|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.5.2010 15:47:52   
petrca2507
Jst sm na obroke tuki.
Optimistično čakam, da neha deževat in grem mal ven. Sicer je psom vseen, kakšno je vreme zunaj, ampak men se ne da po dežju sprehajat.

krtkova...jst si vsak dan rečem, da bomo dons prah pobrisala, pa še vedno leži po policah. user posted image   Prej vzamem sesalc v roke in sesam, kot brišem prah. Vmes še mal po obrokih likam. Ampak tukaj so samo najine cunje. Za otročka bom prala in likala čez kakšen mesec.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.5.2010 16:24:52   
pupa*81
mkbk meni so fuuul dobre te potovalke od diadore k so zdej na pike v mečkatorju, tako da mami pridno zbira nalepke (mater kolk mi je ta reklama patetičnauser posted image user posted image )

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.5.2010 16:28:52   
pupa*81
drgač sm lih mimogrede se oglasla, k danes mamo pa mal crazy-time... tamala se sam gunca pa futra, jst pa še pošteno na sekret ne morem user posted image no lažem, zdej sm se eno urco mal naspala da sm prnesla notr od ponoči... aaaaa, sm jo pohvalila pa se že oglaša, očitno zna že brat kaj pišem user posted image

zmente se za srečanje - samo začetek tedna bo lep, pol bo pa scanje!

jaaaa, že pičim!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 21.5.2010 16:29:16 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.5.2010 17:02:25   
petrca2507
Srečanje v ponedeljek? Mogoče torek? Kaj pa lokacija? Naj mi katera mal pomaga.   user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.5.2010 17:17:56   
krtkova
mkbk - sej veš, da sm se mogla obregnit ob tako lepo in zanimivo besedo!!user posted image user posted image  Sam neki mi ni jasno; a gledaš 3 program slotv al kaj??? matr, te gre pa res na slabš.user posted image user posted image
Torbe - tle pri nas, pri WTC-ju, imajo oneil outlet in sm vidla v izložbi, da majo tud torbe, pa kao neke popuste. Prid enkrat kej do mene, pa greva pogledat, če hočš. Ker mislim, da bi bil res že čas, da si spakiraš torbo za v P.user posted image  Sam a si vidla, Lara je pa bolj pridna in dlje zdrži v trebušku! Sm ful vesela.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.5.2010 17:19:33   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Srečanje v ponedeljek? Mogoče torek? Kaj pa lokacija? Naj mi katera mal pomaga.   user posted image

jst se ful ne upam nič ment, ker sm bolj kot nemobilna!! tko da kam dlje ne bom šla. kaj pa horse pub? sam tam ti vodo zaračunajo, hudiči.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.5.2010 17:34:21   
petrca2507
krtkova...te bomo pa prišli iskat, to pa res ni problem. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.5.2010 17:48:46   
Anonimen
Helou!

Krti, jaz bi tiste pol hrenovke od R, ker sem pozabila vzeti meso iz zmrzovalnika in sem tozadevno zaj*** kosilo. Zdaj morem pa cakat user posted image user posted image
Bilo mi je v izjemno veselje fuflati s tabo. Se kdaj bova, torej pocakaj z rojevanjem. MM itak prehiteva vrsto. Mislim, da Gromska in ostale majcice se niso rodile. No saj, MM je taka kot Cojka, Ziva, Sasa itd. Tipicna grebatorka user posted image user posted image

Jaz bom mogoce tudi z malo kepo mekonija prisla na srecanje, zato bi bilo fajn, da bi bilo to enkrat do srede in okoli 12.30 ali 13.00 (po hranjenju) user posted image
Jaz sem tudi za Horsa, ceprav mi je Zabec ali pa Sputnik blizje ... V Sipca pa nikakor ne spravimo vozickov. No, ne prilagajajte se mi prevec. Ta vikend bomo se malo poskusali z avtom okoli pa bomo videli kako nam gre. Sama namrec tudi na sprehodu se nisem bila user posted image

Pupa, hvala za info danes. Bova vseeno oddala pa bova vidla. Zdaj nama je pa totalno bad, da sva zafrknila. Ah ja, pa drugo leto.
Upam, da se mala pomiri in da pride cimprej moz domov, da gres ti lahko malo zase poskrbet. Saj ves. Happy mama, happy hcer user posted image

No, moj najdrazji mi je cel dan smse pisal kako zelo je utrujen in komaj caka, da pride domov, da gre pocivat. In zdaj mala spi na kavcu, on pa Xbox igra. Krasno druzenje user posted image
Aja, Krti. Me je vprasal ce gre tvoj dragi na prvo tekmo na Stozice in ce bi sel on tudi lahko z njim. Namrec, bil je samo 1x na tekmi za Bezigradom pa sel bi nov stadion pogledat. Pa zelo si zeli drugo leto na dopust ... v Grcijo! Bojda bi se Zoja ful dobro imela na Kosu. Hahah, dokler me k Misi Novak ne vlece, je vse ok user posted image user posted image

