, kaksna reakcija na krpico blaga. Ampak hvalabogu mi ni treba tega kupovati in nasa mala ne bo taksna kot vecina poletnih dojenckov
|