Aja, se to. Sem mu pokazala tiste bodije s slovenskim grbom in je znorel, da je to pac zelen bodi na kerem pise Slovenija in ni niti slucajno priblizno podobno pravemu dresu in da njegova hcerka pa tega ze ne bo imela, ker bo izpadla glupa in nepoducena.user posted image Wow, kaksna reakcija na krpico blaga. Ampak hvalabogu mi ni treba tega kupovati in nasa mala ne bo taksna kot vecina poletnih dojenckov user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.5.2010 18:17:07   
pupa*81
krtkova itak da te piknemo up user posted image ti sam reči!

glede lokacije je meni všeč aglain predlog: sputnik, žabar,...

ja, mala se je pomirila takoj k je njen fotr domov pršu... no zdej jo on ujčka, pa preizkuša če se bo zbudila ko jo bo odložil v postelco user posted image pridn očka user posted image

tisto o xboxu mi je pa nekam znano, sam moj hb si ga še ni omislil user posted image upam da ga ne bo zdej kej trkalo k jih obrne 30 user posted image

nas tudi še kos v grčiji čaka (po priimku, itak!) user posted image pa ne vem če bi to že drugo leto testirala, sm preveč pussy user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.5.2010 18:36:28   
krtkova
aglaia - najprej 10x hura za tvojega dragegauser posted image : za to, da mu tisti zeleni dresi niso všeč-ker so grozniuser posted image user posted image  in ker hoče v grčijo!!user posted image  Lohk gremo skupi!!user posted image user posted image  I love Greece!!!user posted image user posted image user posted image

A čmo pol rečt Sputnik en dan ob 12.30?????

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.5.2010 19:20:30   
Masha_M
Jaaaa, jaz sem tudi za Sputnika. :) Imajo res krasen vrt in na njem ogromno prostora. Pa po novem tudi dober sladoljed od Carte D'Or. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.5.2010 19:26:42   
mkbk
ne tork dopoldne k mam G oz. mogoče bom do 12.30 že prikrevsala iz Idrije, men je pondelk prov super, pa še krtkova ma manj šans, da rodi do pon, kot do torka...mi je prov neki sumljiva...user posted image
Aja, pa hvala za odgovore glede torb...morm si mal ogledat...pupa, pik verjetno v parih dneh nam zbrala, tako da bom šla vrjetno v oneill pogledat, pa h koširju v štacuno, sm se tud spomnila, da bi tam lahko kej mel...

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.5.2010 19:31:03 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.5.2010 20:00:35   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
pupa, pik verjetno v parih dneh nam zbrala, tako da bom šla vrjetno v oneill pogledat, pa h koširju v štacuno, sm se tud spomnila, da bi tam lahko kej mel...

jst imam za eno torbo že zbrane nalepke (če imaš M kartico jih rabiš sam 10, čene 15), če rabiš ti prinesem na srečanje.

ja, sputnik v pondelk ob 12.30 works for me user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 21.5.2010 20:01:08 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.5.2010 20:14:18   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
ja, sputnik v pondelk ob 12.30 works for me user posted image
Jaz tudi požegnam. ;)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.5.2010 20:20:02   
Masha_M
Midva sva prilezla s 3D UZ v Postojni in sva čisto navdušena!!! user posted image Zdravnica je bila full prijazna, zabavna, full se je trudila narediti čim boljše slikice, a kaj ko mali Žabon ni bil preveč kooperativen. Tako imava 23 slikic njegovega desnega profila in 21 kratkih videov. user posted image In plačala sva samo 80 €, medtem ko je v Ljubljani vse med 110 in 130 €.

Mali je lepo obrnjen z glavico navdzol, po meritvah glavice, trebuščka in stegnenice pa nama neuradno napovedujejo porod nekje okrog 29.7. do 31.7., ker v meni očitno razgraja en pravi buhteljček. Ves čas se sicer z noskom stiska k posteljici in se sploh noče odlepit in obrnit proti "fotoaparatu".

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.5.2010 20:20:40   
marjanaj
ponedeljek - sputnik - 12:30-> jest sem tut ZA!!!!

Mi gremo pa še letos v Grčijo, če bo vse ok. Sicer šele jeseni, ko ne bo tako vroče. Komaj čakam!

Joj te dresi za male kao da bodo fuzbalerji so res grdi. Kje so take barve najdli no? user posted image Ampak moj bi našemu rad kupil, ker full rad gleda fuzbal. In bi ga rad gledal v bifeju (big screen pa to) ves ponosen s tamalim. user posted image Ah kaj čmo. Če bo to pomenilo, da bom jaz večkrat frej, zakaj pa ne? Sej bo on zapravljal, ne jaz user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.5.2010 20:34:22   
anajrim
Imela včeraj pregled in danes Uz...urin je bil danes super tako da ni potrebnih preiskav...otroček je pa malo manjši ampak ni skrbi ker je bil prvi ravno tako velik in ima pri 33t/1dan 1827g, malo a nič zato...se ne sekiram ker mi je čisto super da je mali bo pa lažje rodit... ...le da je vse ok... Sem pa dobila že napotnico za rešilca in porodnišnico...je že globoko zasidran z glavico navzdol tako da gotovo več ne obrne...brca pa še vedno ko nor...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.5.2010 20:37:56   
neka_noč
Živjo!

MM čestitke!!!! Bravo mami!

Sputnik v pon. ob 12.30 - sem tudi ZA.

Pozdravljam vse! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.5.2010 20:54:28   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

ponedeljek - sputnik - 12:30-> jest sem tut ZA!!!!

Mi gremo pa še letos v Grčijo, če bo vse ok. Sicer šele jeseni, ko ne bo tako vroče. Komaj čakam!

Joj te dresi za male kao da bodo fuzbalerji so res grdi. Kje so take barve najdli no? user posted image Ampak moj bi našemu rad kupil, ker full rad gleda fuzbal. In bi ga rad gledal v bifeju (big screen pa to) ves ponosen s tamalim. user posted image Ah kaj čmo. Če bo to pomenilo, da bom jaz večkrat frej, zakaj pa ne? Sej bo on zapravljal, ne jaz user posted image

PHE! Sploh ti nism fovš, ne za eno ne za drugo... <jaaaaa in zdej je Ostržku začel rast nosek...v Sputniku me spoznate po nosu, torej! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.5.2010 20:56:16   
mkbk
Pupa sej bi takoj bla za, hvala, sam ko ne vem če ti bom kdaj uspela vrnit tolko pik...jst sicer grem vsak dan v trgovino v Mercator po kruh pa malenkosti, za ta velko fasngo pa ponavadi ne...user posted image . Me pa veseli, da ti bo ratalo prit na srečanje user posted image Prideš z malo palčico?

Masha a spol sta pa že vedela?

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.5.2010 20:59:34 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.5.2010 21:06:29   
mkbk
Jst bednica pa ne vem kje je Slavni SPutnik...nekje na Viču menda...user posted image

Js bi šla pa 25. na Bajago, pa mi moj noče pustit user posted image user posted image user posted image user posted image ..da ne bom ušla kt kakšna 15-letnica user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.5.2010 21:12:24 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.5.2010 21:17:50   
marjanaj
neka_noč user posted image joj d best, upam, da ti bo uspelo priti v Sputnika! Se nismo videli že miljon let!

mkbk mah kakšen dolg nos. Sej boste tudi vi kmalu kam odfrčali, čas full hitro mineva.

evo Sputnik je tukile: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=sputnik&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.5.2010 21:18:20   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Masha a spol sta pa že vedela?
Jup, na morfologiji so povedali da bo fantek, Španci so pa še potrdili to ob naši zadnji bolnišnični avanturi. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.5.2010 21:21:07   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata?

Ja, res je ogromno fantkov. Boh vedi, kaj nam v vodo dajejo. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.5.2010 21:26:29   
Anonimen
Samo na hitro, ker grem potem budit malo zaspanko (wtf je danes z njo? cel dan ze spi. malo me skrbi kako bo ponoci). Ta velik zaspanec pa spi zraven nje na kavcu. Xbox ju je oba utrudil user posted image

Pupa, a tako mlad je tvoj? Se 30 jih nima? No ja, saj je tudi na slikah mlad. user posted image
Na Kos pa gremo vsi. Pa ce je v priimku al pa ne. Ampak mi kmetje gremo drugo leto, marjana, finoca pa letos. Itak user posted image

Samo pokomentiram, da sem nadvesela, da pride toliko mamic. user posted image
Potem zgleda, da bom tudi jaz mogla nujno priti, ceprav je nasa se (SE!!) nevajena bifejev. Malo me sicer skrbi ampak mislim, da je najboljse, da ce se namerava dreti, da je to zraven vas. Tiste, ki jih imate doma tako veste kako je, tiste, ki pa jih imate se na varnem in tihem se boste pa vsaj naucile, da vas ne bo potem sokiralo user posted image
Upam, da se nam pridruzi se Cojka!! Ji bom sms napisala, ker se mi zdi, da nas nima niti casa brat kaj sele da bi kaj napisala.
Neka noc ... jeej!! Pride se Luka?

Masha, lepe slikice imata od 3d. Nasa je bila cist notri v posteljici in se ji vidi samo nos. Ki je zdaj res taksen kot na slikah. Ful hudo je to nazaj pogledati user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?